Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
nincs a topiknak házigazdája, de egyébként ehelyett szokott lenni.
Témaindító: Chaos Mad
szóval ugyanott ahol a témaindító neve áll

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Azt honnan lehet tudni hogy ki a topik házigazdája?

EZ a topik is kihalófélben van...

Nem tudja senki se?

Összeakarok dobni egy realizáló módot a gammához. Az lenne a kérdésem hogy hol vannak az egységek paramétereit meghatározó fájlok?

Nameg a tesco-ban kb háromszoros áron adják.Bizonyára elfelejtették leárazni.Vagy tudja a ragya.

láma...<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#levele> 1épként bejön
ha sokáig várj (kb. fél perc)
Sziasztok!
AZ lenne a kérdésem, hogy a magyarosítós oldalt hogyan lehet használni, mert ott van, hogy menjek rá vmiylen reklámra és akkor elõjön az oldal, de nem jön elõ semmi.

Ecem facom megáll.A csontgárda a kampányban van.

Sziasztok, Tudna valaki segíteni abban hogy melyik várost kell választani ahhoz hogy a csontgárdával tudjak lenni?
köszi elõre is.
Azon én is elgondolkodtam már hogy felhívom a CD galaxist, mer ugye a neten nincs fönn, de a gamestarban a CD galaxisos reklám részlegben ott van. 576-on se volt, a tesco meg azért nem, mert te is mondtam hogy nem túl magas a fizetetésed, nos velem meg az a helyzet hogy nincs is fizetésem, max annyi amennyit a nagyszüleimtõl kikunyerálok 😄 Szal maradok a CD galaxisnál. Egyébként thx.

Kukk ide.Hátha.

Esetleg nézz szét néhány bevásárlóközpontban.Tényleg tesco-ban van,csak 11990-ért.<#guluszem1>Legalábbis a kecskeméti Tesco-ban annyi.

De van.
Cd galaxis
Hívd fel öket,lehet hogy még kapsz,énis jártam ugy hogy a netes oldalukon nemvolt meg.De telefonon felhívtam öket és kaptam.

Megindító. Nah mind1, nem is ez lenne a problémám hanem az amit már mondtam egszer, hogy több hete vadászok egy eredeti ageof3-ra, de sehol se találok. Megnéztem azt is amit ajánlottál (depo.hu) de ott se volt. Nincs másik ötleted?

Én segíthetek talán.Vedd meg eredetiben bazz.<#mf1><#gunyos1>Eredetiben sokkal jobb mint az ócska szar warez.Gondolom a bónuszpályák nem is müködnek a tiedével.Míg én halálra röhögöm magam az easter egg-es pályákon addig te a gagyiddal nem is próbálhatod ki öket.Ja és nem vagyok se gazdag se miliomos,elég kevés a fizetésem,ezért vadiúj játékaim nincsenek,csak olyanok amik kicsit régebbiek,de inkább várok minthogy lopjak.

szimida
Én leginkább annak a véleményét vártam, aki ért a dologhoz, nem pont a tiédet, de azért kösz a hatalmas segítséget. Ja és am a toopicban ezzel is foglalkoznak...<#kacsint>

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

<#taps>

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Lehet hogy meglep, de még én se játszottam, lehet hogy ez az egyik oka hogy nem válaszoltam. Két javaslatom lenne. Az egyik, hogy próbáld meg mind hárommal, a másik keress egy olyan topikot,ahol ilyennel foglalkoznak.

szimida
Nekem igazán egy nagy problémám van:
(most leírom, nem mintha méltóztatna válaszolni is valaki)
Tudom, hogy meg kell adni az IP-címet. Na most:
én három IP-címet is látok, természetesen hülye vagyok hozzá, hogy melyiket kell használni.
1. a játék írja ki, mikor elindítom a host game készítést
2. a hamachi felsõ részén is van egy IP-cím
3. a vezérlópult--->hálózati kapcsolatoknál is van egy harmadik IP-cím

Hogy melyiket kell használni-mint mondtam-nem tudom.
Valaki megmondhatná, mert még sose játszottam multiban RTS-t, akárcsak a haverom, akivel játszanék.

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

szimida
VALAKI SEGÍTSEN LÉGY SZÍVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szimida
Ezt az AOE3VPN programot honnan lehet leszedni? Vagy egyáltalán kell ez hozzá?<#lookaround>

szimida
Most már ugyanaz a verzió van mind2-nek, de mégsem jó, mert amikor én rámegyek a host game-re, a másik pedig a connection-ra, ezt írja ki: the "host cancelled the game"

a hamachi mûködik, azt ismerem, biztos jó, viszont a játékkal vmi baj van.

PLZ HELP!!!!<#nemtudom><#rolleyes>

Hát mit ne mondjak egész szép kis gyõzelmet arattam az ímént warchiefsben. Ennyi egységet én még életemben nem láttam mint amennyi az ellennek volt, de aztán csak sikerült. 😛 És bebizonyosodott hogy hiába az indián létszámbeli fölény (merthogy aztékok voltak) a muskétások redcoatok és ágyuk lazán elintézek õket (mintahogy a valóságban is a spanyolok megtették sajna).

Jelen esetben az aztékok coyote-okkal jöttek, de az már más kérdés, hogy mi lett volna ha az ellen összes harcosa skull knight lett volna? Akkor egyértelmûen fordított kimenetelû lett volna a csata...

Ha igaz itt még van.

www.depo.hu

Én is megakarom venni, de nem tom hogy hol. Egy olyan online áruházat mutass ahol jelenleg meg lehet venni!

Vegyétek meg eredetiben,az magyar,és nemrokkantok bele az árába,ja és az ESO-n játszani ezerszer jobb móka.<#hehe>

OMG, akkor telepítsétek fel uyganazt a verziót. De ne lámulj már ennyire légyszíves 😄

szimida
de én magyarul töltöttem le

Azt nem értem hogy mér csodálkozol ha nem müködik, amikor így kísérletezgetsz? 😄 Egszer sztem kibírod hogy angol nyelven kell játszani.

szimida
Ha a haveromnak angol nyelvû a játék, nekem pedig magyar, tudunk egymás ellen játszani?

Szerintem próbáljátok meg fokozatosan. Elöször alapjáték és a legújabb hamachi mindenkinek (mer ez se mind1) aztán jöhet a kieg meg a patch.

Sziasztok!

Bocsi, nekem kieges problémám lenne, de azért írok ide, mert itt van élet.

Szóval az a baj, hogy már többször is játszottunk a barátokkal az alapjátékkal is meg a kieggel is Hamachin keresztül, eddig semmi gond nem volt, de most föltettük ismét a játékot és nem is látjuk egymást, pedig elvileg mindenkinek mindenbõl ugyanolyan verziója van. Valaki mondjon valamit, mert nem szeretnénk nélkülözni ezt a remek kis játékot!

Elõre is köszönöm.
envoka

Ha még mindíg kell segítség :

Itt kaphatsz

http://sacred2.hu/

envoka
A lényeg, hogy az illetõnek, akivel játszani szeretnél, ugyanolyan verzió legyen telepítve, mint neked. A Hamachi verzió és az AoE3 verzió is egyezzen.

szimida
Köszi!<#worship> De akkor ugye semmi patch nem kell a játékhoz? (Mint pl a Cod-hoz)

envoka

Hamachi
(Ez Magyarnyelvû, és elsõ indításnál még tanácsokat is ad)

Age of Empires 3 és a Hamachi
(Ez Angolul)

szimida
Hello! Nem tudna valaki mûködõ CD kulcsot adni a játékhoz? Ja, és lehet vele egymás ellen, haverokkal játszani direkt IP-n? Elõre is kösz a választ/válaszokat!

Ha vki esetleg el akarja adni a használt AOE 3-ját, az is szóljon. <#wave>

Elszántam magam végre, hogy megveszem eredetibe úgy ahhoz hogy egy fanatikushoz méltó, de egyik online shopon se látom. Vki linkeljen be egy olyan oldalt, ahol megvan pls. Thx.

Hmmm erre a fejlett kereskedelemre vártam már nagyon, mert idáig ez valahogy hiányzott. Nekem egyébként nem volt elég az a nyamvadt traderoute 😛 Amiket leír,az alapján nekem nagyon fog tetszeni, alig várom már!

envoka
Állítólag idén szeptemberben jelenik meg. De ha olyan tempóban érkezik Magyarországra mint a The WarChiefs, akkor asszem várhatunk rá egy darabig (pár évet).

Infó innen

Igen, talán. Egyébként az új kieg mikor jelenik meg? Utánna néztem, de errõl nem találtam infott, arról azonban igen hogy ezt nem az ensemble fejleszti, hanem a Big Huge Games. Azt mondjuk hozzá kell tenni hogy a producer és a fõ designer az ensembletõl van. Meglátjuk.

Megfog jelenni,most jön az uj kieg,és majd ugy jelenik meg ithon,a 3 egyben,talán.

Pont ezaz hogy itthon nem lehet kapni xD Egyébként meg má nehogy az vegyek meg német verzióba mondjuk mer nem képesek itthon kiadni, ilyen estben szerintem a warez nem számít "akkora" bûnnek.

Dragooon
ja és csak itthon lehet kapni igaz?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Blackman
micsoda 5let, hogy én erre nem gondoltam.. potom fél éve keresem a boltokban a kiegészítõt de seholsem lehet kapni.. ennyi errõl 😞(

Vegyétek meg eredetiben.

Engedd hogy frissítsen.Sokáig tart mert lassan szedi.És jópár patch kijött azóta mióta a játékot kiadták.