Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A végvárrendszert és az ágyukat nézve, nekünk sajnos az ágyuink jelentõsen pontatlanabbak voltak, s közel sem repítette a lövedéket olyan messzire, mint az angol/francia/spanyol ágyúk. Persze ez köszönhetõ volt annak, hogy a nyugati hatalmak esetén megindult az egyre nagyobb és korszerûbb hajós flotta kiépítése, amely megkövetelte a hatékonyabb ágyúkat is. Ezke a fejlesztések már nem jutottak el hozzánk, köszönhetõen, hogy szép lassan az ország jó része török befolyás alá került, valmint a Habsburg ház is komoly befolyást kezdett el gyakorolni a Felvidékre.
Röviden a XVI. századra hirtelen tova tünt a a XV. századi magyar dominancia a régióban, valamint nem tudtuk követni a felgyorsuló fejlõdést, amit elsõ sorban a földrajzi felfedezések motiváltak. Sajnos amíg a nyugat hatalmakba özönlött be a vagyon addig tõlünk a török elleni harc a megtakarításaink maradékait emésztette fel, majd 1526-tól a török rabolta ki országunk, valamint néptelenedtek el az ország belsõ területei, ez pedig sajnos pont a XVI. század krónikája...
voltak már az ugynevezett szakállas puskák azt meg gondolom tudjátok hogy mukodik
jó reggelt
Ágyúk sztem is voltak már, de ilyen hogy lóval húzták, meg kézzel 4-en cipelik?<#nemtudom>#nemtudom>
A véleményekrõl meg csak magad nevében írj, nem mindenkinek ugyan az a véleménye, attól hogy nincs valami jó grafikája, és sok hiba van benne, a megvalósítás egész jó, ellehet vele játszadozni.
Az age of mithology-val nem játsozttam, mert nem vok egy stratégia kedvelõ, az Age of 2-n kívül nem sok stratégiát kedveltem...
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Tegnap eso oldalán 4000 voltak online , és nagyon jol megvan csinalva az online része. Az már most látszik sajnos , hogy az oroszok visznek mindent 😞(
Az meg már csak hab a tortán, hogy már akkor nagyon el voltunk maradva a nyugattól. Bár ígértem, hogy nem hozok külföldi példát, de annyit talán mégis, hogy ez volt a francia és angol várépítési idõszak talán utolsó fénypontja. Az akkori tervezésû, vagy áttervzésû várak fõ motiváló fonala a tökéletes ágyú poziciók kiépítése volt. Azt meg már nem is részletezem, hogy a XVI. század a nagy földrajzi felfedezések kora. Hadihajó és persze ágyú...
Szóval az ágyú vastagon átszõte a középkor eme idõszakát...
Végböffenésként elárulom, nem jön be a 16.sz... Lejjebb írta egy lélek, hogy az aoe sorozat számára egyenértékû a középkorral, ágyúkkal stb. A középkor stimmel, viszont a középkorban nem voltak ágyúk. Cathacraftokat akarok, meg Korean War Wagont.. Jóéjt
Hogy oldottad meg a desktopra dobálós problémát?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
EA style=MS style.....=hype hegyek, minõség erõs közepes...gépigény max
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
War. War never changes.
LOL
Elég hihettetlen nem? Ha igaz a kkor basszák meg,
Álljon már meg a hegyilejtõ! Ráadásul beta is! Hát nemtom! Elég vérlázító!
A játékkal magával nincs gond, na de a piár?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
a mohának mindig a déli oldala fás
Én észak-dél, meg mindenféle ilyen történelmi részeket vártam. Erre kaptam valami AOM-es mesét. Kicsi az esély, hogy annyit játszak vele mint az AOE2-vel.
a képet itt találjátok
http://www.gamestar.hu/url?apix/0510/age.jpg
Az Age of Empires III. Heaven fórum egyik topikjába betették az AOE3 gyüjtõi változathoz adott mûvészeti album utolsó lapján található, sokat sejtetõ képet. A grafikán római számokkal és egy-egy karakterrajzzal jelölték az Age epizódokat. A dolog érdekessége, hogy a negyedik karakter egy cigarettázó katonát (Vietnám?) az ötödik pedig egy futurisztikus, power armorba bújtatott, lézerágyús harcost ábrázol. Azaz több, mint valószínû, hogy nem ússzuk meg további részek nélkül.
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
végigvittem a játékot
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Lécci illeszetek be pár képet a játékból!
Úgy volt beharangozva hogy ez valami isteni játék lesz meg minden!!
Semmi nem lett belõle?
Aki tudja asz írja meg hogy a pc guru vagy a Gamstar mennyit adott neki kiváncsi vagyok!
Kösz!!<#dumcsi>#dumcsi><#ijedt>#ijedt><#hamm>#hamm><#hamm>#hamm><#duma>#duma>
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
egyebkent te mar vegignyomtad a kuldeteseket, hogy mar ilyen hmaar multizni akarsz? mert en csak a 3. kuldetesnel vagyok......
név:danykajelszó:danyka
Én voltam buta. <#bohoc>#bohoc> <#boxer>#boxer>
Köszi srácok (mindenkinek)<#integet2>#integet2>
név:danyka
jelszó:danyka
DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
map ("pause", "world", "pause")
A játék mappáján belül a STARTUP könyvtárban található.
Azután mentés és vissza az írásvédelem.
Máris mûködik a PAUSE gomb a mentések visszatöltésénél.