3128
  • McGrady
    nah gyerekek!
    fennvan a cucc nemsokára teszt :D
  • ACE
    Ja, énis felraktam ezt a Hamagasi-t, kéne próbálkoznunk vele
  • robotnyk
    5.9es catalyst, low shaderrel a menü rendben van, a home city picit szaggat. kezdek ráérezni, talán megszokom ezt is, főleg ha ez a hamachi cucc is jó lesz
  • gaspy
    Na Kiproszáltam a gamet
    Elindult az 5.4-es catalystal nem kellet frissítgetnem...
    Eddigi benyomások:
    Sztem rohadt jo a játék a grafikája meg mindent üt ezen a téren
    Mondjuk a főmenű nekem is elviselhetetlenül szaggat
  • ACE
    Van benne Direct IP a LAN-on belül...
  • SASboy
    ok :) Az az, hogy elmegy a városba és ott tanulni vagy vmi ilyesmit kell sztem.
  • Newfronter
    Nem tudom, de ha találkozok vele megmondom. :)
  • Viktorr
    azt a paszta a rohadt életbe
  • SASboy
    Newfronter nemtod mire való ez a Home City illetve mit kell ott csinálni és az miért jó?
  • Newfronter
    Hát Direct IP-vel igen, de ESO(Ensemble Studios Online)-ra ne számíts, ahhoz origi CD-key kell!
  • SASboy
    Igen
  • SASboy
    Remélem adnak majd ki vmi patchet a menüre, hogy ne szagasson ennyire.
  • Alblink
    Hi all,sorry hogy nem olvasok visaza,de a warez verzio mukodik neten?
  • agtomi
    Ez már a teljes verziós age of empires 3?
  • SASboy
    :DD
  • Newfronter
    Hát ebben benne van minden!
    Nem támogatja a procid az SSE utasításkészletet, így nem indulhat el a játék.
    Jobb procit kell venned! :(
  • Viktorr
    Hali
    Telepítés kezdésekor ezt írja ki:
    Your computer processor does not support the advenced instruction set(SSE) required for Age of Empires 3,aborting installation

Mit kéne tennem hogy elinduljon a telepítés?
  • Newfronter
    Én a tutorial-al nem foglalkoztam, rögtön story-t kezdtem el.
  • SASboy
    kutatok és meglátom a barna medvéket, ott van vmi kincs vagy nemtudom. meg kell ölni a medvéket, vagy nemtom mit kell. :(
  • SASboy
    tutorialban try a game :)
  • SASboy
    Jaja. Szerintem is jobb így.
  • Newfronter
    Ez melyik küldi? Vagy csak skirmish?
  • Newfronter
    Látom jó sokat egyzerűsítettek a fejlődésnél, mármint a parasztok munkáján.
    Nem kell külön farm, egybe van a malommal, az aranyat úgy termelik, hogy ütik a követ és nem viszik sehova, és nincs kőtermelés.
    Ez nekem bejön, mert sose szerettem azzal foglalkozni, hogy jujj már megint kiszáradt a farmom, stb..
  • SASboy

Most csináltam őket.
  • Newfronter
    Az 1. küldinél fennt van egy bányaszerűség és azt megtámadják(ha a parasztjaid előzőleg odaküldted), és ha levered azt a párat, akkor kapod meg azt a sok lovast.
  • SASboy
    Amikor a tutorialban ott vannak a medvék kiír vmit nem tudja valaki, hogy mit, mert nem értettem meg?
  • ÁjjLe BoBBi
    igen én is emlékszem :)
    de még mindig versenyzek :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ja az engem is nagyon idegesít. wallhack megy rendesen :\
  • ÁjjLe BoBBi
    dettó :\
  • DJ Skyline
    ehhh...akkor jól értettem...2 more stb...thx az infót,megyek megpróbálom!
  • shad0w
    ja amúgy azokat a nagy ágyúkat kell szétverni, ha azok megvannak már vége is a pályának, a többi ellenséggel nem is kell foglalkozni :)
  • shad0w
    utána kapsz egy csomó katonát északról ha esetleg nem tűnt volna fel :) méghozzá olyan sokat, hogy azokkal ha 10szer ennyi ellenség jönne azokat is legyőznéd... :)
  • DJ Skyline
    és akkor mit csináljak,ácsorogjak egész végig?:D mert a feladat megvédeni az épületet...habár én eddig mindíg "gyártottam" 20 "pikemant",20 számszeríjjast a már meglévőkhöz,aztán lerohantam az ellent...de utánna meg jött az utánpótlás az elleség részéről...
  • DJ Skyline
    valakinek sikerült a kampányban megcsinálni az első páyát? amikor meg kell védeni az erődítményben lévő Command Postot vagy mi...még Easyn se megy nekem...csak folynak az ellenséges katonák...a jelzőtüzet megnyújtom,megakarják támadni a civileket,megvédem őket,aztán onnantól kész...áttörik a kaput,majd szép lassan szétrombolnak mindent,hiába "gyártom" gőzerővel a katonákat...
  • Newfronter
    Amúgy nagyon jó ötlet volt, hogy ebbe belerakták a Havok fizikát...így legalább mindig adódnak újabb és újabb "balesetek" ugye a kölcsönhatások miatt. :)
    Eddig a gyenge pont nálam a falon való átlövés, a többi frankó.
  • Newfronter
    A legjobb megoldás erre az, hogyha azt csinálod ami ki van jelölve célnak, és akkor már a gép nem küldd több embert, általában egy stratégiánál így szokta a gép csinálni. Az igazi MI úgyis csak skirmish-ben látható.
  • cold-fire
    ja, meg még valami campaigne-t csinálom, de nem akarnak elfogyni az ellenségk... nem bírok velük egy idő után ...:( van vbalami megoldás?
  • bepe79
    Ezt én is így gondolom! Te Bobbi! Valahonnan nagyon ismerős vagy nekem. És tudom is, hogy honnan. Az lfs.hu-ról és a hwsw.hu-ról. Régen a bajnokságban részt vettél, meg az LFS fórumba is sokat írogattál. Kicsi a világ..
  • ÁjjLe BoBBi
    na valahogy elindítottam. szerintem a ForceWare 81.84 hatására.
    a véleményem fél óra játék után hogy megyek és játszom amíg ki nem esek a gép elől...isten :)
  • cold-fire
    hali erről tudsz bővebben írni, mert naggyon szeretnék mulitiba játszani!