3128
  • Mike at home
    lehet, hogy o igy elvezi
  • Ahhoj
    "Sok sikert a buheráláshoz."

Én meg gratulálok, aki egy játékban a csalási lehetőségeket keresi és használja, ahelyett hogy élvezné magát a játékot...
  • pietro
    Hali!
    "Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak."

Na, hogy ezt a baromságot ugyan ki találta ki?
    A proto.xml filében mindent át lehet szerkeszteni.
    Egy példa: A -mine értékhez az ottlévő 2000 utánn teszel még egy-két nullát, akkor az arany sose fogy el.
    Ha a settler - nél a populaciocount- ot 1-ről 0-ra állítod, akkor a parasztot nem számolja bele a populációs limitbe, de ezzel lehet variálni pl.a cannon érték nem 4 hanem egy, stb.
    A fa (tree) érték nem 300 , hanem 30 000, így 3-4 paraszt egy fát vág, amíg megy a játék.
    Minden átszerkeszthető.
    Meg lehet csinálni, hogy a deck-en ne 20 kártya legyen, hanem 200!
    Sok sikert a buheráláshoz.
  • ketiv
    "Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak. Viszont van hozzájuk normál "beírós" cheat. Kivéve a fához mert ahol eddig néztem a fa csalás mellett mindenütt ez állt: <censored>. Vagy lehet, hogy ez maga a cheat?"
    Te ilyet hol találtál ????
  • Sanyix
    Nade végülis ha hamachi megy az olyan mintha lan lenne. Lan-ban meg nemsok állítás van.
  • Blackman
    Igen ilyen hiba létezik.. nekünk is előjött a "host canceled" hibaüzenet. Ez a hiba abban rejlik, hogy ismeretlen ok miatt a játék elfelejti ellenőrizni a hálózati beállításokat néha, és rosszul konfigurálja csatlakozáskor így elveszíti a hostot! Nekünk egyszer jött elő csak, egy gép restart megjavította.
  • Toto1987
    egyszerűen érthetetlen számomra
  • Sanyix
    Na ugyanaz mint nekem :)
  • Toto1987
    most meg már történt valami legalább!! most már csak azt írja,hogy 'host canceled'... egy kis előrelépés! de még mindig nincs meg a megoldás!!!
  • Mike
    akkor sajna nincs ötletem
  • Sanyix
    Nem töled kérdeztem pont, csak úgy összeségben mindenkitől talán valaki találkozott ezzel a hibával.
    Pontosan ezt csináljuk: host, ip címet mondom a havernak skype-on, direct ip-ben beírja, aztán connecting, és egy ideő múlva valami host canceled szöveget ír ki. És fordítva is ugyanez. Hamachival lan-on csatlakozásnál is ugyanez. Minden ki van engedve tűzfalon.
  • Mike
    egyik hostol, másik direct ip-n connectál, ennyi
  • Toto1987
    hali! Nekem is az a problémám,hogy a lanon nem akar menni! Valaki mondja.hogy megy valaki,hogy nem megy most mi a fene van???? Mit csinálja??? leszedtem azt a hamachi bamachi szart (valami japán trágya ez is) és lókakit sem csinált a game!!! Kérek valakit,hogy mondjon valami olyat amivel boldogabban élhetném csodálatos életemet!! Köszönöm
  • Mike
    ird le aprólékoan, hogyan is csináltátok
    illetve mint irtam, próbáld meg direct ip-n
    de honnét találjam ki egyébként, miért nem megy nálatok? más programok mennek simán lanon? milyen oprendszer alatt, milyen LAN konfig van?
  • Takezó
    te kérdezted tőle -.-
  • Sanyix
    És én honnan tudjam? :)
  • Mike
    én azt honnan a jó égből tudjam? :)
  • Sanyix
    Akkor nekem miért nem megy?
  • Mike
    lanon simán
    direkt ip-n biztosan
    serial sem számít
  • Sanyix
    Amúgy hogy a rákban lehet multizni a warez werziówal? Mert sokan írják, hogy nem lehet, páran meg azt írják hogy simán megy a (nem központi szerveres). Én haverommal próbálkoztam gémelni, ha én hostoltan neki azt írta hogy host canceled valami, ha ő hostolt, akkor meg nekem írta ezt.
  • Mike
    nézd meg akkor a cossaksot
  • Mike
    nem
    minden téren
    kevés a játék
    csúcs grafika, de amúgy egy nagy nulla
  • R34N
    jah plusz a 200-hoz még mindig hozzájönnek a különbözö nativ amerikai törzsek katonái is akik nem tartoznak a pop limitbe. valamint a hajok sem foglalnak már ember helyet. és mindezekhez még bérelhetsz zsoldosokat is akiket akkor is kiszállit shipmentként ha bemaxoltál a limitet tekintve. tehát ilyen szempontbol tényleg sokkal nagyobb seregeket lehet kihozni abbol a 200-bol.
    az orosz rushoz még: 7:30 volt a rekord idöm vége, addigra sikerült teljesen lepusztitani szegény hard gépet.
  • R34N
    hát a 200 max azért eléggé rugalmas. britekkel volt már nekem 295/200-as limitem is. XD
    az orosz rushrol pedig annyit, hogy vmi hihetetlen durva szinten lehet nyomni velük a rusht ha jol csinálod. épp azért kérdeztem hogy ki mikor fejlödik colonialba mert oroszokkal nekem eddig a legjobb idöm valahogy igy nézett ki: 4:20-kor colonial eddigre már van +6 parasztom és egyet elküldtem hogy felhuzzon egy blockhouse-t (barakkot) minnél közelebb az ellen bázisához. átléptem colonialba, shipmentként jön a 13 sterlet persze a blockhouse-hoz. majd következö shipment a boyars upgrade. 6:00-ra kész van kb 60-70 sterlet ezekkel bemegyek és utána már csak potolgatom és küldöm a többit folyamatosan :P
    hard gépnek eddig esélye sem volt, akármilyen néppel nyomta. :)
  • Takezó
    mármint rtsek terén gondolod?
  • Mike
    úgy tűnik egyébként ez a tendencia
    a grafikusok dolgoznak a programozók lazsálnak
  • Mike
    ja és beszélhetnénk a megigért hatalmas seregekről is, ami megintcsak 200-ban maximáltak, persze úgy, hogy nem egy egység több helyet is elfoglal
    nevetséges
    a konkurencia lekörözte az Age-et, kár érte, de ez van
  • Takezó
    jah, sajna így van -.- ezért is nem tér át sok pro erre az aokos bandából :\
  • Mike
    és ez a másik
    nem qrvamindegy, szaggat-e a főmenü alatt az animáció?
    ettől függ, hogy jó-e egy játék? nem
  • Mike
    játszottam vele LAN-on
    az Age of 2-nek nyomába sem ér
    sem a cossacks-nak
    arról nem beszélve, hogy Empire Earth érdekesebb

és bizony nagy kamuak a képek, mert a gép nem rendezetten, hanem ömlesztve csürheként támad, nem taktikázik, és én meg leszarom a szép grafikát, egy stratégiai játéknál nem elsődleges szempont, a fizikáról nem is beszélve, mert qrvára mindegy hogy dől össze az épület, meg hogy röppennek a gyalogosok, meg milyen csicsás a ruhájuk, messziről úgy sem látszik annyira, ja igaz is, nem lehet normálisan, elég messzire távolítani a kamerát sem

lehet, hogy egyesekenek ez igy megfelel, de hardcore stratégáknak nem, ugyanis ott nem a csilivili a lényeg, hanem a belbecs
  • burkusdió
    Hy all!

Olyan kérdésem lenne, hogy...
    Nem eredeti a játékom, de szeretnék multiban játszani.
    Esetleg valamilyen patchel vagy programmal megoldható,hogy működjön online-ba is?

Másik kérdésem...
    Haverommal szeretnénk játszani egymás ellen, de nem vagyunk LAN-ba kötve.
    Régen NFSU2-nél próbálkoztam a GIT nevű programmal...
    Ennél is lehet használni a GIT-et ilyen célra?

Előre is köszönöm a helpet!

Ha valaki nem akarja Warez témával spammelni a topikot, az pls írjon pü-t vagy e-mailt.

Még1* THX!
  • BaliBoy
    Ez jó, ez a savegames cheat. ;) Mint anno a Falloutban. :))
    Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak. Viszont van hozzájuk normál "beírós" cheat. Kivéve a fához mert ahol eddig néztem a fa csalás mellett mindenütt ez állt: <censored>. Vagy lehet, hogy ez maga a cheat?
  • Jimbo
    Épp most nézegettem, h britekkel kb 4-5 perc alatt fenn vagyok colonialban. Amúgy ahogy elnéztem skirmishben hard szinten is van pár csirke nép, az Oroszokat például minden alkalommal ütöm, pedig paráztam a rush-tól, de mégsem lettek olyan kemények:-) A Hollandok is teljesen noname-k, Franciák, Törökök és Portugálok néha még elkennek, a többieket meg olyan ritkán adja be a gép, h nincs összehasonlítási alapom, de most majd nekiállok szép lassan minden térképen játszani mindegyik nép ellen:-)
  • Moonsahdow
    Gondolom az is savegamés buherálás
  • deicide
    kellene valami kis cheat...:))

kis..arany..kis fa..kis..kaja...!:))
  • nyami
    htx
  • Blackman
    Őszintén szólva sejtelmem sincs.. a serial ugyan az, az biztos. Fel van pachelve és a deviance féle 1.01 törés van fent. Ennyi.

Hogy lett 100. szintű?:) Sokat játszottam;) Á nem.. a dokumentum könyvtáradba/my games/age3 -ban van a savegame mappa.. ott tárolja a városod adataid.. átszerkeszted a filet, lemented és kész... röviden ennyi..
  • nyami
    hogy lett 100as szintű a home cityd? :o
  • Sanyix
    Érdekes akkor másnál miért nem enged jáccani lanon sem, ha ugyanaz a serial?
    Áruld már el hogy sikerül?
  • Blackman
    a warez verzióval is tökéletesen lehet lanon játszani úgy, hogy egy darab eredeti sincs.. hogy is lehetne, mivel meg sem jelent még.. mindenesetre simán játszunk vele... a seriallal nem törődik, csak ha onlinera mennél és regisztrálni akarnád magad az online rendszerükbe, de ez természetes.