3128
-
#1887 -
Piko888 #1886 Mikor jelenik meg magyarul? -
#1885 inkabb a zoomot piszkald mert az nem ennyire 1xü :DD -
#1884 amúgy néztétek már hogy az options-be miket lehet állítani?
és tudjátok mire jó a "minimized ui"? (asszem ez a neve, vhol az elején van)
... -
#1883 Segítsetek, elakadtam a III. kampányban, ahol vannak a bányák és oda kell adni az indiánoknak a megszerzett kaját a harcosokért! Mindent megcsináltam már, felderítettem mindent, de 1 helyre nemtudok bemenni, ahol az a hapi van, mert az elvan torlaszolva kövekkel, Légyszi segítsetek! -
sztyopa007 #1882 nem lehet sajna. de a cfg filet at tudod irni, hogy a minimalis zoomolast megnoveled, igy jobban el tudod tavolitani a terkepet es tobbet latsz belole, csak ugy igy sajna minden kissebb lesz.... -
#1881 Készül a magyarosítás! -
Balli #1880 Köszi sztyopa007
Azt nem tudjátok, hogy nem lehet valahogy a lenyi menü méretát csökkenteni? Olyan nagy helyet elfoglal a térképből, jo lenne ha valahogy lelehetne kicsinyiteni. 1280*1024-ben jatszok -
Kossuth Lajos #1879 meg volt, de mióta xp van a gépen, azóta nem volt fent. a küldetés lemezt pedig nem olvasta be, így a netről le kellett töltenem. ezért nem próbáltam még ki -
sztyopa007 #1878 nemsokara jon az 1.02-es patch (www.ageofempires3.com)
az elvileg javitja majd ezeket a hibakat, amik mellesleg nekme is vannak, de abszolute nem zavarnak (a kurzor gorgetes akadasa nalam csak a jatek elso 20mp-eben figyelheto meg) -
sztyopa007 #1877 pontosan.
de ha mar megvan a 2 jatek(alap+kieg) akkor igazan kiprobalhattad volna ennyi ido alatt:) -
Balli #1876 Felraktam a 1.01-es patch-et, de a problema meg mindig adott:
1. Szaggat a főmenü
2. A játék sem igazán gördülékeny, ha a kurzorokkal irányítom a képet, akkor szakaszosan megy jobbra, balra... Igy elvezhetetlen a játék
Másnak nincs ilyen problem-je? -
Kossuth Lajos #1875 sztyopa007!
Simán tegyem fel a AoE 2-öt, majd tegyem rá a kiegészítőt? Patch nélkül is fog menni a kiegészítő, nem lesz baj, hogy a 2 nem megy?
Kossuth Lajos -
Balli #1874 Sziasztok,
Mi a game hivatalos magyar oldala, van patch a jatekhoz, s mit javit?
Elinditottam a jatekot, s egybol mar nagyon akadozott mar a menuben is a jatek, nem ertem miert szaggatott: az emberkek szaggatottan jarkaltak stb.. maga a jatek is lassucska
Miert? Konfigom: 6600GT, 1giga RAM, 3200+AMD -
sztyopa007 #1873 a conquerors megy xp alatt, az age of kings-hez kell patch, de en mindenkeppen a kiegeszitot javaslom! -
#1872 szerintem nem olyan régi játék az, hogy ne menjen xp-n. -
Kossuth Lajos #1871 Sziasztok!
Egy kérdés. Nosztalgiából ki szeretném próbálni az AoE 2-öt, és a Conquerors-t. Azóta nem játszottam velük, amióta XP van a gépemen. Ebben kellene segítség. Hallottam, hogy van olyan patch, amivel megy XP alatt is, mert alapból úgy tudom nem fut. Adjatok már linket, honna lehet letölteni, illetve szakmai segítséget a feltelepítéshez: először tegyem fel a játékot, és indítás előtt a patchet, vagy fordítva, vagy mi módon. Előre is köszönöm.
Kossuth Lajos -
#1870 Sziasztok, létrehoztunk egy magyar klánt, ha valakinek van kedve csatlakozni az keresse online játékban PerfectDestroyer-t! Csak olyan jöjjön, aki játszani is fog online és "komolyan" gondolja a játékot... -
#1869 Ez egy nagyon hasznos link mind profik mind amatörök számára, hiszen baromi sokat segit a taktika kialakitásában és az egységek megismerésében, nekem is ezzel vált teljessé (egyenlöre ugy néz ki hogy teljes) a multiplayer dekkem és taktikám, szoval nagyon sokat segitett nekem.
Köszönöm ezt a remek linket, szerintem nagyon hasznos. -
#1868 http://www.onlinedesert.com/test/aoe3/aoe3unitstats.html -
#1867 a collectors is magyar lesz akkor? -
zsozsi80 #1866 A kártyázásnak a lényegét megtudjátok velem osztani?Köszi -
#1865 ha felrakom az 1.01 peccset, akkor kell vmi crack?
vmi leírás arról, hogy miket javít? -
#1864 úgy tudtam, hogy kiadják angolul is és majd cserélik számla ellenében.. nah mind1 -
#1863 Itthn azért késik mert magyarul akarják kiadni... -
#1862 De én voltam a hülye, hogy bizalmat szavaztam a magyar forgalmazóknak, meg kellett volna rendelni külföldről :/ -
#1861 Nem 15-én kellett volna kishazánkban megjelennie? Mert még midig nem lehet kapni.. ez hihetetlen.. minden országba be tudják hozni időbe csak ide nem? Nevettséges.. így vegyen valaki eredetit.. lolll :P -
#1860 Azt be lehet állitani, hogy távolabbi képet lássak? -
CsillagJoci #1859 Úgy tudom még nincs magyarosítás és még nem is készül
-
#1858 Üdv,
Lehet volt már, akkor sorry.
Meg van valakinek a magyar verzió? Mert akkor szeretném tőle elkérni a magyar nyelvfájlt -
CsillagJoci #1857 Én ugyanígy jártam -
#1856 Nem vagy egy vezető személyiség...
Lépj fel határozottabban. -
#1855 Valaki tudna nekem segíteni?
Az a gond, hogy a játék szépen elindul, be is töltődik a Champaign, viszont nem kapom meg az irányítást, vagyis sem egérkurzorom nincs, sem pedig menük, vagyis mindenki rohangál szanaszéjjel, de nem tudok semmit csinálni. Mi lehet a probléma?? -
pietro #1854 Hali!
Köszi, ez egy barátságos - diplomatikus válasz volt, és itt le is zárhatjuk.
Minden jót: Péter -
pietro #1853 Hali!
Pedig ha átírtad, akkor nem számolja bele. Ha franciákkal vagy, ott nem settler a neve, hanem valami cois des bois vagy mi.
Ha a játékban vagy, katt az emberre, és amit nevet ott ír, úgy írja a proto.xml-ben is.
Esetleg még az lehet, hogy miutánn megszerkesztetted, felülírod a proto.xml-t, inditsd újra a gépet, talán ez a baj. Én már elég régen megcsináltam, és nekem működik.
Azonkivül a settlersek hatékonyságát tudod növelni ezzel a résszel ( a settler rész alján van)
:
<ProtoAction>
<Name>Gather</Name>
<Rate type ='Tree'>50.500000</Rate>
<Rate type ='Mill'>50.670000</Rate>
<Rate type ='AbstractMine'>50.600000</Rate>
<Rate type ='Plantation'>50.500000</Rate>
<Rate type ='Herdable'>52.000000</Rate>
<Rate type ='Huntable'>50.840000</Rate>
<Rate type ='BerryBush'>50.670000</Rate>
Ez pedig a közepe táján van, hogy mennyi cuccost tudnak egyszerre elcipelni...
:
<CarryCapacity resourcetype ='Food'>100000.0000</CarryCapacity>
<CarryCapacity resourcetype ='Wood'>100000.0000</CarryCapacity>
<CarryCapacity resourcetype ='Gold'>100000.0000</CarryCapacity>
Sok sikert!
Üdv: Péter -
#1852 Max 6 ágyút még átvihetnek. -
deicide #1851 köszöntem:)) -
scholes #1850 Kösz Pietro!
Amúgy átírtam a settler popcountot is nullára, de így is beleszámolja a népességbe. Erre nem tudsz/tudtok valamit? -
#1849 szvsz az aoe soha se nem a nagy létszámú csatákról szólt, mint már mondtam, arra ott vannak más játékok
de csináljátok ahogy akarjátok, én is játszok úgy ahogy jól esik, és mindenki boldog lesz :) -
pietro #1848 Hali!
Meg kell akadályozni az oroszokat, hogy átvigyenek akár egy nagy ágyút is, és ahogy írtad, ha a 3 hídat lekalapálták a bányászok, akkor vagy te victorius!:-))
Üdv: Péter