3128
-
Cziglán András #2888 kéne az nhl 08nak a serial code
-
#2887 www.gportal.hu/screenshots oldalon !!! -
#2886 Egy jó adag játékkép az Age of Empires III - The Asian Dynasties-ból!!!
Szerintem mindenképpen érdemes leszedni a 600 Mb-os cuccot. Jól el lehet vele lenni egy darabig. -
AC2 #2885 demo
Egyébként a saját kérdésemre válaszolva október 23-án jelenik meg (legalábbis az amcsiknál) :P -
AC2 #2884 Pontos megjelenési dátumot nem tud vki?
Egyébként sztem kicsit pörgessük a topikot, pl. írjátok meg az első benyomásotokat az új infók után -
AC2 #2883 A hivatalos oldalon is megjelentek már az infók, csekk -
Helius #2882 Vmi 1905-ös, aztán 1608-as hibát ír ki. -
Helius #2881 Sziasztok!
Fel szeretném telepíteni a játékot, a végéig minden rendben megy, de mikor befejezné, súlyos hibát ír ki.
Miért csinálja ezt? -
#2880 az alapjátékban úgy, ha úgynevezett trading postokat teszel le a kis indián telepek mellé.
a (/az első) kiegészítőben viszont már van 3 szabadon választható indián néppel lehet játszani
(azték, irokéz, sziú) -
Fordito #2879 az age of empires-ben lehet indiánokkal játszani? -
#2878 ment pm, ne kezdjünk itt el spammelni -
CyrSyS #2877 Sziasztok! Még az alapjáték megjelenése után játszottam vele és nagyon gyatra volt az AI!
Ennyi idő eltelte után megkérdezem hogy ha most felteszem+összes patch akkor javul az AI ? (ja és csak legnehezebb fokozaton játszanék vele) -
Plata #2876 Nekem tetszik a migrén Topic-ja,a profiilja szerint fiu mégis migrén-röl nyit topic-ot,ami kicsit ellent mondásos,mert a migrén a nöket kínozza.
Szerintem szeret topic-okat nyiogatni,akár van értelme a nyitott topic-nak akár nincs. -
AC2 #2875 Azé sztem nem mind hülyeség :) -
#2874 ezesetben örülök, hogy így látod -
AC2 #2873 xD -
Plata #2872 Most néztem a profilod,látom szeretsz témákat nyitogatni,bár a legtöbb fölösleges hülyeség.Bocs tévedtem,egy jót se találtam. -
#2871 csináltam neki egyszer topikt. :o -
AC2 #2870 Bakker, de várom már a kieget.... :P -
maj5 #2869 ja -
AC2 #2868 Döglödünk... -
AC2 #2867 Jah lehet télleg :D -
powermause2 #2866 Először engedélyezni kell a szabad kameraforgatást, a video-menüben,aztán ctrl/shift+left/right. -
AC2 #2865 insert? ha nem akkor home -
peppino3 #2864 bocs a hüje kérdést hogykel forgatni a kamerát bevan álitva hogy lehesen de meik gombal -
W B #2863 én a JP:OG modoló vagyok. haszabad így kifejezne magam.
vagyis a játék könyvtárában különböző fájlokban át lehet írni a dolgokat... csak itt nem találom hol. -
AC2 #2862 :D:D:D
Nem tom, én még nem próbáltam -
W B #2861 aha... én töbre gondoltam.
speciel arra, hogy nem lehetne valahol át írni? -
AC2 #2860 Megveszed a kieget és minden 10. szinten kapsz +1 rakományt, egészen 50-ig, szal max 25 lehet. -
W B #2859 hogy lehet megoldani, hogy ne csak 20 hajórakományom legyen? -
AC2 #2858 Meg ha pont olyan törzset fogsz ki akiknél 2 támadó egység típus is van pl. inkák. Egyszer 13, másodszor 8. Összesítve 21 X 4. Magyarán náluk 84 egységed lehet és erre jönnek még rá a Home city bónuszok (+30%) -
Plata #2857 Ok,de a demóban csak irokézek vannak. -
#2856 de ha van 4 trading postod akkor az az szám máris 60 ^^ -
AC2 #2855 Nah megnéztem és igen, 225-re viehtő fel a maximális populáris limit. DE! Ez a tánc csak és kizárólag az irokéz törzsszövetségnél van, szal innentől kezdve nem kérdés hogy ilyet nem használtak az aztékok :P -
Plata #2854 1 trading postból 15 ember hívható asszem,bár nekem a warchiefs csak demója van meg. -
Plata #2853 Lehet 200-nál több,én asszem 225-ig tudtam felnyomni a táncal a népességet,próbáld már ki. -
AC2 #2852 Kezd rejtély lenni a dolog, de kipróbálom ma :P -
#2851 ja tényleg :D akkor bocs^^ -
AC2 #2850 "és benszülöttekkkel se lehet annyi" - #2842 Ez volt az első gondoltatom :) DE mondom hogy szerintem nem is volt neki nagyon befolyása ezeknél. -
#2849 MEGOLDÁS:
lerakott trading postokat a többi indián települécs mellé (tudjátok mire gondolok). onnan még akkor is hívhat be embereket, ha a 200-as lélekszámhatárt elérte, hisz azok az indiánok nem számítanak bele ebbe a számba.
nem igaz h erre nem jöttetek rá..