3128
-
#1927 Hi!
Sp2 kell ahhoz hogy a játékot el tudjam indítani???
vagy elég az sp1 is??? -
Danton #1926 cd key
-
#1925 erdeklodnek végülis neten tcpip mukodik e a játék? -
#1924 a shadert az opcioknal azon belul is a grafikai beallitasoknal tudod levenni. az a neve, hogy shader -
Thomasandreas #1923 Tehát akkor hogyan veszem le azt a shadert? A másik? Skrimish módban csak a spanyolokkal lehet kezdeni? Én a németekkel akarok lenni, hogyan tudom velül elkezdeni? -
Thomasandreas #1922 Tehát akkor hogyan veszem le azt a shadert? -
Thomasandreas #1921 Iké, köszi az instrukciókat! De, honnan tudom levenni a "peccset", és... nem értem, vegyem le a shadert? ez az árnyák-mód, vagy mi?
Előre is köszi! -
#1920 Honosítás van már?
-
Rafia #1919 Nálam ment szépen, egész addig amíg 3v3 replayeket nem kezdtem el nézni, ott már nem bírta az eredeti tempót. A shadert maxról lejjebb vettem, sokkal gyorsabb lett, és ami a vicces: nekem így jobban is tetszik. Emlékeztet az AOEII 2D-s, rajzolt világára. A kilépések szerintem a hang miatt lesznek, próbáld meg esetleg az 1.03 peccset. -
#1918 jo, most hogy levettem a shader-t minden zsir, roppant siman megy es szep. az ui-t is levettem szal most okay minden. kosz a tippet -
#1917 nalam fullon kellene mennie kb, mondjuk shader nelkul -
#1916 Érdekes nekem 800 Mhz-s gépem van és közepesen megy szagg nélkül! -
#1915 akkor vmit súlyosan elbasztatok, mert nálam megy rendesen :P -
Thomasandreas #1914 Nos én megvettem,de lehet hogy megbántam... 3000Mhz-es procival, 1 gb rammal, 256Mb-es videókártyával is szaggat, arról nem is beszélve hogy állandóan kilép. Jól írta valaki előttem, "elmehetnek a picsába!". Nem igaz hogy ezeket a kib....ott játékokat csak a Nasa gépein, vagy egy atomerőmű irányítópultján lehet csak játszani. Áhhhh, rá kéne írni a borítóra , hogy mielőtt megvennéd várj 2 évet, akkor talán már a gépeken gond nélkül menni fog. -
#1913 hát próbálgass, de én előbb shaders-t venném lejjebb
win64 miért lenne bugos? -
#1912 ja kosz azt az iranyitopultost megnezem. es az a 64 bites win nem bugos nagyon? eleg ha csak a shaders-t veszed le? utana megy minden faszan? a varoson kivul. -
#1911 a főmenü az igen szar, az tény
visoznt nekem 64bites win alatt full graffal ment (3000+, 1gb, 6600gt)
sima win alatt meg mondjuk a shaders kicsit lejjebb veszem
irányítópult méretét meg lehet csökkenteni --> options -
#1910 nem tudom ezt milyen gepre terveztek. most nekem van egy amd 64 3500+, gef6800, 1 gb ram es, ha a varosba megyek ugy szaggat, hogy el sem hiszem. a jatekterbol a felet elveszi az iranyito pult.
szvsz igen bena lett, az aoe1-aoe2-t meg sem kozeliti szamomra egyenlore. rettenet szarul van optimalizalva a grafikai motor. persze a trailer amiket mutattak fasza volt nagyon. csak nem tom azt milyen gepen teszteltek. gondolom egy athlon 64 legnagyobb, 4 gb ram, 2db gef7800 vga sli-vel mar elviszi.
elmehetnek a picsaba essemblistul meg microsoftostol. meg jo, hogy nem vettem meg. torlom is a picsaba -
NB2 #1909 Féloff!
Egyébként hétfőn volt egy film a spektrumon Saladin és Oroszlánszívű Richárdról. Tök sok mindent tudott az ember (ha nem is egy töriguru) csak az AOE2 miatt a harcaikról, történetükről. Filmben meg lett pl említve, hogy Barbarossa is elindult a Szent Föld felé.
Szóval nekem ilyesmi hiányzik az AOE 3-ból
Bocs az offért
-
#1908 A 3 cd tartalmát össze lehet rakni egy lemezre, hogy telepíthető legyen és ne kelljen a 3 lemezt ki be rakosgatni? -
toma77 #1907 Köszi! Megoldottam. Nem volt egyszerű, de csak sikerült. -
#1906 hát én bevédekeztem a legalso templomhoz és ott tartottam minden katonámat, a másik kettöt meg hagytam veszni. az alsot pedig veszettül védtem hogy nehogy egy karcolás is essen rajta :)
szerintem érdemes egy kisebb lovas sereget a városon kivül a jobb also kanyarban tartani mert az ágyuk kellemetlenek tudnak lenni és ezzel a kisebb sereggel azokra rá tudsz rontani mielött elérik az elsö védvonalat -
toma77 #1905 Help!
ACT I: 3 azték temmplomot kell védeni. Lenyomtak, mint a bélyeget, pedig láttam már egy-két játékot. Milyen stratégia célszerű? Van valami jobb trükk a pálya megcsinálására? Hova érdemes építkezni? -
#1904 Kérdés.
Az age of 2-ben be lehetett állítani, hogy a katonák védekezzenek, ilyenkor nem rohant el az egész csapat, egy szem ellenséget követve, hanem csak bizonyos távolságig üldözte, azután visszament a posztjára. Az age of 3-ban ennek a beállítását nem találom! Tud ilyet egyáltalán, vagy kivették a játékból? -
#1903 Nincs felderítve.... bemész a barlangba, leírsz egy kört, kijössz a másik kijáraton és valahol kívül, jobbra fent még vissza lehet menni. -
Brian87 #1902 Hi!!
Különböző verzió van a játékhoz nektek ahogy a többiek is írták.
Valszeg vmelyikötök felrakta a javító patchet vagy vmi ilyesmit hozzá és azért nem megy. Akinek nincs fennt tegye fel és menni fog.
Apropó nekem lenne egy kérdésem hozzátok mellékesen.
Az egyik weblapon láttam, hogy van vmi olyan file vagy kieg az aoeIII-hoz hogy nem 200 hanem 2000 embered lehet..de nemtudom már hol néztem mert vmiért akkor nem szedte le és nemtalálok oda vissza. HA vki esetléeg tudja hol van esetleg ez a lap vagy vkinek megvan ez a cucc hozzá az pls...szóljon. THX -
#1901 nekünk meg 2nknek ment különböző verzióval is :D -
#1900 Annyi, hogy valamelyik patchelt, valamelyik nem, különböző verzió nem fog menni. Bár nekem még azonos verzió is csak egyszer ment, mert bugos a multija is a gémnek. -
Brash #1899 És azt nem kellett volna? Nem próbáltam, hogy anélkül indul-e. :) -
#1898 valamelyikőtök crackelte a gamet. -
Brash #1897 Age of Empires III LAN
Ez lenne a problémám. LAN-on szeretnék játszani a haverokkal, de mindig ezt írja, bárki csinálja a szervert. A szervert látjuk, join-nál írja ki a képen látható szöveget. -
#1896 Ezt én sem értettem. 2. verzió: van 1 pálya a III. kampányban ahol harcosokkal fel kell deríteni a barlangot, de a hapi akit elkéne kapni bemegy egy elzárt részbe, segítsetek légyszi hogy kell megcsinálni(az egész pálya fel van derítve)!!!! -
#1895 III. KAMPÁNY, félig barlangos rész, kaja cserébe harcos, a végét nemtudom segítsetek már!!!!!!!!!!! A hapi bevan zárva 1 részbe!!! HA VALAKI VÉGIGKÖVETTE ÍRJON LÉGYSZI A MEGOLDÁSRÓL!!!!Kösszi előre is! -
#1894 igen -
#1893 -
HZOLI #1892 Tudtok belépési kódot az Age of Empires III hoz? -
#1891 erdekes mert collector se jött Mo-ra felhivtak hogy sima erdekel e. Hat nemtom :) talán ha lesz magyarul de inkabb collector kellett volna :( -
Rusy #1890 hát nem tudom, nekem gyanús hogy nem, próbáltam utánaolvasni, de semmit sem találtam arról hogy megjelenne magyarul, szerintem a hír kacsa volt... -
Piko888 #1889 Egyáltalán megjelenik magyarul? -
Piko888 #1888 Egyáltalán megjelenik magyaru?