3128
-
#2768 az a gáz, h ha eson akar vele játszani, nem fog menni -
AC2 #2767 serials.ws (de ezt nem tőlem tudod) -
AC2 #2766 Pfffff. Ez ám a segítség nyújtás. Igazad van egyébként, de azért vmi hasznosat is mondthatnál volna... -
Plata #2765 Vedd meg eredetiben,majom. -
#2764 :D eredeti kell? -
peppino3 #2763 cd-kulcs kéne meg tudjátok adni elöreis kösz
-
maj5 #2762 nagon köszönöm thx 1001 kössz -
#2761 azaz(Y) -
AC2 #2760 dokumentumok/my games/age of empires 3/savegame (én ilyenre emléxek) -
maj5 #2759 és hol vannak a városok? melyik mappába? -
AC2 #2758 Kikeresed a varosod "karakter" file-ját a savegame-ből, megnyitotod szövegszerkeztővel és átírod a város szintjét. Ennyi. -
maj5 #2757 létszi nagyon kéne a help!!!!!!! -
AC2 #2756 Nekem tetszik -
#2755 Deszar olvastam hogy regió winben beállít magyaról amerikai angolra, és menü tökéletesen fut meg az anyaország is!
És tényleg pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. -
#2754 Új, Age of Empires Fan Site (Magyar) került fel a netre. (én készítettem, csak más néven)
Age of Empires HUN. Fan Site
-
#2753 midnig is 6000-8000 körül voltak ;) -
maj5 #2752 vki megtudja mondani hogy van -e vmilyen kód vagy mi amivel maxra lehet tolni a városom szintjét mert így elég xar
pls!!!!!!! -
Plata #2751 Én föleg olyan game-kbe megyek be aminek a nevében benne van hogy norush 30 perc,néha van olyan game is hogy nr 60 min,az brutál,1 óra alatt mindenki feltápolja magát és a végén marhajó nagy banzai van. -
Plata #2750 Eredeti kurva jó,ESO-n mostanában rohadt sokan vannak,általában olyan 6000 online játékos van.És az ESO mindig letölti nekem a legujabb patcheket,mostis van egy ujabb mert valamelyiknap töltötte. -
NB2 #2749 Ciao, játszol? Mond neki, yes, ya, si, da, igen. -
#2748 Nem eredeti van... Hamacsival nyomnám én is csak hát egy magyar sincs fent csak egy csomó külfődi akik állandóan ezt kérdezik: "Ciao... Giochi?" :DD e mit jelente? -
Plata #2747 Gyere fel az ESO-ra mindig marhasokan vannak.1 cd kulcsal 1 accunt regisztrálható.Ha megvan eredetiben. -
Plata #2746 Sztem ez valami béta verzió,a demóban is hasonló volt. -
#2745 nálam a portóknál és az angoloknál akadozott, de miondkét városnál 15-20 szint után "kinőtte" a játék. -
#2744 Nálatok is van olyan hogy a menü meg az anyaország kb 2 fpsel megy állandóan?
Legújabb frissítés fent van. A játék maga max grafikon rezzenés nélkül megy.
Végülis a játék az kasszasiker lett vagy bukta?
Valami esetleg kifejezetten szar az aof3ban? -
#2743 Miért... ? Olyan nagyméretű ? -
#2742 ezt te sem gondolod komolyan, ugye?:) -
#2741 Üdv. !
Akinek magyar nyelvű Age of Empires 3-a van, megtenné hogy a CD-n lévő Manualt (kézikönyvet) elküldi az envoka(kukac)freemail(pont)hu-címre ?
Köszönettel: envoka
-
#2740 na jah:D.. -
#2739 itt keresgélj! Nemtom mien verziód van, remélem te tudod :D -
Hungarria #2738 PLS ha valaki tudna adni cracket a Age of Empires 3 -höz az irjon rám meg minden msn,e-mail:[email protected] -
#2737 Mind1, nekem elég max 50 telepes meg +2 gyár oszt vígan megvagyok :D Azért még továbbra is gyilkolászom a felesleg telepeseket :D Majd multiba meglátjuk melyik taktika a jobb -
#2736 tényleg nem lehet, szvsz ne gyilkold, nem fejleszted és akkor nem jönnek olyan gyorsan.
ENGEDD? HADD JÖJJENEK, mert a max 100 telepes meglesz úgyis és az a végátéknál kurvasokat számít. majd meglátod 4.5.korban nem lesz elég húsod/fád/aranyad további dolgok gyártásához.
belegondolsz van 150 katonád meghaélnak 10 perc mire összeraksz megint 150et.
ez jobb: van 100 katonád meghalnak 4 perc múlva újra jöhetnek hisz lesz elég nyersanyagod :\
(portóknál én ezt csináltam. 10.percben 3. kor utána ömleszttettem a telepeseket 60ig :D) -
AC2 #2735 Sehogy se lehet -
#2734 Még egy apróka kérdés... A törököknél hogyan lehet leállítani az automata telepesgyártást? Mert egy kicsit zavaró, hogy állandóan gyilkolni kell őket, hogy legyen hely a populációban :D -
#2733 Egészen biztos :D Ja amúgy azért gyűlt össze az a sok shipment mert véres egy csaták zajlottak azon a pályán :D Hardon nyomtam két ellenfél ellen de a szövecccségest már 10 perc után legyűrték, engem meg kiűztek arra a kis szigetre, utána egy erődöt alapítottam a dél-nyugati részen oszt onnan már könnyű volt :D Ha érdekel egyáltalán valakit -
AC2 #2732 Biztos hogy egy játék a kettő? :D -
#2731 az alsó sztem vmi béta, vagy nemtom ^^de tuti nincs már sehol :P
kíváncsi lennék rá mét nem használta valaki a 28 kártyáját ^^ -
#2730 Na én is ott láttam :D De azért hogy a többiek is lássák a kezelőfelületek közti különbséget pl.:
Ez az elterjedtebb, nekem is ez a fajta van fent:
Ez a fajta pedig a gamestar tv-ben volt:
Most minden álmom, hogy ez a verzió is meg legyen nekem, de úgyse lesz :DD -
AC2 #2729 Mostmár tudom h mire gondolsz én ugyanezt láttam a gstv-s videóban. Ezeket én s értem h mérnem rakták bele a játékba?!