Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi..
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
Én eddig egyedül az összes audio codec lezúzását nem próbáltam még, de azt nem is fogom. Azt a játékot még nem készítették el, ami miatt a fasza, stabil codec-beállításaimat megbontanám.
Már csak azért is érdemes benézni az agecommunity.com fórumára, mert ott látszik, hogy azok az emberek, akik pénzért vették kb. mennyire elégedettek a játékkal. Hát, nem lennék most szoftverfejlesztõ az Ensemble-nél ...
Európai megjelenés nov.4. Hogy magyarországon mikor jelenik meg? Nem is érdekel, mióta "ezt vedd meg'" minõségben jelennek meg magyarországon preorderes játékok. (Pl Half Life 2).
Nagyon jó hogy van lehetõség meleezni meg rangedezni is velük, hogy a lovasokkal lehet letiportatni is ha sok gyenge egység között kell utat vágni gyorsan.
Még csak gyakorló fázisban vagyok, de hihetetlen feelinges lett ez a játék szerintem.
GanXstaZolee#2709
A kezdeti furcsaságok és csalódottság után minél többet játszom vele annál jobban tetszik a game. Age of Mythology is 5x jobb volt mint az Age 2 szerintem bár fõleg 1v1-ben volt extrém. Stratégialag sokkal összetettebbé tették mint az Age2 amilyen volt. Ja hogy poplimit meg fix towncenter, meg mythikus téma... "hát ez csak kurvaszar lehet, jól szét is fikázom mindenhol, meg se nézem mit tud valójában, mért jobb az pl hogy a taktikaileg elhelyezett TC-kbõl lehet poplimitet nyerni, stb.." - idézet faszláma vérpistikeHUN-tõl (bocs de már rohadtul unom ezt a szarrágó magyar mentalitást)
A grafikája nagyon is fasza persze be kell állítani elõször, a fizika és ahogy bomlanak az épületek, omlanak a kõfalak, törnek az árbócok, repkednek az emberek az ágyúgolyó kijön az épület túlsó felén lyukat hagyva vagy épp lepattog a tetõrõl... a fejlõdõ szülõváros általi változatos taktikai lehetõségek/specializációk, a különbözõ indiáncsoportok által nyújtott extra fejlesztések/kiegészítõ egységek, a különbözõ népek különbözõ csapatra vonatkozó bónuszai, a nagyon jól eltalált térképtípusok mind-mind hozzátesznek és jobbáteszik a játékot.
Úgyhogy aki nem lát a szemellenzõjétõl az tehet egy szivességet, és elmehet innen fikázni.
Nem véletlen az sem hogy a CD kulcsra tojnak egészen addig amig ESO-n el nem kezd valaki játszani. Mert ez a játék ott kezdõdik és az eddigi tapasztalatok alapján az ESO részét alaposan feltuningolták a korábbiakhoz képest, nov. 4-én ott találkozunk. 😉
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hozzáteszem: SAJNOS!!<#shakehead>#shakehead>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lehet, hogy volt már, de azért megkérdezem... :-)
Szóval valaki találkozott olyannal, hogy a játék a fõmenüben olyan mint egy diavetítés, iszonyú lassú, akad mint állat. Játék közben meg rendesen megy.
Feltettem a patch-et is, de az után sem lett jobb.
Elõre is köszi a segítséget.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha viszont tényleg CD kulcs, akkor valamit kikéne találni hogy áttudjuk írni, regisztribe nem találtam. Regisztrybe találtam még egy számot, "PIC" bejegyzésbe van egy szám leírva, azt megkéne próbálni hogy nem-e azt ellenõrzi-e, hogy megegyezik-e :/ Bár nem sok esély van rá
Horda Maki!:D
a srácok a szinten már vagy egy hete nyomják, én meg csak azért nem, mert még gyenge gép, de csak napok kérdése
köszike!!!
Van kedve vkinek Lan gamet jáccani? Még kezdö vagyok
Én kb. 6 emberrel próbáltam már ezt a játékot lan-ba, 1 emberrel mûködött...
Ez nem hiszem hogy a Hamachi hibája mert az teljesen jól mûködik.
IP címet nem kell beírni, ha LAN-ba vagy, és rámész a menüben a search-ra, akkor auto érzékeli hogy van szerver ha jó, ha nem akkor meg úgyse fog mûködni.
Itt egy leírás a Hamachiról tõlem aki lemaradt volna errõl a jó kis LAN-t készítõ progiról 😉
pontosabban itt
Azért összességében nem kell arra gondolni, hogy teljes elnéptelenedés lett volna... Messze nem! 😊
Kérdezed, hogy hogy jönnek ide a svábok. A kérdés jogos, mi több idõszerû. A jellemzõen Tolna, valamint Barana megyei sváb lakóság úgy nevezet betelpített lakóság, amely a török hódoltásg után következett be. Nem kényszer telepítés volt (döntõen), hanem földosztással társított betelepülés. Számos ma is élõ falú alapító okiratában is ez szerepel. A székely kérdés szintén regionális, a sváb helyfoglaló földosztását követõ (bár nem országos méretû) jelenség volt. Jellemzõen ilyen székely falú Tolna megyében pl. Tevel, Mórágy, stb...
Az általad is említett egyébb nemzetiségek kevéssé jellemzõek Tolna, valamint Baranya megyére, bár vitathatlanul megjelentek pl. szerb falvak, mint pl. mai nevén Medina, de itt regionálisan (Tolna-Baranya) elsõsorban a sváb és másod sorban a székely, valamint még nagyob számú szerb-horvát letelepülések a jellemzõbbek.
Tehát alapvetõen egyet értünk, sõt talán nem is irunk mást csak az országon belüli regionális különbségek értékelésében másak picit a soraink... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...