3128
-
Bozz #1967 Simán lehet direct ip-vel csatlakozni. Egyik tag megcsinálja a szervert, többi csatlakozik hozzá, ennyi. Mi toltuk 5-en is egyszerre direct ip-vel. Ha valakinek van kedve játszani, írjon privátban.
Ciao -
bea82 #1966 annyit kideritettem, hogy LAN ablakban amit fent kiir IP az nem az igazi adsl IP cimem, hanem az autoconfig IP az ethernet kartyara (nincs LAN nalam, de ezt automatikusan kiosztja, es nem lehet kikapcs)
azt kene valahogy megoldani, hogy directIP-nel ne LAN hanem NET iranybol varja a jatekost
de hogy? -
#1965 a helyzet az hogy arra még nem sikerült rájönnönk hogy miért de a LAN/direct ip vagy müxik vagy nem. 8 fös lanpartyn 3-an láttuk egymást, kapcsolodni is tudtunk, további 3 ember látta a szervert de version mismatch-t irt ki a gém, a maradék kettö meg még csak nem is látta a hostot. mindannyiunknak ugyanaz volt a verzio (nem volt patchelve) ugyanaz volt a beirt serial, szoval semmi különbség nem volt mégis volt aki látta volt aki nem. furcsa dolgok ezek, de a tapasztalatom az hogy ha nem megy akkor felesleges szorakozni vele ugysem fog menni vagy legalábbis nekünk nem sikerült megoldanunk... -
bea82 #1964 nem jatszik vele senki?
vagy mindenki megvette? (ha ha)
pls valakiii
vagy mondjatok egy cimet hol erdeklodjek -
bea82 #1963 haho!
egy pro valaszoljon pls -
bea82 #1962 multizik nem boltival valaki? hogy? pls irja le, mert nem megy a direct ip
router nincs
thx
(nem veszem meg a boltban, ne is farassz vele, vegyel inkabb te kettot) -
KILROY #1961 Milyen kártyád van? ATi milyen? -
Goth #1960 Vedd le a Shadert low-ra! Nekem iszonyatosan szaggatott a menü és nekem is Ati kártyám van, shadert legkisebbre levettem, utána felvehettem minden beállítást maxra és ment gyorsan. -
#1959 magyar megjelenés mikor várható?
-
bgabor #1958 Na ezért érdemes előbb mindent demo, de inkább warez változatban kipróbálni. Én erre a játékra 2000Ft ot nem adnék ki, nemhogy 10E-t. -
KILROY #1957 Pedig megvettem eredetiben. -
KILROY #1956 Én hatalmasat csalódtam. AMD Athlon XP 3000+, 1 GB RAM és egy Sapphire Radeon X800GT mellett 800*600-ban, szinte minimumon még a menü (!) is szaggat. -
Goth #1955 Nagyon fasz game! most vittem végig, szerintem eddigi legjobb Age of, leginkább a története miatt. A kampány részt nagyon jól megcsinálták. -
kati38 #1954 Tud valaki hozzá csalás kódot? -
#1953 hi all!
egy kollegám kérdezte,hogy villognak a különböző "mosulok?"a képen mitől lehet ez?
thx előre is -
steweee #1952 a bonus disc-en mi van ? -
NB2 #1951 Egyre jobb:)) -
W B #1950 Valamit nem talál. -
#1949 Ez igen bobeszedu voltal,ez kb olyan,mint amikor pl allatorvos uzenocetlijere kiirjak 6 birka segitseget ker LOL vagy 1 malac fosik!! -
W B #1948 Segítsetek!
A telepitésnél hibát irki! -
#1947 Kinek a pap kinek a papne!! -
bgabor #1946 Ennek a játéknak a megvásárlása előtt erősen ajánlott a warez verzió kipróbálása. Vagy legalább a demóé. Finoman szólva nem sikerült olyan jól,mint a korábbi részek. -
Rusy #1945 mondja már meg valaki, hogy van e alapja azoknak a híreknek, hogy magyarul fog megjelenni, mert én arra várok, nem is játszottam vele, és szeretném majd megvenni... -
#1944 elmész és megveszed az eredetit -
bea82 #1943 hogy lehet masolt jatekkal neten gamelni? van valami progi ami lan-t emulal hozza?
patch 1.3 is van mar -
#1942 Magyarositas letezik hozza? -
W B #1941 KÖSZ!
De még egy gond:
Telepítéskor hibát irki -
Hush #1940 DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG -
W B #1939 Hello!
Kellene egy kiss segitség!
Nem tudom telepiteni a játékot mert nincs CD kulcs! És a CD nincs rajta.
Kérlek titeket, hogy irjatok le légyszives egy érvényes CD kulcsot az Age of Empires 3 - hoz!
Előre is köszi.
-
szklb #1938 Sziasztok!
Próbáltunk egy haverrel Direct IP-n keresztül játszani, miután Ő hostol és megadja az IP-t, nekem azt írja ki
connect után, hogy nincs olyan játék (NO game was found). Amikor én hostolok, és Ő connectol, akkor neki pedig "A
játékot megállította a hostoló"(The host canceled the game)... Próbálkoztunk Hamachi-val (miután kapcsolódtunk
egymáshoz a Hamachi által megadott IP-re mindkettőnknek "No game was found"-ot írt ki, az AOE3 által megadott IP-re
pedig az első esetben leírtakat (Nekem "No game was found", havernak "The host canceled the game"... ), Battle.lan-al
is próbálkoztunk, de a Hamachi-n leírtakat értük el. Mit csináltunk rosszul? -
#1937 Nekem Sp1-el is megy -
#1936 ismersz valami sokkal jobbat is esetleg?:) -
#1935 képeket néztem róla, az alapján lehet jó, de nem a grafikától fogok hasraesni, nem nagyon érdekel ha gyengébb is a graf csak a játékélmény meg legyen... -
#1934 érdekes hogy hallottam már mástól is hogy nem olyan jó játék...
de van aki agyon dícséri... :/
kíváncsi vagyok hogy mégis milyen... -
#1933 linked nincs hozzá véletlen ?:) -
#1932 oks -
#1931 sp2 kell
-
#1930 de az sp 2 kell hozzáá??
vagy indult már el valakinek csak sp1 el ??? -
#1929 nem valami jó sztem
-
#1928 az sp1 et felraktam de nem indul el a játék, mert a " d3dx9_25.dll " -t nem találja... :(
sp 2 nincs még fent, de csak azt kell feltennem, és menni fog a játék???
telepítés közben nem írt ki hibát a játék szval szerintem felcuccolt mindent jól, ráadásul a 9.0c-s directx van fent...