Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
ment pm, ne kezdjünk itt el spammelni<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Sziasztok! Még az alapjáték megjelenése után játszottam vele és nagyon gyatra volt az AI!
Ennyi idõ eltelte után megkérdezem hogy ha most felteszem+összes patch akkor javul az AI ? (ja és csak legnehezebb fokozaton játszanék vele)

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Nekem tetszik a migrén Topic-ja,a profiilja szerint fiu mégis migrén-röl nyit topic-ot,ami kicsit ellent mondásos,mert a migrén a nöket kínozza.<#vigyor5>
Szerintem szeret topic-okat nyiogatni,akár van értelme a nyitott topic-nak akár nincs.

Azé sztem nem mind hülyeség 😊

Dragooon
ezesetben örülök, hogy így látod<#eljen>

xD

Most néztem a profilod,látom szeretsz témákat nyitogatni,bár a legtöbb fölösleges hülyeség.Bocs tévedtem,egy jót se találtam.

Dragooon
csináltam neki egyszer topikt. :o

Bakker, de várom már a kieget.... 😛

ja
Döglödünk...

Jah lehet télleg 😄

Elõször engedélyezni kell a szabad kameraforgatást, a video-menüben,aztán ctrl/shift+left/right.

MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/

insert? ha nem akkor home

bocs a hüje kérdést hogykel forgatni a kamerát bevan álitva hogy lehesen de meik gombal
én a JP😮G modoló vagyok. haszabad így kifejezne magam.
vagyis a játék könyvtárában különbözõ fájlokban át lehet írni a dolgokat... csak itt nem találom hol.

😄😄😄

Nem tom, én még nem próbáltam

aha... én töbre gondoltam.

speciel arra, hogy nem lehetne valahol át írni?

Megveszed a kieget és minden 10. szinten kapsz +1 rakományt, egészen 50-ig, szal max 25 lehet.

hogy lehet megoldani, hogy ne csak 20 hajórakományom legyen?

Meg ha pont olyan törzset fogsz ki akiknél 2 támadó egység típus is van pl. inkák. Egyszer 13, másodszor 8. Összesítve 21 X 4. Magyarán náluk 84 egységed lehet és erre jönnek még rá a Home city bónuszok (+30%)

Ok,de a demóban csak irokézek vannak.

Dragooon
de ha van 4 trading postod akkor az az szám máris 60 ^^

Nah megnéztem és igen, 225-re viehtõ fel a maximális populáris limit. DE! Ez a tánc csak és kizárólag az irokéz törzsszövetségnél van, szal innentõl kezdve nem kérdés hogy ilyet nem használtak az aztékok 😛

1 trading postból 15 ember hívható asszem,bár nekem a warchiefs csak demója van meg.

Lehet 200-nál több,én asszem 225-ig tudtam felnyomni a táncal a népességet,próbáld már ki.

Kezd rejtély lenni a dolog, de kipróbálom ma 😛

Dragooon
ja tényleg 😄 akkor bocs^^

"és benszülöttekkkel se lehet annyi" - #2842 Ez volt az elsõ gondoltatom 😊 DE mondom hogy szerintem nem is volt neki nagyon befolyása ezeknél.

Dragooon
MEGOLDÁS:
lerakott trading postokat a többi indián települécs mellé (tudjátok mire gondolok). onnan még akkor is hívhat be embereket, ha a 200-as lélekszámhatárt elérte, hisz azok az indiánok nem számítanak bele ebbe a számba.
nem igaz h erre nem jöttetek rá..

De nem mehet 200 fölé sehogy se, még ha fejen állnál akkor se 😊 Arra már rájöttem hogy hogy tudnám ellenõrizni a csalás 😊 Felveszem a játékot, hagyom hogy techeljen meg gyarapodjon aztán megnézem, hogy hogy sikerült neki 😛

Az indiánoknak több lehet mint 200.Nemtom mi a magyar neve de a demóban Fire Pit,az utolsó tánc az Earth Mother Dance,azzal lehet növelni a népességet,minél töben táncolnak annál nagyobb a népesség.

De 199 még lehet hiába ér 50-es lélekszámmal, de akkor meg számít bele. Szal ez se jó.

nem lehet. hamár elérted a max 200 lélekszámot, azután nem hívhat katonákat az anya országból

70-el túl lóg? 😊

hajórakomány?
Ezt a képet még pár napja csináltam, de nem jöttem rá hogy a francba lehet a sárgának (aztékoknak) 252 körüli az egység száma? Egy kis "túl logással" és benszülöttekkkel se lehet annyi. De asszem nem is volt szövetségben egy törzsel sem, home citybõl meg nem hiszem hogy rendelt volna.

Akkor egy laza 300 évvel el vagy tévedve, irány Age of Kings-ezni. 😊 A viccet félretéve nem tok semmit se róla, de majd utánna nézek.

Nabazz,én 3990-ért vettem,ugyanott.<#wow1>

Sziasztok, lenne egy kérdésem. Ugyan nekem nincs meg a játék, csak a demojával játszottam, nagyon tetszett....A kérdés pedig: láttam egy AoE3-fórumban (angol persze), hogy egy mod készülne az alapjátékhoz, a címe: Age of Empires III: Age of Crusades. Errõl tudtok vmit? Mert én rettenetesen keresztes-hangulatban vagyok már egy ideje, már ami a játékokat illeti....
Én francia és bárkivel kiállok ha meglesz az eredetim 😛

nem tudom 😊 én spanyol

Nekem 52, de ez hogy jönj ide?

sokan vagytok... már harminchatos a szülõvárosom (igen az alap)

OMG. Most már van raktáron, csak felment az ára. Ez az én formám xD >>>click<<<

Úgy néz ki, hogy beigazolódott a sóslat és a harmadik nép - a kínai és japán mellett - az indiai lesz. Egy kis kedvcsináló, hogy mire számítsunk. Vannak benn speckó egységek, de nem lövöm le a poént. Már csak arra a fejlett kereskedelemre lennék kiváncsi....

Azabaj magyarországon az sem jelenik meg.Lassan 1 éve várok a The Warchiefs-re.Majd megjelenik egyben a 3,mint AoE3 Gold,vagy CE.

Aha, sztem is ez az egyik legnagyobb akadály, hogy nincs látogatottság. Majd ha kijön az új kieg akkor felvettem még 1x, hátha 😊

Dragooon
hát én nem (csak mert úgysincs olyan nagy látogatottság), de ha az szeretnél lenni, akkor hajrá ^^

És szükségét érzitek hogy legyen? 😊