3128
  • szimida
    VALAKI SEGÍTSEN LÉGY SZÍVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • szimida
    Ezt az AOE3VPN programot honnan lehet leszedni? Vagy egyáltalán kell ez hozzá?
  • szimida
    Most már ugyanaz a verzió van mind2-nek, de mégsem jó, mert amikor én rámegyek a host game-re, a másik pedig a connection-ra, ezt írja ki: the "host cancelled the game"

a hamachi működik, azt ismerem, biztos jó, viszont a játékkal vmi baj van.

PLZ HELP!!!!
  • AC2
    Hát mit ne mondjak egész szép kis győzelmet arattam az ímént warchiefsben. Ennyi egységet én még életemben nem láttam mint amennyi az ellennek volt, de aztán csak sikerült. :P És bebizonyosodott hogy hiába az indián létszámbeli fölény (merthogy aztékok voltak) a muskétások redcoatok és ágyuk lazán elintézek őket (mintahogy a valóságban is a spanyolok megtették sajna).

Jelen esetben az aztékok coyote-okkal jöttek, de az már más kérdés, hogy mi lett volna ha az ellen összes harcosa skull knight lett volna? Akkor egyértelműen fordított kimenetelű lett volna a csata...
  • Plata
    Ha igaz itt még van.
  • Plata
    www.depo.hu
  • AC2
    Én is megakarom venni, de nem tom hogy hol. Egy olyan online áruházat mutass ahol jelenleg meg lehet venni!
  • Plata
    Vegyétek meg eredetiben,az magyar,és nemrokkantok bele az árába,ja és az ESO-n játszani ezerszer jobb móka.
  • AC2
    OMG, akkor telepítsétek fel uyganazt a verziót. De ne lámulj már ennyire légyszíves :D
  • szimida
    de én magyarul töltöttem le
  • AC2
    Azt nem értem hogy mér csodálkozol ha nem müködik, amikor így kísérletezgetsz? :D Egszer sztem kibírod hogy angol nyelven kell játszani.
  • szimida
    Ha a haveromnak angol nyelvű a játék, nekem pedig magyar, tudunk egymás ellen játszani?
  • AC2
    Szerintem próbáljátok meg fokozatosan. Elöször alapjáték és a legújabb hamachi mindenkinek (mer ez se mind1) aztán jöhet a kieg meg a patch.
  • menyasszony
    Sziasztok!

Bocsi, nekem kieges problémám lenne, de azért írok ide, mert itt van élet.

Szóval az a baj, hogy már többször is játszottunk a barátokkal az alapjátékkal is meg a kieggel is Hamachin keresztül, eddig semmi gond nem volt, de most föltettük ismét a játékot és nem is látjuk egymást, pedig elvileg mindenkinek mindenből ugyanolyan verziója van. Valaki mondjon valamit, mert nem szeretnénk nélkülözni ezt a remek kis játékot!

Előre is köszönöm.
  • envoka

Ha még mindíg kell segítség :

Itt kaphatsz

• envoka
    A lényeg, hogy az illetőnek, akivel játszani szeretnél, ugyanolyan verzió legyen telepítve, mint neked. A Hamachi verzió és az AoE3 verzió is egyezzen.
  • szimida
    Köszi! De akkor ugye semmi patch nem kell a játékhoz? (Mint pl a Cod-hoz)
  • envoka

Hamachi
    (Ez Magyarnyelvű, és első indításnál még tanácsokat is ad)

Age of Empires 3 és a Hamachi
    (Ez Angolul)
  • szimida
    Hello! Nem tudna valaki működő CD kulcsot adni a játékhoz? Ja, és lehet vele egymás ellen, haverokkal játszani direkt IP-n? Előre is kösz a választ/válaszokat!
  • AC2
    Ha vki esetleg el akarja adni a használt AOE 3-ját, az is szóljon.
  • AC2
    Elszántam magam végre, hogy megveszem eredetibe úgy ahhoz hogy egy fanatikushoz méltó, de egyik online shopon se látom. Vki linkeljen be egy olyan oldalt, ahol megvan pls. Thx.
  • AC2
    Hmmm erre a fejlett kereskedelemre vártam már nagyon, mert idáig ez valahogy hiányzott. Nekem egyébként nem volt elég az a nyamvadt traderoute :P Amiket leír,az alapján nekem nagyon fog tetszeni, alig várom már!
  • envoka
    Állítólag idén szeptemberben jelenik meg. De ha olyan tempóban érkezik Magyarországra mint a The WarChiefs, akkor asszem várhatunk rá egy darabig (pár évet).

Infó innen
  • AC2
    Igen, talán. Egyébként az új kieg mikor jelenik meg? Utánna néztem, de erről nem találtam infott, arról azonban igen hogy ezt nem az ensemble fejleszti, hanem a Big Huge Games. Azt mondjuk hozzá kell tenni hogy a producer és a fő designer az ensembletől van. Meglátjuk.
  • Plata
    Megfog jelenni,most jön az uj kieg,és majd ugy jelenik meg ithon,a 3 egyben,talán.
  • AC2
    Pont ezaz hogy itthon nem lehet kapni xD Egyébként meg má nehogy az vegyek meg német verzióba mondjuk mer nem képesek itthon kiadni, ilyen estben szerintem a warez nem számít "akkora" bűnnek.
  • Dragooon #2782
    ja és csak itthon lehet kapni igaz?
  • Blackman
    micsoda 5let, hogy én erre nem gondoltam.. potom fél éve keresem a boltokban a kiegészítőt de seholsem lehet kapni.. ennyi erről :((
  • Plata
    Vegyétek meg eredetiben.
  • Plata
    Engedd hogy frissítsen.Sokáig tart mert lassan szedi.És jópár patch kijött azóta mióta a játékot kiadták.
  • maj5
    engem meg alkamazás hibával
  • Deagle
    Hali!

Nos lenne egy kis problémám:
    A játék kb. 20 percenként kidob egy exe hibaüzenetel.

Mi lehet a gond?
  • fatima15
    Hali! kéne egy kis segítség!
    Amikor felakarok menni ESO serverre mindig frissiteni akar vagy 4x lefrisitetem de még mindig frisitéseket tölt le he megszakitom akkor se csatlakozik föl valaki segitsen...
  • AC2
    Annyit még hozzátennék, hogy csak akkor lehet javítani, hogyha már nem támadják az épületet (és persze van megfelelő mennyiségű fád).
  • Plata
    Lehet,ha rákattintassz az épületre alul van egy kis kalapács jel,azzal javíthatod,ha az épület nem sérült akkor nincs ott a jel.
  • AC2
    <spoiler>Ha fennt van a kiegészítő, de az alapjáték nemzetivel játszol és forradlamat idéztél elő, akkor nem lehet elérni az V. (birodalmi) korszakot. </spoiler>
  • Dragooon #2772
    4000 arany és 4000 kaja után a tcben megnyomod az ötödik koros gombot
  • maj5
    most mindenki le noobozhat lekámázhst meg minden de hogyan kell az V. korszakba lépni???????????
  • AC2
    Sztem előbbi változat :)
  • Kicsikiraly
    Most láttam hogy van ilyen topik is :D Mostanában ismét rákaptam az AOE3-ra és lenne egy kérdésem: Én vagyok béna vagy tényleg nem lehet épületet javítani?