3128
  • Bozz
    Simán lehet direct ip-vel csatlakozni. Egyik tag megcsinálja a szervert, többi csatlakozik hozzá, ennyi. Mi toltuk 5-en is egyszerre direct ip-vel. Ha valakinek van kedve játszani, írjon privátban.

Ciao
  • bea82
    annyit kideritettem, hogy LAN ablakban amit fent kiir IP az nem az igazi adsl IP cimem, hanem az autoconfig IP az ethernet kartyara (nincs LAN nalam, de ezt automatikusan kiosztja, es nem lehet kikapcs)
    azt kene valahogy megoldani, hogy directIP-nel ne LAN hanem NET iranybol varja a jatekost

de hogy?
  • R34N
    a helyzet az hogy arra még nem sikerült rájönnönk hogy miért de a LAN/direct ip vagy müxik vagy nem. 8 fös lanpartyn 3-an láttuk egymást, kapcsolodni is tudtunk, további 3 ember látta a szervert de version mismatch-t irt ki a gém, a maradék kettö meg még csak nem is látta a hostot. mindannyiunknak ugyanaz volt a verzio (nem volt patchelve) ugyanaz volt a beirt serial, szoval semmi különbség nem volt mégis volt aki látta volt aki nem. furcsa dolgok ezek, de a tapasztalatom az hogy ha nem megy akkor felesleges szorakozni vele ugysem fog menni vagy legalábbis nekünk nem sikerült megoldanunk...
  • bea82
    nem jatszik vele senki?
    vagy mindenki megvette? (ha ha)

pls valakiii
    vagy mondjatok egy cimet hol erdeklodjek
  • bea82
    haho!
    egy pro valaszoljon pls
  • bea82
    multizik nem boltival valaki? hogy? pls irja le, mert nem megy a direct ip
    router nincs
    thx

(nem veszem meg a boltban, ne is farassz vele, vegyel inkabb te kettot)
  • KILROY
    Milyen kártyád van? ATi milyen?
  • Goth
    Vedd le a Shadert low-ra! Nekem iszonyatosan szaggatott a menü és nekem is Ati kártyám van, shadert legkisebbre levettem, utána felvehettem minden beállítást maxra és ment gyorsan.
  • Sarapetike
    magyar megjelenés mikor várható?
  • bgabor
    Na ezért érdemes előbb mindent demo, de inkább warez változatban kipróbálni. Én erre a játékra 2000Ft ot nem adnék ki, nemhogy 10E-t.
  • KILROY
    Pedig megvettem eredetiben.
  • KILROY
    Én hatalmasat csalódtam. AMD Athlon XP 3000+, 1 GB RAM és egy Sapphire Radeon X800GT mellett 800*600-ban, szinte minimumon még a menü (!) is szaggat.
  • Goth
    Nagyon fasz game! most vittem végig, szerintem eddigi legjobb Age of, leginkább a története miatt. A kampány részt nagyon jól megcsinálták.
  • kati38
    Tud valaki hozzá csalás kódot?
  • Ridley
    hi all!

egy kollegám kérdezte,hogy villognak a különböző "mosulok?"a képen mitől lehet ez?

thx előre is
  • steweee
    a bonus disc-en mi van ?
  • NB2
    Egyre jobb:))
  • W B
    Valamit nem talál.
  • Ombika
    Ez igen bobeszedu voltal,ez kb olyan,mint amikor pl allatorvos uzenocetlijere kiirjak 6 birka segitseget ker LOL vagy 1 malac fosik!!
  • W B
    Segítsetek!
    A telepitésnél hibát irki!
  • Ombika
    Kinek a pap kinek a papne!!
  • bgabor
    Ennek a játéknak a megvásárlása előtt erősen ajánlott a warez verzió kipróbálása. Vagy legalább a demóé. Finoman szólva nem sikerült olyan jól,mint a korábbi részek.
  • Rusy
    mondja már meg valaki, hogy van e alapja azoknak a híreknek, hogy magyarul fog megjelenni, mert én arra várok, nem is játszottam vele, és szeretném majd megvenni...
  • Mike at home
    elmész és megveszed az eredetit
  • bea82
    hogy lehet masolt jatekkal neten gamelni? van valami progi ami lan-t emulal hozza?

patch 1.3 is van mar
  • Ombika
    Magyarositas letezik hozza?
  • W B
    KÖSZ!

De még egy gond:
    Telepítéskor hibát irki
  • Hush
    DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
  • W B
    Hello!
    Kellene egy kiss segitség!
    Nem tudom telepiteni a játékot mert nincs CD kulcs! És a CD nincs rajta.
    Kérlek titeket, hogy irjatok le légyszives egy érvényes CD kulcsot az Age of Empires 3 - hoz!

Előre is köszi.
  • szklb
    Sziasztok!
    Próbáltunk egy haverrel Direct IP-n keresztül játszani, miután Ő hostol és megadja az IP-t, nekem azt írja ki
    connect után, hogy nincs olyan játék (NO game was found). Amikor én hostolok, és Ő connectol, akkor neki pedig "A
    játékot megállította a hostoló"(The host canceled the game)... Próbálkoztunk Hamachi-val (miután kapcsolódtunk
    egymáshoz a Hamachi által megadott IP-re mindkettőnknek "No game was found"-ot írt ki, az AOE3 által megadott IP-re
    pedig az első esetben leírtakat (Nekem "No game was found", havernak "The host canceled the game"... ), Battle.lan-al
    is próbálkoztunk, de a Hamachi-n leírtakat értük el. Mit csináltunk rosszul?
  • vinko
    Nekem Sp1-el is megy
  • Arsenal18
    ismersz valami sokkal jobbat is esetleg?:)
  • Arsenal18
    képeket néztem róla, az alapján lehet jó, de nem a grafikától fogok hasraesni, nem nagyon érdekel ha gyengébb is a graf csak a játékélmény meg legyen...
  • Arsenal18
    érdekes hogy hallottam már mástól is hogy nem olyan jó játék...
    de van aki agyon dícséri... :/
    kíváncsi vagyok hogy mégis milyen...
  • Arsenal18
    linked nincs hozzá véletlen ?:)
  • Arsenal18
    oks
  • tomee14
    sp2 kell
  • Arsenal18
    de az sp 2 kell hozzáá??
    vagy indult már el valakinek csak sp1 el ???
  • tomee14
    nem valami jó sztem
  • Arsenal18
    az sp1 et felraktam de nem indul el a játék, mert a " d3dx9_25.dll " -t nem találja... :(
    sp 2 nincs még fent, de csak azt kell feltennem, és menni fog a játék???
    telepítés közben nem írt ki hibát a játék szval szerintem felcuccolt mindent jól, ráadásul a 9.0c-s directx van fent...