3128
  • Blackman
    Mit szóltok a városomhoz?:) Kivi leszek, hogy multiban a központi szerverükön tárolják-e majd a profil között a városokat is, mert ez így nagyon hackelhető...

• Sanyix
    Azzal nemlehet sem neten, sem lanon, mivel ugyanaz a serial, csak 1 féle serial van a neten.
  • nyami
    warezre gondoltam ofkorsz
  • R34N
    Hali mindenki!
    Szeretnék egy multiban is müködöképes taktikát kiépiteni és ehhez szeretném a segitségeteket kérni. A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy ti átlagosan mikor szoktatok colonial age-be fejlödni? (elsö korlépés) Itt most ilyen perc:másodperc szerü válaszokat várnék ha lehet.
    Elöre is kösz mindenkinek.
  • Sanyix
    Ha van eredeti is, igen.
  • nyami
    lanon, neten is megy sry
  • Sanyix
    Ne erölködj, warez verzió nem fog menni lanon hamachival sem. serial összeakad és kész. Próbáltam.
  • nyami
    igen, ismerős. nálunk az volt a baja h az egyik gépen crackelve, a másikon nem volt crackelve a játék.

Bár még azt is el tudom képzelni h valamelyikőtök felrakta a patch-t.
  • fokec
    Patchelve van és nem a menünél indul újra hanem azon a pályán.PL:10 percig játszok azon a pályán és újraindul.A játék pedig nem akad.
  • Toto1987
    Hi all!! Nekem nem problémám van, csak kérdezni szeretnék multiplayerrel kapcsolatban! Most fogok majd elvileg lanon jáccani,csakhogy nekem(meg sokaknak még)nem eredeti a game!! Fog nekem attól még müködni a game interneten??? köszi Toto
  • BaliBoy
    Én más buggal (-menü) nem találkoztam szerencsére. Sőtt!! Az Act3-nál járok és a nem akadozik a menü sem. Úgylátszik nem minden városnál buggos a gém. De próbáld ki a patch-et. Hátha segít.
  • sagics
    Hi!

Nektek megy hamachi-n a játék? nem ír ki olyat: error joing: version mismatch??? ez mitől van? (ugyanaz a patch és serial)
  • fokec
    Köszi így tényleg sikerült megcsinálni,csak még nem volt időm letesztelni.Ja a másik gondom h a PIRATES című pályán(remélem ez a pálya neve) amikor játszok mindig újraindul a gépem(már háromszor játszotta el ezt velem).Erre is van megoldás????
  • kr1sz
    hali!nem tudtok DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG ezen a kodon kivül másikat????? fontos lenne
  • Rage47
    Mitől van az, hogy vmelyik pálya elején a dialógusoknál egyszerűen elpörgeti a szöveget, mintha én léptetném. ilyen pálya pl The True Enemy. rohhatul idgesít mert nem tudom elolvasni így..
  • BaliBoy
    A system32-es könyvtárból próbáld ezt a file-t betölteni. Úgy ahogy le van írva! Nekem működött/működik.
  • fokec
    Kössz a fordítást ezzel csak az a gond h amikor beírom a futtatásba hogy: regsvr32 /u C:\Program Files\K-Lite Codec Pack\filters\l3codecx.ax
    akkor kiírja h a megadott modul nem található.
    Elrontottam valamit???
  • BaliBoy
  • GDI
    Azt irta ö is :)
  • BaliBoy
    off:
    Jó izé vagy... átvered az embereket. Nekem közvetlenül a page up gomb felett van a pause.
  • NB2
    Megoldás:
    A betöltés után a page up gomb felett, scroll lock mellett lévő pause gombot lenyomva játszhatóvá válik a játék:)
  • sagics
    Cső all!

Van egy kis problémám a gémmel: ha elmentem a játékot skirmishben, majd később ezt betöltöm kiírja hogy game pause. Akármit csinálok a menüvel, nem változik semmi, nem tudok játszani. Mi a probléma???(lehet csak én vok láma)
  • Gang
    Hy!

most indítottam el először a játékot.
    Csak az egyik emberem lába körül van egy kör /kijelölés/ és semmit nem tudok kezdeni vele. Max a játékot tudom pause-lni.
    nincs egerem, csak a menüben! ez érdekes.
    ki tud erről valamit?
  • nyami
    ha nem hát nem
  • Rage47
    Már rájöttem.Reforce nevü pogival volt gond...
  • Rage47
    hi!
    Nekem ezt írja ki, mikor el akarom indítani. Nagyon idegesítőMiért irja ki?
  • lwb
    tom. lásd #1670
  • Devids Pro
    esetleg codecpack bekavarhat
  • Cat 02 #1699
    miért vna az hogy néha elnému la játék és 10 mp és vissaz is jön a hang ???
    realtek ac 97 esem van és most szedtem le hozzá audio codeket
  • lwb
    vágom. ezt írja ki a audio codecnek midnen mp3 file-nál: C:\windows\system32\l3codecx.ax. másoknak ezzel m1, nekem nem, ugyanúgy megvan a késés a narrátor hangnál.
    persze próbálkozhatok más codec.kel is, de valahogy most nincs erőm tesztelgetni ... :(
  • BaliBoy
    A gspot-al nem azt állapítod meg, hogy összeakadnak-e a kodekek, csak annyit, hogy a winfosod melyikkel dekodolja. Mintahogy az le van írva nem mindenkinél működik ez a kodek. Próbálkozni kell más kodekekkel!
  • lwb
    a dolog nem tuti. nekem pl maradt a probléma továbbra is. pedig gspot szerint nem zavar eb más codec.
  • hispan2
    Bizonyos futószalagok hibáznak a karidon, bár ez csak tipp. Mindenesetre tedd vissza a videókari beállításait egy kicsivel (ha húztad).
  • BaliBoy
    1. Letöltöd a GSpot-ot innen: http://www.headbands.com/gspot/download.h tml
    2. Feltelepíted vagy kicsomagolod.
    3. Elindítod.
    4. Megnyitás
    5. Kiválasztod, hogy minden file típust láthassál!
    6. Keresd meg azt a könyvtárat ahol a játék mp3 file-jai találhatóak. Alapesetben, ‘C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Sound\music\standard\’
    7. Válassz ki egy mp3-as file és nyisd meg!
    8. Alul a programban kattints rá a render gombra
    9. A ‘Status:’ mezőben hamarosan ez jelenik meg ‘Rendering Successful. (click for details…) Kattints rá a részletekért.
    10. A sárga mezőben a video és audio kodekek találhatóak rendezve.
    11. Kattints a linkre ami mellett ez van:‘(Audio Decoder)’
    12. A második sorban a ‘DirectShow Filter: details’ablakban láthatod, hogy milyen dekodert használt és, hogy hol van az elérési útja. (utolsó oszlop a value alatt pl.: C:\WINDOWS\system32\****.ax’)
    13. Másold ki az elérési utat mert erre lesz szükség(jobb gomb a sorra és 'Copy to clipboard'). Ezt az ablakot bezárhatod 'Done'.
    14. Azért, hogy kiszedhesd ezt a kodeket a regisztriből ->star menü->futtatás…’
    15. Írd be hogy: ‘regsvr32 /u c:\windows\system32\****.ax’ és üss egy entert. Ha sikerült akkor azt ki is fogja írni. :)))
    16. Ugyan oda (futtatási mező) írd be ezt: ‘regsvr32 c:\windows\system32\l3codeca.acm’ és üss egy entert. Egy üzenetben azt fogja veled közölni a gép, hogy sikeresen betöltötted a file-t. Ok-zd le!
    17. Ugyan oda (futtatási mező) írd be ezt: ‘regsvr32 c:\windows\system32\l3codecx.ax’ és enter. Egy üzenetben azt fogja veled közölni a gép, hogy sikeresen betöltötted a file-t. Ok-zd le!
    18. Ha minden jól ment és akkor a játékban jó lesz a hang és nem fog folyamatosan lehalni.Újra elvégezheted a műveleteket a 8-12-ig, hogy megbizonyosodhass, hogy tényleg bekerült az új kodek a helyére:‘C:\WINDOWS\system32\l3codecx.ax’
    19. Ha mégsem jó a játékban a hang akkor lehet még próbálkozni más audio kodekekkel!

Köszönet a megoldásért Kyzarnak. A mikrofos meg kapja be!!!!
  • fokec
    Kössz az oldal címet a megoldás ott van csak nem értem h mit kell csinálni h jó legyen!!!!!!!!!Leírnád magyarul h mit kell csinálni???????
    Elöre is thx!!!
  • BaliBoy
    Próbáld ki ezt!
  • nyami
    Szerintetek melyik a legjobb nép?
  • fokec
    Nekem tudna valaki segíteni????????????????,
  • Narancs89
    csá all
    1 kicsit off
    AOE 2 conquerorsban mien portot kell megnyitni multihoz?
    a válaszokat előre kösz
  • Cat 02 #1688
    bocs lehet hogy válaszoltak
    töriből tanultuk hogy a keresztes lovagok máltáig szorultak vissza mert az arabok (gondol itt jönnek a képbe a törökök) a szentföldet visszafogallták.
    de hogy mit keresnek Amerikában :D