Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akar valaki játszani, mi vagyunk 3-man?
R34N
ezer kösz, akkor ez lesz a következö amit megprobálunk.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

nalunk akkor volt mismatch amikor felraktuk a patch-et, legalabbis mi azt hittuk, hogy felraktuk, de nem ment vegig a patch (jo par percig eltart ha vegigmegy, tobbszor hosszan megall, mintha lefagyna)
1.3nak irta ki magat, de csak 1.0 volt igazabol (bent felejtettuk a tort exe-t a folderben es ennel megallt a patch, kiirt valamit 1 milliomod masodpercre, aztan becsukodott, mintha minden OK lenne) ha esetleg nalatok is lehet, hogy ez tortent, akkor telepitsetek ujra a jatekot, egybol utana fel a gyari patch-et, es utana az 1.3 tort exe bemasol (pl. gamecopyworld.com)
itt is erdemes korulnezni aoe3 hun
R34N
hát mi ugy probálkoztunk hogy a lent emlitett tcp/ip részben egységessé tettük az ipcimeket a gépeken (pl 192.168.0.x azaz csak az x változik a többi ugyanaz igy kb stabilizálni lehet a hálozatot meg ilyenkor elvileg már látnia is kéne mindnekinek mindenkit ha ezzel csatlakozunk directIP) ekkor már nem is volt semmi gond csak a version mismatch. ugyanaz a verzio volt mindnekinek, probáltuk patch nélkül is majd megprobáltuk patchelve is de annak a pár embernek még mindig version mismatch-e volt. ebben az esetben mit lehet tenni kedves Bozz?

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

ha eleg gyors vagy es meg ma jelentkezel akkor innen
http://gamezweb.uw.hu/
Szivesen játszanék én is, tud valaki segíteni honnan lehet megszerezni?

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Devids Pro
A menü az nem tök mind1 hogy szaggat e vagy sem? Az egy hiba a játékban, de attól függetlenül maga a játék nemhiszem hogy szaggatna neked.
Feltetted az új patchet? Milyen hibát ír ki?

Amúgy sztem ha hálózati kapcsolatokban a Helyi kapcsolatnál kiveszed a pipát a TCP/IP-nél akkor menni fog. 😉
ha siman menne szerinted vernem itt a nyalam?

hamachival megy csak directIP-n
neked szerencsed van ha megy enelkul is vagy mas a konfigod vagy akarmi
Simán lehet direct ip-vel csatlakozni. Egyik tag megcsinálja a szervert, többi csatlakozik hozzá, ennyi. Mi toltuk 5-en is egyszerre direct ip-vel. Ha valakinek van kedve játszani, írjon privátban.

Ciao
annyit kideritettem, hogy LAN ablakban amit fent kiir IP az nem az igazi adsl IP cimem, hanem az autoconfig IP az ethernet kartyara (nincs LAN nalam, de ezt automatikusan kiosztja, es nem lehet kikapcs)
azt kene valahogy megoldani, hogy directIP-nel ne LAN hanem NET iranybol varja a jatekost

de hogy?
R34N
a helyzet az hogy arra még nem sikerült rájönnönk hogy miért de a LAN/direct ip vagy müxik vagy nem. 8 fös lanpartyn 3-an láttuk egymást, kapcsolodni is tudtunk, további 3 ember látta a szervert de version mismatch-t irt ki a gém, a maradék kettö meg még csak nem is látta a hostot. mindannyiunknak ugyanaz volt a verzio (nem volt patchelve) ugyanaz volt a beirt serial, szoval semmi különbség nem volt mégis volt aki látta volt aki nem. furcsa dolgok ezek, de a tapasztalatom az hogy ha nem megy akkor felesleges szorakozni vele ugysem fog menni vagy legalábbis nekünk nem sikerült megoldanunk...

nem jatszik vele senki?
vagy mindenki megvette? (ha ha)

pls valakiii
vagy mondjatok egy cimet hol erdeklodjek
haho!
egy pro valaszoljon pls
multizik nem boltival valaki? hogy? pls irja le, mert nem megy a direct ip
router nincs
thx

(nem veszem meg a boltban, ne is farassz vele, vegyel inkabb te kettot)
Milyen kártyád van? ATi milyen?

Vedd le a Shadert low-ra! Nekem iszonyatosan szaggatott a menü és nekem is Ati kártyám van, shadert legkisebbre levettem, utána felvehettem minden beállítást maxra és ment gyorsan.

Sarapetike
magyar megjelenés mikor várható?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Na ezért érdemes elõbb mindent demo, de inkább warez változatban kipróbálni. Én erre a játékra 2000Ft ot nem adnék ki, nemhogy 10E-t.

Pedig megvettem eredetiben.

Én hatalmasat csalódtam. AMD Athlon XP 3000+, 1 GB RAM és egy Sapphire Radeon X800GT mellett 800*600-ban, szinte minimumon még a menü (!) is szaggat.

Nagyon fasz game! most vittem végig, szerintem eddigi legjobb Age of, leginkább a története miatt. A kampány részt nagyon jól megcsinálták.

Tud valaki hozzá csalás kódot?

Ridley
hi all!

egy kollegám kérdezte,hogy villognak a különbözõ "mosulok?"a képen mitõl lehet ez?

thx elõre is

AmdPower

a bonus disc-en mi van ?

Egyre jobb😊)
Valamit nem talál.

Ombika
Ez igen bobeszedu voltal,ez kb olyan,mint amikor pl allatorvos uzenocetlijere kiirjak 6 birka segitseget ker LOL vagy 1 malac fosik!!<#wave><#idiota><#taps><#banplz>

Segítsetek!
A telepitésnél hibát irki!

Ombika
Kinek a pap kinek a papne!!

Ennek a játéknak a megvásárlása elõtt erõsen ajánlott a warez verzió kipróbálása. Vagy legalább a demóé. Finoman szólva nem sikerült olyan jól,mint a korábbi részek.

mondja már meg valaki, hogy van e alapja azoknak a híreknek, hogy magyarul fog megjelenni, mert én arra várok, nem is játszottam vele, és szeretném majd megvenni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Mike at home
elmész és megveszed az eredetit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hogy lehet masolt jatekkal neten gamelni? van valami progi ami lan-t emulal hozza?

patch 1.3 is van mar
Ombika
Magyarositas letezik hozza?

KÖSZ!

De még egy gond:
Telepítéskor hibát irki<#szomoru1>

DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
Hello!
Kellene egy kiss segitség!
Nem tudom telepiteni a játékot mert nincs CD kulcs! És a CD nincs rajta.
Kérlek titeket, hogy irjatok le légyszives egy érvényes CD kulcsot az Age of Empires 3 - hoz!

Elõre is köszi.

Sziasztok!
Próbáltunk egy haverrel Direct IP-n keresztül játszani, miután Õ hostol és megadja az IP-t, nekem azt írja ki
connect után, hogy nincs olyan játék (NO game was found). Amikor én hostolok, és Õ connectol, akkor neki pedig "A
játékot megállította a hostoló"(The host canceled the game)... Próbálkoztunk Hamachi-val (miután kapcsolódtunk
egymáshoz a Hamachi által megadott IP-re mindkettõnknek "No game was found"-ot írt ki, az AOE3 által megadott IP-re
pedig az elsõ esetben leírtakat (Nekem "No game was found", havernak "The host canceled the game"... ), Battle.lan-al
is próbálkoztunk, de a Hamachi-n leírtakat értük el. Mit csináltunk rosszul?
vinko
Nekem Sp1-el is megy

Arsenal18
ismersz valami sokkal jobbat is esetleg?😊

Arsenal18
képeket néztem róla, az alapján lehet jó, de nem a grafikától fogok hasraesni, nem nagyon érdekel ha gyengébb is a graf csak a játékélmény meg legyen...

Arsenal18
érdekes hogy hallottam már mástól is hogy nem olyan jó játék...
de van aki agyon dícséri... :/
kíváncsi vagyok hogy mégis milyen...

Arsenal18
linked nincs hozzá véletlen ?😊

Arsenal18
oks

tomee14
sp2 kell

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Arsenal18
de az sp 2 kell hozzáá??
vagy indult már el valakinek csak sp1 el ???

tomee14
nem valami jó sztem

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Arsenal18
az sp1 et felraktam de nem indul el a játék, mert a " d3dx9_25.dll " -t nem találja... 😞
sp 2 nincs még fent, de csak azt kell feltennem, és menni fog a játék???
telepítés közben nem írt ki hibát a játék szval szerintem felcuccolt mindent jól, ráadásul a 9.0c-s directx van fent...