Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mindjárt teszek fel képet megmutatom hogy mire gondolok 😄
Because cheese...
Nekem reloaded-es verzióm van.
A másik változat meg picit gyengébb sztem, nekem is az van meg. Pl. a Reloaded meg a Digitalman-os törésekre gondolok. Ebben a verzióban van egy csomó hiba, hogy pl. a gyalogság átlõ a falon meg a halyók egymásba olvadnak. Na szóval meg van valakinek az elõzõ verzió? Vagy azt ki sem adták?
Because cheese...
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
jelszó: kaloz2
Aki szeretne multizni, ne habozzon, csatizzon (HAMACHI):
------------------------
szoba: Kaloz2 -
jelszó: kaloz2 -
------------------------
A játékra a 1.11-es (legújabb) patchet tegyétek fel.
Pm-et dobajtok hamachin.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

[/url][/img]
Igy be kellett vedenem az egyik pontot, ahonnan gozerovel tamad a gep. Eloretolva a fal melle 5 outpost, ami tud tuzelni, kicsit hatrebb meg ket hatved outpost, es mellejuk beallitottam egy nagy batar mortart. Annak az a szerepe, hogy a szazaval erkezo ellenseg sorait megtizedeli, es mire odaernek a falhoz, mar sokkal kevesebben vannak. A harom healer (pap) szerepe pedig a kovetkezo: az ellenseg, ha a mortaromat lovi, az nagyon hamar szetesik, ezert a papokkal mindig aldom csata kozben. 3 pap meg azert kell, mert egy nem eleg, es nagyon lassan toltodnek fel a papok, nem lehet veluk egyhamar ujra aldani. Szal ez igy jo taktikanak tunik, es meg igy is gyenge az a pont, nem tudom, mi a fene kene meg, hogy megallitsa az ellent. A kepen eppen lathato, hogy a mortar mar tizedeli az ellent, hullanak is rendesen tole.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Vki próbálta már hamachival a gémet? mert nekünk vmiért nem mûködik...lát a haver csak amikor csatlakozna akkor van bibi!
<#help>#help>
Én sem ismerem ezeket az editorokat, csak copyztam, azé vok ennyire hülye hozzá😊 Gondolatban megfordult a fejemben, hogy csináljak pályát, de aztán inkább játszottam az idõ alatt😊
Úgy vettem észre, hogy - bár rengeteg típus van - egyik sem mûködik a "default-on" kívül.
Talán valamilyen patch segíthet a problémán, nem mélyedtem el a témában...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Ez nekem annyira nem világos. Tudom én vok a hülye😊
Egy másik fórumból copy, hátha tudd valaki segíteni:
Segítség kéne!
Ha magam építek pályát, akkor a lerakott ellenfél meg sem mozdul. A felderítõje és a "jövendõbeli városközpont" csak csücsül, de nem csinál semmit.
A játékosok beállításánál természetesen magaman "human"-nak, a többi játékost "computer"-nek állítottam be, más csapatban vannak, de csak állnak, álldogálnak, ha oda megyek, akkor rám lõ a felderítõje ugyan, de nem kezdenek fejleszteni.
Pedig egy általa generált világot próbáltam (többször is) átalakítani, nem teljesen tiszta lappal indultam.
Ha valakinek van tippje, hogy mit állítsak be, segítsen!
Köszi
Bende
Már 1000 éve szerettem volna játszani!
Máris keresem...
Mégegyszer KÖSZI !!!
Kis segítség kellene, age 3 kulcs, mert nem tudom feltelepíteni a játékot.
SOS.
[X]
Most bõvítettem a gépemet, és gondoltam végigtolom a gamet, de valamiért brutálisan akadozik.
A gép az aláírásban található.
Sajnos driver a 8800-hoz csak 2 db. van, és egyikkel sem javúl szemernyit sem a helyzet.
Valakinek valami ötlete esetleg?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Hamatchin mi is összekötjük de egyszerûen nem megy.
A hamatchis ip alpján próbálkozunk castalkozni de nem megy. Sõt va mikor látja a másikat is, szal kiírja hogy Peti Game s rákatt elkezd csatalkozni s kiírja h nem lehet hozzá csatlakozni.
Ha ipt irunk be akkor is ez van, mindekinek ugynaz a patch.
Elõre is thnc, hello😊
MSN: [email protected]
de ha haveral akarok neten jáccani hamacsiva öszekpcsoljuk egymást és amikor inditanánk a gamet akkor kirja hogy nincs bent a cd
valaki tudna segiteni?????
köszi a segitséget és bocsa a fölös hszokért