3128
-
csaneszman #1166 Sziasztok! Nekem is az a problémám a gaméval, hogy szaggat a menü...agyrém..Tud valaki okosságot? Vagy, hogy mikor jön valami javítás, mert ez így nagyon gáz! Nem hiszem el, hogy nem lehet ma már rendesen megírni egy programot.. -
#1165 ahogy ez is kép2 -
#1164 átvágás : - P kép -
#1163 szerintem pedig a probléma az, hogy 1GIGA helyett 1MEGÁT írt : - D -
Szolnokboy #1162 azért ne túlozzunk már ! 1 giga Ram nagyon kevés azért elég erős kijelentés nem ?
Malac Úr: Nekem is ugyanez a problémám -
#1161 mi???? megvesztetek? nekem fél mega van és kb ott vagyok mint itt jónéhányan :) sazlé elég az az 1 mega :@@ ;) -
Myron #1160 szerintem vegyél még ramod, az az 1MB nagyon kevés. Már lehet elég olcsón kapni. -
#1159 szerintem az 1 megabyte ram lehet a gond :) -
#1158 valszeg jön patch. ha jól tapasztalom shaderkezeléssel lehet valami.
mert mondják itt hogy van akinek nem szaggat, de ők le is vettéka grafot. nekem minden maxhigh a menü szaggat más nem.
ÉS A FALON ÁTLŐNEK!!!! :) -
Malac Úr #1157 Ennyi az egész? Ok, thx :) -
#1156 bug -
Malac Úr #1155 Üdv!
Tud valaki valami gyógyírt arra, hogy bár a játék menet közben nem akad, de a home city kép (meg a start menü háttere is)?
P43Ghz/Gf6600/1MbRAM
Előre is köszönöm!
-
#1154 Options---> Ui options---> Show advanced formations -
#1153 ott maradnak addig amíg meg nem közelíti az ellen és el nem kezdenek rá lövöldözni, de amint elkezd menekülni mennek utána mint a birkák -
#1152 ot a kéz az a stop...akkor ott maradnak -
#1151 ja lehetett. azt nem tudom hogy most van e ilyen :\ -
Fec #1150 Talán rosszul emlékszem, de mintha az előző részekben lehetett volna az egységeknek olyan parancsokat adni, hogy maradjon egyhelyben, védekezzen, vagy járőrözzön...
Nekem elég furcsa, hogy állandóan elkószálnak az embereim és leöletik magukat. Van erre megoldás? -
#1149 na máshol is olvasok ilyesmit...
"Ja az a falon átlövés!
Az tényleg gáz
Meg van az a vonat.Egyik pályán egy bizonyos ponton befejeződik az út és ott eltünik."
erről jut eszembe talán a gyakpályán van egy út amin egy lovaskocsi hajt, ez nálatok eltűnik vagy nem mert nálam igen.
mert a falonátlövést vagy észre veszi valaki vagy nem, de ez egy elég látványos dolog. -
#1148 én közepesen nyomom, nekem így jónak tűnik máramennyit gémeltem eddig :) -
throne #1147 Ami a legjobban zavar, hopgy a hajók egybetudnak olvadni, és úgy lőni, meg olyanokat fordulni, hogy meghazuttolja a fizika törvényeit.. :) Jah, és milyen fokozaton jáccható a játék? Easy-n élvezhetetlen, többin nempróbáltam, rem. többin élvezhető, hacsaknem hardon már jácchatatlan -
#1146 érdekes...
na majd utánanézek... -
mnorbi #1145 hat én sem értem , mert nálam se lehet atlöni a falon....
Teljesen inteligensen lebontják a falat és utánna lönek csak , ugyanigy ahjoknál is . Olvastam hogy irta valki hogy nem épit hajogyárat a gép vizes pályan 3 szor néztem meg 3 szor ki se tudtam menni vizre hard fokozaton.....
A játék nálam semmit nem szaggat max felbontáson vagyok kivéve vsync, 1 gb ram 6600, p4 2.4 . Nem értem nálatok hogy szaggat...
Valahogy ugy érzem mintha tényleg lenne valakinél vaalmi belsö crack ... -
#1144 ? nálatok nem? nekem komolyan egy ágyúgolyó repült át a falon, húzta a füstcsíkot, meg a katonák kívülrő lőtték a nyilasaimat, és sebeztek szépen, mert ügye én taktikusan azt terveztem, hogy anyíllal lehet ívesen lőni én leszedem őket, de ők nem tudnak puskával ívesen lőni ezért ők szívnak. Na ez nem jött be :) -
#1143 kösz -
#1142 home town
utánpótlást ad, kaját, embert, katonát, ágyút, stb. -
#1141 pontosan nem tudom hogy mone town-e de vmi ilyesmi -
#1140 cheater :D -
throne #1139 AoE3-tól elég sokat vártam, de úgylátszik csalódnom kellett.. Élethűség = 0
Azt nemtom hogy gondolták a készítők, hogy az ember csak vágja a fát, és folyamatosan szerzik... Azse semmi, hogy a hajók fizikája kb. elég érdekes, így fél másodperc alatt 435345%-os fordulatokat lehet venni, és a hajóim képesek egymásba olvadni, és úgy lőni az ellenséget.. Van még az, amit imént olvastam, hogy a nyíl simán átviszi a várfalat... A grafika nagyobb kártyákon szép, de az enyémen elég undor... Összegzésként jó játék, de AoE2-höz képest nemvmi sok újítást fektettek a játékba -
#1138 nálam NEM lehet átlőni a falon : - D előtte szépen át kell küzdeniük rajta magukat, többször figyeltem, hogy a kapunál kezdik, és, ha az nem megy, mindenki megy falat bontani : - D -
#1137 Hello!
Meg van a játék, de lenne pár kérdésem, légyszíves nézzétek el ha nagy marhaságot kérdezek.
Először is ha Skirmish módban jászom, akkor mi az a "home town"? mire jó? -
#1136 ez meg a másik, hogy crack nékül is megy a gém, bár lehet megnézi eredeti-e a CD vagy mi és ha mountolva van akkor előhozza a hibát, de nem hiszem, hogy ennyire körülményesek lennének. aki tud nézze a külföldi fórumokat mi hír esetleg erről a hibáról, hogy legális gémereknél is van-e -
#1135 a HL2 esetében nem ilyet csináltak, hanem ai disabled, de az is megkerülhető.
nem hinném, hogy ezt megcsinálnák, de ha igen akkor megnyugodnék, hogy azért nem ennyire pancserek, szóval legyen ahogy mondod.
mert ha esetleg igazad van úgyis jön egy crack :) -
rage at work #1134 A játék védelme egyenlő a nullával.
Még crack sem kell ... szóval, nem valószínű, hogy másolásvédelmi probléma -
#1133 Én nem játszok a játékkal, de nem lehet, hogy ezt a hibát azért rakták bele a fejlesztők, hogy a másolt játék élvezhetetlen legyen? És ez persze nem jelentkezhet az eredetiben. Ez csak egy tipp, lehet hogy tévedek. Mert ilyet csináltak például a Half-Life 2 esetén. -
#1132 jaaaj, eli felejtettem mondani egy égbekiáltó HIBÁt a játékban már írtátok páran de ez durva. A falon ágyúval át lehet lőni! meg puskával meg íjjal hát ez durva. Ilyet még a jópár éves Strongholdban sem cisnáltak. Baz mi a lényege a falaknak? hát nem sok max időhúzás hogy bemasírozni ne tudjanak, se várfalra nem lehet pakolni a katonákat ha jóltom.
Ráadásul nem valószínű, hogy javítják, mert az egységek sem ívesen lőnek falaknál, hanem mintha kinnt lennének a réten. azért ekkora lűámaságot nem vártam volna. pedig azért jó lenne a gém, de ezért egy óriási nagy fekete pontot adok a fejleszutőknek. tegnap játszottam amúgy a gémmel, de egyre jobban megy el tőle a kedvem, haj.
pedig vártam 1000, hogy végre egy szép és jó stratgém jelenik meg, haj, de úgy látom szívok megint. -
#1131 Nem tudja valaki,hogy pontosan mikor jelenik meg a magyar verzió? -
#1130 nekem simán megy a legújabb 81.84-es driverrel, semmi gondom. -
JimHUN #1129 Próbáld ki a 75.90-est. Reinstall előtt pláne! :-) Én sem hittem benne, és láss csodát.
ARTSCHI: én próbáltam a 77.77-est, a 78.01, és 81.84-et, és nem ment. -
#1128 khm... 77.77-es drivert használok és tökéletesen megy a gamma... igaz, a menüje nálam is szaggat, de az kit érdekel? -
#1127 max shader quality és shadow-al + AA-val nekem is 15-20, menüben 2-3.