3128
-
#1206 ez igaz...mondjuk az is más,hogy minden kapu elé 2-2 őrtornyot építettem,és azokat is addig fejlesztettem ameddig lehetett...így nem nagyon jutottak el a falig!:) -
#1205 szerintem is nem veszik észre vagy nem akarják, amúgy itt egy kép az átlövésről, sajnos a doxom ma behalt, de holnap látható a kép iTT -
Thanatos #1204 van "örökség" fokozat is? :D -
#1203 de az erőd azért erőd hogy a benntlévőket is biztonságban tartsa, szerintm ez alap
-
#1202 az nem nehezítés hanem ökörség lenne :)
-
#1201 engem mondjuk nem zavart ez a falon való átlövés,mert így senki nem ment ki az erődből,hanem bentről leszedtek mindenkit!:DD csak "kissé" érdekes volt,hogy az ágyús átlő a falon -
#1200 vagy nem is édzsof 3-al játszik^^ -.- :))) -
#1199 lehet easyn is megvan ez a nehezítés...;)))) -
#1198 megnéztem easy-n is meg hardon is és mindenhogy átlő a falon.crack-el is meg anélkül is szóval akinek nem lő át az vagy kamuzik vagy nem tűnik fel neki. -
#1197 ;) -
#1196 én easyn játszottam és a hajómat kiágyúzták a szikla mögül!:) -
Cassell #1195 ÁÁÁ kérem kapcsolja ki vagy nemtuom... -
amúgy valaki írta, hogy hiányolja a lassú játékmenetet, hát VAN : - D
-
#1193 hát nemtom, de megnézem :) -
#1192 ez lehet, hogy hülye feltevés, de ha közepes fokozaton játszol, nem az egyik plusz nehezítés az, hogy az ellenség átlő a falon?
Hozzáteszem, még csak tegnap este néztem meg a játékot, falat még nem építettem. -
#1191 most már olvashatod itt is:) -
#1190 kitartóan nyomkodtam a scroll lock-ot a sötét szobában : - D gyanus is volt, hogy nem unpause-ol a játék -
pg14 #1189 Szasztok! Hogyan lehet unpause-olni a játékot miután betöltöttem az állást? -
Cassell #1188 Kit zörget ,hogy szaggat a menü?Ilyen marhaságon akad fenn már az x+2. ember.Addig vagy ott amíg betöltöd az állásod meg amikor a kártyákat kéred.A kedvencem mondjuk az amikor visszatölti az állást és nem tudja ,hogy kell folytatni a pause miattNem ezen a fórumon olvastam de vannak arcok itt is. -
#1187 Ma próbáltam ki a játékot,hát nem hatott meg. A Demo sztem sokkal jobb volt,mint a teljes...
A demoban normális meglehetett csinálni a 2 küldit,de itt... :D -
#1186 lehet hogy csak a pálya miatt? nemtom -
Bazijoe 2 #1185 De most komolyan.
Miért csak az V-kor ig tudok korokat lépni??
VII kor van a játékban.Ez biztos.
-
#1184 időgéppel. -
Bazijoe 2 #1183 Hogy lehet V-kor ról VI-ra lépni?????????? -
#1182 ahhoz képest hogy csak fél meg egész jól húz ;))) -
#1181 mármint FÉL mega RAM tulajdonosának : - P
mi az, hogy nem lehet letörölni? lol : - D talán vezérlőpultok ; - P -
#1180 és milyen érzés FÉL mega tulajdonosának lenni? : - D
most mi a fene van? nem tudom unpause-olni a játékot (miután betölöttem egy mentést persze) -
#1179 wandoos= egy fizetős warez site, amiről le lehet szedni a reload verziót. Nem tudom miért beszélnak itt össze-vissza. -
#1178 Így van, torrenten is, és a wanadoo-n is a RELOADED van.
Másról én sem tudok. -
#1177 egyébként fogalmam sincs, mi ez a wandoo-s változat (ftp oldal?), de halkan jegyzem meg - legjobb tudomásom szerint - ez eddig csak egy féle törés létezik (http://nforce.nl). vszeg csak a fájlok át lettek nevezve, ínincs semmilyen "wandoos", "nem-wandoos" változat. -
#1176 gecc és én is LOOOL ;D:D:D:DS?DA:_?D:D:D -
Thanatos #1175 lehet megprobálom énis origi exe-vel, egy nfo filenevet tudsz modnani? abbol kiderül pontosan melyik verzio van wanadoo-n -
#1174 nekem a játékhoz van crack, és nekem se lőnek át a falon ágyuval - bár még alig játszottam vele... -
Bazijoe 2 #1173 Sziasztok.
Lenne két kérdésem.
1.Lehet,hogy én vagyok a béna de én csak az V-kor ig tudtam felfejleszteni a birodalmamat pedi állitólag VII-kor van a játékban!!
2.valaki probálta már uninstallálni a game-t??nem lehet letörölni!!! -
shader quality: high : - D
de már az is jó jel, ha a menü nem szaggat, meg ugyebár az előbb említett (többi) probléma hiánya ; - P
egyébként én azért beszélhetek csak wanadoo-s verzióról, mert onnan szedtem, és örülök, hogy működőképes, ez még nem jelenti azt, hogy a máshonnan töltött ne lenne jó crack-elés nélkül : - )
-
Thanatos #1171 kereszteskérdés: akik megjavulni vélik midnen gondjukat a wanadoo-s verziótol 8ami szvsz ugyan az mitn a többi, max nem crackelték...) azok milyen shader minőségen nyomatják? mert shadert lejebb véve másnak is megjavul ám a menü..., nem kötekedés ként csak kiváncsiságból, mert igy azért elég homáylos ez a misztifikált csak a wanaddo-n lévő a jó cimű előadás... -
Malac Úr #1170 Elnézést, tényleg 1GIGA (egy megával nem is indúlna szerintem :-P ) -
-csalódott-
őszinte legyek, nem kellene a kiadóknak ennyire beharangozniuk egy új játékot, mostanában azt vettem észre, hogy többek között ez is probléma, és tuti nem azt kapjuk, amit elvárunk. de, ha már ennyire nagy dobra verik, akkor legyen is annak miértje, vagy ne legyen visszhang a részükről, ha panaszt hallanak a játékaikkal kapcsolatban
-
wanadoo-ról szedd és ne crack-eld, akiknek innen van, nincs szaggatási problémájuk, sőt, még a falon sem lőnek át, és a hajók sem mennek egymásba, max egymásnak ütköznek, de kikerülik a másikat : - P
-
#1167 létezik egyáltalán ilyen kameraállás? pics1
vagy ilyen? : - o pics2