Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt ezeket már letöltöttem
de ha felrakom akkor elindulna de kéri a helyes cdt

valami krekk kéne valahonnan

5let?

aki tudja hogy lehet tört verzióval neten játszani adja meg az msn címét vagy írrjon ide pls!!!!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

a hamachi le van töltve mert tört vezió van meg és hogy lehetne nten játszani vele???
csá all nah hogy lehetne neten játszani pls
jo most lehet le leszek hurrogva hogy mekkora balfa...... vok de nem találom azt a patchet amin fut az age of empires 2.Pedig a googlal is kerestem szal ne irjátok hogy a haverom átnéztem egy csomo linket.kérem az a kedvs forumozot ha tudja hogy kell akkor legyenszives irja meg nekem.

elöre is köszönöm

az ms az a microsoft akar lenni???

letöltötem és azstán???
hallod de mond má meg pls
Hecker007
google a barátod

És azt honnan leht letölteni???
Hecker007
hamachival simán megy

Jó éjt all.Hogy lehetne tört verzióval neten játszani aki tudja írjon pls. elõre is kössz!!!
ricsa1
ale lujja itt hála istenek nem RaST a házigazda mert ezt az üzimet is törölné

adj egy linket plz

Ms honlapján egy peccset az xp run-hoz.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

öö lenne egy kérdésem
felraktam az age of empires 2 öt
de nem megy mert xpm van
mit kell leszednem hohyg menjen windows xpn???

kemszi2
én most mythology-val játszok...újra elõvettem.Nagyon eltalált kis játék az.Éppen vmelyik nap mondta haverom hogy elõvette,és kedvett kaptam rá én is.amúgy se tetszett ez az aoe 3
Dragooon
jah csak nem tudtok ESO-n játszani.. a szar kampányt meg egyszer végigviszitek, aztán dobjátok is a kukába -.-

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hello!

Haratchival próbálunk haloban jatszani de nem megy. Latom a megkrealt jatekot de csatlakozás utána azt dobja visza h nem tud hozzá csatalkozn i. Miért van vagy a hamatchit mire állítsuk be?

Thnx, csövi.

Jah, 1.08-s patch, magyar és nagol aoe3-k.

Sziasztok a kieglszitõhöz létezik magyarosítás?
mohojojo
de....

név: aoe3hun_public
pass: aoe3hun_public

(forrás: http://hamachi.extra.hu/ )

Tsippsy2
És nem adnátok meg valami közös címet?
hogy felmehessünk a szerverre

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

mohojojo
Igen hamachival lehet s imán játszani igaz egy másik file csomag is szükséges hozzá de megoldhatõ bõvebben itttalálhatsz leírást.

Illetve sok magyar pedig nem engedheti meg magának hogy megvegye eredetibe ....

Ja erre válaszoltam az elöbb,csak mellékattintottam.

Hogy miért,mert sok magyar vérében benne van a lopás.

adios
Tört verzióval nem lehet neten játszani, de ha mégis az van, akkor talán próbálkozz a Hamachi nevû programmal.

Tsippsy2
Mivel lehet játékosokat találni?
Nekem már AGE II-vel sem ment 😞
Internetes kapcsolatom: rádióhullámos valós le és feltöltés: 150kb/s

Tsippsy2
Please answer!!!!!!!!!!!!!

Tsippsy2
Valaki mondja már el please, hogy nem eredeti gameban, lehet e egyáltalán multizni?
ÉS ha igen milyen program kell, hozzá, hogy mûködjön is?

Tsippsy2
Valaki mondja már el please, hogy nem eredeti gameban, lehet e egyáltalán multizni?
ÉS ha igen milyen program kell, hozzá, hogy mûködjön is?

X Revenge
jah

[X]

Azért ne csináljunk magunkból nemzeti hõst, mert törvényt sértünk, de kétségtelen tény, hogy sajnos megvannak az okai, hogy a magyar miért warezol. Bár itt ez már nagyon off.
adios
teljes mértékben igaz.

mike0013
te bajod, mi nem költünk rá pénzt, és ugyanolyan mind a kettõ, leszámítva az eredeti borítót<#idiota>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

adios
Akkor várjál szépen.Mi már rég toljuk a warez Warchieffel és miden szép és jó, semmi baja.

Csakhogy nekem eredetiben kell,nem szaros warezben.És a cd galaxisban még nincs,se boltokban.Akkor se szerezném meg a warez Warchiefs kieget ha magyarországon boltokban nem is jelenne meg.

Tsippsy2
Márle lehet szedni, ha nagyon kell

Hát ha a warchiefsre gondolsz az már egy hónapja kint van😊
Mit tudtok a kiegjéröl?Állítólag nemsoká jön.

A fömenüben a segítség és eszközök menüre kattintassz,a többjátékos játék alatt van.Nem nehéz fortot,építeni,mindenféle dolgok vannak hozzá,

Neten ezerszer jobb mint lanon.rengetegen játszanak vele.még éjfél körül is van legalább 3500 játékos,

Minek hozzá magyarosítás mikor magyar?Legalábbis az enyém magyar.Szoktatok játszani a neten vele?Mert elég ritkán találkozok a neten magyar játékosokkal.<#integet2>

mike0013
õ kezdte😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hecker007
válasz a kérdésedre: emire earth1-2, cossacks, paraworld, warhammer40k
am igaza volt mike-nak, szinte az összes stratégia ilyen, és sztem ezért nem kéne itt anyáznotok

még jobban pontosítok AOE klón

hát bazmeg te, ha csak ilyen értelemmel teli válaszra telik. Pontositok a kedvedért. Építeni, gazdálkodni, legyen hadsereged támadni. Nem az a fajta, mikor adott egy sereg és azzal kell feladatokat megoldani.

mike0013
hát bazmeg...
a kérdésedre válaszoltam...

hülye