Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
írtam egy szép terjedelmes hsz-t, de inkább del...
ha neked ilyen igényeid vannak, akkor miért nem cossacks-szal vagy vmi más hasonlóval játszol? (no flame just question)

BaliBoy
Ugyan ilyen a nemrég megjelent Earth 2160 is. Ott is lehet így használni a kamcsit.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Ok! Semmi gond. <#smile>

Hali!
Elnézést, nem akartalak megbántani.
Hali!
Láttad az empires dawn to moden world-öt?
Ott az egyes ember szemszögéig le lehet menni,vagy az egyes jármüéig, pl ha bombázókat indítassz, akkor a repülöbõl tudod nézni, hogy mit bombázol, vagy ha tengerelattjáró, akkor a víz alatt vagy, és úsznak meletted a halak!Na az 3D!
És csak 2 CD-s, meg már egy jópár éves.
Na, ilyen elõzmények utánn ne legyenek büszkék a fejlesztõk, mert nincs mire.
BaliBoy
Bocsi. Természetesen nem az xml fileokra gondoltam, hanem az *.age3sav fileokra. De azért máskor lehetnél kicsit kultúráltabb is!

Sanyix
Lehet forgatni is képet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hali!
Az az igazság, hogy nem élvezem.Valahogy olyan, hogy nincs még kész a játék.
A beáálításokat meg az élvezhetõség miatt eszközölöm, egy példa: Elfoglalsz ( szövetséget kötsz) egy indián faluval, védelmet kell biztosíts neki, és mi a haszna? tud termelni 5!! harcost.Hát ez semmi.Átálítottam az értéket 100-ra, ezért már érdemes szövetséget kötni! És szép indiános csaták vannak.
Nem tudom, hogy mit csináltak a fejlesztõk, de ez a játék hatalmas csalódás nekem.
Hogy a francba tudták megoldani a cossaks fejlesztõi, hogy hatalmas térképen, több ezer embert lehet mozgatni, városokat lehet építeni? És mindezt már egy jó pár éve!
Itt miért nem lehet pl. külömbözõ paraméterek alapján összeállítani egy pályát?
Miért nem lehet játék közben változtatni a diplomáciát?
Ezek a pályák ( azt is megszerkesztettem, az alap 300x300 helyett 400x400-asok), de még így is kicsik ahhoz, hogy egy várost fallal körülvéve felépíts, mert nincs rá elég hely!
Én kivettem a populációs limitbõl a zsoldosokat, az indiánok falunként 100 embert adnak, na így van egy kis élet a pályán!
a csata, az tényleg csata, nem csetepaté.
Ha azokat a paramétereket tudná, amit a cossaks, akkor szuper játék lenne, mivel semmi különös, méghogy full 3D! Röhej, csak fokuszálható.Meg kelett volna hogy nézzék elõtte az Empires Dawn to modern wold-t, na az a full 3D!
Ahhoj
jah..
bocs

Sanyix
Ez a játék egy rakás szar. Ahhoz képest mikrofos a játék, nem képes a vinfossal normálisan mûxeni. Végre sikerült haverommal jáccani egyet, mert végre nem írta hogy host canceled, de következõ próbálkozásra megin nem ment, és utána sem utána sem, gép újraindítás megvolt mind2 oldalon. Szóval egy bugos szar, ami eccer mûxik egyszer nem. singleben meg unalmas, úgyhogy uninstall...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mike at home
lehet, hogy o igy elvezi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ahhoj
"Sok sikert a buheráláshoz."

Én meg gratulálok, aki egy játékban a csalási lehetõségeket keresi és használja, ahelyett hogy élvezné magát a játékot...

Hali!
"Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak."

Na, hogy ezt a baromságot ugyan ki találta ki?
A proto.xml filében mindent át lehet szerkeszteni.
Egy példa: A -mine értékhez az ottlévõ 2000 utánn teszel még egy-két nullát, akkor az arany sose fogy el.
Ha a settler - nél a populaciocount- ot 1-rõl 0-ra állítod, akkor a parasztot nem számolja bele a populációs limitbe, de ezzel lehet variálni pl.a cannon érték nem 4 hanem egy, stb.
A fa (tree) érték nem 300 , hanem 30 000, így 3-4 paraszt egy fát vág, amíg megy a játék.
Minden átszerkeszthetõ.
Meg lehet csinálni, hogy a deck-en ne 20 kártya legyen, hanem 200!
Sok sikert a buheráláshoz.
ketiv
"Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak. Viszont van hozzájuk normál "beírós" cheat. Kivéve a fához mert ahol eddig néztem a fa csalás mellett mindenütt ez állt: <censored>. Vagy lehet, hogy ez maga a cheat?"
Te ilyet hol találtál ????
Sanyix
Nade végülis ha hamachi megy az olyan mintha lan lenne. Lan-ban meg nemsok állítás van.

Blackman
Igen ilyen hiba létezik.. nekünk is elõjött a "host canceled" hibaüzenet. Ez a hiba abban rejlik, hogy ismeretlen ok miatt a játék elfelejti ellenõrizni a hálózati beállításokat néha, és rosszul konfigurálja csatlakozáskor így elveszíti a hostot! Nekünk egyszer jött elõ csak, egy gép restart megjavította.

egyszerûen érthetetlen számomra
Sanyix
Na ugyanaz mint nekem 😊

most meg már történt valami legalább!! most már csak azt írja,hogy 'host canceled'... egy kis elõrelépés! de még mindig nincs meg a megoldás!!!
Mike
akkor sajna nincs ötletem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sanyix
Nem töled kérdeztem pont, csak úgy összeségben mindenkitõl talán valaki találkozott ezzel a hibával.
Pontosan ezt csináljuk: host, ip címet mondom a havernak skype-on, direct ip-ben beírja, aztán connecting, és egy ideõ múlva valami host canceled szöveget ír ki. És fordítva is ugyanez. Hamachival lan-on csatlakozásnál is ugyanez. Minden ki van engedve tûzfalon.

Mike
egyik hostol, másik direct ip-n connectál, ennyi

hali! Nekem is az a problémám,hogy a lanon nem akar menni! Valaki mondja.hogy megy valaki,hogy nem megy most mi a fene van???? Mit csinálja??? leszedtem azt a hamachi bamachi szart (valami japán trágya ez is) és lókakit sem csinált a game!!! Kérek valakit,hogy mondjon valami olyat amivel boldogabban élhetném csodálatos életemet!! Köszönöm
Mike
ird le aprólékoan, hogyan is csináltátok
illetve mint irtam, próbáld meg direct ip-n
de honnét találjam ki egyébként, miért nem megy nálatok? más programok mennek simán lanon? milyen oprendszer alatt, milyen LAN konfig van?

te kérdezted tõle -.-
Sanyix
És én honnan tudjam? 😊

Mike
én azt honnan a jó égbõl tudjam? 😊

Sanyix
Akkor nekem miért nem megy?

Mike
lanon simán
direkt ip-n biztosan
serial sem számít

Sanyix
Amúgy hogy a rákban lehet multizni a warez werziówal? Mert sokan írják, hogy nem lehet, páran meg azt írják hogy simán megy a (nem központi szerveres). Én haverommal próbálkoztam gémelni, ha én hostoltan neki azt írta hogy host canceled valami, ha õ hostolt, akkor meg nekem írta ezt.

Mike
nézd meg akkor a cossaksot

Mike
nem
minden téren
kevés a játék
csúcs grafika, de amúgy egy nagy nulla

R34N
jah plusz a 200-hoz még mindig hozzájönnek a különbözö nativ amerikai törzsek katonái is akik nem tartoznak a pop limitbe. valamint a hajok sem foglalnak már ember helyet. és mindezekhez még bérelhetsz zsoldosokat is akiket akkor is kiszállit shipmentként ha bemaxoltál a limitet tekintve. tehát ilyen szempontbol tényleg sokkal nagyobb seregeket lehet kihozni abbol a 200-bol.
az orosz rushoz még: 7:30 volt a rekord idöm vége, addigra sikerült teljesen lepusztitani szegény hard gépet.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

R34N
hát a 200 max azért eléggé rugalmas. britekkel volt már nekem 295/200-as limitem is. XD
az orosz rushrol pedig annyit, hogy vmi hihetetlen durva szinten lehet nyomni velük a rusht ha jol csinálod. épp azért kérdeztem hogy ki mikor fejlödik colonialba mert oroszokkal nekem eddig a legjobb idöm valahogy igy nézett ki: 4:20-kor colonial eddigre már van +6 parasztom és egyet elküldtem hogy felhuzzon egy blockhouse-t (barakkot) minnél közelebb az ellen bázisához. átléptem colonialba, shipmentként jön a 13 sterlet persze a blockhouse-hoz. majd következö shipment a boyars upgrade. 6:00-ra kész van kb 60-70 sterlet ezekkel bemegyek és utána már csak potolgatom és küldöm a többit folyamatosan 😛
hard gépnek eddig esélye sem volt, akármilyen néppel nyomta. 😊

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

mármint rtsek terén gondolod?
Mike
úgy tûnik egyébként ez a tendencia
a grafikusok dolgoznak a programozók lazsálnak

Mike
ja és beszélhetnénk a megigért hatalmas seregekrõl is, ami megintcsak 200-ban maximáltak, persze úgy, hogy nem egy egység több helyet is elfoglal
nevetséges
a konkurencia lekörözte az Age-et, kár érte, de ez van

jah, sajna így van -.- ezért is nem tér át sok pro erre az aokos bandából :\
Mike
és ez a másik
nem qrvamindegy, szaggat-e a fõmenü alatt az animáció?
ettõl függ, hogy jó-e egy játék? nem

Mike
játszottam vele LAN-on
az Age of 2-nek nyomába sem ér
sem a cossacks-nak
arról nem beszélve, hogy Empire Earth érdekesebb

és bizony nagy kamuak a képek, mert a gép nem rendezetten, hanem ömlesztve csürheként támad, nem taktikázik, és én meg leszarom a szép grafikát, egy stratégiai játéknál nem elsõdleges szempont, a fizikáról nem is beszélve, mert qrvára mindegy hogy dõl össze az épület, meg hogy röppennek a gyalogosok, meg milyen csicsás a ruhájuk, messzirõl úgy sem látszik annyira, ja igaz is, nem lehet normálisan, elég messzire távolítani a kamerát sem

lehet, hogy egyesekenek ez igy megfelel, de hardcore stratégáknak nem, ugyanis ott nem a csilivili a lényeg, hanem a belbecs

burkusdió
Hy all!

Olyan kérdésem lenne, hogy...
Nem eredeti a játékom, de szeretnék multiban játszani.
Esetleg valamilyen patchel vagy programmal megoldható,hogy mûködjön online-ba is?

Másik kérdésem...
Haverommal szeretnénk játszani egymás ellen, de nem vagyunk LAN-ba kötve.
Régen NFSU2-nél próbálkoztam a GIT nevû programmal...
Ennél is lehet használni a GIT-et ilyen célra?

Elõre is köszönöm a helpet!

Ha valaki nem akarja Warez témával spammelni a topikot, az pls írjon pü-t vagy e-mailt.

Még1* THX!

BaliBoy
Ez jó, ez a savegames cheat. 😉 Mint anno a Falloutban. 😊)
Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak. Viszont van hozzájuk normál "beírós" cheat. Kivéve a fához mert ahol eddig néztem a fa csalás mellett mindenütt ez állt: <censored>. Vagy lehet, hogy ez maga a cheat?<#nevetes1>

Épp most nézegettem, h britekkel kb 4-5 perc alatt fenn vagyok colonialban. Amúgy ahogy elnéztem skirmishben hard szinten is van pár csirke nép, az Oroszokat például minden alkalommal ütöm, pedig paráztam a rush-tól, de mégsem lettek olyan kemények:-) A Hollandok is teljesen noname-k, Franciák, Törökök és Portugálok néha még elkennek, a többieket meg olyan ritkán adja be a gép, h nincs összehasonlítási alapom, de most majd nekiállok szép lassan minden térképen játszani mindegyik nép ellen:-)
Gondolom az is savegamés buherálás
kellene valami kis cheat...😊)

kis..arany..kis fa..kis..kaja...!😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

nyami
htx

Blackman
Õszintén szólva sejtelmem sincs.. a serial ugyan az, az biztos. Fel van pachelve és a deviance féle 1.01 törés van fent. Ennyi.

Hogy lett 100. szintû?😊 Sokat játszottam😉 Á nem.. a dokumentum könyvtáradba/my games/age3 -ban van a savegame mappa.. ott tárolja a városod adataid.. átszerkeszted a filet, lemented és kész... röviden ennyi..

nyami
hogy lett 100as szintû a home cityd? :o

Sanyix
Érdekes akkor másnál miért nem enged jáccani lanon sem, ha ugyanaz a serial?
Áruld már el hogy sikerül?

Blackman
a warez verzióval is tökéletesen lehet lanon játszani úgy, hogy egy darab eredeti sincs.. hogy is lehetne, mivel meg sem jelent még.. mindenesetre simán játszunk vele... a seriallal nem törõdik, csak ha onlinera mennél és regisztrálni akarnád magad az online rendszerükbe, de ez természetes.