Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
Jaja. Szerintem is jobb így. <#eljen>

nice legs. what time to open?

Ez melyik küldi? Vagy csak skirmish?
Látom jó sokat egyzerûsítettek a fejlõdésnél, mármint a parasztok munkáján.
Nem kell külön farm, egybe van a malommal, az aranyat úgy termelik, hogy ütik a követ és nem viszik sehova, és nincs kõtermelés.
Ez nekem bejön, mert sose szerettem azzal foglalkozni, hogy jujj már megint kiszáradt a farmom, stb..
SASboy

Most csináltam õket.

Az 1. küldinél fennt van egy bányaszerûség és azt megtámadják(ha a parasztjaid elõzõleg odaküldted), és ha levered azt a párat, akkor kapod meg azt a sok lovast.
SASboy
Amikor a tutorialban ott vannak a medvék kiír vmit nem tudja valaki, hogy mit, mert nem értettem meg?

ÁjjLe BoBBi
igen én is emlékszem 😊
de még mindig versenyzek 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
ja az engem is nagyon idegesít. wallhack megy rendesen :\

ÁjjLe BoBBi
dettó :\

DJ Skyline
ehhh...akkor jól értettem...2 more stb...thx az infót,megyek megpróbálom!

shad0w
ja amúgy azokat a nagy ágyúkat kell szétverni, ha azok megvannak már vége is a pályának, a többi ellenséggel nem is kell foglalkozni 😊

don't give a fuck

shad0w
utána kapsz egy csomó katonát északról ha esetleg nem tûnt volna fel 😊 méghozzá olyan sokat, hogy azokkal ha 10szer ennyi ellenség jönne azokat is legyõznéd... 😊

don't give a fuck

DJ Skyline
és akkor mit csináljak,ácsorogjak egész végig?😄 mert a feladat megvédeni az épületet...habár én eddig mindíg "gyártottam" 20 "pikemant",20 számszeríjjast a már meglévõkhöz,aztán lerohantam az ellent...de utánna meg jött az utánpótlás az elleség részérõl...

DJ Skyline
valakinek sikerült a kampányban megcsinálni az elsõ páyát? amikor meg kell védeni az erõdítményben lévõ Command Postot vagy mi...még Easyn se megy nekem...csak folynak az ellenséges katonák...a jelzõtüzet megnyújtom,megakarják támadni a civileket,megvédem õket,aztán onnantól kész...áttörik a kaput,majd szép lassan szétrombolnak mindent,hiába "gyártom" gõzerõvel a katonákat...

Amúgy nagyon jó ötlet volt, hogy ebbe belerakták a Havok fizikát...így legalább mindig adódnak újabb és újabb "balesetek" ugye a kölcsönhatások miatt. 😊
Eddig a gyenge pont nálam a falon való átlövés, a többi frankó.
A legjobb megoldás erre az, hogyha azt csinálod ami ki van jelölve célnak, és akkor már a gép nem küldd több embert, általában egy stratégiánál így szokta a gép csinálni. Az igazi MI úgyis csak skirmish-ben látható.
cold-fire
ja, meg még valami campaigne-t csinálom, de nem akarnak elfogyni az ellenségk... nem bírok velük egy idõ után ...😞 van vbalami megoldás?

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

bepe79
Ezt én is így gondolom! Te Bobbi! Valahonnan nagyon ismerõs vagy nekem. És tudom is, hogy honnan. <#smile> Az lfs.hu-ról és a hwsw.hu-ról. Régen a bajnokságban részt vettél, meg az LFS fórumba is sokat írogattál. Kicsi a világ.. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

ÁjjLe BoBBi
na valahogy elindítottam. szerintem a ForceWare 81.84 hatására.
a véleményem fél óra játék után hogy megyek és játszom amíg ki nem esek a gép elõl...isten 😊

cold-fire
hali errõl tudsz bõvebben írni, mert naggyon szeretnék mulitiba játszani!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

maffia79
Hi !
Nekem elindul a játék csak
játék közben nincs hang meg pad meg egérmutató!
Erre van valami megoldás?
Vajon mi lehet a baj?
Elõre is köszi!

bepe79
Hi! Nekem is dx9.0c+catalyst 5.9 driver combo-val indult el Radeon 9500 PRO-n.

Suzuki Swift GL 1.3

DJ Skyline
nem tudom volt-e már,de ezek lesznek a Collector's Editionban:

"Age of Empires III
(Windows® XP)
Command one of eight mighty European powers grappling to conquer the New World. Gain wealth and power from your home country, and colonize vast, uncharted territory.

The Art of Empires
Hard-bound book showcasing the in-game art, creative concepts that inspired Ensemble Studios, and the magnificent paintings of Craig Mullins.

The Making of Age of Empires III DVD
Insider's peek at the world of Ensemble Studios, including interviews with team members and a behind the scenes look at how the game was made.

Soundtrack
The epic orchestration featured in the Age of Empires III game.

Demo Disc
Seek new challengers by sharing the empire with a friend.

Poster
Full color, 43" x 27" - created exclusively for Age of Empires III by Craig Mullins

Player's Guide
Master the survival skills needed to stake your claim in the New World. Manual and Quick Reference Card also included."

forrás

Hát mi tegnap próbáltuk aval de nem igen jött össze néha látuk egymást e nem lehetett belépni. Viszont a Battle Lan progival tökéletesen müködik mindenki beadja mindenkinek az ip-jét(sajátot is) és müködik. Viszont gondot okozhat az otthoni belsõ háló vagy a router.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

hamachi.cc

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Mike
OFF!

hogy van ez a LAN emulálás interneten pontosan?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Metwork
hogy tudom rákonfigolni a space billre, hogy az legyen a pause?

I will use google before asking stupid questions.

ÁjjLe BoBBi
stfu.htx.
😉

ÁjjLe BoBBi
legújabb driver van fent. dx9-et meg akkor túrok valahol mer az régebbi

[Jakuza]

"2005. okt. 08. 22:42 | Privát | Galéria | Válasz | #600
Nos.. a multi csak lanon megy, a beépített online rendszerre regisztrálni kellene, de invalid serial number:/"

Ha a jatek megy LAN-on, akkor Hamachival tudsz emulalni LAN-t tehat jatszhato interneten a multija.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gabber_saviola
jeszus milyen arcok járnak ide 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Próbálj driver-t cserélni, és ha az sem segít, akkor az augusztusi DirectX9-el próbáldd meg!
ÁjjLe BoBBi
Nekem ezt vágja ki amikor elakarom indítani a gamet:

Initializaton Failed
Direct3D initialization failed. Possible causes:
Old or corrupted graphics driver.
Direct3D omproperly installed.
Hardware acceleration disabled.
Starting the application with the workstation locked.

Please check the log formore information.

tud vki segíteni?

Methylisocloro
Én nem látok egy zerget vagy protosst se 😞

Ennyi lenne? Baszki, nem próbáltam ki. Na majd este
Köszi mindenesetre.
bepe79
Ilyen kicsit starcraftosabb beütéseket is felfedeztem most benne:

Suzuki Swift GL 1.3

Na akkor úgy tûnik megoldódott a probléma
bepe79
Saját készítésû kép (éppen hajócsatát vívok):

Suzuki Swift GL 1.3

A beállításokban az UI beállításainál, legyen bejelölve, hogy Enable Minimized UI.
Sanko
szerintem a panel nagy....<#buck>

a mohának mindig a déli oldala fás

Igen, Te a zoom-ról beszélsz 😊
Akkor úgy fogalmazok, hogy a panel kurva nagy<#circling>
Tiszta hülye vagyok. Össze-vissza beszélek. Azt írod, hogy kicsinek találod a játékteret. Ha jól értem ez azt jelenti, hogy közel vannak az emberek, fák, stb. nem látsz elég nagy területet be. Ha ez a probléma, akkor ezen lehet segiteni a lent leírtakkal (kamera far-tól near-ig állítása), a panelméreten tudtommal nem.
Nekem úgy tûnt ezzel állítod, hogy alapból milyen messze legyen a kamera a földtõl, erre lehet még a görgõvel rázúmolni.Szóval, ha nagynak látsz mindent, akkor hiába zúmolsz ki, mert nem tudsz esetleg távolodni, mert a kamera near-re van állítva. A panel mérete tényleg nem változi, ez nekem is zavarónak tûnik.
Rash87
Kössz

Glory, Glory Man. United!

DJ Skyline
jópofa,hogy meglehet szelidíteni az élõlényeket!😊

jegesmedvét is,csak arról nincs kép...

De ezzel csak a defaut kamerát állítom, nem? Attól nem függ a panel mérete ill. játék közben a görgõvel is ezt állítom
Illetve, ha kicsinek látot a játékteret, akkor értelemszerûen far-ra érdemes a kameratávolságot állítani, csak korábban nem elég figyelmesen olvastam a leveledet.
Van a game optionsben lehetõség, hogy a kameratávolságot magad állítsd be (very far-tól a near-ig, ha jól emlékszem), szóval állítsd ott near-re a távolságot. Ennek ellenére a control panel nekem is oriásinak tûnik attól függetlenül, hogy nincs nagyon sok információs gomb rajta...
Metwork
ha 41 percenként megkérdezed nem kapsz elõbb választ
esetleg vissza kellene olvasni

I will use google before asking stupid questions.

szívesen!