Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indjtsd ujjra a gamet, ha ez sem megy akkor steam log out/in.
ez miért van???
megvettem ma steamen keresztül az 1.6-ot. Elinditottam stb.. keresném a szervert egyszerüen kidob.. semmi hibaüzenet stb.. csak kivag a gecie.. volt mar valakinek hasonlo problem?
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
De egyébként NO WAREZ! mint ahogy azt a piros szöveg is mutatja...
Nem tudja valaki hogyan kell az olyasmiket berakni amik talalhatok a szervereken, mutatja hogy hanyat lottel le, mondja hogy leszurtale valakit, vagy mondja hogy a bombat letettek es irja hogy ki tette le. Szeretnek ilyesmit berakni mert van egy csomo hangom amiket szerverekrol toltott le mikozben beleptem es tetszenek nagyon es beszeretnem tenni oket. plz help!! koszonom!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDU:[HUN]dudutech
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Decal Converter
ezzel megcsináltam a .wad file-t és a többiben laky segítet
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
mondja el valaki sorjában hogy mit csináljak miután beraktam azon a néven!!!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
h azt használja
már csak annyi h használni h tudom?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
lenne 1 kis problémám
saját spray-t akarok berakni na szal utána néztem h h kell kaptam 1 programot amivel meg tudom csinálni a képet és vmi érdekes formátumban elmenti
na szal azt hova kell bemásolni h tudjam használni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
haj de csúnyán felhuztak a mocskos kurvak! :@@@:@:CCC:@@ h szaradtak volna meg a lepedõn, vagy nyelték volna le õket! nem az a baj, h felhuzzák a faszcsicskák az embert, meg nem is az,. h olyankor 1edül lövi le mind az 5öt, hanem az, h folytatják a végtelenségig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még a gexci hent meg a HC sem nyugtat le basszákmeg a jókurvaanyjukat mocskok
eom$
relogin volt, de nem ment, aztán retry és már ment is... nem értem ezt a problémát 😛 azért köszi a segítséget
eom$
1. steamet leállítani
2.Steam Mappából 3 filet kitörölni
* Steam.dll
* SteamUI.dll
* ClientRegistry.Blob
3.steamet elinditani várni
4.játszani
Error verifying STEAM UserID Ticket(server was
unable to contact the authentication server)?
eom$
Ezzel együtt szeretném veled közölni a topik nevét, miszerint Counter-Strike 1.6 - Steam.
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
iLove oHs.
Hát...
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ott van kiírva...
Amágy, figyelmedbe ajánlom a "válasz erre" gombot a bar ok tetején....