Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem meg alkamazás hibával<#vigyor4>
Hali!

Nos lenne egy kis problémám:
A játék kb. 20 percenként kidob egy exe hibaüzenetel.

Mi lehet a gond?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Hali! kéne egy kis segítség!
Amikor felakarok menni ESO serverre mindig frissiteni akar vagy 4x lefrisitetem de még mindig frisitéseket tölt le he megszakitom akkor se csatlakozik föl valaki segitsen...
Annyit még hozzátennék, hogy csak akkor lehet javítani, hogyha már nem támadják az épületet (és persze van megfelelõ mennyiségû fád).

Lehet,ha rákattintassz az épületre alul van egy kis kalapács jel,azzal javíthatod,ha az épület nem sérült akkor nincs ott a jel.

<spoiler>Ha fennt van a kiegészítõ, de az alapjáték nemzetivel játszol és forradlamat idéztél elõ, akkor nem lehet elérni az V. (birodalmi) korszakot. </spoiler>

Dragooon
4000 arany és 4000 kaja után a tcben megnyomod az ötödik koros gombot

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

most mindenki le noobozhat lekámázhst meg minden de hogyan kell az V. korszakba lépni???????????
Sztem elõbbi változat 😊

Kicsikiraly
Most láttam hogy van ilyen topik is 😄 Mostanában ismét rákaptam az AOE3-ra és lenne egy kérdésem: Én vagyok béna vagy tényleg nem lehet épületet javítani?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dragooon
az a gáz, h ha eson akar vele játszani, nem fog menni<#gonosz1>

serials.ws (de ezt nem tõlem tudod)

Pfffff. Ez ám a segítség nyújtás. Igazad van egyébként, de azért vmi hasznosat is mondthatnál volna...

Vedd meg eredetiben,majom.<#mf1><#action><#nyes>

Dragooon
😄 eredeti kell?

cd-kulcs kéne meg tudjátok adni elöreis kösz
nagon köszönöm thx 1001 kössz<#worship><#worship>
Dragooon
azaz(Y)

dokumentumok/my games/age of empires 3/savegame (én ilyenre emléxek)

és hol vannak a városok? melyik mappába?
Kikeresed a varosod "karakter" file-ját a savegame-bõl, megnyitotod szövegszerkeztõvel és átírod a város szintjét. Ennyi.

létszi nagyon kéne a help!!!!!!!
Nekem tetszik <#eljen>

k9duli
Deszar olvastam hogy regió winben beállít magyaról amerikai angolra, és menü tökéletesen fut meg az anyaország is!
És tényleg pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

envoka
Új, Age of Empires Fan Site (Magyar) került fel a netre. (én készítettem, csak más néven)

Age of Empires HUN. Fan Site

http://sacred2.hu/

Dragooon
midnig is 6000-8000 körül voltak 😉

vki megtudja mondani hogy van -e vmilyen kód vagy mi amivel maxra lehet tolni a városom szintjét mert így elég xar
pls!!!!!!!
Én föleg olyan game-kbe megyek be aminek a nevében benne van hogy norush 30 perc,néha van olyan game is hogy nr 60 min,az brutál,1 óra alatt mindenki feltápolja magát és a végén marhajó nagy banzai van.

Eredeti kurva jó,ESO-n mostanában rohadt sokan vannak,általában olyan 6000 online játékos van.És az ESO mindig letölti nekem a legujabb patcheket,mostis van egy ujabb mert valamelyiknap töltötte.

Ciao, játszol? Mond neki, yes, ya, si, da, igen.
Nuxa
Nem eredeti van... Hamacsival nyomnám én is csak hát egy magyar sincs fent csak egy csomó külfõdi akik állandóan ezt kérdezik: "Ciao... Giochi?" 😄D e mit jelente?

Because cheese...

Gyere fel az ESO-ra mindig marhasokan vannak.1 cd kulcsal 1 accunt regisztrálható.Ha megvan eredetiben.

Sztem ez valami béta verzió,a demóban is hasonló volt.

Dragooon
nálam a portóknál és az angoloknál akadozott, de miondkét városnál 15-20 szint után "kinõtte" a játék.

k9duli
Nálatok is van olyan hogy a menü meg az anyaország kb 2 fpsel megy állandóan?
Legújabb frissítés fent van. A játék maga max grafikon rezzenés nélkül megy.
Végülis a játék az kasszasiker lett vagy bukta?
Valami esetleg kifejezetten szar az aof3ban?

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

envoka
Miért... ? Olyan nagyméretû ?

Dragooon
ezt te sem gondolod komolyan, ugye?😊

envoka
Üdv. !
Akinek magyar nyelvû Age of Empires 3-a van, megtenné hogy a CD-n lévõ Manualt (kézikönyvet) elküldi az envoka(kukac)freemail(pont)hu-címre ?
Köszönettel: envoka

Dragooon
na jah😄..

Nuxa
itt keresgélj! Nemtom mien verziód van, remélem te tudod 😄

Because cheese...

PLS ha valaki tudna adni cracket a Age of Empires 3 -höz az irjon rám meg minden msn,e-mail:[email protected]
Nuxa
Mind1, nekem elég max 50 telepes meg +2 gyár oszt vígan megvagyok 😄 Azért még továbbra is gyilkolászom a felesleg telepeseket 😄 Majd multiba meglátjuk melyik taktika a jobb <#ravasz1>

Because cheese...

Dragooon
tényleg nem lehet, szvsz ne gyilkold, nem fejleszted és akkor nem jönnek olyan gyorsan.
ENGEDD? HADD JÖJJENEK, mert a max 100 telepes meglesz úgyis és az a végátéknál kurvasokat számít. majd meglátod 4.5.korban nem lesz elég húsod/fád/aranyad további dolgok gyártásához.
belegondolsz van 150 katonád meghaélnak 10 perc mire összeraksz megint 150et.
ez jobb: van 100 katonád meghalnak 4 perc múlva újra jöhetnek hisz lesz elég nyersanyagod :\

(portóknál én ezt csináltam. 10.percben 3. kor utána ömleszttettem a telepeseket 60ig 😄)

Sehogy se lehet

Nuxa
Még egy apróka kérdés... A törököknél hogyan lehet leállítani az automata telepesgyártást? Mert egy kicsit zavaró, hogy állandóan gyilkolni kell õket, hogy legyen hely a populációban 😄

Because cheese...

Nuxa
Egészen biztos 😄 Ja amúgy azért gyûlt össze az a sok shipment mert véres egy csaták zajlottak azon a pályán 😄 Hardon nyomtam két ellenfél ellen de a szövecccségest már 10 perc után legyûrték, engem meg kiûztek arra a kis szigetre, utána egy erõdöt alapítottam a dél-nyugati részen oszt onnan már könnyû volt 😄 Ha érdekel egyáltalán valakit <#idiota>

Because cheese...

Biztos hogy egy játék a kettõ? 😄

Dragooon
az alsó sztem vmi béta, vagy nemtom ^^de tuti nincs már sehol 😛
kíváncsi lennék rá mét nem használta valaki a 28 kártyáját ^^

Nuxa
Na én is ott láttam 😄 De azért hogy a többiek is lássák a kezelõfelületek közti különbséget pl.:
Ez az elterjedtebb, nekem is ez a fajta van fent:

Ez a fajta pedig a gamestar tv-ben volt:

Most minden álmom, hogy ez a verzió is meg legyen nekem, de úgyse lesz 😄D

Because cheese...

Mostmár tudom h mire gondolsz én ugyanezt láttam a gstv-s videóban. Ezeket én s értem h mérnem rakták bele a játékba?! <#nemtudom>