3128
-
#1287 Valamelyik gépen crackelve van a játék. -
#1286 már nem kell találtam -
#1285 thx -
#1284 Kezd újra a pályát. Nekem is volt egy ilyen hibám a játékban. -
#1283 tud vki adni 1 serial number-t?
mert így nem toom telepíteni -
NB2 #1282 Ma én is találkoztam 2x is, hogy megcsináltam a feladatot aztán nem engedett tovább. Az egyiknél az angolokat kellett kiűzni a folyó egyik oldaláról és miután megöltem mindenkit semmi. Restart, megöltem mindenkit akkor adott egy town centert. Másik küldi, mikor warwick hajóhadját és town centerét kell megsemmisíteni uaz. Mindkét esetben jött a szöveg a kép bal oldalán, hogy well done, de a hang nem és nem is engedett tovább. Érdekes:)
Egyébkén nekem nagyon az Age of Mythologyra hasonlít az egész játékmenet. -
PeeVee #1281 ok ,leveszem shadert! tesommal próbáltunk lanozni de nem sikerült:S azt irja másik verzio(???), pedig nem raktam fel semmi pathet meg semmit.... amúgy meg nem fair sztem hogy 1 várossal tolod és valakinek fejlettebb a városa neten pl mert tobbet jacccott.. :S na mind1 szal lécci segiccsetek!? másnak is szar a lan?! -
#1280 jah amúgy mint már vagy 20x leírtam a shaderek miatt szaggat, szóval dx8-as kariknak vagyha leveszitek a shadert akkor nem fog szaggatni.
(márha nem egy Trio64-etek van persze :)) -
#1279 hát ha nektek a menü a fontos :) vazz
a gém az nem fog szaggatni ne aggódjatok, csak home city (ami egyenlő a főmenüvel) -
#1278 Hi!
A the Ottoman Fort map-on tartok, megcsináltam minen feladatot és mégse lesz vége a mapnak, ez valami bug? -
#1277 Üdv!
ACT II. "Hét éves háború" című pályán van egy kis gond: megoldottam minden objectet mégsem enged tovább. Már tényleg semmi sincs a pályán csak én meg a franciák, enyém a kereskedelmi központ meg minden, mégsem mondja, hogy gyűztem. Talán csináljam meg még egyszer? Az segítene?
Kép: -
Thanatos #1276 kapu sux, nem lehet lockolni de csak a te embereid tudnak rajta átmennie lvileg -
Thanatos #1275 igaz, és ott a 3 pálcikából emberben még semmit se rontottak el, de tudod mit, ha ilyen kruva jó nagy májer vagy akor csinálj patchet te aoe-3-hoz, sok sikert hozzá :) -
#1274 azon a pályán amikor a lekötözött hajókat kell viszafoglalni, mit kell csinálni, mármint mi a stratégia? folyamatosan jönnek amint elfoglalom a második hajót -
PeeVee #1273 lehet van vmi dolog ami miatt akad.. directx verzio vagy driver .. nemtom :) nekem barton 2500+ 512ram és radeon 9600pro van szal ez se atomreaktor! -
#1272 hát ami azt illeti nálam nem szaggat eszméletlenül... sőt! nálam alig lehet észrevenni... nem is értettem, mért említi mindenki meg mint nagyon zavaró hibát
konfig: amd athlon xp 2600+ 768 ram geforce 5600 szalz nem valami erős gép -
PeeVee #1271 bugos a menü sajna ! szal nekem is akad, levettem lowra amig nem lesz javitás! -
Szirob #1270 A játék nekem a főmenüben eszméletlenül szaggat. A konfigom: P4 3ghz HT, Abit ic-7, 1 giga 400-as dual channel ram, geforce 6600. A grafikai beállítás nem is a legmagasabb és így is szaggat. Ilyen kemény a játék igénye vagy az én gépemmel van baj? -
#1269 Pályát azt hogy lehet építeni? -
PeeVee #1268 hát ja ;) de a lényeg -> AoE3 :)) -
#1267 -
NB2 #1266 Act 2 felénél tartok, de ez eddig inkább mese, mint valami valós történelmi eseményeket feldolgozó stratégia. Valahogy eddig én nem ezt szoktam meg. -
#1265 Ha valaki tud egy kis cheatot a játékhoz az tegye közzé, mivel szükségem lenne rá, tudom hogy nem szép dolog, de most jól jönne -
#1264 A falba kapt hogy lehet építeni? És a kaput lechet lockolni, hogy ne nyiljon ki? -
#1263 több száz van :) csak gondolj vissza úgy 1995 elé ott semmi patch nem volt :)))
mindenki mást szeret a programozásban :)
fordított? de ennyire? hát lehet, bár az aoe2 + kieg nagyon bejött nekem azt eltalálták :) -
Thanatos #1262 kurva jó programozo lehetsz ám..., amugy nem tom ennek miköze ahoz hogy gőzöd sincs a témárol :) ms -nek az oprendszerei meg a kiadott (csak kiadják, rémlik? nem tőlük lessz jó vagy szar...) gamei között kb forditott arányosság van minőség terén :) nem mondom hogy nem szorul rá patchekre de mutass egy gamet amihez nem kell patch... :) szal szeritnem inkább a közhelyes szapulás helyett kicsit járj utána a dolgoknak... -
#1261 pesszimista? én? ugyan én mindig bízok a bili termékeiben még akkor is mikor az xp telepítéskor az első indításkor rögtön fagyott :) hogy nem bíznék benne. Mondjuk a micrmachine azt jól megcsinálták anno az tetszet, bár akkoriban azt se nagyon tuttam hogy kiféle miféle a bil :) -
#1260 hát ja :) buta programozóként gőzöm sincs :)lehet hogy csak az amőba voló nekem az nem akad nem ronda, pont tökéletes :) -
PeeVee #1259 szerintem nem pesszimistán kell hozzáállni... ha már másolás, Mithology, ugyanugy Microsoft szal az nem kopi sztem.. meg amugyis vannak benne uj pályák, uj karakterek, ez a lényeg, nekem nagyon tetszik a game :) pár bug az mind1, senki se lehet tökéletes, még Billy se !:)) óh, ma nem is jáccottam vele.. nincs ár időm sajna, de holnap bepótolom asszem:) !!! engem 1 dolog lepett meg ( lehet hogy a sok warcraftozás miatt:D ) hogy az egységek kicsit gyengék, de csinálok sokat ;) -
Thanatos #1258 látszik neked se sok gőzöd van a ms játékiparban való ténykedéséről :) -
#1257 Menüt elbaszták, peccs majd javítja.... -
#1256 ezt magadtól kellene megkérdezned -
#1255 ígyvan
esetleg megoldás egy régebbi driver ami nem jeleníti meg a használt ficsört.... -
STR8 #1254 Miért nem tudom letölteni az Age of Emp. demóját? -
#1253 Általában az ilyen játékoknál sokat számít a szaggatás terén , hogy a vgad dx8 as vagy 9es e ! a 9es szebb grafikát nyom és ezér be is szaggat rendesen de egy dx 8as nál nem szaggat :) hát ez van amugy nekem se szaggat a menü + a játék se (gef4 Ti4200 128mb) -
#1252 attól függ hogy mi kell bele? Ha kritika akkor igen -
#1251 Hát srácok igaz egy órája raktam fel a gamet de még nemvok hasra esve tőle... de mindegy ez még csak első benyomás egész hajnalben ezt fogom tolni
Gondoltam arra hogy lehet kéne csinálni egy FAQ-ot... Vki benne lenne? -
#1250 sok ben az jó újítás, de az kicsit elborzasztott hogy kicsit Cossacksos beütése lett (a cossacksot szeretem amúgy). A vonat az nagyon komoly benne.
Amúgy meg a microsofttól meg mást nem vártam mint a "másolást" . Meg hogy úgy vágják át a min és az ajánlott konfiggal az embert ahogy csak tudják... Egy amd 3000+ 64bit, Radeon 128 pro, 1Gb ram és már a multinál akadt 2 személlyel a játék. Nem az hogy 1szer vagy 2szer kb 10 percenként megakadt hosszabb-rövidebb időre (default konfiggal). -
PeeVee #1249 szerintem nem unalmas :) mindig imádtam a stratégiát !!! -és ez is odabasz :D nekem is akadt menü letettem lowra:)) hát lowon jo ez, lehet kiprobalom majd mediumon mert aszittem azert akad háttér mert rossz a gépem... de lowon is király :D- hát kicsit bugos.. istenem :) van ilyen ;)) jó játék lett mint a többi, csak azt nemtudom mire jó ha az épületeket a fővárosomban -Málta ahol épp vagyok- szépitem :)) ?! segitehttek ! kösz! -
mnorbi #1248 hehe itt az elsö review : http://www.sg.hu/cikkek/40113/2