Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Olvass utanna!!!!

Hali mikor fog megjeleni a Teljes Age of Empires 3 , mert a demo val játszottam és nagyon bejött,
Ombika
v2.0a patch es megy lam lam!!

Te meg helpelj miert nem megy multi mindig cd-t ker pedig no cd crack fenntvan!

nemtudja valaki hogy mit kell felrakni az age of empires 2 höz hogy menjen windows xp alatt??

bepe79
<#eljen> up

Suzuki Swift GL 1.3

hen-tes
az asztalról próbáltál installálni? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bepe79
Nekem nem rar cucc volt, a gamestar.hu-ról szedtem le, és egy cc. ~366 MB-os .exe file. Elsõre lejött, elsõre települt, és elsõre indult a game, játszani is tudtam vele elsõre (P4 2.53GHz Northwood+512MB DDR/400 RAM+Radeon 9500PRO+Catalyst 4.8 driver)

Suzuki Swift GL 1.3

nemtom h. mire jó de nekem eddig így volt jó. DE ma felakartam rakni demot, amit regebben szedtem le, és rögtön írta a hibaüzenetet, h. ?nem tudja olvasni?(asszem ezt írta)

leszedtzem a netrõl, raknám fel, nincs hely...
leszedem mégegyszer, megint nemjó😞

itt dõlt össze az elméletem a sokszori letöltésekrõl...(na mindegy)

aztán áthelyeztem az asztalról a d meghajtómra, elindítottam az elõször letöltött demot és ment az install!!

na erre varrjatok gombot! ennek mi lehet az oka???

effe lv6 24254

raziel.
pont igy vagyok vele hogy c-n van még 1 giga de nem is oda akarom rakni majd😄 de most az mit befojásol ha leszedem még 3x? ez sima rar cucc

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ezt nekem is ki szokta írni, de én se tok vele mit kezdeni, le kell szedni vagy 2x mire jó lesz.
sõt még a c meghajtón is elszokott fogyni a hely, pedig még van egy giga+ nem is oda installálom.

effe lv6 24254

Rash87
Sztem töltsd le újból 😊

Glory, Glory Man. United!

raziel.
a hiba neve pontosabban install kor:

error - 1603 fatal error during installation.

Conslt windows installer help msi.chm or MSDN for mor infomration

raziel.
sziasztok

gondolom neketek is voklt ez a gond de mikor installom demot kiir különbözö hibákat.

hogy lehet ezeket megoldani?

artschi
tényleg, azzal is lehet. 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

bepe79
Nekem trading post-ot a sima "paraszt" is épít.. <#vigyor> Na jó, szebb nevén settler / workerer, de a lényeg, hogy tud az is. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

Aha,így már tiszta, köszi.<#smile>
artschi
kereskedelmi hely, amit a parancsnokoddal tudsz felépíteni. Keress 4 olyan helyet a térképen, út mellett, ahol ki van hagyva a Trading Post helye.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

az pontosan mi is?
Ha az elsõ pályán vagy, akkor építs 4 trading postot
Én eljutottam odáig a demóban, hogy kinyírtam minden ellenfelet, de valamiért nem írja ki, hogy nyertem. Igaz még valami kapitányszerûség agonizál. De nem tom kinyírni. Hogyan tom megnyerni a menetet?
bepe79
up <#eljen>

Suzuki Swift GL 1.3

Gaben78
már mindehová próbáltam.

David01
A demo tapasztalataibol hogy fut a ai atlag gepeken a jatek. Nekem meg nincs meg demo csak azert erdekel. Köszi.

Kicsit "vak segít világtalant érzés" fogott el. 😄
Én meg az elõbb megnéztem EVEREST-el és természetesen támogatja az SSE-t a prosszerom. Alul elírtam, nem SSI.
Amúgy a "c"-re próbáltad telepíteni?
Gaben78
az a vicc, ha megnézed a #442-est, ott írtam amit kiír és semmi hardware gázt nem dumál konkrétan...

bepe79
Szia! A hwsw fórumon én nyitottam az AOE3-nak topicot, és valaki említette a 16. vagy a 17. oldalon. Itt: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=59158&st=540 Kérdezd meg ott, mert nekem Intelem van (Pentium4 2.53 GHz), és nem értek az AMD-khez ilyen szinten már. :-)

Üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

Captain Sparrow
ez csak demo és azért csak 2 küldetés van

bepe79
Nektek a campaign-on belül hogyhogy nem megy tovább a következõre? :think:
Mert én megnyertem azt, ahol a vasútat kellett kiépíteni, és továbblépett a következõre. És nekem nem csak az intrót játssza le, hanem a campaignon belül tudok másik missiont is játszani.. :think:
Csináltam screenshotokat:

Suzuki Swift GL 1.3

Köszönöm, de pontosan mi az a cnq és hogy kell kikapcsolni? <#lookaround>
Kandurex
Hard -on úgy elpicsáztam 31 perc alatt, hogy csak úgy füstölt a gép. Kíváncsi vagyok mit ér experten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bepe79
Ismerõsnél A64 3000+ s939-en sem települt. <#vigyor2> AMD-n a cnq-t ki kell kapcsolni, és csak úgy fog menni. <#whatever>

Suzuki Swift GL 1.3

Faterx
Persze hogy mindent bekapcsoltap az optionsban de a játékban nem találok formáció lehetõségeket vagy megfelelõ kapcsolót/gombot. Nem manual rakosgattad õket körbe pl.?
Fogalmam sincs miaz, eddig sose volt ilyen hiba, minden játék futott a gépemen. A szomszéd ezer éves duron-ja vajon miért támogatja?
esetleg az leeht a baja hogy nem támogatja az SSI-t? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nyugi Gaben, nekem se telepíti. Kiírja hogy a processzor nem támogatja az "advanced isntruction set (SSI)"-t. Kész vicc, mi a franc baja lehet egy 2200-as Athlonnal? Azért annyira nem elavult. Sok idõ után végre érdekelne egy játék, hát persze hogy nem tudom telepíteni! Szomorú vagyok <#szomoru1>
Hogyne lenne, de csak a teljes után, és arra is minimum 2-3 hónap, gondolom...
Rash87
Lesz a játékohz magyarosítás? 😊

Glory, Glory Man. United!

Gaben78
2 XP-van minkettõ nagyon jól müxik, és egyikkel sem megy. a szoft.bázisról szedtem le a demo-t, annak sem lehet baja, v. mégis.

Captain Sparrow
ja látom te is menté há waze <#idiota>

Captain Sparrow
az a largemap mod az mûködik??

gyünek a népek a kulturafesztiválra má' he'
win reinstall segit...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Viszont ez egy telepítõ készítõ, de talán ha ezt feltelepíted akkor fog menni normálisan az AOE3, de ezt nem tudom, mert nem ismerem a problémát, csak 1 tipp, de 1 próbát megér.
Gaben78
de hogy ez miért csak nekem nem telepíthetõ? na mind1

Gaben78
köszönöm

Gaben78
még mindig nem tudtam elindítani, installshield-rõl nézel nekem egy pontos download linket? ksz. felrobbanok már, hogy nem megy!

hen-tes
well.. options-ban bekapcsoltam jósokmindent és akkor lett populáci kijelzõ meg sok érdekesség, és a formációk, próbáld ki 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
tényleg :-)