Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha neked ilyen igényeid vannak, akkor miért nem cossacks-szal vagy vmi más hasonlóval játszol? (no flame just question)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elnézést, nem akartalak megbántani.
Láttad az empires dawn to moden world-öt?
Ott az egyes ember szemszögéig le lehet menni,vagy az egyes jármüéig, pl ha bombázókat indítassz, akkor a repülöbõl tudod nézni, hogy mit bombázol, vagy ha tengerelattjáró, akkor a víz alatt vagy, és úsznak meletted a halak!Na az 3D!
És csak 2 CD-s, meg már egy jópár éves.
Na, ilyen elõzmények utánn ne legyenek büszkék a fejlesztõk, mert nincs mire.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az az igazság, hogy nem élvezem.Valahogy olyan, hogy nincs még kész a játék.
A beáálításokat meg az élvezhetõség miatt eszközölöm, egy példa: Elfoglalsz ( szövetséget kötsz) egy indián faluval, védelmet kell biztosíts neki, és mi a haszna? tud termelni 5!! harcost.Hát ez semmi.Átálítottam az értéket 100-ra, ezért már érdemes szövetséget kötni! És szép indiános csaták vannak.
Nem tudom, hogy mit csináltak a fejlesztõk, de ez a játék hatalmas csalódás nekem.
Hogy a francba tudták megoldani a cossaks fejlesztõi, hogy hatalmas térképen, több ezer embert lehet mozgatni, városokat lehet építeni? És mindezt már egy jó pár éve!
Itt miért nem lehet pl. külömbözõ paraméterek alapján összeállítani egy pályát?
Miért nem lehet játék közben változtatni a diplomáciát?
Ezek a pályák ( azt is megszerkesztettem, az alap 300x300 helyett 400x400-asok), de még így is kicsik ahhoz, hogy egy várost fallal körülvéve felépíts, mert nincs rá elég hely!
Én kivettem a populációs limitbõl a zsoldosokat, az indiánok falunként 100 embert adnak, na így van egy kis élet a pályán!
a csata, az tényleg csata, nem csetepaté.
Ha azokat a paramétereket tudná, amit a cossaks, akkor szuper játék lenne, mivel semmi különös, méghogy full 3D! Röhej, csak fokuszálható.Meg kelett volna hogy nézzék elõtte az Empires Dawn to modern wold-t, na az a full 3D!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én meg gratulálok, aki egy játékban a csalási lehetõségeket keresi és használja, ahelyett hogy élvezné magát a játékot...
"Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak."
Na, hogy ezt a baromságot ugyan ki találta ki?
A proto.xml filében mindent át lehet szerkeszteni.
Egy példa: A -mine értékhez az ottlévõ 2000 utánn teszel még egy-két nullát, akkor az arany sose fogy el.
Ha a settler - nél a populaciocount- ot 1-rõl 0-ra állítod, akkor a parasztot nem számolja bele a populációs limitbe, de ezzel lehet variálni pl.a cannon érték nem 4 hanem egy, stb.
A fa (tree) érték nem 300 , hanem 30 000, így 3-4 paraszt egy fát vág, amíg megy a játék.
Minden átszerkeszthetõ.
Meg lehet csinálni, hogy a deck-en ne 20 kártya legyen, hanem 200!
Sok sikert a buheráláshoz.
Te ilyet hol találtál ????
Pontosan ezt csináljuk: host, ip címet mondom a havernak skype-on, direct ip-ben beírja, aztán connecting, és egy ideõ múlva valami host canceled szöveget ír ki. És fordítva is ugyanez. Hamachival lan-on csatlakozásnál is ugyanez. Minden ki van engedve tûzfalon.
illetve mint irtam, próbáld meg direct ip-n
de honnét találjam ki egyébként, miért nem megy nálatok? más programok mennek simán lanon? milyen oprendszer alatt, milyen LAN konfig van?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
minden téren
kevés a jó játék
csúcs grafika, de amúgy egy nagy nulla
az orosz rushoz még: 7:30 volt a rekord idöm vége, addigra sikerült teljesen lepusztitani szegény hard gépet.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
az orosz rushrol pedig annyit, hogy vmi hihetetlen durva szinten lehet nyomni velük a rusht ha jol csinálod. épp azért kérdeztem hogy ki mikor fejlödik colonialba mert oroszokkal nekem eddig a legjobb idöm valahogy igy nézett ki: 4:20-kor colonial eddigre már van +6 parasztom és egyet elküldtem hogy felhuzzon egy blockhouse-t (barakkot) minnél közelebb az ellen bázisához. átléptem colonialba, shipmentként jön a 13 sterlet persze a blockhouse-hoz. majd következö shipment a boyars upgrade. 6:00-ra kész van kb 60-70 sterlet ezekkel bemegyek és utána már csak potolgatom és küldöm a többit folyamatosan 😛
hard gépnek eddig esélye sem volt, akármilyen néppel nyomta. 😊
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
a grafikusok dolgoznak a programozók lazsálnak
nevetséges
a konkurencia lekörözte az Age-et, kár érte, de ez van
nem qrvamindegy, szaggat-e a fõmenü alatt az animáció?
ettõl függ, hogy jó-e egy játék? nem
az Age of 2-nek nyomába sem ér
sem a cossacks-nak
arról nem beszélve, hogy Empire Earth érdekesebb
és bizony nagy kamuak a képek, mert a gép nem rendezetten, hanem ömlesztve csürheként támad, nem taktikázik, és én meg leszarom a szép grafikát, egy stratégiai játéknál nem elsõdleges szempont, a fizikáról nem is beszélve, mert qrvára mindegy hogy dõl össze az épület, meg hogy röppennek a gyalogosok, meg milyen csicsás a ruhájuk, messzirõl úgy sem látszik annyira, ja igaz is, nem lehet normálisan, elég messzire távolítani a kamerát sem
lehet, hogy egyesekenek ez igy megfelel, de hardcore stratégáknak nem, ugyanis ott nem a csilivili a lényeg, hanem a belbecs
Olyan kérdésem lenne, hogy...
Nem eredeti a játékom, de szeretnék multiban játszani.
Esetleg valamilyen patchel vagy programmal megoldható,hogy mûködjön online-ba is?
Másik kérdésem...
Haverommal szeretnénk játszani egymás ellen, de nem vagyunk LAN-ba kötve.
Régen NFSU2-nél próbálkoztam a GIT nevû programmal...
Ennél is lehet használni a GIT-et ilyen célra?
Elõre is köszönöm a helpet!
Ha valaki nem akarja Warez témával spammelni a topikot, az pls írjon pü-t vagy e-mailt.
Még1* THX!
Az aranyat meg a többit nem lehet így buhárálni mert xml file-ok, és kódoltak. Viszont van hozzájuk normál "beírós" cheat. Kivéve a fához mert ahol eddig néztem a fa csalás mellett mindenütt ez állt: <censored>. Vagy lehet, hogy ez maga a cheat?<#nevetes1>#nevetes1>
kis..arany..kis fa..kis..kaja...!😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Hogy lett 100. szintû?😊 Sokat játszottam😉 Á nem.. a dokumentum könyvtáradba/my games/age3 -ban van a savegame mappa.. ott tárolja a városod adataid.. átszerkeszted a filet, lemented és kész... röviden ennyi..
Áruld már el hogy sikerül?