Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
a demót nem próbáltam. Sajna nem is tudtam, hogy kijött<#falbav>

Nieleen

Yossarian
Köszi! Az omegával volt gond.
A gyári 5.9-cel megy.

Nieleen

bepe79
DETTO. Nálam sem indul, szintén wanadoo-s. Radeon 9500 PRO, Catalyst 5.8, és D3D hibát ad az indulásnál.. A demo ment.. wtf???!!! <#shakehead><#kuss>

Suzuki Swift GL 1.3

Nékem 5.9, de nézdd meg a directX-t nem-e azzal van a gubanc.
Yossarian
Direct3D hiba miatt nem indul. Nektek melyik ATI driver van fent? már a 3.-at próbáltam...

Nieleen

A LAN-ra kattintva felbukkan a Direct IP is, szóval van benne, de még nem volt senki, akivel kipróbálhattam volna.
shad0w ment privi
Pharaoh
?intha aztarták volna hogy nincs benne direkt ip kapcsolódás.

Pharaoh
ÉS gondolod, hogy majd valaki tényleg odaadja?

Nem tudjátok, hogy van-e olyan oldal, ahol az ilyen direct IP szervereket meg lehet találni? Mert eléggé göcsörtös lesz ha mindig kérdezni kell, hogy ki akar játszani, mi az IP-d, stb...
artschi
akkor majd talán patch-ben fogják orvosolni. Én sem használok ilyen progit, és a demó menüje is (meg gondolom a full-é is fog) szaggatott.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MrDevil
Nem használók olyan progit!! akkor nincs rá megoldás??

shad0w
Üdv!

Valaki lenne olyan kedves és megosztaná velem a jelszavát wanadoora? Nincs pénz telómon, viszont kíváncsi lennék aoe3-ra... Azzal ha valaki megadja a jelszavát nem veszít semmit, nem fogják megszûntetni a hozzáférését, és egyszerre is tudunk tölteni, magyarul semmiben nem fogja befolyásolni az õ hozzáférési idejét és letöltési sebességét 😊 Ha kell akkor legközelebb ha lesz kódom wanadoohoz szivesen megadom én is.

Kösz elõre is, jelszóért könyörögni/sírni nem fogok, még mielõtt valaki belémkötne, ha valaki ad akkor ad ha nem akkor nem 😊

További jót!

don't give a fuck

rage
De igen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MrDevil
és az mi??? nem valami külsõ progi amivel a refreshrate-t lehet állítgatni???

artschi
talán majd patch.
vagy nézd meg a #630-at.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MrDevil
Hali valaki nem tudja, hogy mi a megoldás a menü akkadásra??

Nem tudom kimondta, hogy csak ESO-n lehet interneten játszani, mert a readme-be ot t figyel, hogy Direct IP-vel is lehet játékhoz csatlakozni.
artschi
akkor az felejtõs, marad a sima verzió 12 rongyért...

EmThor
kewl, thx <#worship>

visa, de ugy csinálják hogy csak akkor foglaljak le a pénzt a számlárol amikor postára adják a gamét 😊
Sanko
de..asszem 16e...576.hu audio cd meg plakát meg demó cd meg minden felesleges szar...

a mohának mindig a déli oldala fás

DJ Skyline
én...pláne ha biztos helyrõl szedem!😊 200 Ft nem egy nagy pénz...

artschi
Gyûjtõi változat nem lesz ebbõl?

Szerintem ez messze a legszebb stratégia, és gondolom a hangulata is megvan. Másrészt meg mod-olható is.
Akinek számít, hogy magyar nyelven megkaphassa a játékot az ne rendelje külföldrõl, mert itthon késõbb azt nem tudja becserélni magyarra.
#635-re:
Én vmi olyasmit olvastam korábban még a demoval kapcsolatban, hogy a felmerülõ egérmutató problémákra megoldást jelenthet, ha a Graphic options-nál bekapcsolod a Vsync-et.
De ezen kívül is érdemes a legfrissebb videodrivert letölteni és azzal nekifutni még1x.

Nálam demonál az is gond volt, hogy ha antialiasing be volt állítva fixre a video drivernél, újraindult a gépem a játék indításakor. Azt le kellett vennem Application control-ra.
EmThor
igen?? de tökjó? hogy lehet fizetni? utánvét? vagy visa kártya? thx

nekem is nagyon bejön , nagyon jó lett 😊 meg is rendeltem www.cdromshop.com 48 dolcsi + 12 ert hazahozzák 4 nap alatt, okt 18 . postára is adják 😊
Pharaoh
Nem értme, hogy a torrent világában ki fizet még ilyenért.

bon
http://wanadoo.atw.hu/

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Én is köszönném a Reloaded-nek,ha már meglenne és ki is probálhattam volna!
Please 1 helyet ahonnan letolthetem!!!!
ThanX
CalebJoe
Nekem semmi gondom vele inkább köszönetet mondok a Reloaded-nek.
Szerintem ég és föld a különbség az AOE2-höz képest.
Nekem jobban beadja mint a Middle Earth, KURVAJÓ lett!!!😄D
maffia79
Nem tud senki megoldást a #635 -re?

urbijoe
magyarul is meg fog jelenni a játék
itt olvashatjátok

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

kRockA
http://wanadoo.atw.hu/

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

hispan2
Valaki segítsen ki, honnan szedhetném le? Bármilyen megoldás érdekel...

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Vélemények a teljes játékról??
maffia79
Csak az a verzio van !
De nálam nem igazán tökéletes!
<#falbav>

McGrady
torrentrõl töltöm a reloaded verziót.
az mûködõképes?
bocs ha vissza kellett volna olvasnom

Kuss!-magyarázta.

maffia79
Csináltam 1 képet.
Valakinek van valami ötlete hogy hova tünt az egér meg a menü?
Kép!

Sanko
meg furcsán kicsik szerintem a térképek...nem is lehet állítani a méretet...csak az alapján változik ahogy az ellenfelek száma nõ....2 playernél megyek kb 3-4 városháznyi területet és a térkép közepén vagyok!!! miért ilyen kicsik?

Nos a gamehoz csak annyit igy az olvasások után s benézve a gameba, hogy így hull porba egy legenda!!! Pontosabban nem az AGE 2! Hanem a 3!

hat nem tudom de én megverem a medium gépet is gond nélkul
Ez biztos,hogy már a végleges játék??
Nem béta?
insp
A menüre a megoldás (már a demoban is mûködött): kapcsold ki a refreshforce-ot/ társait.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sanko
igen szaggat a menû....és sokkal hamarabb lezúzzák az épületeket is.... demóban nem is dölt össze semmim mert odaértam.... most megjelennek és még a csapatuk vége oda se ér már rombadölt a ház....hmmm

Mennyit változoot a Rendszerigény a játékban??
A Menü még mindig szaggat??
urbijoe
köszi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sanko
HI *.*!

Játszottam vele, de van egy gyanúm....alig kezdem el a gamet miután 1x is érintkeztem az ellennel hihetelen ágyú sereggel és gyalogséggal 1xrûen lerohan....(easy fokozat) szóval alá sertéstermelõ a settlersbõl?

Remélem nem és csak én vagyok béna egyenlõre......de ha ilyen védelem van benne az gáz :-(