3128
-
#2047 Én is találtam egyet, de nemtom hol lehet beírni. Szóval, azt szeretném kérdezni, hogy HOVA LEHET BEÍRNI A CD KEY-T??????????????????? -
Myrkul #2046 Találtam!
MDJV4 - XHPKD - DY22X - G29H4 - 8282G -
Myrkul #2045 Hali!
Tudna valaki Cd-key-t adni?
Köszi! -
#2044 Nekem a sima ősi 5900-zal fullon zökkenőmentesen fut (+2.5 Northwood, 1Gb ram) -
#2043 Köszönjük!
Anúgymeg meg igenis, tessék mostmár megvenni a 256-ost... -
fonixmadar #2042 amugy,ha valaki videókártyát vesz ne hagyja magát rászedni mindenféle 256mb meg egyéb álszent szöveggel ami a videókártya dobozán van.
pl a nvidia 6600gt a maga 128mbjával sok 256mbos kártyát megeszik,s már támogatja a Shared Model 3.0-t.s ha valakinek megtetszene a 6600gt nehogy összekeverje a másik 6600al amit szintén az Nvidia ad ki,a gt feliratot figyelje,a sima 6600 van 256mbal mégis gyengébb a gt 128ával szemben, -
fonixmadar #2041 üdv!
Én szeptemberben szedtem ki a nvidia5200-t a gépből 2004márciusában még futott vele a gép de be kellett látni váltani kell.
azóta 6600gt van benne,dorombol mint a kiscica,512alatt meg nem mennék neki játéknak,de inkább jobb ha 1gb van benne,de az 512tényleg a min,mert a windows is sokat eszik belőle. -
#2040 Akkor milyen videókártya lenne jó hozzá? -
Brash #2039 Nekem is FX5200-am van és én sem vagyok megelégedve a grafikával. Törődj bele. Havernak egy FX5500 van az sem nagyobb szám, kicsivel jobban fut neki. -
#2038 256 MB van és a játék is annyit kér. -
KILROY #2037 Veszel újat. -
#2036 Memória probléma(túl alacsony?)lehet?Ha igen mi a teendő? -
#2035 Hunositasrol tudtok vmit? -
KILROY #2034 nVidia GeForce 5200-nak elvileg jónak kéne lennie. -
#2033 Sziasztok.Megvan azAge of Empires 3,de nem igazán lehet játszani vele,mert elég darabos a mozgás,és a játék sem néz ki olyan jól nagyon kockás.lehet hogy a videókártyám nem jó ehez a játékhoz?(NVIDIA GEForce FX 5200)vagy talán valami más lehet a gond(beállítás,memória)előre is köszönöm a segítséget.
-
#2032 régebbinél el sem indul
újjabbinál úgyszintén kilép
-
#2031 Sztem tegyél fel egy újabb,vagy régebbi drivert! -
#2030 memtest86 asszem a program neve, amivel le lehet tesztelni a memóriát
bár így már kezd nem annak tűnni :) -
#2029 Megpróbáltam, betettem a háttérbe a MemTurbo II - t ugyanúgy kilépett.
De azá kössz
Tudna vki vmit hozzászolni?
nem jutok a második kornál sohasem tuvább mert kilép hibát jelezve..
plíz! -
#2028 Saját véleményem szerint nem ez a probléma mert nagyobb memo igényes cucc Pl.:far cry tökéletesen fzt a gépebn több órán át.
Azért köszi a tippet, megpróbálom beiktatni.
Megköszönném ha ajánlanál egy linket vagy egy prognevet amivel ezt meg tudnám oldani ill. letölteni
-
MhyCroft #2027 Hello!
Más játékoknál okzoott gondot a memelfogyás, egy tipp csak vagy megfadod vagy nem, rakj fel egy olyan progit ami amemóriát figyeli s szabadít fel belőle! Jól jöhet s sztem megoldja a bajt!
Byez -
#2026 biztos nem mert amíg megy a játék addig tökletes, nincs szaggatás nincs késés csak ok nélküli kilépés
más game tökéletesen fut a gépen
-
#2025 hardverhiba? -
#2024 Az nem iszem hogy egy túl kényelmes megoldás volna.
Jobb volna ha mondanátok inkább egy gyógy írt, mert a mentésre nem tud az ember mindig odafigyelni, és utálom egy nap 20adszorra betölteni a játékot.
Köszi a tanácsot De nekem vmi használhatóbb kéne
-
Cat 02 #2023 29 percenkéni mentés ? ;) -
#2022 Valaki tudna mondani egy gyógyírt arra hog miért lép ki a játék 30 perc tökéletes szaggatásmentes game után a vindózba azzal az ürüggyel hogy hibát észlelt és leállt?
Jópár HJáratom ráment már.. kezdek ideges lenni...
Légyszi segítsetek!
Biztos hogy ez már egy tárgyalt dolog de nincsen időm 2000 beszólást végigolvasni.
-
Cat 02 #2021 nekem kiírja a szöveget és kb 15 mp múlva mondja a szinkron
1h ónappal a megjelenesés előtt megvolt :D -
bgabor #2020 Úgy érted tizenhétezer forintot ezért a szutyokért??? A kétszáz forintos warez sms árát sajnáltam érte. Kábé egy hetet töltött a gépemen, de azt is csak az előző részek iránti tiszteletből...
Még egy jó játék sem ér meg tízezer foritot. Ostobaság kiadni rá. De hogy erre az ócskaságra, ráadásul 17.000-et,majdnem a dupláját? -
KILROY #2019 Nem, csak szövetségese volt az oroszoknak. Egyébként a két csávó párbeszédeiben kiderül. -
#2018 Varok magyarositasra inkabb! :) -
#2017 "Kedves" Chief!
Idézem: "FÖLÖSLEGES cd key". Ez azokhoz szól, akik nem akarnak játszani multiban. csak úgy szólok. Találkoztam már olyannal aki nem akart vmilyen játékban multiplayeren játszani!!! -
Chief #2016 Mi van veled ember?
Szerinted aki megvette eredetibe csak úgy oda fogja adni a cd-key-t? -
NB2 #2015 Alig rablás. Csodálkoznak, hogy az emberek letöltik. -
Cat 02 #2014 Aki már az Act III nál tart : warwick az orsoz volt ???
vagy miért nem engedte hogy rárobbantsam az orsoz seregre a hegyeT ??? -
godzilaa #2013 az 576 nál már lehet kapni ha minden igaz. PC: 16.999 Ft -
#2012 a magyar megjelenés mikorra várhato?
-
#2011 Vagy tudtok egy jó lanos ip címet? -
#2010 Hahó! Tudom hogy ez hülyeség, de van valakinek egy fölösleges cd key-e aki nem jáccik neten? PLZ naon szeretnék neten jáccani!!!!!!!!!! -
csigafog #2009 Helósztok
Miért csinája azt hogy húsz perc játék után hibát jelez és kilép? Van valami megoldás erre? Segítsen valaki ,ert amúgy nagyon jó játé[email protected] -
bea82 #2008 itt letoltheto a game ingyen http://gamez.fee.hu/
LOL