3128
-
soothsayer #2928 Amúgy tudtok olyan fórumot ahol csak az AoE3 a téma? -
soothsayer #2927 Sziasztok! én már elég régóta tolom az AoE3-at, lenne valakinek kedve hamachin játszani(lan)? remélem nem túl kihalt ez a fórum és lesz valaki ha lesz majd megadom az msn címem -
#2926 En meg mindig nyomom az Age of Empires III-at (meg szerintem fogom is mindig is), mert szerintem minden idok egyik legeslegjobban sikerult RTS-e. A kor is nagyon jol el van talalva, nincsenek jovobeli baromsagok, mint az Empire Earth III meg az osszes tobbi ma megjeleni RTS-ben, amik tucatszamra jonnek ki, es mindegyik ugyanolyan. Nekem tobbek kozott a CNC3 se jon be annyira. Az AOE3 nagyon jo lett. Ezert eredetiben vettem meg az alap game-et (az olyan 25-30 font korul volt) es a kieget is, a War Chiefs-et (ez pedig olyan 17-20 font korul volt). Tervbe van veve, hogy az Asian Dynasties-t is megveszem majd eredetiben. A War Chiefs-et mar vegignyomtam, es most a War Chief Skirmish kuldijeit (random map-okat) nyomok, es nagyon elvezetes ez is, sot, megkockaztatom, hogy neha jobb, mint a Campaign, mert nagyobb szabadsag van. Barmit megtehetek, azt es akkor fejlesztek, amit akarok, akar felfejlodhetek V vagy VI-os korba is, stb. Egyre inkabb erik, hogy beszerzem az Asian-t... -
#2925 De: amazon.co.uk
En is ott vettem, igaz, en az UK-ban lakom (Anglia). -
#2924 Bakker nem kapható sehol a Warchiefs,nem tud vki egy helyet ahol be tom szerezni? -
#2923 köszönöm a válaszokat!
igen bepe én vagyok az ;) -
#2922 Nekem az lenne a kérdésem, a két kieggel kapcsolatban hogy az megoldható e valahogy hogy a 2 kieg extra népei is tudjanak egymás ellen harcolni, pl azték és japán, lanon jó lenne -
#2921 Hello! Te ugye az LFS-es AjjleBobbi vagy? (:
Ismerosen cseng a neved nagyon-nagyon regrol az online bajnoksagbol es a forumbol. Kb. vagy 2-3-4 eve toltam az LFS-t, es az akkori idokbol mintha remlene ez a nick. Hogy ONtopik is legyek: igen, eddig ket kieg jelent meg, az Age of Empires III: The Warchiefs es az Age of Empires III: The Asian Dynasties. Kell mindkettohoz az alapgame, kiveve ha pl. az Asian demo-jat teszed fel, ahhoz nem fog kelleni. Nekem is origi, megvasarolt, eredetiben van meg az AOEIII, es az AOEIII:TWC, es a kesobbiekben tervezem beszerezni az AOEIII:TAD-t is. -
NB2 #2920 Warchiefs és The asian dynasties és igen kell. -
#2919 üdv
az alap játék után milyen kiegészítők jelentek eddig meg?
és ezekhez kell e az aoe3?
-
picnic #2918 Nem hiszem, de majd utána nézek. Másnál nem ilyen? Pedig maga a játék nagyon jó! Kicsit félve vettem meg, de nagyon kellemesen csalódtam. -
AC2 #2917 Felbontás? -
picnic #2916 Sziasztok! Most vettem meg a játékot, még nem igazán merültem bele, de máris van egy problémám: a kurzor alatt megjelenő kisegítő kis feliratok szinte olvashatatlanok. Lehet ezt valahogy orvosolni? Előre is köszi! -
#2915 :D! -
#2914 Igen, bocsi, lama voltam. A Fire and Shadow campaign inditotta a kiegeszito kampanyait. I `m really really really sorry. -
AC2 #2913 Húha :D -
#2912 :-| -
#2911 Vagy annyi lenne, hogy a Blood, Ice and Steel campaign az alap kampany, es a Fire and Shadow alcim pedig a kiege? Most nezem, hogy ketto van. Na mindjart megkukkantom, lehet, hogy ezzel meg is oldodott a gondom. -
#2910 Berakom ide is a hozzaszolasom, mert az AOEIII: TWC topikban 2 havonta szuletik egy post.
Felraktam ismet minden idok egyik legjobb RTS game-jet, az Age of Empires III-at, es raraktam a The War Chiefs kiegeszitot is. Egyebkent mindketto origi, megvasarolt, eredetiben van meg. Az alap game-re raraktam az 1.12-es patch-et, a kiegre pedig az 1.04-es kieg patch-et. Megy is szepen nalam Vista alatt az alairasombeli configon maxon. Egy kerdesem lenne: elkezdtem a WarChiefs-et nyomni, de a campaign reszben a kuldik kisertetiesen hasonlitanak az alap AOE3 kuldijeire. Sot, mivel sokat nyomtam oket, batran allithatom, hogy szerintem ugyanazok. A kerdesem a kovetkezo ebbol fakadoan: csak az alap campaign palyak ujboli vegignyomasa utan lockolodnak ki a kieg palyai? Vagy miert nem a kieg campaign map-jeivel indul a game, ha mar a kieg ikonjat inditottam, es a game fomenuje is azt mondja, hogy a WarChiefs fut? -
AlbyCobra #2909 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ez egyik barátommal szeretnénk LAN-on játszani,de sehogy sem sikerül. Tudtok valahogy segíteni? -
AC2 #2908 A "teljesen felesleges extrák" adják az újdonságokat, újításokat a játéknak, home city nélkül pl. én el se tudnám képzelni. A speckó képességeknek mondjuk én se látom túl sok értelmét a hősöknél (nem azzal van baj h nem lehet használni, hanem úgyértem nyugodtan kihagyhatták volna). Egyébként meg az AOE2 ugyanúgy 3 házból meg 2 barakkból állt, e téren nem változott sokat... -
NB2 #2907 Hát a szokásos csalódás ez a kiegészítő is, ahogy az egész aoe3. Ezekkel a teljesen felesleges extrákkal megölték a játékot. Nem látom mi értelme van ezeknek a kártyáknak. Mi értelme van a "hősök" speciális tulajdonságainak. A kincseknek. A trade route-knak sem látom sok értelmét, de annak egy pici legalább van. Az indiai küldetések már hasonlítottak a régi aoe2-es küldikre de az sem volt az igazi. Röhejes, hogy a városok 3 házból 2 barackból meg egy town centerből állnak. A szépség a játszhatóság rovására ment. -
AC2 #2906 Én is úgy tudtam és a bétás videókban is úgy van, hogy benn vannak, de ennek ellenére nem tudom h miért nem lehet menni velük (vagy ellenük) a TAD-ban :S -
AC2 #2905 Aha -
artanis #2904 Sziasztok. Felraktam az új kieget, minden működik szép meg minden csak az a bajom hogy nem látom az indián civilizációkat. Tehát nem tudok sziukkal, irokézekkel vagy aztékokkal lenni, valamint a TWC-s mapokat se látom skirmishbe. Én úgytuttam hogy ha fent van az alap és a TWC is akkor minden további nélkül játszhatok pl. sziu-japán meccset.
Mi lehet a gond? -
#2903 nektek az új kiegben ha indítotok egy új anyavárost (bármilyet), akkor az 10-es szintű lesz? :o -
K Ace #2902 Helosztok. Tudnátok segíteni? Az a helyzet, hogy a magyarítás nem akar működi az alap játékhou. Hiába rakom fel, angol marad minden. 1.12 es verzió van fent. -
NB2 #2901 Egyenlőre a japán küldiket csináltam meg, de hát ez a 10 perces campaign eléggé kiábrándító. 5 épülete van kb az ellennek, azért easyn nem kéne ennyire könnyűnek lenni. -
AC2 #2900 Nem tom, hogy vagytok vele, de nekem visszajött az age of 2-es hangulat (a kínaikkal) -
picnic #2899 És a multija milyen? -
AC2 #2898 A kieg viszont nagyon jó. Az AOE 2 legnagyobb (és talán egyetlen) hibája az volt, hogy a népek túlságosan is hasonlítottak egymásra (mégha figyelembe vesszük a kieget is). Egy-vagy két egységben tértek el, ez számomra nagyon elviselhetetlen volt, de sikeresen továbbléptek, grat a fejelsztőknek -
AC2 #2897 Lepd meg magad most egy warezzal és akkor nem zsákbamacska, Karácsonykor meg megveszed ha tetszik ;) -
picnic #2896 Sziasztok! Jó játék az A.E.III? A Civ IV-hez képest milyen? Nekem az csak közepesen jött be. Van valakinek összehasonlítási alapja? Karácsonyra szeretném magamat meglepni ezzel a játékkal... -
NB2 #2895 Most nézem wanadoo-n már kint van az új kieg. Mivel megvan a warchiefs is leszedem ezt is, de még mindig az aoe2 a király. nekem:) -
Rusy #2894 Hello lesz az új kiegből magyar verzió? Mert engem majd érdekelne mind a 3 remélem lesz valami gold kiadás 3 az egyben magyarul -
graffiti #2893 illetve ez nem elég pontos...szal azok a dolgok amik a virtuális városod kinézetét változtatják(növények,lámoák.stb) -
graffiti #2892 thx
és azt h minden kártya vélasztható legyen?:) -
AC2 #2891 Na holnap már elméletileg az USA-ban, a polcokon lesz a kieg. Kérdés hogy itthon mikor jelenik meg (vagy hogy mikor kerül föl a warez). -
AC2 #2890 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dokumentumok>my games>age of empires 3>savegame>kiválasztod a home city file-át (pl.: sp_Amsterdam_homecity.xml), megnyitod szövegszerkesztővel és átírod a szintjét) -
graffiti #2889 üdv
ha éppenséggel nem akarom eltolni az összes civilizációval lv100ig akkor azt h oldhatom meg h az összes 100on legyen anélkül h egyenként játszanék mindegyikkel?