7046
-
#2968 hiho all!!! na leszedtem a cs 1.6 ot tudok jatszani de csak gyedül nemmutat szervereket!! mijen progi kell? vagy hogytudom megcsinalni? lecci help:) -
#2967 miért mibe különbözik? ugyan olyan ping-es leszek mert csak 1mb-os a netem, és a steam ezen nem segit -
#2966 ezt azért nem mondanám,nem sok csítert láttam eddig volt wh-s egy amit láttam,de van szerver amin a ping "alacsony"(nem tudom itt menyi a normális),és nincsenek csíterek -
#2965 Ja ha valaki azt játéknak nevezi....
Zolee kérlek javitsd a faq-t lehet online játszani steam nélkül, aimosokkal és wallhackerekkel román highping szervereken!
(nehogymár a mi faqunk ne mondjon igazat :( ) -
#2964 lehet játszani,vannak szerverek amin megy ONLINE de azok nem is védett szerverek,és többségük román -
#2963 Mondom steam nélkül nehezen fogsz eredeti 1.6ot játszani online. szövegértelmezés 1 Bye! -
#2962 megnéznéd... majd szolok ha lessz steamem és adok IP-t is hova gyere :P -
#2961 Megnézem mikor játszol multiban eredeti 1.6-ot steam nélkül Ha pedig warez akkor szégelld magad. FAQ-ba nem fogunk warezt irni :P -
#2960 a faq kicsit hibás... "...A Steam, az egy olyan program, mely nélkül az 1.6-ot, a Condition-Zerot, a Day of Defeatot, a Half Life 1-2 –őt, a Source-t, stb… nem lehetne játszani multiplayerben..." miért ne lehetne játszani? nekem sincs steamem (de nemsoká lessz mert nagyon megtetszett a CS 1.6) és mégis lehet neten játszanom.... -
#2959 Lesz az még 20ezer fölött is :) -
#2958 15467 spectator, nemrossz! -
#2957 Nah vmikor visszajövök nézni :) Addigis csá -
#2956 de_dust2 ,de_inferno, de_train, de_cbble, de_nuke -
#2955 Már váltják a neveket , sztem indul -
#2954 Amugy melyek azok a mapok amik szoba jöhetnek? -
#2953 Huhu az jólesz :) Látom vki unatkozik és irtja a népeket közben lol -
#2952 Nem biztos hogy lesz 3.map, ha mégis akkor azt a helyszínen sorsolják...
Egy map 30-45 perc, számold ki :D -
#2951 Jah és mennyi ideig tart 1 ilyen? -
#2950 Jó mert hamarosan lépnem kell 1 időre :S, melyik lesz a 3 map? Én nukera, trainre, meg dust2re tippelek -
#2949 Félkor kezdődött volna, rosszul volt kiirva a legtöbb helyen, mr15 rendszerben fog lemenni BoT szisztéma szerint (best of three) magyarul 2mapon kell nyerni annak a csapatnak aki nyerni akar.
Most folyik a csapatok bemutatása a helyszínen, hamarosan kezdődik...
Egy map 30-45 perc, számold ki :D -
#2948 Pff..és meddig fog tartani? Elvileg negyedkor kezdödött (volna) -
#2947 Még nem kezdődött el :) -
#2946 Nemtudom én nézem de áll mindkét csapat :| bug? -
#2945 Szerinted a világ jelenlegi két legjobb klánját érdemes megnézni? :D
(persze ez azért túlzás. pillanatnyi forma dönt nagyon sok esetben, de tény hogy a NoA és a Penta most jó formában van) -
#2944 megéri nézni? -
#2943 Valami nagy ESWC döntő megy igen :) Team Pentagram versus NoA -
#2942 Vmi nagy döntő megy hltv-n ip: hltv5.no.gameguard.no:27100 -
#2941 A jó büdös ***** életbe már hogy mindig eltünik az összes konfig fájlom...pedig már pont kiakartam menteni.. -
#2940 Bszn -
zoolee #2939 Reggelt...
BSZ czGobe... -
#2938 Boldog Születésnapot CzGobe !!! -
#2937 Hagyjuuuuk máááááár...;) -
eLiXir #2936 csak azért mert én nem játszok ott -
#2935 Huhu! Felmentem 2 hónappal ezelőtt erre a szerverre akkor lenooboztak meg fikáztak..most visszamentem és ahogy a statot lestem feltűnt h bennevok a top 5ben folyamatosan Ennnyit fejlödtem volna???? (igaz ma is 10 órát játszottam...) -
#2934 thx -
zoolee #2933 öö..gondolom a szogásos 990 mint a cd galaxis nál. -
#2932 amugy vki tudja mennyi a kiszállitási ár az 576-nál? -
#2931 hitok ^^jótopic +fav, mert nemsoká én is megveszem -
#2930 egyébként szerintem annyira nem baj, hogy ide írtam, mert ugyanez lenne szerintem eredetivel is,mert máshol meg működött szóval nem a játék a hibás...
(attól függetlenül továbbra is várom a segítséget, ha mást nem privibe)
KÖSZI -
#2929 Mondtam h nem ér semmit az a villogó szar...;/