Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi!
visoznt nekem 64bites win alatt full graffal ment (3000+, 1gb, 6600gt)
sima win alatt meg mondjuk a shaders kicsit lejjebb veszem
irányítópult méretét meg lehet csökkenteni --> options
szvsz igen bena lett, az aoe1-aoe2-t meg sem kozeliti szamomra egyenlore. rettenet szarul van optimalizalva a grafikai motor. persze a trailer amiket mutattak fasza volt nagyon. csak nem tom azt milyen gepen teszteltek. gondolom egy athlon 64 legnagyobb, 4 gb ram, 2db gef7800 vga sli-vel mar elviszi.
elmehetnek a picsaba essemblistul meg microsoftostol. meg jo, hogy nem vettem meg. torlom is a picsaba
Egyébként hétfõn volt egy film a spektrumon Saladin és Oroszlánszívû Richárdról. Tök sok mindent tudott az ember (ha nem is egy töriguru) csak az AOE2 miatt a harcaikról, történetükrõl. Filmben meg lett pl említve, hogy Barbarossa is elindult a Szent Föld felé.
Szóval nekem ilyesmi hiányzik az AOE 3-ból
Bocs az offért
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
szerintem érdemes egy kisebb lovas sereget a városon kivül a jobb also kanyarban tartani mert az ágyuk kellemetlenek tudnak lenni és ezzel a kisebb sereggel azokra rá tudsz rontani mielött elérik az elsö védvonalat
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
ACT I: 3 azték temmplomot kell védeni. Lenyomtak, mint a bélyeget, pedig láttam már egy-két játékot. Milyen stratégia célszerû? Van valami jobb trükk a pálya megcsinálására? Hova érdemes építkezni?
Az age of 2-ben be lehetett állítani, hogy a katonák védekezzenek, ilyenkor nem rohant el az egész csapat, egy szem ellenséget követve, hanem csak bizonyos távolságig üldözte, azután visszament a posztjára. Az age of 3-ban ennek a beállítását nem találom! Tud ilyet egyáltalán, vagy kivették a játékból?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Különbözõ verzió van a játékhoz nektek ahogy a többiek is írták.
Valszeg vmelyikötök felrakta a javító patchet vagy vmi ilyesmit hozzá és azért nem megy. Akinek nincs fennt tegye fel és menni fog.
Apropó nekem lenne egy kérdésem hozzátok mellékesen.
Az egyik weblapon láttam, hogy van vmi olyan file vagy kieg az aoeIII-hoz hogy nem 200 hanem 2000 embered lehet..de nemtudom már hol néztem mert vmiért akkor nem szedte le és nemtalálok oda vissza. HA vki esetléeg tudja hol van esetleg ez a lap vagy vkinek megvan ez a cucc hozzá az pls...szóljon. THX
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Ez lenne a problémám. LAN-on szeretnék játszani a haverokkal, de mindig ezt írja, bárki csinálja a szervert. A szervert látjuk, join-nál írja ki a képen látható szöveget.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
GanXstaZolee#2709
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
és tudjátok mire jó a "minimized ui"? (asszem ez a neve, vhol az elején van)
...
Azt nem tudjátok, hogy nem lehet valahogy a lenyi menü méretát csökkenteni? Olyan nagy helyet elfoglal a térképbõl, jo lenne ha valahogy lelehetne kicsinyiteni. 1280*1024-ben jatszok
az elvileg javitja majd ezeket a hibakat, amik mellesleg nekme is vannak, de abszolute nem zavarnak (a kurzor gorgetes akadasa nalam csak a jatek elso 20mp-eben figyelheto meg)