Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
1.3nak irta ki magat, de csak 1.0 volt igazabol (bent felejtettuk a tort exe-t a folderben es ennel megallt a patch, kiirt valamit 1 milliomod masodpercre, aztan becsukodott, mintha minden OK lenne) ha esetleg nalatok is lehet, hogy ez tortent, akkor telepitsetek ujra a jatekot, egybol utana fel a gyari patch-et, es utana az 1.3 tort exe bemasol (pl. gamecopyworld.com)
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
http://gamezweb.uw.hu/
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Amúgy sztem ha hálózati kapcsolatokban a Helyi kapcsolatnál kiveszed a pipát a TCP/IP-nél akkor menni fog. 😉
hamachival megy csak directIP-n
neked szerencsed van ha megy enelkul is vagy mas a konfigod vagy akarmi
Ciao
azt kene valahogy megoldani, hogy directIP-nel ne LAN hanem NET iranybol varja a jatekost
de hogy?
vagy mindenki megvette? (ha ha)
pls valakiii
vagy mondjatok egy cimet hol erdeklodjek
egy pro valaszoljon pls
router nincs
thx
(nem veszem meg a boltban, ne is farassz vele, vegyel inkabb te kettot)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
egy kollegám kérdezte,hogy villognak a különbözõ "mosulok?"a képen mitõl lehet ez?
thx elõre is
AmdPower
A telepitésnél hibát irki!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
patch 1.3 is van mar
De még egy gond:
Telepítéskor hibát irki<#szomoru1>#szomoru1>
Kellene egy kiss segitség!
Nem tudom telepiteni a játékot mert nincs CD kulcs! És a CD nincs rajta.
Kérlek titeket, hogy irjatok le légyszives egy érvényes CD kulcsot az Age of Empires 3 - hoz!
Elõre is köszi.
Próbáltunk egy haverrel Direct IP-n keresztül játszani, miután Õ hostol és megadja az IP-t, nekem azt írja ki
connect után, hogy nincs olyan játék (NO game was found). Amikor én hostolok, és Õ connectol, akkor neki pedig "A
játékot megállította a hostoló"(The host canceled the game)... Próbálkoztunk Hamachi-val (miután kapcsolódtunk
egymáshoz a Hamachi által megadott IP-re mindkettõnknek "No game was found"-ot írt ki, az AOE3 által megadott IP-re
pedig az elsõ esetben leírtakat (Nekem "No game was found", havernak "The host canceled the game"... ), Battle.lan-al
is próbálkoztunk, de a Hamachi-n leírtakat értük el. Mit csináltunk rosszul?
de van aki agyon dícséri... :/
kíváncsi vagyok hogy mégis milyen...