7046
-
#2928 értem, bocsi -
zoolee #2927 ööö..
Meg is van a problem...
Vegyétek meg...!
De asszem a kis bannerkép alatt van valami üzenet..^^ -
#2926 nem :)
de máshol se eredeti volt és mégis ment..
szóval nem a játékkal van baj -
zoolee #2925 Ugye eredeti ?? -
#2924 hello
az a gond, hogy nem tudunk hálózatba játszani a cs 1.6-al
a két gép "rádiós" routerrel van összekötve.
hálózat tuti, hogy van, mert mind2 gépen van internet, mégse látja a servert egyik gép se, ha a másikkal csinálok. ha jól tudom (nem biztos), akkor a cs1.6 az ip első két részét nézi, és ha ez nem egyezik meg,akkor mit lehet tenni??? (hamachiba át lehet írni) de simán hálózatba mi a teendő??
bármilyen segítség jó lenne
előre is köszi
Ui:bocs ha kicsit hülyén fogalmaztam, de nem értek ezekhez a "hálózatos dolgokhoz"
-
#2923 Thx :p -
#2922 Jó! Megnéztem, nyugi :) -
#2921 Amugy eddig jó, vagy meg se nézted? :DDDD 1 nap alatt ennyi kill jutott..majdnem ugy csinálom ahogy zoolee elképzeli.Felmegyek egy szerverre, játszok 1-2 roundot mig belejövök, csinálok egy demót, ha jól sikerül akkor meghagyom anyagnak ha rossz megy a lomtárba. Igy összegyülik egy nap 6-7 demo amiböl lehet mazsolázni :) -
#2920 Nemkell köszi :) Elég ha elmondod hogy tömöritsem majd le 100 MB alá :) -
eLiXir #2919 egy jóképű skilles fórumozó -
zoolee #2918 Nyugi már, értem miről pofázol.-.-
Pff..ha felveszem fraps al vagy akármivel az akkor is olyan mint a demó..sőt az vágásra késsz is van.
Csak monnyuk 2x3x annyit foglal. -
#2917 ez az idézet függetlenül van attól hogy éppen az aktuális játszmádból vagy a demo-bol veszed. Mellesleg kedved lehet demo nézésénél is :c
Sőtt, előtte szó volt a demóról.
"kívánt jelenet" Szerinted jelenetek az aktuális játékban vannak? Nem! A demóban! tecikérteni?!
De még mindig nem érted mire szeretnék kilyukadni. Olvasd át szerintem mégegyszer. -
zoolee #2916 Alj, de te azt mondtad, hogy mikor kedved van fogod felveszel 30 mpt...
Szó nem volt ott demóról..
"mert nem kell állandóan hagyni hogy 30 mpig mennyen. Annyit vegyél fel amennyit kell, kurva nagy hülyeség csak úgy venni meg játsznai..."
Szia..mára lezártam a dolgot.. -
#2915 Látom nem sikerült rátapintanod a lényegre...
Éppen arra céloztam, hogy nem tudhatod mikor lesz mákod, mikor lesz jó lövésed. Ezért kell minden játszmádról demo-t venni. Érthető? -
zoolee #2914 Te ki vagy itt?
Am miért égetném magam??
Mikor tudom, hogy jó rész lesz??
MErt majd lövöldözés közbe elhiheted, hogy nem fogok az f9 utánn nyulkálni.. -
eLiXir #2913 egyre jobban égeted magad :/ -
#2912 sok demo-d van? Küld el aztán szívesen összedobok neked vmi videót, zenével, effektekkel meg mindennel. -
#2911 Lekicsinyitett, minöségrontott, betaverzió a fragmoviemrol...igyis 60 MB és 100 a max youtubeon...... -
#2910 Lol -.-
Probáltam renderelni vegasban, de 7szer akkora lett a fileméret..ha vki tudja hogy lehet tömöriteni NORMÁLISAN vagy tud egy faq-ot linkelni az jelezze :) (FAQ-ot kerestem de nem találtam jót...) -
#2909 Hltv?! Demo?! Szerinted, miért vannak? Feleslegesen?
A videószerkesztőknek elküldik a demokat, Ők veszik fel, lényegtelen, hogy hogyan, fraps-el, vagy ahogyan a srác csinálja (csak nekik 300 GB-s vinyójuk van kb, én azért ajánlottam a Fraps módszert, mert nem kell neki 100GB, és sok idő). Ezt/ezeket az elküldött demokat vágják meg a videókészítők.
A játékosok minden játékukról demót veszenk, minden warról, hogy azokat visszanézve tanuljanak hibáikból, avagy taktikoljanak. Ha ezekben van jó rész azt szeretnék belevágni. Ők mondják meg mik kerüljenek bele a videóba. Még nem hallottál ilyenről?
Vannak külön videó készítő "vállalatok"/emberek. (pl: Glowing Amraam) De van aki megcsinálja magának. Az pl magának vágja ki, magának szerkeszti (Czdano, Te, Kodiak, stb, stb...)
Miért szerinted hogy megy ez? Nekem, mint videószerkesztőnek és készítőnek akarod bemagyarázni, hogy ez nem így van? Mit gondoltál, "most megnyomom az F9-et, mert érzem kurva jó leszek" és akkor összejön neki aztán felrakja, összevágja? Szerinted hogy készülnek a nagyobb Fragvideók és Klánvideók? Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Nézd meg a cshu ftp-jén mennyi demo van.
Mellesleg nekem Te itt ne noobozzál, mikor lófaszt sem értessz az egészhez, szaros! -
zoolee #2908 Pff.de noob vagy, és mikor tudod, hogy mikor llesz jó eksön? -
#2907 a kívánt részeket felveszed fraps-el, majd sonyvegas-ban, vagy windows movie maker-ben megvágdosod őket. Ennyi. Így készülnek más videók is. -
zoolee #2906 Nemhülyeség, de ha ár itt tartunk, felvenni demót és ha lehet akor valamien progival átkonvertálni,tömörÍteni, vagy lejátszod, és ahol kell megállÍtod, visszatekered kicsit, és fraps al felveszed..:9 -
#2905 mert nem kell állandóan hagyni hogy 30 mpig mennyen. Annyit vegyél fel amennyit kell, kurva nagy hülyeség csak úgy venni meg játsznai... -
zoolee #2904 Nem is kell megnyomni, 30 mp utánn magától leáll...
Havernál gépén bf eztünk, és felvettünk 30 mp t...
majdnem 1 giga lett.. -
#2903 elindinditod a progit, lent egy kis monitor. Belépsz a játékban, ha megvan a kívánt jelenet, megnyomod az f9-et, ha végeztél megint megnyomod azt kész is. Nem kell tökölni hülye bmp-kkel. Egy vagy több lövést egymás után simán fel lehet venni, mert nem 30mp -ig lövöd a 30 golyot (Vagy igen?!)
#2901: Sajnos nem értek a routerekhez. -
#2902 Meg sose jöttem rá hogy müködik. Nembaj, eztis megkell tanulni -
Mardel92 #2901 Nem azzal van a gond h rossz a port csak ugye routeren engedni kell a portokat ki v bemenetre. Nah azzal van a gond me ha enegdélyezem akkor sem jó me akkor sem megy netes ip-ről. -
zoolee #2900 Mert a fraps csak 30 mp t tud amÍg nem regeled, az meg zsé..göondolom ezért..:9 -
Miért nem frapsel veszed ki? :O -
#2898 Heh...egy perc sincs még a videóm de már majdnem 2 GBnyi bmp van a gépemen..(38 GB-s a vinyóm :'( ) -
zoolee #2897 öööö..de LÓW skill..
De jól nyomjőák.. -
#2896 mintha profik lennének:D -
#2895 ajánlob LEGALÁBB ilyen legyen -
#2894 pl ilyet? :D Ma reggel lőttem 2on2-őn -
#2893 Nincs de gondolkoztam rajta hogy cérnát feszitek ki ami keresztet formáz..LCD monitort meg nem akarom celluxozni :) -
zoolee #2892 Szép awm es hs eket akarunk, no zoom al..XD
Neked van cellux célkereszt a képernyődön??Hasznos cucc..Nekem bevált.
-
#2891 Wowowowow jól hangzik :) ma még egy csomo szép kis fraget összehozok (ha tudok, héten még dolgozok rajta) -
zoolee #2890 Az tömörÍt amibe mondod..
Meg asszem, van 1 cliprex nevezetű cucc~10 mega, de erre is lehet használni asszem.. -
#2889 108 MB eddig és ez 3-4 kill..a sonyvegas az ilyen avi tömöritő?