Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak egy gombot kell hasznalni (pause/break)
ott van a billentyuzeten jobboldalt felul (nagyjabol...)
Yvius
De megígérem,hogy megpróbálom még egyszer(vagy többször,ha kell). :-))))

Yvius
Köszi,de megpróbáltam a klaviatúrán létezõ összes gombot.... :-((((( <#falbav>
Gondolod,hogy kérdeznék,ha nem próbáltam volna meg SZINTE mindent....
De azért köszönöm a "segítséget" <#wink>
Szió <#wave>

Szerintem a Mythology ugyanilyen ótvar volt. El kéne már felejteni ezt a Mythologys motort. Nem is értem hogy a Microsoft hogy képes kiadni az új játékát egy 3 éves játék motorjára építve. Pedig bõven lenne pénze új motort írni. mindenesetre 2005 ben nem így kéne kinéznie egy RTS-nek. Tessék megnézni a Ground Control 2 vagy az Earth 2160 grafikáját. Na úgy kell kinéznie egy játéknak 2005 végén.

Sephi
Na amiutan fel napig kinlodok vele...kiderul hogy...inkabb le sem irom a velemenyem.

Ezt igertek volna? Pahh.....

Az Age of Mytologies ennel 1000x jobb volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alladin
vagyis ..
http://ageofempires3.filefront.com/file/Light_Sets;47735
Alladin
Ezekre gondolok: http://www.screensavers.com/Home/Games/Strategy/index.html?SS_ID=11133_12291_0_0&aff_id=1043
Ahhoj
crack?

Sephi
Updaetelve van. Amikor elinditom a jatekot es bejon az a resz amikor a csaj magyaraz es mutatja azokat a vizen na akkor bizzeg es kidom a desktopra!

HELP!!!1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Nem nagyon van, de vannak sötétebb pályák(pl havas pályából 1-2).
Vagy ha van akkor nem tudom jól.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Alladin
Napszakok vannak a játékban?
- láttam ojan képeket de ... -
Sheltem
Ez persze nem probléma mert a 3. rész isteni jó 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
http://aoe3.heavengames.com/cgi-bin/forums/display.cgi?action=st&fn=1&tn=25506&st=recent&f=1,25506,0,10

Érdekes ez az artwork. Egyébként akkor azt hiszem én maradok majd a 3. résznél. Nekem az ageofempires mindig a régi korokat a vadászatot, a halászatot a skirmishereket, katapultokat, ágyúkat jelentette, a katonák már más világ lesz 2.világháborús környezetben 😞

Tower Guard
wazz de hülye vagyok nem igazán nézeklõdtem a help-ben<#nyes>

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Sheltem
Jimbo van #aoe.hu csatorna az ircneten(www.mirc.com)(irc.elte.hu, irc.extra.hua szerverek) ott szoktunk összegûlni, ha gondolod gyere hétvégén.

DJ Skyline
már végig vittem aztán meguntam...sajnos a vége felé már uncsi lesz a játék...pláne az uccsó pálya eléggé könnyû....könnyebb mint a legelsõ...bugos is sajnos,pl a falon való átlövés,stb...

Tower Guard
Igen?az jó akkor megnézem kössz Hogyhogy nincs fönt?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

DJ Skyline
de lehet építeni saját scenariot...nincs fönt a játék így nem tudom annyira,de ott van a help menü pontban ahol az options is van asszem

Tower Guard
De szerintem ez elég nagy baj hogy nem lehet pályát építeni remélem kiadnak egy map editort vagy ilyesmit

Tower Guard
Ez érdekes bár én inkább maradnék az ilyen középkoris témánál

DJ Skyline
rövidke off

"Age of Empires 4 és 5???

<2005-10-21 @ 08:09 - ZeroCool> (kommentek: 3)

Egy igen érdekes linket küldött az éjjel jd mester. Egy lelkes Age of Empires III rajongó éppenhogy megkaparintotta a játék gyüjtõknek szánt változatát, lapozgatta a mellékelt füzetecskét, mely a lent látható meglepõ ábrát tartalmazta. Készülne a negyedik és mindjárt az ötödik Age is? Valóban nehéz lenne ezt megmondani, de az Ensemble egyelõre nem nyilatkozott tagadóan. Hát reménykedjünk!
kép"

a IV rész már csak jó lehet ha a WWII lesz a téma <#buck> Érdekes lesz majd,ha az amcsi katonák elmennek vadászni,meg fát vágni,esetleg aranyat bányászni!<#idiota> biztos máshogy oldják majd meg...meglátjuk!😊

ON

Szóval, ha vki nyomná hétvégén, az szóljon rám.
[email protected] vagy ICQ:63724041
Köszi.
Sheltem
Mindenkinek szaggat a menü, és egyébként nem "az a legkevesebb, hogy szaggat" mivel multiplayerben rohadt sok idõ elmegy a szaggató home citynél mire sikerül ráklikkelni egy kártyára(kb5mp/kártya).

Sheltem
Integrált hangkártyád van? Abból amit írsz az jön le nekem , hogy azzal lehet gond. Töltsd le a legújabb drivert a gyártó honlapjáról(csak tipp).

Na igen egyetértek veled,valakinek tetszik valakinek nem.Szerintem a menü a legkevesebb,hogy szaggat,na azt a nézelödést megnézem.Jo lenne ha tényleg be lehet kapcsolni.Amugy én nem azt mondtam hogy fos az egész,de én többet vártam tõle,ennyi.

Ahhoj
ööö, asszem lemaradtam az elejérõl, szal ha nem arra válaszolok ami eredetileg volt téma, akkor sry 😊
szóval
1, lehet nézelõdni. legalább is menüben láttam, hogy be lehet kapcsolni, hogy forgathasd a nézetet, vagy ne lehessen. én nem próbáltam ki, nekem úgy jó ahogy van 😊

3, ami régi aoe-hez képest szerintem nagy különbség, hogy egy részt van ugye a fõvárosod, amit folyamatosan fejlõdik, és egyre újabb és újabb cuccokat tudsz unlockolni (kicsit olyan szerepjátékos feeling (csak kicsit)). ezen túl sázmos egyéb újítás van benne, de azok nem lényegesen újak, hanem inkább csak másabbak, de jók 😊
ja, meg szerintem emiatt a fejlõdéses mizéria miatt sokkal több sokkal különbözõbb országot lehet legyártani.

az ai az még mindig buta, fõleg vizes pályákon 😊
a menü meg szaggaaaaaaaaaat 😊

sok újítás nincs benne az tény, de nekem tetszik 😊
ha neked nem, akkor nem, akkor ne játsz vele, ne is foglalkozz vele, és lesz békesség jól 😊)

szerintem ,)

iq bajnoknak (sorry)

"Sheltemnek az qu bajnoknak"

1.Szerintem ALAP minden mai stratégiánál már a nézelödés.
2.6600 gt a videokártyám és minden bevan kapcsolva.
3.Semi ujat nem mutat a játék csak a régi lerágott age van felpolirozva.
4.Ez az én véleményem,nemvagyunk egyformák,ami neked tetszik lehet másnak nem.Vagy forditva.
5.Nagy az arcod...
<#levele>

A Fõmenü amúgy annyi embernél akad, amennyivel beszéltem róla, szóval valszeg mindenkinek...<#smile>

Sephi
Gyerekek en mar ezt nem birom.

Szal feltettem a patchet es a cracket hozza megis eltunik a hang es siman kilep neha a jatek. Mit nem csinaltam jol?

Sheltem
Ez értelmes hozzászólás volt.Biztos a megalapozott multiplayer tapasztalataid alapján tudod mennyire fontos hogy 3dben "nézelödj".
"graf se a mai elvárásoknak megfelelö" - Ha 3éves videókártyával nézed nem is lesz az 😊 Meg 1-2 dolgot bekapcsolnál optionsbe ami alapból nincs...
Na de mit magyarázkodok én egy ilyen vadul "értelmes" hozzászólás tulajdonosának inkább megyek aludni 😊
De azért azzal a fos stronghold2 vel egy lapon említeni aoe3at gyalázat,nincs rá jobb szó 😊
A stronghold2 az egyik legszarabb folytatás, ha lenne ilyen hogy "world suxxest continues top list2" a stronghold2 tuti top10ben benne lenne(Crusader viszont istenkirály játék volt meg a sima stronghold de az más kategória mint a 2.rész).

ui for moderators:Ilyen iq harcosokat nem lehet valahogy szûrni sg.hun? Tehát van vmi olyasmi szûrõ hogy xy nak a hozzászólását ne lássam? Sok idõt spórolna meg vele az ember 😊
Na tényleg alszok jóéjt mindenkinek.

Ahhoj
te szerencsétlen, menj innen, ne fertõzd ezt a topikot is 😄DD

Bocsi emberek, nem tudom, volt-e már ez a probléma... szal az a helyzet, hogy a játékban minig jó 1 centivel lejebb kell kattintanom, hogy vmit kijelöljek. Am neüben is mindig az 1-gyel lentebbi gombra kell kattintanom, és akkor sikerül. Kiakaszt ez az egész. Vmi megoldást nem tudtok esetleg?? Elõre is köszi

TDC Geronimo
Nálam is akad bár nem is 64-es athlonom van 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hát én a gaménak kb 65 % adnák,semmivel se többet. Stronghold 2 fél éve kijött de az age3 nyomába se ér.Valahogy ez nem jött nekik össze,nemtudsz 3d-be nézelödni csak közeliteni,na meg hát a graf se a mai elvárásoknak megfelelö.. (saját vélemény: de ez tuti)

Captain Sparrow
ubazdmeg
elõször én sem tuttam de megnymtam amit tuttam...pl OBJECTIVES

navajon melyik gombbal.....?!
(pause/break)
Sziasztok!
Holnap szerzem meg a játékot!
Jó?kb hány százalékot adnátok?
És hányt adott:A pcguru vagy a gamstar?
VAlami rövöd jellemzés köszi?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Yvius
Szasztok.
A problámám a következõ:Betöltöm a mentett állást és be is tölti,csak ki írja,hogy "GAME PAUSED" és nem tudom el indítani?????<#rinya>
Valaki?<#nemtudom>
Valami ötlet?<#nemtudom>
Elõre is köszi.<#wave>

Balumann
Ha kell a Hamachihoz leírás
http://helpbybalu.dox.hu/hamachi.html
from én 😄 Ha kihagytam valamit akkor írjatok

köszi a readme-t

Hozz létre a megfelelõ helyen egy ilyen file-t! Aztán meglátod mi lesz.
😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ahhoj
boccs ha már volt téma, de erre a fõmenüs akadásra van vmi gyógyír?

én csak annyit tapasztaltam, hogy 64bites win alatt gyönyörûen futott az is, csak hát le szedtem mert sok egyéb tekintetben nem túl használható még az a rendszer 😊

Hétvégén Én is szívesen játszanék, mondjuk ezzel a Hamachi-s cuccal még nem próbáltam...
Hali all!

En is csodalkozom hogy egy ilyen jateknak ilyen keves a hozzaszolasa, majd a hetvegen ha van kedve valakinek LAN-on is lehetne majd jatszani... Mondjuk meg nem volt sok idom jatszani vele...
Sheltem
Mindenki játszik ? 😊 Még a végén elsüllyed a topic azt a sok sz*r újonnan kijött játék között ez az egy igazán jó van 😊

nincs mit😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Age of Empires III does not support the following video cards:

3D Labs Permedia 1

3DFX – All versions

ATI ES1000
Rage (all)
Radeon
Radeon 7000
Radeon 7000 IGP
Radeon 7200 (32 MB only)
Radeon 7500 (32 MB only)
Mobility Radeon 7000 IGP
Mobility Fire GL

Cirrus Logic - all versions

Matrox G100
Matrox G200
Matrox Millennium
Matrox Millennium II
Matrox Mystique

Geforce 2 (32 MB only)
Geforce
TnT2
TnT
nVidia Riva 128
nVidia Rica 128 zx

S3 Virge_VX
S3 Virge_MX/MV
S3 Virge_MX+
S3 Virge_MX
S3 Virge_GX2
S3 Virge_DX/GX
S3 Trio64V2_DX/GX
S3 Trio64UV+
S3 Aurora64V+
S3 Aurora128
S3 Savage 2000

Intel 945
Intel 915
Intel 810 / 815
Intel 845
Intel 850
Intel 865
Intel i740

Vanta

Rendition - all versions
Number9 - All versions
Oak Technologies - all versions
Chromatic Research - all versions
Tseng Labs - all versions
Neo-magic - all versions

ATI
Some ATI video cards may experience difficulties with repeated toggling between the game and another application using ALT+TAB. It is recommended that you do not use this key combination.

NVidia
If you are using the NVidia 6800 - Driver: 6.14.0010.7189 (April 14, 2005), terrain objects, particularly trees, will have an artificial appearance when the Shader Quality setting is set to low and the graphic Bit Depth is set to 16. It is recommended that you update to the latest version of these drivers to fix this problem.

If you are noticing flashing, popping,or pausing on an overclocked NVidia 6800, please be aware that this is a known issue with no work around.

Matrox
A Matrox Parhelia 128MB or a Matrox Millennium P750 using driver 6.13.0001.1691, reference drivers 6.13.0001.1873, and 6.13.0001.1914 may not correctly show bump mapping which appears as snow or solid grey textures in the game world. It is recommended that you update to the latest version of these drivers to fix this problem

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

tudja valaki hogy milyen gép és vidi kártya kell hozzá? egy readme fájlt küldhetne nekem valaki! Elõre is köszi

Timbo
Vagy mûxik egyáltalán?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"