3128
  • pietro
    Hali!
    Savanyú a szölő, koma?
    Milyen AI optimalizálásról beszélsz? Látnád a gépet, amikor 200 indiánnal, + 200 saját emberével megindul:-))
    Az játékélmény. Csak...hát ahhoz gép is kellene. Nos, nekem van.
    Kettő is. Néha a barátnőmmel nyomjuk LAN-ba, háát, Ő is kihasználja az új lehetőségeket!
    Rendes nagy csaták vannak, mint a rendes stratégiai játékokban általában.
    Azért ez az élmény más.....
  • pietro
    Hali!
    Tulajdonképpen azt írtad le, amit én akartam, úgyhogy ehhez nem füzök semmit, ez így igaz.
    Az ellenség nálam ugyanolyan 100 fős indián egységeket épít, amilyet én.
    Viszont így nem lagymatag tötymörgés, hanem pörgős-harcos a játék.
    Feljavítottam a játékot, nem csaltam.
    Üdv: Péter
  • pietro
    Hali!
    A játék könyvtárában a data alkönyvtárban a proto.xml - ben van az összes egység paramétere.
    Irásvédett, azt szüntesd meg.
    Utánna megnyit , és a keresőbe ezt ír be:
    </Unit>
    Sorban lelépked, az összes játékban szereplő nemzet-személy-tárgy,nyersanyag adatai benne vannak, ha tudsz angolul, boldogulni fogsz.
    Ha nem, kérjed, és elküldöm az én megszerkesztett proto.xml-emet, az eredetit elmented, ezt berakod, és kipróbálod így...
    Válassz.
    Üdv: Pietro
  • Ahhoj
    nyilvan a forditas nem, azert nem kell atesni a lo tul oldalara se :)
    meg vmennyire igazad is van, azert ez megse a szo szoros ertelmeben vett cheat :)
    viszont azert ezek a ket oldalu valtoztatasok olyanok, hogy azert te is tudod, hogy az ai az eredeti beallitasokra van "optimalizalva"
    amugy a lenyeg, hogy egyszeruen csak ne biztassatok a nepet, hogy hackoljak a jatekokat, az ilyennek rossz a vege ,)
  • NB2
    A minerekkel elkezded kalapálni a 3 hídat, hogy leomoljon, asszem ennyi lesz.
  • R34N
    ahhoj kolléga szerintem teljesen rosszul fogod fel a dolgokat. ezek nem cheatek és sem pietro, sem én, sem az emberek nagy része nem azért csinálja, hogy neki könnyebb legyen, hanem hogy a játék élvezetesebb legyen töle. például teszemazt ha a frigate védelmét megváltoztatom akkor az a gépi játékos hajoira is vonatkozik, következésképp nekem nem lesz könnyebb csak kijavitok egy olyan dolgot amit szerintem a készitök elrontottak. vagy ha a hösöm életét megnövelem akkor az ellenfél hösének is több élete lesz. ezek olyan változtatások amiktöl a játékosnak nem lesz könnyebb, mivel kétoldalu dolgok. ennél fogva ezek nem minösülnek csalásnak. szerintem az sem csalás, hogy egy indián falu 50 embert ad az átlagos 5-10-15 helyett, hiszen ezzel is egy olyan kétoldalu változtatást hozol létre ami mind a gépnek mind neked lehetöséget teremt arra, hogy több embert gyártsatok és ezáltal nagyobb szabásu csatákat játszhattok le. ami szerintem tök jo. de akinek ezek a változtatások nem kellenek az egyszerüen ne változtasson a játék fájljain. továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ezek nem cheatek.
    ps: a városiak szövegeit leforditottam magyarra, ehhez is bele kellett nyulkálnom a fájlokba. akkor most ez is csalás szerinted?
  • Ahhoj
    akkor se értem meg, de ha már minden áron csalni akartok, akkor nem lehetne inkább magánba? legalább ezt a rossz felfogást nyílvánosan ne terjesszétek... ne ennyin múljon hogy vki elkezd ilyeneket is csinálni
    PLZ!

;)
  • deicide
    na megint lálma leszek...!

nem értem mit kell csinálni a 3 hiddal...! mert le birtam verni az ellenséget..de azok még mindig jönnek az ágyukkal..!

valaki kis helpet...))
  • R34N
    pietro: abban tudnál nekem segiteni, hogy bizonyos egységek adatait hol tudom megbuherálni? már keresgéltem mindenfele de sehol nem lelem azt a fájlt amivel ezt megoldhato lenne.
  • Vviikkttoorr
    jah.megvan már...nem kell
  • Vviikkttoorr
    heló!
    Van angol patch az age of-hoz?
  • pietro
    Hali!
    a játék könyvtárában a startup könyvtárban a game.cfg-t kell megkeresni, megszüntetni az irásvédettségét.
    Utánna szerkesztésre megnyitni ( Total kommander F4) , és ezt a sort kell megkeresni:

// Default size of the world in meters
    WorldSizeX=500;
    WorldSizeZ=500;

Eredetileg az értékek 300-on vannak, nekem most 500-on van, amint látod.
    azthiszem 600-ig lehet, utánna a pálya betöltése utánn pár másodperccel megfagy.
    De az 500-al nekem jól megy, nembeszélve arról, hogy ilyenkor több indián falut is rak be.
    Jó játékot!
  • scholes
    Hali! Egyszer írta valaki hogy megváltoztatta a pálya méretét. Szerintem is rohadt kicsi, úgyhogy én is szeretném nagyobbra állítani, de nem tudom hol kell. Valaki tudja esetleg?
  • deicide
    délután már nem játszottam e helyett itt fórumoztam de hogy mennyi idióta van itt..inkább mentem volna játszani..!!!:)

köszönöm a segitséget..:))
  • NB2
    Megnéztem, van 20 perced és a fortot kell lerombolni. Easy szinten tök hamar meglett a pálya. (bocs)
    Kell 2-3 szekeret szerválni, aztán én alul elindultam és simán kész lett.
  • deicide
    hát nekem is ez a tippem..szedem én el a kaját..már mind a 3 irányt lefoglaltam és csak kiírja hogy megpusztultam..!!
    figyelem az időt..!!
  • NB2
    Ott nem az van, hogy nincs nyersanyag és a kocsikat kell a bázisodhoz vinned és azokból kapsz nyersanyagot és az ellenség bázisát (town center v. fort) kell lerombolni. Mintha időkorlátos lenne.
  • deicide
    ????

senki...??

na..valaki..na..
  • deicide
    hi:)

nek kekrek nekem mit kell csinálni a 2 ACT ban a havas feladatban ahol az ellenség körben csillag alakban van..!

jönnek a kocsik...és azoknak utját állom..és nem engedem be a várába..!
    viszont 1 idő után azt irja ki hogy megsemmisült a koloniám:((

valaki tudna segitnei...??
  • Pöty
    A Record game opciót mindig be kell pipálni vagy van valami mód hogy minden meccset felvegyen? Valami konfig fájl áteditálásával megoldható ez?
    Opcióban nem láttam ilyet és még sajnos sok egyéb fontos dolog állítása is hiányzik. :(
  • Pöty
    Tegnap megjött végre a játék. :)

Srácok ESO mióta nem megy rendesen? A laddereken már elég régi az -ig dátum. Tegnap 4 meccsemet sem regisztrálta mert leszakadt a végére mindig.
  • Toroco
    Hát ez tök gáz. kár volt letöltenem. akkor már kapja is az F8-at. Egy ilyen vacak miatt nem fogod XP-t tenni a gépemre.
  • BaliBoy
    Erről már volt szó! Win2000 alatt nem megy. Ez van!
  • Toroco
    Hi! Nekem az a gondom van ezzel a játékkal hogy nem tudom telepíteni. Azt irja hogy nem támogatja a win2000-ret vagy mi. Lehetséges az hogy annyira szar hogy csak XP ben működik? Másnál is adódott ez a probléma?
  • R34N
    nem, képzeld, nem kell összeszedni öket (a normál treasure-öket). azon a mapon kizárolag az X db treasure shipet kell elfoglalni, ha az megvan és nem irja ki a gyözelmet akkor az egyetlen logikus magyarázat az, hogy bugos. már mások is emlitették, hogy vmi nincs rendben azzal a mappal. imádom amikor vki ugy szol hozzá vihez hogy fogalma sincs miröl beszél. és ha még ezáltal ki is oktat másokat, azt meg egyenesen imádom.
  • Sheltem
    Össze kell szedni a hőssel a térképen jelölt kincseket. Néha gondolkozz is.
  • Pharaoh
    Bug, kezd újra a mapot.
  • PTW
    hi

tudn avalaki segíteni? :

-első kampány nemtomhanyadik küldetése, amikor kicseshajókat kell megszerezni

minden hajót ekfoglaltam összes ellenfelet megöltem a mapon, minden épületet leromboltam és nem ír mission completed-et. mi lehet az oka? bug vag yvalamit rosszul csináltam?

köszi
  • Alladin
    Itt lehet megnézni az ESO listán a statisztikát, ki hogy teljesített idáig:

http://www.agecommunity.com/stats/EntitySearch.aspx?loc=en-US
  • Serpa
    a BONUS DISK en mi a "character bios"?
  • burkusdió
    pü-be ment
  • qwerasdf
    irjatok légyszi egy age of 3 cd kulcsot!
    kösz!

• stung
    nemsokára meglessz
  • targa6269
    Sziasztok!

Elszórtam a telepítő kódot. Tudnátok nekem adni?

Köszönöm!
  • BaliBoy
    Én még nem láttam csak a leírását. Nem sokat érhet.

This ADDon is a DVD-VIDEO and contains
    the Making of Age Of Empire III:
    - The Story of Age of Empires III
    - Character Bios
    - Various Trailers
    - Team Photos
  • Duddits
    Age.Of.Empires.III.BonusDisk-iTWINS
  • Ahhoj
    tényleg a játékmenet a lényeg egy stratnál, de attól függetlenül én nem sértődök meg ha mellé még szép a graf is :)
  • Sanyix
    Engem nemnagyon érdekel, csak itt sokan áradoznak hogy milyen szép meg hűha.
  • sztyopa007
    most oszinten: kit erdekel egy strategiai jatekban a grafika? a jatekmenet a lenyeg! igaz, hogy par dolgot butitottak benne a 2-hoz kepest a lámák miatt, de a kartyak egy csomo strategiazasra adnak lehetoseget...
  • Sanyix
    Nem csúcshardverrel mennek neki? Egy dx 9.0b támogatású kártyánál sem tud sokkal többet egy dx9.0c. Ha sokkal többet tudna akkor már nem csak a betű változott volna meg a verzió jelölésnél... Ja mellesleg egy 6600 is dx9.0c-s pedig nem csúcskártya ;)
    Szóval ha valakinek vagy egy átlagos kártyája akkoris láthatja milyen a játék, max a víz nem lesz annyira szép dx9.0b-n mint dx9.0c-n. De ez teljesen mind, mert a játék egyáltalán nem néz ki jól, még a screeshotokon sem. Az pedig elég gáz, hogy csak forgatni lehet a kamerát, meg közelíteni, semmi más kameramozgás, és ez fél 3d. Sokan dícsérik, de szerintem még a screenshotokon amitket tuti fullhiperélsimításmindenféleszűréssel+photoshoppal csináltak se néz ki olyan jól. Nagyjából age of mythology, új effektekkel. Ráadásul egy bugos szar még patchel is.