3128
-
AC2 #2848 De nem mehet 200 fölé sehogy se, még ha fejen állnál akkor se :) Arra már rájöttem hogy hogy tudnám ellenőrizni a csalás :) Felveszem a játékot, hagyom hogy techeljen meg gyarapodjon aztán megnézem, hogy hogy sikerült neki :P -
Plata #2847 Az indiánoknak több lehet mint 200.Nemtom mi a magyar neve de a demóban Fire Pit,az utolsó tánc az Earth Mother Dance,azzal lehet növelni a népességet,minél töben táncolnak annál nagyobb a népesség. -
AC2 #2846 De 199 még lehet hiába ér 50-es lélekszámmal, de akkor meg számít bele. Szal ez se jó. -
W B #2845 nem lehet. hamár elérted a max 200 lélekszámot, azután nem hívhat katonákat az anya országból -
AC2 #2844 70-el túl lóg? :) -
maj5 #2843 hajórakomány? -
AC2 #2842 Ezt a képet még pár napja csináltam, de nem jöttem rá hogy a francba lehet a sárgának (aztékoknak) 252 körüli az egység száma? Egy kis "túl logással" és benszülöttekkkel se lehet annyi. De asszem nem is volt szövetségben egy törzsel sem, home cityből meg nem hiszem hogy rendelt volna.
-
AC2 #2841 Akkor egy laza 300 évvel el vagy tévedve, irány Age of Kings-ezni. :) A viccet félretéve nem tok semmit se róla, de majd utánna nézek. -
Plata #2840 Nabazz,én 3990-ért vettem,ugyanott. -
Tiburtius #2839 Sziasztok, lenne egy kérdésem. Ugyan nekem nincs meg a játék, csak a demojával játszottam, nagyon tetszett....A kérdés pedig: láttam egy AoE3-fórumban (angol persze), hogy egy mod készülne az alapjátékhoz, a címe: Age of Empires III: Age of Crusades. Erről tudtok vmit? Mert én rettenetesen keresztes-hangulatban vagyok már egy ideje, már ami a játékokat illeti.... -
AC2 #2838 Én francia és bárkivel kiállok ha meglesz az eredetim :P -
W B #2837 nem tudom :) én spanyol -
AC2 #2836 Nekem 52, de ez hogy jönj ide? -
W B #2835 sokan vagytok... már harminchatos a szülővárosom (igen az alap) -
AC2 #2834 OMG. Most már van raktáron, csak felment az ára. Ez az én formám xD >>>click<<< -
AC2 #2833 Úgy néz ki, hogy beigazolódott a sóslat és a harmadik nép - a kínai és japán mellett - az indiai lesz. Egy kis kedvcsináló, hogy mire számítsunk. Vannak benn speckó egységek, de nem lövöm le a poént. Már csak arra a fejlett kereskedelemre lennék kiváncsi.... -
Plata #2832 Azabaj magyarországon az sem jelenik meg.Lassan 1 éve várok a The Warchiefs-re.Majd megjelenik egyben a 3,mint AoE3 Gold,vagy CE. -
AC2 #2831 Aha, sztem is ez az egyik legnagyobb akadály, hogy nincs látogatottság. Majd ha kijön az új kieg akkor felvettem még 1x, hátha :) -
#2830 hát én nem (csak mert úgysincs olyan nagy látogatottság), de ha az szeretnél lenni, akkor hajrá ^^ -
AC2 #2829 És szükségét érzitek hogy legyen? :) -
#2828 nincs a topiknak házigazdája, de egyébként ehelyett szokott lenni.
Témaindító: Chaos Mad
szóval ugyanott ahol a témaindító neve áll -
AC2 #2827 Azt honnan lehet tudni hogy ki a topik házigazdája? -
AC2 #2826 EZ a topik is kihalófélben van... -
AC2 #2825 Nem tudja senki se? -
AC2 #2824 Összeakarok dobni egy realizáló módot a gammához. Az lenne a kérdésem hogy hol vannak az egységek paramétereit meghatározó fájlok? -
Plata #2823 Nameg a tesco-ban kb háromszoros áron adják.Bizonyára elfelejtették leárazni.Vagy tudja a ragya. -
maj5 #2822 láma... 1épként bejön
ha sokáig várj (kb. fél perc) -
Helius #2821 Sziasztok!
AZ lenne a kérdésem, hogy a magyarosítós oldalt hogyan lehet használni, mert ott van, hogy menjek rá vmiylen reklámra és akkor előjön az oldal, de nem jön elő semmi. -
Plata #2820 Ecem facom megáll.A csontgárda a kampányban van. -
petike1972 #2819 Sziasztok, Tudna valaki segíteni abban hogy melyik várost kell választani ahhoz hogy a csontgárdával tudjak lenni?
köszi előre is.
-
AC2 #2818 Azon én is elgondolkodtam már hogy felhívom a CD galaxist, mer ugye a neten nincs fönn, de a gamestarban a CD galaxisos reklám részlegben ott van. 576-on se volt, a tesco meg azért nem, mert te is mondtam hogy nem túl magas a fizetetésed, nos velem meg az a helyzet hogy nincs is fizetésem, max annyi amennyit a nagyszüleimtől kikunyerálok :D Szal maradok a CD galaxisnál. Egyébként thx. -
Plata #2817 Kukk ide.Hátha. -
Plata #2816 Esetleg nézz szét néhány bevásárlóközpontban.Tényleg tesco-ban van,csak 11990-ért.Legalábbis a kecskeméti Tesco-ban annyi. -
Plata #2815 De van.
Cd galaxis
Hívd fel öket,lehet hogy még kapsz,énis jártam ugy hogy a netes oldalukon nemvolt meg.De telefonon felhívtam öket és kaptam. -
AC2 #2814 Megindító. Nah mind1, nem is ez lenne a problémám hanem az amit már mondtam egszer, hogy több hete vadászok egy eredeti ageof3-ra, de sehol se találok. Megnéztem azt is amit ajánlottál (depo.hu) de ott se volt. Nincs másik ötleted? -
Plata #2813 Én segíthetek talán.Vedd meg eredetiben bazz.Eredetiben sokkal jobb mint az ócska szar warez.Gondolom a bónuszpályák nem is müködnek a tiedével.Míg én halálra röhögöm magam az easter egg-es pályákon addig te a gagyiddal nem is próbálhatod ki öket.Ja és nem vagyok se gazdag se miliomos,elég kevés a fizetésem,ezért vadiúj játékaim nincsenek,csak olyanok amik kicsit régebbiek,de inkább várok minthogy lopjak. -
#2812 Én leginkább annak a véleményét vártam, aki ért a dologhoz, nem pont a tiédet, de azért kösz a hatalmas segítséget. Ja és am a toopicban ezzel is foglalkoznak... -
Deagle #2811 -
AC2 #2810 Lehet hogy meglep, de még én se játszottam, lehet hogy ez az egyik oka hogy nem válaszoltam. Két javaslatom lenne. Az egyik, hogy próbáld meg mind hárommal, a másik keress egy olyan topikot,ahol ilyennel foglalkoznak. -
#2809 Nekem igazán egy nagy problémám van:
(most leírom, nem mintha méltóztatna válaszolni is valaki)
Tudom, hogy meg kell adni az IP-címet. Na most:
én három IP-címet is látok, természetesen hülye vagyok hozzá, hogy melyiket kell használni.
1. a játék írja ki, mikor elindítom a host game készítést
2. a hamachi felső részén is van egy IP-cím
3. a vezérlópult--->hálózati kapcsolatoknál is van egy harmadik IP-cím
Hogy melyiket kell használni-mint mondtam-nem tudom.
Valaki megmondhatná, mert még sose játszottam multiban RTS-t, akárcsak a haverom, akivel játszanék.