3128
-
bea82 #2007 multival kapcs: http://aoe3.uw.hu/ -
Samspye #2006 Ja oké köszi! Bocs. De úgy, hogy nem lanba?Hanem neten! -
tbundy #2005 #1993 és #1994
remélem nem fáraszt nagyon az olvasás -
Samspye #2004 Hello! Tört játékkal lehet neten játszani? Úgy hogy ha én csinlok szervert és a havernak megadom az IP-t és ő csatlakozik?
Láci aki tudja vlaszoljon!!!!!
Köszönöm! -
KILROY #2003 Shadert leveszed low-ra, akkor megy mindenen, nem beszélve, hogy nVidiara optimalizálva lett tökéletesen. -
#2002 Ja azért az érdekes, hogy 933 Mhz-es gépem, 512 rammal, ATI Radeon 9550-el minden grafika highon - és megy szaggatás nélkül!!! :P :D Igaz, a menü azért lassú és szaggat rendesen, de a játék közben semmi!!! -
#2001 Én is kipróbáltam a játékot és meg kell valljam, iszonyat jó lett. A grafika vmi hihetetlen szép, a víz, meg az épületek az ágyúlövések után, an meg a hajó, ahogy esik szét. Még nem tudtam igazából belemélyedni, de nagyon fasza!!! -
KILROY #2000 Végre egy ember, aki nem fikázza vérré az AoE-t. -
#1999 jah és végigjátszás van valamerre? :)
bocsi, hogy nem olvasok vissza csak vizsgák a nyakamon és a tanagyagon kívül nincs másra időm olvasgatni (nah ezt jól megaszontam :D).
szóval éppen, hogy volt időm kipróbálni az aoe3-at :( -
#1998 Hááát ez über coool :D
így jobban belemélyedtem meg olvasgattam róla :)
végre ezt a kort is megérte az age of :P
köv. 1. ww lesz? :) :D
nekem egy 1.3as cerkán gf4 mx440-el simán fut :D
semmi szaggatás :D
:) -
#1997 Próbáld ki és meglátod milyen, sztem nem rossz de nem is fenomenális :) -
#1996 Most telepítem a gémet !
Eddig olvasottak alapján nemsok jót várok a játéktól :S
A demo-val játszottam.
Azt úgy ahogy bejött...
De amiket itt olvastam, kezdenek elbizonytalanítani :S -
Száddi #1995 Helló az lenne a kérdésem hogy hogy lehet játszani multiba. Mert nekem sehogy se sikerül. Ráviszem a mulitra ott lan. Utána bejön az ablak beírom a haverom ip címjét utána ráviszem a host gamera ekkor lát a haver ráviszi hogy join és kiír valami hülyeséget neki. Szal valaki létszi segítsen
-
bea82 #1994 lehet -
Samspye #1993 Hello! Tört játékkal lehet neten játszani? Úgy hogy ha én csinlok szervert és a havernak megadom az IP-t és ő csatlakozik? -
Colby #1992 Hali
Nekem az lenne a kérdésem, (lehet hogy már volt rá válasz, és lehet hogy idétlen kérdés is ) , hogy mi kell ahoz hogy az IV. korról továbbléphessek.
Már kifejlesztettem mindent, igaz még csak 12. szintű a város. -
#1991 lál :DDDD -
Beckham007 #1990 megnézem! köszi -
KILROY #1989 Pause&Break gomb. -
KILROY #1988 Talán ki kell kapcsolni a Vsync-et? -
#1987 gondoltál arra, hogy utána nézz itt a fórumban, volt-e vkinek már ilyen baja, és megkérdezte, és váalsozltak rá? (pause gomb.......) -
Beckham007 #1986 Hi
Vki mondja meg hogy a mentést hogy kell elindítani!Me belép a játékba de utánna csak áll kiírja hogy pause!Azt hogy kell feloldani??
SEGÍTSETEK -
ChZ #1985 Hi!
Nem tudja vki, hogy miért dob ki a játék "out of sync" hibaüzenettel? Eddig nem csinálta, viszont tegnap óta 5-ször dobbott ki így online játék közben, többnyire már majdnem megnyert meccsekből... -
KILROY #1984 Az ATi kártyákat az alapverzió nem igen akarja támogatni, erre van a 1.3-as Patch. Egyébként a Shadert kell Low-ra állítani, és máris jól fut a menü. -
#1983 másoknál is jelentkezett a probléma, esetleg kereső, mert én nem tudom, hogy miért is volt -
#1982 az mi a raktol lehet hogy a menuben kb. 5fps -el megy a varosi elet?
a jatekkal semmi gond nincsen a legnagyobb felbontas es reszletesseg mellett sem viszont a menu az agyhalal.. olyan mintha full grafikan SOFTWARE mode -ban menne. (csak a TRIAL verziorol beszelek mert a teljes meg nincs meg)
vegulis nem halalfontos, de erdekelne hogy miert csinalja... -
lp #1981 Köszi! -
buba23 #1980 Vagy esetleg nyomd meg a "Pause Break" gombot a billentyűzeteden! -
#1979 Lépjél be a feladatok közé,azután lépjél ki a feladatokból.Úgy emlékszem ez a megoldás a problémádra,mert ezután eltűnik a felirat! -
lp #1978 Segítség! Ha elmentem a játékállást és később betöltöm akkor " Game pause" állapotban van amíből nem tudom kibillenteni. Van valakinek ötlete? -
Bozz #1977 Nem akar valaki játszani, mi vagyunk 3-man? -
#1976 ezer kösz, akkor ez lesz a következö amit megprobálunk. -
bea82 #1975 nalunk akkor volt mismatch amikor felraktuk a patch-et, legalabbis mi azt hittuk, hogy felraktuk, de nem ment vegig a patch (jo par percig eltart ha vegigmegy, tobbszor hosszan megall, mintha lefagyna)
1.3nak irta ki magat, de csak 1.0 volt igazabol (bent felejtettuk a tort exe-t a folderben es ennel megallt a patch, kiirt valamit 1 milliomod masodpercre, aztan becsukodott, mintha minden OK lenne) ha esetleg nalatok is lehet, hogy ez tortent, akkor telepitsetek ujra a jatekot, egybol utana fel a gyari patch-et, es utana az 1.3 tort exe bemasol (pl. gamecopyworld.com) -
bea82 #1974 itt is erdemes korulnezni aoe3 hun -
#1973 hát mi ugy probálkoztunk hogy a lent emlitett tcp/ip részben egységessé tettük az ipcimeket a gépeken (pl 192.168.0.x azaz csak az x változik a többi ugyanaz igy kb stabilizálni lehet a hálozatot meg ilyenkor elvileg már látnia is kéne mindnekinek mindenkit ha ezzel csatlakozunk directIP) ekkor már nem is volt semmi gond csak a version mismatch. ugyanaz a verzio volt mindnekinek, probáltuk patch nélkül is majd megprobáltuk patchelve is de annak a pár embernek még mindig version mismatch-e volt. ebben az esetben mit lehet tenni kedves Bozz? -
bea82 #1972 ha eleg gyors vagy es meg ma jelentkezel akkor innen
http://gamezweb.uw.hu/ -
uwu #1971 Szivesen játszanék én is, tud valaki segíteni honnan lehet megszerezni? -
#1970 A menü az nem tök mind1 hogy szaggat e vagy sem? Az egy hiba a játékban, de attól függetlenül maga a játék nemhiszem hogy szaggatna neked. -
Bozz #1969 Feltetted az új patchet? Milyen hibát ír ki?
Amúgy sztem ha hálózati kapcsolatokban a Helyi kapcsolatnál kiveszed a pipát a TCP/IP-nél akkor menni fog. ;) -
bea82 #1968 ha siman menne szerinted vernem itt a nyalam?
hamachival megy csak directIP-n
neked szerencsed van ha megy enelkul is vagy mas a konfigod vagy akarmi