Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Steam-en keresztül úgy érted hogy bankártyásan?
köszi de szentem az xp miatt van haldoklik holnap rakom újra

Néhha szaraxik a steam...
Indjtsd ujjra a gamet, ha ez sem megy akkor steam log out/in.

hi
ez miért van???

hell
megvettem ma steamen keresztül az 1.6-ot. Elinditottam stb.. keresném a szervert egyszerüen kidob.. semmi hibaüzenet stb.. csak kivag a gecie.. volt mar valakinek hasonlo problem?

Kamehame
köszönöm akkor szombaton átmeek Karcagra

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

HunnernesKonge
MediaMarkt, Tesco,576,CD-galaxis stb. 3890.- Counter Strike Antology néven fut.
Kamehame
remélem ez nem warez de, hol lehet eredetibe megvenni?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

De botokkal hogy?

HunnernesKonge
Felteszed az eredeti mellé a másoltat magadnak, és ugy.

De egyébként NO WAREZ! mint ahogy azt a piros szöveg is mutatja...
Nekem eredeti cs 1.6-om van,a tesómnak meg másolt,hogy tudunk lanba játszani?

Az az amx moddal lehet, azt csak szerveren lehet hasznalni, aszem...

Dudu Tekh
csasztok, problema
Nem tudja valaki hogyan kell az olyasmiket berakni amik talalhatok a szervereken, mutatja hogy hanyat lottel le, mondja hogy leszurtale valakit, vagy mondja hogy a bombat letettek es irja hogy ki tette le. Szeretnek ilyesmit berakni mert van egy csomo hangom amiket szerverekrol toltott le mikozben beleptem es tetszenek nagyon es beszeretnem tenni oket. plz help!! koszonom!!<#help><#help><#help>

TDU:[HUN]dudutech

Boconadi
Szerintem írok a játéknak egy FAQ-t
Laky
ez új, ty

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

HunnernesKonge
És ha irásvédetté teszitek a tempdecal.wadot akkor ha optiosben applyztok valamire akkorse változik vissza alapra 😊
Brolly28
én ezt a programnevet kaptam:
Decal Converter
ezzel megcsináltam a .wad file-t és a többiben laky segítet

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

JB arts
de hogy?????? könyi most meg nem fúja a logót!!!!!
mondja el valaki sorjában hogy mit csináljak miután beraktam azon a néven!!!

Brolly28
már jó köszönöm😊

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Laky
Csak be kell másolni a cstrike mappába ezen a néven, ilyen egyszerû a "mûvelet". Ha utána kipróbálás nélkül állítgatjátok a logókat options-ben, és alkalmazzátok, akkor azt hiszem nem kell rajta csodálkozni, hogy valami nem stimmel a dologgal. Ha valamiért mégis eltûnne a saját logód, akkor újra bemásoljátok és ismét lehet használni.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

JB arts
igazad van brolly mert sok fajta spra van és én is ezzel küszködöm de most kiporb és akkor mondom hogy igaza van-e Laky-nak

Laky
Nem, de ha options-ben apply-val elmented az új beállításokat, akkor a logót újra be kell rakni a cstrike mappába.

Brolly28
azt gondoltam de nem kell vhol kiválasztani?
h azt használja

Laky
a T betûvel? 😊

Brolly28
bemászoltam oda olyan néve
már csak annyi h használni h tudom?

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Brolly28
köszi köszi megpróbálom<#worship>

Laky
"cstrike" mappába "tempdecal.wad" néven

Brolly28
hello
lenne 1 kis problémám
saját spray-t akarok berakni na szal utána néztem h h kell kaptam 1 programot amivel meg tudom csinálni a képet és vmi érdekes formátumban elmenti
na szal azt hova kell bemásolni h tudjam használni?

Mivel lehet pályát készíteni és hogy lehet berakni?

CzGobe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
isten fasza basszon szájba minden egyes buzi hollandot!!!!!
haj de csúnyán felhuztak a mocskos kurvak! :@@@:@:CCC:@@ h szaradtak volna meg a lepedõn, vagy nyelték volna le õket! nem az a baj, h felhuzzák a faszcsicskák az embert, meg nem is az,. h olyankor 1edül lövi le mind az 5öt, hanem az, h folytatják a végtelenségig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még a gexci hent meg a HC sem nyugtat le basszákmeg a jókurvaanyjukat mocskok

eom$

CzGobe
hm
relogin volt, de nem ment, aztán retry és már ment is... nem értem ezt a problémát 😛 azért köszi a segítséget

eom$

HunnernesKonge
Reinstall elõtt azért érdemes még kipróbálni azt, amit a steamsupport javasol hivatalosan a hiba megoldásával kapcsolatban.

1. steamet leállítani
2.Steam Mappából 3 filet kitörölni
* Steam.dll
* SteamUI.dll
* ClientRegistry.Blob

3.steamet elinditani várni
4.játszani
LOG out-->in is megoldja...Ha nem akkor reinstall.

Boconadi
ezt már valaki kérdezte. Steam ujratelepítése volt a megoldás.
CzGobe
Miért írja ezt ki:
Error verifying STEAM UserID Ticket(server was
unable to contact the authentication server)?

eom$

Dudu Tekh
Hol lehet letoplteni AMX MOD 2006????
Ez nem warez kerdes ugye???

TDU:[HUN]dudutech

Boconadi
hamacsis?

Ezzel együtt szeretném veled közölni a topik nevét, miszerint Counter-Strike 1.6 - Steam.
Csö.
Aki akar lanba játszani az vegyen fel [email protected]
köszi

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Boconadi
set_defaults
ColdFire
hejzetbe, kérem kapcsolja ki ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Be lehet valamit írni a consolba hogy az összes beálításomat visszarakja az eredeti hejzetbe?

iLove oHs.

DJ YAYO
képrekatt és nagyítás 😛

Antiga
😛

Hát...

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

DJ YAYO
ez mit jelent?
segítene valaki, lécci!!!
mit csináljak ha ez jön ki nekem?

Boconadi
mehet a bann? <#gonosz1>
ColdFire
mindig elírom :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
steam-re gondolsz? ^^
B@zmeg...
Ott van kiírva...
Amágy, figyelmedbe ajánlom a "válasz erre" gombot a bar ok tetején....

ColdFire
>:3