Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha mar megvan a 2 jatek(alap+kieg) akkor igazan kiprobalhattad volna ennyi ido alatt😊
1. Szaggat a fõmenü
2. A játék sem igazán gördülékeny, ha a kurzorokkal irányítom a képet, akkor szakaszosan megy jobbra, balra... Igy elvezhetetlen a játék
Másnak nincs ilyen problem-je?
Simán tegyem fel a AoE 2-öt, majd tegyem rá a kiegészítõt? Patch nélkül is fog menni a kiegészítõ, nem lesz baj, hogy a 2 nem megy?
Kossuth Lajos
Mi a game hivatalos magyar oldala, van patch a jatekhoz, s mit javit?
Elinditottam a jatekot, s egybol mar nagyon akadozott mar a menuben is a jatek, nem ertem miert szaggatott: az emberkek szaggatottan jarkaltak stb.. maga a jatek is lassucska
Miert? Konfigom: 6600GT, 1giga RAM, 3200+AMD
Egy kérdés. Nosztalgiából ki szeretném próbálni az AoE 2-öt, és a Conquerors-t. Azóta nem játszottam velük, amióta XP van a gépemen. Ebben kellene segítség. Hallottam, hogy van olyan patch, amivel megy XP alatt is, mert alapból úgy tudom nem fut. Adjatok már linket, honna lehet letölteni, illetve szakmai segítséget a feltelepítéshez: elõször tegyem fel a játékot, és indítás elõtt a patchet, vagy fordítva, vagy mi módon. Elõre is köszönöm.
Kossuth Lajos
Köszönöm ezt a remek linket, szerintem nagyon hasznos.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
www.1899.hu
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Lehet volt már, akkor sorry.
Meg van valakinek a magyar verzió? Mert akkor szeretném tõle elkérni a magyar nyelvfájlt
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Lépj fel határozottabban.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Az a gond, hogy a játék szépen elindul, be is töltõdik a Champaign, viszont nem kapom meg az irányítást, vagyis sem egérkurzorom nincs, sem pedig menük, vagyis mindenki rohangál szanaszéjjel, de nem tudok semmit csinálni. Mi lehet a probléma??
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Köszi, ez egy barátságos - diplomatikus válasz volt, és itt le is zárhatjuk.
Minden jót: Péter
Pedig ha átírtad, akkor nem számolja bele. Ha franciákkal vagy, ott nem settler a neve, hanem valami cois des bois vagy mi.
Ha a játékban vagy, katt az emberre, és amit nevet ott ír, úgy írja a proto.xml-ben is.
Esetleg még az lehet, hogy miutánn megszerkesztetted, felülírod a proto.xml-t, inditsd újra a gépet, talán ez a baj. Én már elég régen megcsináltam, és nekem mûködik.
Azonkivül a settlersek hatékonyságát tudod növelni ezzel a résszel ( a settler rész alján van)
:
<ProtoAction>
<Name>Gather</Name>
<Rate type ='Tree'>50.500000</Rate>
<Rate type ='Mill'>50.670000</Rate>
<Rate type ='AbstractMine'>50.600000</Rate>
<Rate type ='Plantation'>50.500000</Rate>
<Rate type ='Herdable'>52.000000</Rate>
<Rate type ='Huntable'>50.840000</Rate>
<Rate type ='BerryBush'>50.670000</Rate>
Ez pedig a közepe táján van, hogy mennyi cuccost tudnak egyszerre elcipelni...
:
<CarryCapacity resourcetype ='Food'>100000.0000</CarryCapacity>
<CarryCapacity resourcetype ='Wood'>100000.0000</CarryCapacity>
<CarryCapacity resourcetype ='Gold'>100000.0000</CarryCapacity>
Sok sikert!
Üdv: Péter
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Amúgy átírtam a settler popcountot is nullára, de így is beleszámolja a népességbe. Erre nem tudsz/tudtok valamit?
de csináljátok ahogy akarjátok, én is játszok úgy ahogy jól esik, és mindenki boldog lesz 😊
Meg kell akadályozni az oroszokat, hogy átvigyenek akár egy nagy ágyút is, és ahogy írtad, ha a 3 hídat lekalapálták a bányászok, akkor vagy te victorius!:-))
Savanyú a szölõ, koma?
Milyen AI optimalizálásról beszélsz? Látnád a gépet, amikor 200 indiánnal, + 200 saját emberével megindul:-))
Az játékélmény. Csak...hát ahhoz gép is kellene. Nos, nekem van.
Kettõ is. Néha a barátnõmmel nyomjuk LAN-ba, háát, Õ is kihasználja az új lehetõségeket!
Rendes nagy csaták vannak, mint a rendes stratégiai játékokban általában.
Azért ez az élmény más.....
Tulajdonképpen azt írtad le, amit én akartam, úgyhogy ehhez nem füzök semmit, ez így igaz.
Az ellenség nálam ugyanolyan 100 fõs indián egységeket épít, amilyet én.
Viszont így nem lagymatag tötymörgés, hanem pörgõs-harcos a játék.
Feljavítottam a játékot, nem csaltam.
A játék könyvtárában a data alkönyvtárban a proto.xml - ben van az összes egység paramétere.
Irásvédett, azt szüntesd meg.
Utánna megnyit , és a keresõbe ezt ír be:
</Unit>
Sorban lelépked, az összes játékban szereplõ nemzet-személy-tárgy,nyersanyag adatai benne vannak, ha tudsz angolul, boldogulni fogsz.
Ha nem, kérjed, és elküldöm az én megszerkesztett proto.xml-emet, az eredetit elmented, ezt berakod, és kipróbálod így...
Válassz.
Üdv: Pietro
meg vmennyire igazad is van, azert ez megse a szo szoros ertelmeben vett cheat 😊
viszont azert ezek a ket oldalu valtoztatasok olyanok, hogy azert te is tudod, hogy az ai az eredeti beallitasokra van "optimalizalva"
amugy a lenyeg, hogy egyszeruen csak ne biztassatok a nepet, hogy hackoljak a jatekokat, az ilyennek rossz a vege ,)
ps: a városiak szövegeit leforditottam magyarra, ehhez is bele kellett nyulkálnom a fájlokba. akkor most ez is csalás szerinted?
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
PLZ!
😉
nem értem mit kell csinálni a 3 hiddal...! mert le birtam verni az ellenséget..de azok még mindig jönnek az ágyukkal..!
valaki kis helpet...))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
a játék könyvtárában a startup könyvtárban a game.cfg-t kell megkeresni, megszüntetni az irásvédettségét.
Utánna szerkesztésre megnyitni ( Total kommander F4) , és ezt a sort kell megkeresni:
// Default size of the world in meters
WorldSizeX=500;
WorldSizeZ=500;
Eredetileg az értékek 300-on vannak, nekem most 500-on van, amint látod.
azthiszem 600-ig lehet, utánna a pálya betöltése utánn pár másodperccel megfagy.
De az 500-al nekem jól megy, nembeszélve arról, hogy ilyenkor több indián falut is rak be.
Jó játékot!
köszönöm a segitséget..😊)
Kell 2-3 szekeret szerválni, aztán én alul elindultam és simán kész lett.
figyelem az idõt..!!
senki...??
na..valaki..na..
nek kekrek nekem mit kell csinálni a 2 ACT ban a havas feladatban ahol az ellenség körben csillag alakban van..!
jönnek a kocsik...és azoknak utját állom..és nem engedem be a várába..!
viszont 1 idõ után azt irja ki hogy megsemmisült a koloniám😞(
valaki tudna segitnei...??
Opcióban nem láttam ilyet és még sajnos sok egyéb fontos dolog állítása is hiányzik. 😞