Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan.
de ha mar megvan a 2 jatek(alap+kieg) akkor igazan kiprobalhattad volna ennyi ido alatt😊
Felraktam a 1.01-es patch-et, de a problema meg mindig adott:
1. Szaggat a fõmenü
2. A játék sem igazán gördülékeny, ha a kurzorokkal irányítom a képet, akkor szakaszosan megy jobbra, balra... Igy elvezhetetlen a játék
Másnak nincs ilyen problem-je?
sztyopa007!
Simán tegyem fel a AoE 2-öt, majd tegyem rá a kiegészítõt? Patch nélkül is fog menni a kiegészítõ, nem lesz baj, hogy a 2 nem megy?
Kossuth Lajos
Sziasztok,
Mi a game hivatalos magyar oldala, van patch a jatekhoz, s mit javit?
Elinditottam a jatekot, s egybol mar nagyon akadozott mar a menuben is a jatek, nem ertem miert szaggatott: az emberkek szaggatottan jarkaltak stb.. maga a jatek is lassucska
Miert? Konfigom: 6600GT, 1giga RAM, 3200+AMD
a conquerors megy xp alatt, az age of kings-hez kell patch, de en mindenkeppen a kiegeszitot javaslom!
Amse
szerintem nem olyan régi játék az, hogy ne menjen xp-n.

Sziasztok!
Egy kérdés. Nosztalgiából ki szeretném próbálni az AoE 2-öt, és a Conquerors-t. Azóta nem játszottam velük, amióta XP van a gépemen. Ebben kellene segítség. Hallottam, hogy van olyan patch, amivel megy XP alatt is, mert alapból úgy tudom nem fut. Adjatok már linket, honna lehet letölteni, illetve szakmai segítséget a feltelepítéshez: elõször tegyem fel a játékot, és indítás elõtt a patchet, vagy fordítva, vagy mi módon. Elõre is köszönöm.
Kossuth Lajos
Blackman
Sziasztok, létrehoztunk egy magyar klánt, ha valakinek van kedve csatlakozni az keresse online játékban PerfectDestroyer-t! Csak olyan jöjjön, aki játszani is fog online és "komolyan" gondolja a játékot...

R34N
Ez egy nagyon hasznos link mind profik mind amatörök számára, hiszen baromi sokat segit a taktika kialakitásában és az egységek megismerésében, nekem is ezzel vált teljessé (egyenlöre ugy néz ki hogy teljes) a multiplayer dekkem és taktikám, szoval nagyon sokat segitett nekem.
Köszönöm ezt a remek linket, szerintem nagyon hasznos.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Alladin
http://www.onlinedesert.com/test/aoe3/aoe3unitstats.html
GanXstaZoleeWrk
a collectors is magyar lesz akkor?

GanXstaZolee#2709

A kártyázásnak a lényegét megtudjátok velem osztani?Köszi

www.1899.hu

Gladiator
ha felrakom az 1.01 peccset, akkor kell vmi crack?
vmi leírás arról, hogy miket javít?

Blackman
úgy tudtam, hogy kiadják angolul is és majd cserélik számla ellenében.. nah mind1

fhsasa
Itthn azért késik mert magyarul akarják kiadni...

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Blackman
De én voltam a hülye, hogy bizalmat szavaztam a magyar forgalmazóknak, meg kellett volna rendelni külföldrõl :/

Blackman
Nem 15-én kellett volna kishazánkban megjelennie? Mert még midig nem lehet kapni.. ez hihetetlen.. minden országba be tudják hozni idõbe csak ide nem? Nevettséges.. így vegyen valaki eredetit.. lolll 😛

Alladin
Azt be lehet állitani, hogy távolabbi képet lássak?
Úgy tudom még nincs magyarosítás és még nem is készül

fhsasa
Üdv,
Lehet volt már, akkor sorry.
Meg van valakinek a magyar verzió? Mert akkor szeretném tõle elkérni a magyar nyelvfájlt

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Én ugyanígy jártam<#falbav>

hispan2
Nem vagy egy vezetõ személyiség...
Lépj fel határozottabban.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Rapid81
Valaki tudna nekem segíteni?
Az a gond, hogy a játék szépen elindul, be is töltõdik a Champaign, viszont nem kapom meg az irányítást, vagyis sem egérkurzorom nincs, sem pedig menük, vagyis mindenki rohangál szanaszéjjel, de nem tudok semmit csinálni. Mi lehet a probléma??

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Hali!
Köszi, ez egy barátságos - diplomatikus válasz volt, és itt le is zárhatjuk.
Minden jót: Péter
Hali!
Pedig ha átírtad, akkor nem számolja bele. Ha franciákkal vagy, ott nem settler a neve, hanem valami cois des bois vagy mi.
Ha a játékban vagy, katt az emberre, és amit nevet ott ír, úgy írja a proto.xml-ben is.
Esetleg még az lehet, hogy miutánn megszerkesztetted, felülírod a proto.xml-t, inditsd újra a gépet, talán ez a baj. Én már elég régen megcsináltam, és nekem mûködik.
Azonkivül a settlersek hatékonyságát tudod növelni ezzel a résszel ( a settler rész alján van)
:
<ProtoAction>
<Name>Gather</Name>
<Rate type ='Tree'>50.500000</Rate>
<Rate type ='Mill'>50.670000</Rate>
<Rate type ='AbstractMine'>50.600000</Rate>
<Rate type ='Plantation'>50.500000</Rate>
<Rate type ='Herdable'>52.000000</Rate>
<Rate type ='Huntable'>50.840000</Rate>
<Rate type ='BerryBush'>50.670000</Rate>

Ez pedig a közepe táján van, hogy mennyi cuccost tudnak egyszerre elcipelni...
:
<CarryCapacity resourcetype ='Food'>100000.0000</CarryCapacity>
<CarryCapacity resourcetype ='Wood'>100000.0000</CarryCapacity>
<CarryCapacity resourcetype ='Gold'>100000.0000</CarryCapacity>

Sok sikert!
Üdv: Péter
Pharaoh
Max 6 ágyút még átvihetnek.

köszöntem😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Kösz Pietro!
Amúgy átírtam a settler popcountot is nullára, de így is beleszámolja a népességbe. Erre nem tudsz/tudtok valamit?
Ahhoj
szvsz az aoe soha se nem a nagy létszámú csatákról szólt, mint már mondtam, arra ott vannak más játékok
de csináljátok ahogy akarjátok, én is játszok úgy ahogy jól esik, és mindenki boldog lesz 😊

Hali!
Meg kell akadályozni az oroszokat, hogy átvigyenek akár egy nagy ágyút is, és ahogy írtad, ha a 3 hídat lekalapálták a bányászok, akkor vagy te victorius!:-))
Hali!
Savanyú a szölõ, koma?
Milyen AI optimalizálásról beszélsz? Látnád a gépet, amikor 200 indiánnal, + 200 saját emberével megindul:-))
Az játékélmény. Csak...hát ahhoz gép is kellene. Nos, nekem van.
Kettõ is. Néha a barátnõmmel nyomjuk LAN-ba, háát, Õ is kihasználja az új lehetõségeket!
Rendes nagy csaták vannak, mint a rendes stratégiai játékokban általában.
Azért ez az élmény más.....
Hali!
Tulajdonképpen azt írtad le, amit én akartam, úgyhogy ehhez nem füzök semmit, ez így igaz.
Az ellenség nálam ugyanolyan 100 fõs indián egységeket épít, amilyet én.
Viszont így nem lagymatag tötymörgés, hanem pörgõs-harcos a játék.
Feljavítottam a játékot, nem csaltam.
Hali!
A játék könyvtárában a data alkönyvtárban a proto.xml - ben van az összes egység paramétere.
Irásvédett, azt szüntesd meg.
Utánna megnyit , és a keresõbe ezt ír be:
</Unit>
Sorban lelépked, az összes játékban szereplõ nemzet-személy-tárgy,nyersanyag adatai benne vannak, ha tudsz angolul, boldogulni fogsz.
Ha nem, kérjed, és elküldöm az én megszerkesztett proto.xml-emet, az eredetit elmented, ezt berakod, és kipróbálod így...
Válassz.
Üdv: Pietro
Ahhoj
nyilvan a forditas nem, azert nem kell atesni a lo tul oldalara se 😊
meg vmennyire igazad is van, azert ez megse a szo szoros ertelmeben vett cheat 😊
viszont azert ezek a ket oldalu valtoztatasok olyanok, hogy azert te is tudod, hogy az ai az eredeti beallitasokra van "optimalizalva"
amugy a lenyeg, hogy egyszeruen csak ne biztassatok a nepet, hogy hackoljak a jatekokat, az ilyennek rossz a vege ,)

A minerekkel elkezded kalapálni a 3 hídat, hogy leomoljon, asszem ennyi lesz.
R34N
ahhoj kolléga szerintem teljesen rosszul fogod fel a dolgokat. ezek nem cheatek és sem pietro, sem én, sem az emberek nagy része nem azért csinálja, hogy neki könnyebb legyen, hanem hogy a játék élvezetesebb legyen töle. például teszemazt ha a frigate védelmét megváltoztatom akkor az a gépi játékos hajoira is vonatkozik, következésképp nekem nem lesz könnyebb csak kijavitok egy olyan dolgot amit szerintem a készitök elrontottak. vagy ha a hösöm életét megnövelem akkor az ellenfél hösének is több élete lesz. ezek olyan változtatások amiktöl a játékosnak nem lesz könnyebb, mivel kétoldalu dolgok. ennél fogva ezek nem minösülnek csalásnak. szerintem az sem csalás, hogy egy indián falu 50 embert ad az átlagos 5-10-15 helyett, hiszen ezzel is egy olyan kétoldalu változtatást hozol létre ami mind a gépnek mind neked lehetöséget teremt arra, hogy több embert gyártsatok és ezáltal nagyobb szabásu csatákat játszhattok le. ami szerintem tök jo. de akinek ezek a változtatások nem kellenek az egyszerüen ne változtasson a játék fájljain. továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ezek nem cheatek.
ps: a városiak szövegeit leforditottam magyarra, ehhez is bele kellett nyulkálnom a fájlokba. akkor most ez is csalás szerinted?

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Ahhoj
akkor se értem meg, de ha már minden áron csalni akartok, akkor nem lehetne inkább magánba? legalább ezt a rossz felfogást nyílvánosan ne terjesszétek... ne ennyin múljon hogy vki elkezd ilyeneket is csinálni
PLZ!

😉

na megint lálma leszek...!

nem értem mit kell csinálni a 3 hiddal...! mert le birtam verni az ellenséget..de azok még mindig jönnek az ágyukkal..!

valaki kis helpet...))

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

R34N
pietro: abban tudnál nekem segiteni, hogy bizonyos egységek adatait hol tudom megbuherálni? már keresgéltem mindenfele de sehol nem lelem azt a fájlt amivel ezt megoldhato lenne.

Vviikkttoorr
jah.megvan már...nem kell

Vviikkttoorr
heló!
Van angol patch az age of-hoz?

Hali!
a játék könyvtárában a startup könyvtárban a game.cfg-t kell megkeresni, megszüntetni az irásvédettségét.
Utánna szerkesztésre megnyitni ( Total kommander F4) , és ezt a sort kell megkeresni:

// Default size of the world in meters
WorldSizeX=500;
WorldSizeZ=500;

Eredetileg az értékek 300-on vannak, nekem most 500-on van, amint látod.
azthiszem 600-ig lehet, utánna a pálya betöltése utánn pár másodperccel megfagy.
De az 500-al nekem jól megy, nembeszélve arról, hogy ilyenkor több indián falut is rak be.
Jó játékot!
Hali! Egyszer írta valaki hogy megváltoztatta a pálya méretét. Szerintem is rohadt kicsi, úgyhogy én is szeretném nagyobbra állítani, de nem tudom hol kell. Valaki tudja esetleg?
délután már nem játszottam e helyett itt fórumoztam de hogy mennyi idióta van itt..inkább mentem volna játszani..!!!😊

köszönöm a segitséget..😊)

Megnéztem, van 20 perced és a fortot kell lerombolni. Easy szinten tök hamar meglett a pálya. (bocs)
Kell 2-3 szekeret szerválni, aztán én alul elindultam és simán kész lett.
hát nekem is ez a tippem..szedem én el a kaját..már mind a 3 irányt lefoglaltam és csak kiírja hogy megpusztultam..!!
figyelem az idõt..!!

Ott nem az van, hogy nincs nyersanyag és a kocsikat kell a bázisodhoz vinned és azokból kapsz nyersanyagot és az ellenség bázisát (town center v. fort) kell lerombolni. Mintha idõkorlátos lenne.
????

senki...??

na..valaki..na..

hi😊

nek kekrek nekem mit kell csinálni a 2 ACT ban a havas feladatban ahol az ellenség körben csillag alakban van..!

jönnek a kocsik...és azoknak utját állom..és nem engedem be a várába..!
viszont 1 idõ után azt irja ki hogy megsemmisült a koloniám😞(

valaki tudna segitnei...??

A Record game opciót mindig be kell pipálni vagy van valami mód hogy minden meccset felvegyen? Valami konfig fájl áteditálásával megoldható ez?
Opcióban nem láttam ilyet és még sajnos sok egyéb fontos dolog állítása is hiányzik. 😞