3128
-
pietro #1086 Hali!
Lehet, mert nekem minkét gépben 1 giga ram van. -
#1085 manapság?....igencsak -
#1084 hátéiksz! -
Szolnokboy #1083 kipróbáltam az eredeti exevel is tényleg müködik de a szaggatás ugyanolyan. erröl ennyit nem tom mi baja lehet hogy ram kell neki ? 512 ddr kevés ? -
#1082 wanadoo -
#1081 wandoo-ra tudsz dobni egy linket? nem ismerem -
#1080 én is erre tippelek, mindenesetre jól jártunk : - P mindenki figyelmébe, aki még nem szedte le máshonnan, ajánlom a wanadoos 4cd-s verziót, dvds-sel nem tudom, mi a helyzet, azt olvastam, az is működőképes : - ) -
Szolnokboy #1079 mondjuk arra kíváncsi lennék hogy miért hiányozik nekem néhány beállítás :SSSSS
pl.tracer effects, footprints,texture filter quality ezek nekem nincsenek :S -
pietro #1078 Hali!
Nyilván a wanadoo-ról letöltött az eredeti lehet ( aranylemez copy) mert én letöltöttem, instalálltam, nem krekkeltem, és megy. Egy szó nélkül.
a menű sem szaggat.
Átszerkesztettem a játékot, nem veszi bele a populációs limitbe a parasztokat, az indiánoknál megemeltem a pop. limitet 1000-re, van, hogy 600 indiánom van a pályán, és nem szaggat! -
pietro #1077 Hali!
Valszeg ami a wanadoo-n van, az az eredeti aranylemezes változat, mert krekk nélkül, gyönyörűen fut! -
#1076 látom nem szeretsz olvasni. ;) -
pietro #1075 Hali!
Úgy érti, mint én, hogy letöltötte, feltelepítette, elindította, és megy. Nem kell a crack kömyvtárból az exe-vel felülírni. -
Realtibi #1074 Tart már alaki ott a kampányban amikor van neked egy baszott nagy ágyúd
aztán valami truth forrást kell kiiktatni????
van valami trükk a pályára?? -
#1073 úgy, hogy miután szépen felraktam, nem crack-eltem, hanem bemountoltam az 1.cd-t, aztán indult automatikusan a játék, vagy elindítottam, de lényeg, hogy ment az exe felülírása nélkül is : - P Csak ezzel tudom magyarázni, hogy nálam a menü SEM szaggat /wanadoo-ról szedtem/ egy egész picit sem : - P -
#1072 nézd meg itt a directx-et, nemtom mikori van fent. -
JimHUN #1071 Köszi Bepe!
Nos. Geforce-om van.
3 dolog segíthet:
"1.b, ha nVidia kártyád van, akkor ForcWare 8x.xx video driver föltesz"
Fentvan a 81.84.
"2., DirectX 9.0c új, agusztusi fölrak"
Erre tudnátok adni egy linket? A M$ oldaláról nem tudom letölteni bizonyos okok miatt. :-) Google-ben rákerestem, le is szedtem valami directx9_redist-et, de nemtom mikori. :-/
"3., ACE MegaCodecPack leírt"
Ilyenem nincs. Legalábbis nem tudok róla. :-)
Xvid Mpeg codec-em van, meg divx. Megpróbálom leszedni, hátha. -
#1070 nekem így van beállítva a Graphics részleg...és csak akkor szaggat be játék alatt ha a víz fölé megyek,de nem vészesen -
#1069 érdekes mert nekem addig nem engedte elindítani amíg a felül nem írtam az exe-t -
Szolnokboy #1068 hogy érted hogy nem törted ? -
Szolnokboy #1067 most kipróbáltam a játékot is...nálad mi a helyzet a home cityvel ??? mert az is veszetüül szaggat ugyanolyan mint a menü, amikor viszem az egeret a térkép felett ugyszintén akad. A fák lombjain meg lehet számolni a pixeleket annak ellenére hogy a terrain detail be van nyomva. Szóval én nem tudom mi van de ez igy egyenlöre nem tetszik.nagyon nem.sztem egy ilyen konfignál mint az enyém ezt nem szabadna csinálnia. -
hm, milyen menü szaggatásról van szó? nálam nem csinálja ugyanis, valószínű, a törés miatt van egyeseknek, de a vicc, hogy az enyém is letöltött játék, mégsem törtem, egyszerűen csak bemountoltam az egyes cd-t telepítés után, és már ment is a játék minden szaggatás és egyéb nélkül : - P
-
#1065 nekem is szaggat és sok más embernél is...demoban is szaggatott állítólag a menü...reméljük egy paccs majd orvosolja -
Szolnokboy #1064 Nekem a következö problémám van. Elinditom a játékot és a menü veszettül szaggat,csúnya pixeles az egér bugos. Ez miért van ?? A konfigom : Abit axnx8-x alaplap geforce 6600 128 mg 512 ddr plsss help! direct x 9c van fenn és a legujabb nvidia drivert használom. -
fadi #1063 Ahh thx akkor leszedem :) -
#1062 ha van ace codec megapackod akkor szedd le!:) vagy valamilyen más kodek...nekem is késett félpercet a párpeszéd...leszedtem aztán már csak pár másodpercet késett,de nem kellett malmozni,míg kimondja,hogy Well done -
fadi #1061 Nekem mindig késik a beszéd a videókban, meg game közbe, pedig semmi gond nincs a játékkal, teljesen simán fut minden :'( Vki ötlet? Már nagyon szeretnék gamelni... -
#1060 az az Act I uccsó pályája!:)
még van 2db Act utánna!:)
az a küldetés engem is hazavágott...én úgy csináltam,hogy bevettem az ágyút,aztán az ágyú mögé elhelyeztem a katonák nagy részét,így az ellenséges katonák nem tudták visszavenni...a dokktól nem messze felépítettem egy lőtörnyot,hogy az ellenséges hajók ne tudják szétküldeni a kikötőt...az ágyúval szétküldtem a környéket...az ágyútól jobbra van egy narancssárga tábor...ott csak a hadi ipari házakat lőttem szét vele,hogy ne tudjanak katonákat toborozni,majd elkezdtem zúzni a kutat...a környék tiszta lett,aztán elkezdtem a legerősebb hajókat gyártani...nem az utolsót,mert az az égő hajó...majd beálltam velük a kút mellé és zúztam...3 hajó elég...na most jöhettek az égő hajók...és így ilyen össztűzzel szétlőttem a kutat...ha jött ellenséges hajó,azt szétlőttem az ágyúval!:) ennyi...mást nem csináltam... -
pietro #1059 Hali!
Felraktam, nem crack-oltam, két gépen futtatom, überkirájj! -
#1058 ja de közbe folyamatosan zúznak a mellettem lévő városból meg partraszállnak stb -
Thanatos #1057 szvsz nem anyira vész, ha elfoglaltad az ágyut arra figyelj hogy csak akkor lődd a szigetet ha nicns épp enemy , ha jön hajó vagy nagyobb szárazföldi csapat akkor segitsen be a védekezésbe...
meg gyártsál sok fire boat-ot azokal nyomasd a szigetet -
#1056 király. akkor act1-et sosem fogom tudni befejezni -
Thanatos #1055 az a map az act 1 vége..., van még két act... :P -
#1054 #1036
messze járok még a végétől?
mediumon játszom elég nehéz -
#1053 összességébe véve jó játék volt!:) easy fokozaton játszottam...uccsó pályától nem kell majd megilyedni,csak látszólag nehéz... -
#1052 pech
mindig el kell olvasni a rendszerkövetelményt -
#1051 na fasza ezért letölthettem a 3 cd-t...
-
#1050 Azon a mapon hard fokozaton olyan gyorsan lerassoltam, h csak kisebb tamadasokat tudott inditani, igy nem is volt szukseg falra. Lenyeg, h a bazisodhoz legkozelebbi tornyahoz eljuss, es lerombold, onnantol tied a map, nem kell falra meg tornyokra kolteni... -
#1049 Egyik sem, mininova-n találtam meg, és onnan szedem. De lehet, hogy értelmesebb lenne körülnézni az általad említett helyeken... -
Takezó #1048 StrongDC v. Wanadoo? :) -
#1047 Nekem még 19 nap,mire lejön torrenten, vazz! Addig mit csináljak? Huhhh... Mennyi gond van ezzel a játékkal...