Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább nevess a játék készítõin wazzeg
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
az Én kis 1000 procim meg nem 😞
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Your processor is a little on the old side and doesn't have the proper hardware extensions to run the game's code. The only way around this problem is to upgrade your processor to an Athlon XP, if your board supports it.
Pentium 2 = MMX
Pentium 3 = MMX, SSE
Pentium 4 = MMX, SSE, SSE2
Pentium 4 "Prescott" = MMX, SSE, SSE2, SSE3
AMD K6/2 = MMX, 3DNow
AMD Athlon = MMX, 3DNow, 3DNow+
AMD Athlon XP = MMX, 3DNow, 3DNow+, SSE
AMD Athlon 64 = MMX, 3DNow, 3DNow+, SSE, SSE2, x86-64 (and newer AMD64s also have SSE3)
Nekem is Athlon XP-m van és gond nélkül megy vele...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
valaki írta, hogy a grafika isten meg csodaszép...hát az elõzetes képekhez képest....le sem írom
menüszaggatásos anim a 286-osokat idézi nálam...
amúgy a gém jó lett, csak ne lett volna ez az õrült hype elõtte
újságokban elõzetesenél 6 oldal
demónál 6 oldal
véglegesnél 6 oldal lesz....😊jesus
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nálam is ezt írja ki:"Your computer processor does not support the advenced instruction set(SSE) required for Age of Empires 3,aborting installation"
9800pro, 5.4 és 5.9 driverrel sem.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
minden video driver után alap megkérdezi és alap ujra kell najo..nc
tehát, az elsõ pályán kiirja hogy gyútsunk tüzet a hegy tetején hogy meglássák és jöjjenek segíteni vagy ilyesmi (a settlerrel)...na és hogy a rákba kell tüzet gyújtani és hol?? 😄
vagy simán elindult utána egyszerre?
pl:
van a bányás rész...megtalálják a másik átjárót és a párbeszéd után minimum fél perccel jön a hang...tehát fél percig állnak a katonák amíg meg nem szólal a manus,hogy OK...aztán Victory...
sry a lámázásért de nekem felintallta és ezt irta ki:
initalization failed
direct 3d initalization failed possible causes:
old or corrupted graphics driver
direct 3d improbvelry intalled
hardware accelation disabled
starting the application with the workdstation locked
najo most mi a baja??? talán 5.8-s catalyst miatt?
nekem csak egy 1000Mhz-es Amd
nekem a Demo-nál is ezt írta már ki
lehet fel van telepítve egy olyan cumó amiatt nem engedi a telepítést vagy fordítva...lehet nincs feltelepítve az a cumó ami az install továbbmenjen.
valaki help