3128
-
#846 nah gyerekek!
fennvan a cucc nemsokára teszt :D -
ACE #845 Ja, énis felraktam ezt a Hamagasi-t, kéne próbálkoznunk vele -
#844 5.9es catalyst, low shaderrel a menü rendben van, a home city picit szaggat. kezdek ráérezni, talán megszokom ezt is, főleg ha ez a hamachi cucc is jó lesz -
gaspy #843 Na Kiproszáltam a gamet
Elindult az 5.4-es catalystal nem kellet frissítgetnem...
Eddigi benyomások:
Sztem rohadt jo a játék a grafikája meg mindent üt ezen a téren
Mondjuk a főmenű nekem is elviselhetetlenül szaggat -
ACE #842 Van benne Direct IP a LAN-on belül... -
#841 ok :) Az az, hogy elmegy a városba és ott tanulni vagy vmi ilyesmit kell sztem. -
Newfronter #840 Nem tudom, de ha találkozok vele megmondom. :) -
#839 azt a paszta a rohadt életbe -
#838 Newfronter nemtod mire való ez a Home City illetve mit kell ott csinálni és az miért jó? -
Newfronter #837 Hát Direct IP-vel igen, de ESO(Ensemble Studios Online)-ra ne számíts, ahhoz origi CD-key kell! -
#836 Igen -
#835 Remélem adnak majd ki vmi patchet a menüre, hogy ne szagasson ennyire. -
Alblink #834 Hi all,sorry hogy nem olvasok visaza,de a warez verzio mukodik neten?
-
agtomi #833 Ez már a teljes verziós age of empires 3? -
#832 :DD -
Newfronter #831 Hát ebben benne van minden!
Nem támogatja a procid az SSE utasításkészletet, így nem indulhat el a játék.
Jobb procit kell venned! :( -
#830 Hali
Telepítés kezdésekor ezt írja ki:
Your computer processor does not support the advenced instruction set(SSE) required for Age of Empires 3,aborting installation
Mit kéne tennem hogy elinduljon a telepítés? -
Newfronter #829 Én a tutorial-al nem foglalkoztam, rögtön story-t kezdtem el. -
#828 kutatok és meglátom a barna medvéket, ott van vmi kincs vagy nemtudom. meg kell ölni a medvéket, vagy nemtom mit kell. :( -
#827 tutorialban try a game :) -
#826 Jaja. Szerintem is jobb így. -
Newfronter #825 Ez melyik küldi? Vagy csak skirmish? -
Newfronter #824 Látom jó sokat egyzerűsítettek a fejlődésnél, mármint a parasztok munkáján.
Nem kell külön farm, egybe van a malommal, az aranyat úgy termelik, hogy ütik a követ és nem viszik sehova, és nincs kőtermelés.
Ez nekem bejön, mert sose szerettem azzal foglalkozni, hogy jujj már megint kiszáradt a farmom, stb.. -
Most csináltam őket. -
Newfronter #822 Az 1. küldinél fennt van egy bányaszerűség és azt megtámadják(ha a parasztjaid előzőleg odaküldted), és ha levered azt a párat, akkor kapod meg azt a sok lovast.
-
#821 Amikor a tutorialban ott vannak a medvék kiír vmit nem tudja valaki, hogy mit, mert nem értettem meg? -
#820 igen én is emlékszem :)
de még mindig versenyzek :) -
#819 ja az engem is nagyon idegesít. wallhack megy rendesen :\ -
#818 dettó :\ -
#817 ehhh...akkor jól értettem...2 more stb...thx az infót,megyek megpróbálom! -
#816 ja amúgy azokat a nagy ágyúkat kell szétverni, ha azok megvannak már vége is a pályának, a többi ellenséggel nem is kell foglalkozni :) -
#815 utána kapsz egy csomó katonát északról ha esetleg nem tűnt volna fel :) méghozzá olyan sokat, hogy azokkal ha 10szer ennyi ellenség jönne azokat is legyőznéd... :) -
#814 és akkor mit csináljak,ácsorogjak egész végig?:D mert a feladat megvédeni az épületet...habár én eddig mindíg "gyártottam" 20 "pikemant",20 számszeríjjast a már meglévőkhöz,aztán lerohantam az ellent...de utánna meg jött az utánpótlás az elleség részéről... -
#813 valakinek sikerült a kampányban megcsinálni az első páyát? amikor meg kell védeni az erődítményben lévő Command Postot vagy mi...még Easyn se megy nekem...csak folynak az ellenséges katonák...a jelzőtüzet megnyújtom,megakarják támadni a civileket,megvédem őket,aztán onnantól kész...áttörik a kaput,majd szép lassan szétrombolnak mindent,hiába "gyártom" gőzerővel a katonákat... -
Newfronter #812 Amúgy nagyon jó ötlet volt, hogy ebbe belerakták a Havok fizikát...így legalább mindig adódnak újabb és újabb "balesetek" ugye a kölcsönhatások miatt. :)
Eddig a gyenge pont nálam a falon való átlövés, a többi frankó. -
Newfronter #811 A legjobb megoldás erre az, hogyha azt csinálod ami ki van jelölve célnak, és akkor már a gép nem küldd több embert, általában egy stratégiánál így szokta a gép csinálni. Az igazi MI úgyis csak skirmish-ben látható. -
#810 ja, meg még valami campaigne-t csinálom, de nem akarnak elfogyni az ellenségk... nem bírok velük egy idő után ...:( van vbalami megoldás? -
#809 Ezt én is így gondolom! Te Bobbi! Valahonnan nagyon ismerős vagy nekem. És tudom is, hogy honnan. Az lfs.hu-ról és a hwsw.hu-ról. Régen a bajnokságban részt vettél, meg az LFS fórumba is sokat írogattál. Kicsi a világ.. -
#808 na valahogy elindítottam. szerintem a ForceWare 81.84 hatására.
a véleményem fél óra játék után hogy megyek és játszom amíg ki nem esek a gép elől...isten :) -
#807 hali erről tudsz bővebben írni, mert naggyon szeretnék mulitiba játszani!