3128
  • priluki
    probáltuk ugy is,mit jelent amugy amit ir,mert nem nagyon tudok angolul?
  • Newfronter
    Sajna lövésem sincs, próbálljátok meg Direct IP-vel, nézzd meg az IP-det és mondd meg a srácnak, ő meg majd csatlakozik hozzád.
  • priluki
    mi lehet a gond?
  • priluki
    aha
  • Newfronter
    A beállításaidnál, Open-en vannak a helyek?
  • CéZé
    Readme.txt: " Internet Connection Sharing (ICS), Network Address Translation (NAT) clients or Firewalls—Although Age of Empires III does not officially support connection through ICS or NAT, Ensemble Studios Online tries to auto-detect your network setup and configure itself for play on your network. This should work for the majority of NAT devices, but if you are having problems connecting to ESO or other players, you can try opening UDP port 2300, HTTP port (TCP: 80), TCP ports 28800-28805 to ensure that you have loaded inbound/outbound TCP/IP and UDP protocols in your network settings. If you have multiple machines, you may also map those machines by incrementing that port number by one and using hostPort=2301 (for instance) on the Age of Empires III command line."

Tehát az itt leirt portokat kell a routeren engedélyezni
  • priluki
    haverom látja is a lanba a gépem .de mikor joinol ezt irja: The host canceled the game. help pls
  • Dietrich
    Üdv.
    Leszedtem, kipróbáltam és óriási csalódás nekem az AOEII után. Azzal napokon, éjszakákon át tudtam játszani. Ezzel elég volt 10 perc is.
    Gondolom jönnek majd a patchek is mert van bug rendesen benne.
    Gondolom azt is, hogy van ebből a játékból dvd verzió...3 cd-s verziót manapság kiadni...
  • Newfronter
    Az egyik srác egyszerűen lekapcsolta a routert. De van olyan beállítás is, ahol nem kell lekapcsolni. Kérdezzd ACE-t! Ő tudja a választ!(szerintem :))
  • Szergej90
    azt ki lehet játszani vhogy?
  • Szergej90
    ööö nekem routerem van
  • Snipa
    kihagytad azt ha router mogott vannak!
    akkor kozel se biztos hogy megy meg a multi!
    megha dmz van beallitva akkor sem biztos!
  • Newfronter
    Az a ti döntésetek, de ajánlott!
    Ha meg eredeti-d van, akkor meg kötelező.
  • Newfronter
    Egymás szerveréhez nem nagyon lehet. :D
    De egymás gépéhez már lehet.
    Lőjjétek ki a tűzfalat! Azonos verzió legyen: Vagy mindkét helyen legyen fennt a patch, vagy egyiken sem. Ha az egyiken crackelt, a másikon nem, akkor sem fog működni. Vagy crackelje meg az illető is, vagy mind a 2-en mount-oéva játszatok.
    Ezután már menni fog! Remélem minden hibalehetőséget kizártam...
  • Szergej90
    A multihoz muszály felrakni a patchet???
  • Szergej90
    Cs!Mi vmié nemtudunk csatlakozni egymás szerveréhez.Mi lehet a baj?
  • Newfronter
    Le volt írva, de jó szívem van:
    Interneten: A LAN menüpontban van olyan, hogy Direct IP. Ott beírod azt az IP-t, amit a haverod majd megad neked (az ő gépének az IP számát). Vagyis a haverod csinál egy host-ot, és ő megadja az IP-számát neked, és te beírod oda, és kész. Tudtok játszani.
    LAN-ban meg egyszerűen csinálsz egy új host-ot és a többiek, akik játszani akarnak, látják az ablakban a szerver nevét és csatlakoznak hozzád.

Quakerman: Először másold az eredeti exe-t vissza a játék mappájába(ugyanis nem fog felmenni a patch, ha a crack-elt exe van rajta.). Az 1. CD-n megtalálod. Azután felrakod a patch-t. Ezután elég bemountolni az 1. CD-t és játszhatsz, nem kell crack.
  • urbijoe
    itt egy ingyenes oldal
    itt meg egy másik ingyenes oldal
    a másodikhoz FTP letöltö progi kell pl:smart ftp
  • priluki
    Hali,skacok lehet valahogy multizni? Lan-ba vagy bárhogy..
  • quakerman
    Az 1.01-es patch kárt tesz a Reloaded verzióban???

El tudom utána indítani???
  • TRac
    Csá! Miért nem tudok átlépni az utolsó korba??? Nincs is ott a jele a főépületben!
  • Amse
    fájlcserélők, vagy keress neten valamit.
  • Amse
    ha kikapcsolod a shader-t akkor valamivel javul a helyzet, de akadni fog mindenképp.
  • Newfronter
    Szia!

Sajnos ez azt jelenti, hogy venned kell egy olyan procit, ami támogatja minimum az SSE utasítást!
  • pietro
    Naa, csináltam ebben a hajabusa-tamagocsi programban egy szobát, a neve:
    aoe3 pietro
    password: aoe3
    Tesék jönni, és ütjük-vágjuk egymást:-)))
  • pietro
    Hali!
    Felraktam ezt a tamagocsi programot, de hogyan látjuk egymást? Van aoe3 szoba, de nem tudom a jelszavát......
  • Nagypee
    Installkor ezt írja ki: Your computer does not support the advanced instruction set (SSE) required for Age of Empires III, aborting installation

Erre van valami megoldás?
  • 5w0rdf15h
    Hi nem tudna vki vmi jó kis helyet ahonnan le lehet tölteni???
  • Manual
    Hogy lehet megcsinálni,hogy ne akadjon a főmenü??
    Valahol olvastam már róla,hogy meg lehet csinálni!!
  • Szergej90
    Nah senki?
  • Szergej90
    Aki ért a Hamachihoz az vegyen fel msn-ben PLS!!! msn címem:[email protected]
  • M@TriX
    hát nem sok hasznos bugot javítottak ki az tuti, epdig ezek elég látványosak.
  • Amse
    nemkell crack-elni egyáltalán.megy aanélkül is.
  • Szergej90
    Help pls
  • Szergej90
    Cs!Feltettem egy haverommal a Hamachit és miután megcsináltunk mindent utánna sem tudtunk csatlakozni egymáshoz AoE3ban
  • Snipa
    ok koszi!
    es utana a crackelt exe -vel menni fog a patchelt jatek?

• Amse
    ott van az 1es cd-n
  • Snipa
    valaki egy eredeti exet? :D
  • Mester01
    Tessék.
    Ez egy kis progi amivel a haverokal tudtok interneten (LAN) modban játszani..
    (Nem csak ehez a játékhoz jó BÁRMILYEN más játékhóz jó)
  • ICP
    Mert nem eredeti az exéd.Az egyes cd-n az Age Of Empires III mappában megtalálod az eredeti fájlt.Bemásolod a megfelelő helyre.Úgy már felmegy.Utánna már nem is kell neki a crackelt exe:)