Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
Nieleen
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Valaki lenne olyan kedves és megosztaná velem a jelszavát wanadoora? Nincs pénz telómon, viszont kíváncsi lennék aoe3-ra... Azzal ha valaki megadja a jelszavát nem veszít semmit, nem fogják megszûntetni a hozzáférését, és egyszerre is tudunk tölteni, magyarul semmiben nem fogja befolyásolni az õ hozzáférési idejét és letöltési sebességét 😊 Ha kell akkor legközelebb ha lesz kódom wanadoohoz szivesen megadom én is.
Kösz elõre is, jelszóért könyörögni/sírni nem fogok, még mielõtt valaki belémkötne, ha valaki ad akkor ad ha nem akkor nem 😊
További jót!
don't give a fuck
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
vagy nézd meg a #630-at.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
a mohának mindig a déli oldala fás
Én vmi olyasmit olvastam korábban még a demoval kapcsolatban, hogy a felmerülõ egérmutató problémákra megoldást jelenthet, ha a Graphic options-nál bekapcsolod a Vsync-et.
De ezen kívül is érdemes a legfrissebb videodrivert letölteni és azzal nekifutni még1x.
Nálam demonál az is gond volt, hogy ha antialiasing be volt állítva fixre a video drivernél, újraindult a gépem a játék indításakor. Azt le kellett vennem Application control-ra.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Please 1 helyet ahonnan letolthetem!!!!
ThanX
Szerintem ég és föld a különbség az AOE2-höz képest.
Nekem jobban beadja mint a Middle Earth, KURVAJÓ lett!!!😄D
itt olvashatjátok
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
az mûködõképes?
bocs ha vissza kellett volna olvasnom
Kuss!-magyarázta.
Nem béta?
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A Menü még mindig szaggat??
Játszottam vele, de van egy gyanúm....alig kezdem el a gamet miután 1x is érintkeztem az ellennel hihetelen ágyú sereggel és gyalogséggal 1xrûen lerohan....(easy fokozat) szóval alá sertéstermelõ a settlersbõl?
Remélem nem és csak én vagyok béna egyenlõre......de ha ilyen védelem van benne az gáz :-(