Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ha felrakom a pach et akkor a crack is elveszik(gondolom), 1.01-es crack létezik már? vagy valami segitséget!! jah és ez a driver van felinstalálva :
5-8_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_25203.exe alapbol max grafikán van és csak a menû akad köszönöm a segitségeteket elöreis kösszi!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
formáztam a gépet..és elvesztek a mentések..!
az elsõ ACT megvolt...vagy is megcsináltam...! kellene 1 mentés az elsõ végétöl.
nem tudna nekem valaki küldeni 1-et...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
steam, origin: ACE_hun
- Fixed a bug in the command manager that caused slow performance when CPAIs were in the game
- Fixed a bug that caused sound effects (and sometimes music) to stop playing
- Fixed a problem where unplayed dialogue lines made the Campaign scenarios stop working
- Fixed a bug on the Postgame screen that allowed players' names to be edited
- Fixed a bug where all players would hear the selection sound for HC cards played
- Fixed a bug that kept the ESO connection problem dialog box from closing
- Fixed a bug in the Portuguese tech TEAM Early Dragoons that kept some civilizations from training their anti-cavalry units until the Industrial age
- Fixed a bug that made abundant resources available in the single-player Campaign
- Fixed a bug that did not let the host launch the game once the number of players was reduced below the number that had clicked ready
- Tweaked movement code to improve the responsiveness of units
- Changed formations so that unit types keep their setting even when grouped with different types
NETWORK AND ESO FIXES
- Fixed a bug in the Unresponsive Player dialog box so that it closes once consensus is reached
lehet nevet változtatni a játékban? még nagyon nem foglalkoztam vele eddig skirmishben, meg amúgy is csak egy nemzetiséggel játszom, csak szeretném tudni, hol van mód ilyenre : - D
Kumiho #2179
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Nagyon remelem addigra, mikorra megcsinalom a kuldeteseket, kiadnak egy ujabb patchet a multi miatt....
amúgy a menü szaggatást pl nem javította
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
fel szeretnem rakni a patchet, am nem engedi. Hiaba raktam vissza az eredeti exe filet, akkor sem rakja fel. elindul a patch, az age3.exe-t meg is patcheli, am az art1.bar nevu filenal hibat ir ki ("art1.bar nevu file hianyzik. De talaltam egy masik filet ugyanazon a néven.Error....)
Nem tudjatok mi lehet a hiba?
Név: Pikk
Jelszó:010
Monnyuk én arra gondoltam, hogy sztem sokat kell Skirmish-elni és ahogy fejlõdik a városod elõbb utóbb kiadja az utolsó kort is... bár nem tom nekem még csak 5 szintes a városom...
Tehát alap home city szaggat a legjobban de van amelyik teljesen folyamatos és laggmentes.
Itt egy leírás a Hamachiról (én cisnáltam)
Mindenki olvassa el aki nem ismerné ezt a progit
1. Install game nem crackeled!
2. install patch!
3. mountold a gamecopywörldön fentlévõ mini image fájlt
4. Play
nekem hiba nélkül müxik!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A patch meg nem megy fel, érdekes hibát ír ki, vissza tettem az eredeti indítófájlt is, akkor más hibát írt ki 😞 talán majd a következõ