3128
  • Cziglán András
    kéne az nhl 08nak a serial code
  • saxicola
    www.gportal.hu/screenshots oldalon !!!
  • saxicola
    Egy jó adag játékkép az Age of Empires III - The Asian Dynasties-ból!!!
    Szerintem mindenképpen érdemes leszedni a 600 Mb-os cuccot. Jól el lehet vele lenni egy darabig.
  • AC2
    demo

Egyébként a saját kérdésemre válaszolva október 23-án jelenik meg (legalábbis az amcsiknál) :P
  • AC2
    Pontos megjelenési dátumot nem tud vki?

Egyébként sztem kicsit pörgessük a topikot, pl. írjátok meg az első benyomásotokat az új infók után
  • AC2
    A hivatalos oldalon is megjelentek már az infók, csekk
  • Helius
    Vmi 1905-ös, aztán 1608-as hibát ír ki.
  • Helius
    Sziasztok!
    Fel szeretném telepíteni a játékot, a végéig minden rendben megy, de mikor befejezné, súlyos hibát ír ki.
    Miért csinálja ezt?
  • Dragooon #2880
    az alapjátékban úgy, ha úgynevezett trading postokat teszel le a kis indián telepek mellé.
    a (/az első) kiegészítőben viszont már van 3 szabadon választható indián néppel lehet játszani
    (azték, irokéz, sziú)
  • Fordito
    az age of empires-ben lehet indiánokkal játszani?
  • Dragooon #2878
    ment pm, ne kezdjünk itt el spammelni
  • CyrSyS
    Sziasztok! Még az alapjáték megjelenése után játszottam vele és nagyon gyatra volt az AI!
    Ennyi idő eltelte után megkérdezem hogy ha most felteszem+összes patch akkor javul az AI ? (ja és csak legnehezebb fokozaton játszanék vele)
  • Plata
    Nekem tetszik a migrén Topic-ja,a profiilja szerint fiu mégis migrén-röl nyit topic-ot,ami kicsit ellent mondásos,mert a migrén a nöket kínozza.
    Szerintem szeret topic-okat nyiogatni,akár van értelme a nyitott topic-nak akár nincs.
  • AC2
    Azé sztem nem mind hülyeség :)
  • Dragooon #2874
    ezesetben örülök, hogy így látod
  • AC2
    xD
  • Plata
    Most néztem a profilod,látom szeretsz témákat nyitogatni,bár a legtöbb fölösleges hülyeség.Bocs tévedtem,egy jót se találtam.
  • Dragooon #2871
    csináltam neki egyszer topikt. :o
  • AC2
    Bakker, de várom már a kieget.... :P
  • maj5
    ja
  • AC2
    Döglödünk...
  • AC2
    Jah lehet télleg :D
  • powermause2
    Először engedélyezni kell a szabad kameraforgatást, a video-menüben,aztán ctrl/shift+left/right.
  • AC2
    insert? ha nem akkor home
  • peppino3
    bocs a hüje kérdést hogykel forgatni a kamerát bevan álitva hogy lehesen de meik gombal
  • W B
    én a JP:OG modoló vagyok. haszabad így kifejezne magam.
    vagyis a játék könyvtárában különböző fájlokban át lehet írni a dolgokat... csak itt nem találom hol.
  • AC2
    :D:D:D

Nem tom, én még nem próbáltam
  • W B
    aha... én töbre gondoltam.

speciel arra, hogy nem lehetne valahol át írni?
  • AC2
    Megveszed a kieget és minden 10. szinten kapsz +1 rakományt, egészen 50-ig, szal max 25 lehet.
  • W B
    hogy lehet megoldani, hogy ne csak 20 hajórakományom legyen?
  • AC2
    Meg ha pont olyan törzset fogsz ki akiknél 2 támadó egység típus is van pl. inkák. Egyszer 13, másodszor 8. Összesítve 21 X 4. Magyarán náluk 84 egységed lehet és erre jönnek még rá a Home city bónuszok (+30%)
  • Plata
    Ok,de a demóban csak irokézek vannak.
  • Dragooon #2856
    de ha van 4 trading postod akkor az az szám máris 60 ^^
  • AC2
    Nah megnéztem és igen, 225-re viehtő fel a maximális populáris limit. DE! Ez a tánc csak és kizárólag az irokéz törzsszövetségnél van, szal innentől kezdve nem kérdés hogy ilyet nem használtak az aztékok :P
  • Plata
    1 trading postból 15 ember hívható asszem,bár nekem a warchiefs csak demója van meg.
  • Plata
    Lehet 200-nál több,én asszem 225-ig tudtam felnyomni a táncal a népességet,próbáld már ki.
  • AC2
    Kezd rejtély lenni a dolog, de kipróbálom ma :P
  • Dragooon #2851
    ja tényleg :D akkor bocs^^
  • AC2
    "és benszülöttekkkel se lehet annyi" - #2842 Ez volt az első gondoltatom :) DE mondom hogy szerintem nem is volt neki nagyon befolyása ezeknél.
  • Dragooon #2849
    MEGOLDÁS:
    lerakott trading postokat a többi indián települécs mellé (tudjátok mire gondolok). onnan még akkor is hívhat be embereket, ha a 200-as lélekszámhatárt elérte, hisz azok az indiánok nem számítanak bele ebbe a számba.
    nem igaz h erre nem jöttetek rá..