Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok ESO mióta nem megy rendesen? A laddereken már elég régi az -ig dátum. Tegnap 4 meccsemet sem regisztrálta mert leszakadt a végére mindig.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tudn avalaki segíteni? :
-elsõ kampány nemtomhanyadik küldetése, amikor kicseshajókat kell megszerezni
minden hajót ekfoglaltam összes ellenfelet megöltem a mapon, minden épületet leromboltam és nem ír mission completed-et. mi lehet az oka? bug vag yvalamit rosszul csináltam?
köszi
http://www.agecommunity.com/stats/EntitySearch.aspx?loc=en-US
kösz!
Elszórtam a telepítõ kódot. Tudnátok nekem adni?
Köszönöm!
This ADDon is a DVD-VIDEO and contains
the Making of Age Of Empire III:
- The Story of Age of Empires III
- Character Bios
- Various Trailers
- Team Photos
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szóval ha valakinek vagy egy átlagos kártyája akkoris láthatja milyen a játék, max a víz nem lesz annyira szép dx9.0b-n mint dx9.0c-n. De ez teljesen mind, mert a játék egyáltalán nem néz ki jól, még a screeshotokon sem. Az pedig elég gáz, hogy csak forgatni lehet a kamerát, meg közelíteni, semmi más kameramozgás, és ez fél 3d. Sokan dícsérik, de szerintem még a screenshotokon amitket tuti fullhiperélsimításmindenféleszûréssel+photoshoppal csináltak se néz ki olyan jól. Nagyjából age of mythology, új effektekkel. Ráadásul egy bugos szar még patchel is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A nagyonnagyon gondolkodósok nem hiszem hogy tetszenének.
Cossacks-ot lehet meglesem... 😊 Meg Warcraftot is szerzek vhonnan szerintem...
olyan legyen mint ez (buta AI, lebutított irányítás, csicsa grafika)
vagy gondolkodtató, spekuláló, tervezést igénylõ (szar grafika, sok lista, kimutatások, táblázatok)
egyébként meg ajánlanám a nagy klasszikusokat mint pl. a Panzer General II.,
Age of Empire 2, Cossacks, Empire Earth esetleg Stronghold, és persze a szokásos CnC RTS-ek, vagy a CnC stílusú S.W.I.N.E. Total Annihilation, Warcraft, Stracraft, Rise of Nations
illetve a körökre osztott stratégia (nem RTS, táblázatok): Europa Universalis, Imperialism, Civilization sorozat, a PG II is köröktre osztott, de az nem olyan elvont
hirtelen ezek jutottak eszembe
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nekem bejön meg szerintem sok más embernek is
Szóval életemben nem játszottam Age of Empires III elõtt stratégiai játékkal fél óránál többet, viszont ez most nagyon megtetszett.
Valaki tudna nekem ajánlani valami fasza stratégiai játékot?
Ilyen Age of-hoz hasonlóra gondoltam, tehát semmi szörnyecskés, meg hasonlók...
Elõre is köszi... 😊
Másik kérdésem...
Ti mennyi idõ alatt vittétek végig?
Én easy-be nyomom (mivel még kezdõ vagyok), de szerintem én túlontúl hamar végigvittem... 😞
Egy hétig játszottam vele, (hét elején raktam föl) nem egyfolytában, voltak több napos kihagyások, és hét végére már végig is vittem...
(ACT III végén már a stáblista megy...)
Viszont egy csomó nemzettel nem játszottam még.
Azt hiszem,hogy spanyol, angol, és francia csapatok voltak a kezeim alatt, illetve még a legvégén amerikaiak (?).
Harmadik kérdésem...
A game elején spanyolokkal kezdtem (ha nem jól mondom, javítsatok ki), legalábbis azt hiszem hogy spanyolok voltak. Nah szóval spanyolokkal vittem a játékot, szépen haladtam is a levelekkel fölfele, aztán kaptam egy új nemzetet, és azzal játszottam tovább, de azoknál már újra kellett kezdeni a kártyák megszerzését, stb...
Azonban a játék végigvitelekor az aktuális nemzet még csak level 1-nél járt, viszont a régi nemzetemet nem tudom visszaszerezni...
Probálkoztam ilyen home city váltással, de nem engedte, csak új home city-t enged létrehozni, viszont ha pl spanyol várost akarok létrehozni az alap beállításokkal, akkor azt írja, hogy ilyen város már ltezik.
Miért van ez?
Gondolom én vagyok béna a játékhoz. Valaki tudna segíteni esetleg?
Vagy van olyan oldal ahol vannak tippek/trükkök, vagy esetleg alap tudnivalók a játékkal kapcsolatban?
Elõre is köszi a helpet!
Köszi elÖre is!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
persze a sok majom a csilivilit benyalja
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szted mit nemtud egy 6800 geforce amit a 7800gtx nem? Hát azt a sebességet nem tudja. Ennyi. Nem véletlenül vannak a szabványok. Szóval a Directx 9.0c támogatás az 7800-on és 6800-on is ugyanaz, szóval effekteket ugyanazokat tudja, csak a sebességben van külömbség...
I will use google before asking stupid questions.
amúgy a pause gomb......:-)
na jó ott a scroll lock melletti....
a mohának mindig a déli oldala fás
GanXstaZolee#2709
Az Age of Empires 3-ban a grafikát már maxra vettem (szaggat mint állat), de valahogy mégsem olyan szép mint videókban vagy képeken látom. Meglehet hogy az ATI 9600-asom nem bírja az effekteket? Mert én nagyon arra tippelek. A proci egy 3 gigás P4 és 1GB ram van a gépemben. Remélem a 6800GT-vel már jobb lesz, ha ez a hiba.
Jatsszatok civ 3 at vagy 4 et és annak fikazzatok az AI jat...
Az Age 3 nak sajni tényleg az lett de maga a jatek egyáltalan nem csalodás
Age-et pedig sosem gép ellen kell játszani sõt semmilyen startégiai játékot mert ai mindenhol szar. online 8an az már valami 😊
GanXstaZolee#2709
(Nem mintha nem érteném így is a játékot, csak könnyebb/gyorsabb lenne ha minden magyarul lenne benne...)
mondjuk nekem is az volt, mert engem hidegen hagy a csicsás körítés, meg a fizikai motor, amikor a gép nem képes még egy normális támadásra sem
ez olyan csilivili ingyombingyom, amivel megfogják a mûkedvelõket
Viszont találtam még egy "hibát" a játékban. Még pedig azt, hogy az easy és a moderate szint között szerintem túl nagy a különbség. Míg easynél alig támadnak, moderatben már a pálya megkezdése után pár percel akkora sereggel támadnak, hogy nacsak. De most, hogy végig vittem, végeredményben nem egy rossz játék. Azt tuti, hogy nem korszakalkotó a játék de lekötött! <#email>#email><#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
mennyi az annyi...30 db..rész van...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400