Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Tudod állítani, hogy milyen utánpótlás jöjjön.
Pharaoh
A Home city azon kívül hogy utánpótltás jön belõle jó még valamire?

Sheltem
Shader az kis túlzással élve a tükrözõdés. De ha árnyékot lejjebb veszed(Shadow) mégjobb lesz a menü de sajna tökéletes csak valamelyik x. patch után lesz. Igazából multiban rossz amikor homecity képernyõre váltasz és 4-5mp mire ki tudod választani a kártyát. Sajna multiban nincs 4-5mp ilyen f*szkodásra.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hm, shder qualitit leszedtem low ra igy nemakad a menû , de ez nonszensz hogy a gama nemakad csak a menû :-D amugy mireis való ez a shderqualiti ? nemértek hozzá.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Sheltem
Lesz*rom mi hány fpsel megy nem vagyok olyan kockafejü fpsb*zi mint egyesek.Ha leköt egy játék leköt ha nem nem. A grafika sem érdekel igazán. De aoe3 nagyon tetszik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Olvass vissza thx.

HELP felraktam a gammát a menû része iszonyatossan akad 1 max 2 fps ssel megy!!!! a játék maga nem. amd64 2800+ asus k8n ati 9700pro 1g ram.
ha felrakom a pach et akkor a crack is elveszik(gondolom), 1.01-es crack létezik már? vagy valami segitséget!! jah és ez a driver van felinstalálva :
5-8_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_25203.exe alapbol max grafikán van és csak a menû akad köszönöm a segitségeteket elöreis kösszi!

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Sanko
cöcöcöcöc :-)

dolgozz csak....

a mohának mindig a déli oldala fás

valaki tudna segiteni...??

formáztam a gépet..és elvesztek a mentések..!

az elsõ ACT megvolt...vagy is megcsináltam...! kellene 1 mentés az elsõ végétöl.

nem tudna nekem valaki küldeni 1-et...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

hm ezt hallva attolfélek nekem is min. körül lesz 😄D de az mind1 😉 tök szép 😊)))

Balumann
Nekem Amd 2400+, Ati 9600 pro és 512 MB ram szintén, 800x600-on játszok min efektekkel és még így is beszaggat a kicsit nagyobb csatáknál, mondjuk igaz hogy közbe megy a Winamp zene, de ha nem menne akkor meg unalmas lenne a játék 😄

lol 😄 hát nekem magátol állitotta be még megse néztem milyen a beallitás de szerintem medium körüli(tök szép!!!), és avarge 90fps ! majd nemsoká megnézem milyen a beallitás a fearban! 9600pro 512ram és 2500 ös barton..

FEAR nekem csak úgy megy normálisan, 50 körüli Average FPS-en, ha mindent High-ra rakok, akkor egy 9800Proval 1 Giga RAM-al nemhiszem hogy medium fölé lehet rakni...

steam, origin: ACE_hun

Na, ide akartam válaszolni az elõzõt 😄 Sorry

De nem full grafon az is biztos... 😄

el lett sietve a game.... amúgy öcsém vmi olyat mondott hogyúgy lehet sokáig fejlõdni, hogy valami vonatot csinálsz ?? nemtom miröl beszélt ö 2 nap alatt minnyá végig viszi 😊))

robotnyk
CLIENT FIXES

- Fixed a bug in the command manager that caused slow performance when CPAIs were in the game
- Fixed a bug that caused sound effects (and sometimes music) to stop playing
- Fixed a problem where unplayed dialogue lines made the Campaign scenarios stop working
- Fixed a bug on the Postgame screen that allowed players' names to be edited
- Fixed a bug where all players would hear the selection sound for HC cards played
- Fixed a bug that kept the ESO connection problem dialog box from closing
- Fixed a bug in the Portuguese tech TEAM Early Dragoons that kept some civilizations from training their anti-cavalry units until the Industrial age
- Fixed a bug that made abundant resources available in the single-player Campaign
- Fixed a bug that did not let the host launch the game once the number of players was reduced below the number that had clicked ready
- Tweaked movement code to improve the responsiveness of units
- Changed formations so that unit types keep their setting even when grouped with different types

NETWORK AND ESO FIXES

- Fixed a bug in the Unresponsive Player dialog box so that it closes once consensus is reached
urbijoe
szivesen <#wave>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Faterx
u.a
böröczk

lehet nevet változtatni a játékban? még nagyon nem foglalkoztam vele eddig skirmishben, meg amúgy is csak egy nemzetiséggel játszom, csak szeretném tudni, hol van mód ilyenre : - D

Kumiho #2179

lalakov
Az xp-vel lehet kezdeni valamit? A kártyák száma 20-ról növekedni fog még(ez egy kicsit kevésnek tûnik)?
Balumann
Akkor most miket javít ez a patch? :/ A multiját nem javítja?

DEXTER92
De jó hogy errõl a játékról is lemaradtam....hát...a képekbõl ítélve sokat javult, na mindegy, majd leszedem megnézem milyen.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ez a patch nem tul fontos nekem, ugysi csak a multi miatt kene.
Nagyon remelem addigra, mikorra megcsinalom a kuldeteseket, kiadnak egy ujabb patchet a multi miatt....
robotnyk
nem tudom, de valami ügyes módszert használtak ennél a játéknál, mert kb 5 perc az uninstall, és azzal a 6-7 megás patchel is legalább annyit vacakolt, mindent összeszemetelt, annyira, hogy reboot kellett a gépnek (mindezt 1 giga ram mellett)
amúgy a menü szaggatást pl nem javította
M@TriX
nem nagy veszteség ha nem rakod fel az biztos 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sracok tudnatok nekem segiteni?
fel szeretnem rakni a patchet, am nem engedi. Hiaba raktam vissza az eredeti exe filet, akkor sem rakja fel. elindul a patch, az age3.exe-t meg is patcheli, am az art1.bar nevu filenal hibat ir ki ("art1.bar nevu file hianyzik. De talaltam egy masik filet ugyanazon a néven.Error....)
Nem tudjatok mi lehet a hiba?
Ha akar valaki gamelni,, Hamachi,,
Név: Pikk
Jelszó:010

SLICK
Jaja, erre én sem jöttem rá...

Monnyuk én arra gondoltam, hogy sztem sokat kell Skirmish-elni és ahogy fejlõdik a városod elõbb utóbb kiadja az utolsó kort is... bár nem tom nekem még csak 5 szintes a városom...

Sheltem
Bf2 szuperül megy

Sheltem
Próbáltam a b&w2t is de az elsõ rész 5ször jobban tetszett.

Creator
Szerintem nem lecsó a konfigod, nekem is hasonló van és gond nélkül megy, akár a BF2 vagy a F.E.A.R is.
robotnyk
és a black & white 2-t nem is próbáltad ezek szerint
Azé BF2-t is megnéztem volna a gépeden... 😄

ezt hogy erted?
Sheltem
Eddig minden játék tökéletesen futott(9800pro, amd barton 3000+, 1gb ram) erre most kijött 2 játék is(AOE3, FEAR) amihez lecso a gépem 😊 Fenébe...

Faterx
Köszi de eleve eredetivel indítom mountolva és úgy nem megy fel a patch
Sheltem
Nem javítja...Egyébként eltérõ homecityk eltérõ sebességgel mennek.
Tehát alap home city szaggat a legjobban de van amelyik teljesen folyamatos és laggmentes.

Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy az 1.01-es patch, javítja a menü borzalmas szaggatását, vagy nem.
Húha, feltaláltad a spanyolviaszt! 😄

Balumann
www.helpbybalu.dox.hu/hamachi.html
Itt egy leírás a Hamachiról (én cisnáltam)
Mindenki olvassa el aki nem ismerné ezt a progit

Omlás
Müxik a patch :
1. Install game nem crackeled!
2. install patch!
3. mountold a gamecopywörldön fentlévõ mini image fájlt
4. Play

nekem hiba nélkül müxik!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Srácok megvan a multira a megoldás!!!Azonos exe kell hozzá.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps>
Csak olyankor nem mûködik a router firewall-ja, tehát valami másodlagos módszert (szoftveres) kell bevetni, de ami együttmûködik az AOE-el. Ha pl. winfosost használsz, az a játékban külön meg is kérdezi hogy akarod-e engedélyezni...

minden portot át kell irányítani, mert franc sem tudja miket használ, tehát legegyszerûbb, ha a router-t DMZ-be teszed...

Ha valaki adna egy Hamachi nevet meg jelszot,megprobálnám hogy vele tudok e játtszani..

5w0rdf15h
Köszi JOE

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Csá! Miért nem tudok átlépni az utolsó korba??? Nincs is ott a jele a fõépületben!
Balumann
Sztem ennek a játéknak elvan szarva a LAN része, de lehet hogy az egész multija. Próbáltuk mi is LAN-ba neten keresztül 'Hamachi'-val, és ugyan ez a probléma... host canceled the game, én meg nem is látom a másikét...
A patch meg nem megy fel, érdekes hibát ír ki, vissza tettem az eredeti indítófájlt is, akkor más hibát írt ki 😞 talán majd a következõ

robotnyk
gamecopyworldön van fixed image is