3128
  • grebber
    Mondom ott az a szaros rapidshare.de feldarabolod leszedik páran azt torrenten még terjesszük azt jólesz mindenkinek.
  • Ombika
    Hat ize nemtudok helyet sajnos ahove feltehetnem max toltem tolteni !! :)
  • dienesoft
    na szóval itt nagyobb a kép: [img=http://img482.imageshack.us/img482/356/aoe3hibja6pw.th.jpg]
  • dienesoft
    Na lécci télleg segítsetek nemtom mi lehet a probléma evvel a gammel mindent próbáltam már dxdiagon belül meg még ujratettem directx-et, de az sem működött...na valahogy így néz ki ez a hiba:
  • grebber
    Éppen erről tárgyalunk valahova felkéne tölteni megint!
  • Kori
    kösz akkor leszedem és köszsönöm is előre, de a letöltésre udnál betenni linket
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ha magyar változatod van, akkor rosszul jártál.
    Ugyanis, a MAGYAR verzióra MAGYAR 1.05-ös Patch-et kellene tenned. Amint felteszed az angol 1.05-ös Patch-et: a játék szövege angollá változik.
    S akkor jön képbe az én verzióm... lásd a képen.
    Szóval, a válasz: igenis kell neked az a magyarítás.

Nem ok nélkül küzdöttem vele fél napot. Nekem is megvan a MAGYAR verzió. Annak változata: 1.01-es. A legutolsó, hivatalos Patch: 1.05, ami létezik angol, német, francia, lengyel, cseh, vietnami és japán változatban - magyarban nem (még).
    Szóval, amit én összehoztam ezt a hézagot tölti ki.
  • Kori
    de a magyar változatot nem akarom magyarítani
  • grebber
    De ha már pl leszedtem én felzuzom torrentre ennyi!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
  • Kori
    a magyar vátozatra melyik patch-et kell felrakni?
  • IMYke2.0.0.0
    Az limites. Naponta meghatározott számú emberke töltheti. Ha megszakad, akkor oboa van. Letöltésvezérlők tiltva.
  • grebber
    Elirtam rapidshare.de max 100mb-os fájlokat lehet darabold 2 vagy 3 fele és tedd fel az a legegyszerűbb megoldás.
  • grebber
    Repidshare.de-re nemlehet ekkora fájlt feltenni?
  • Ombika
    Ha adtok helyet ahova feltolthetem felteszem es nem szedik le!!
  • dienesoft
    sziasztok!segítsetek!

Mikor indítanám a játékot egyből kidob egy ablakot, és kiírja, hogy "direct3d probléma"...ennyi...nem indul el a gáma. Pedig semmiféle krekk...plz help!!
  • Glasses
    Senki nem tud segiteni aki már leszedte a magyarositást a nagyobbat?
  • Kero
    Én is megköszönném ha valaki felrakná a 225 mb-os verziót / akár valamelyik torrent oldalra pl.Endless - Giga - Savaria / vagy bárhová ahonnan le tudnám/nánk/ tölteni
  • Glasses
    Köszi de sajnos nem használok DC++-t, torrentett igen ha valaki oda felrakná az jó lenne neked pedig köszi a fáradtságos munkát kár,hogy mi már nem tudjuk élvezni.
  • IMYke2.0.0.0
    DC++ -on kéne megnézni, hátha már valaki ott is osztja.
    Az első verzió csak 2 MB-os. Az nem működik.
    A második verzió 225 MB. Az műxik.

• Glasses
    Nem tudja valaki feltölteni aki már letöltötte egyszer sok emberkének okozna örömöt!
  • IMYke2.0.0.0
    Törölték az oldalt...
    Gondolom, "közbenjárt" valaki...
  • bobbe
    Szia!
    Ráklikkeltem a linkre, de azt írja, hogy nem regisztrált oldal
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök srácok, hogy segíthettem.
    Remélem, még sokáig tudom ezt tenni...
  • kabalthenbk
    lécci segítsetek! Jáccik innen vki neten routerral direct IPben??? a portforward.com -ot végigolvastam, megcsináltam, nem megy:( a DMZ-t megpróbáltam "enabled"re tenni, de nem engedte...Egyszóval várom az esetleges további megoldásokat!
  • golem
    Minden működik /már amit eddig ki tudtam próbálni/
    IMYke nem győzőm hangsúlyozni:KIRÁLY VAGY
    Mégegyszer köszönöm a munkád amit sok ember kedvéért végzel.
  • kemszi2
    nocheinmal:Köszi a magyarosítást
  • DrBrown
    IMYke!
    Régota figyelem a munkád, sok honosítást töltöttem már le, de most tudatosult bennem, hogy még meg sem köszöntem.
    További munkáidhoz sok kitartást kívánok, remélem betegségedből mielöbb felépülsz. Úgy gondolom az akarat többet ér az összes orvosnál.
    Köszönettel tartozunk neked!
    Még meglátogatlak...
  • DrBrown
    Te mIMYke! Általában nem szoktam magam ilyen ostobaságokkal fárasztani,
    de most mégis szeretnék egy kicsit hozzászólni a dolgokhoz.
    Csupán azért látogattam meg ezt a fórumot, mert szeretem az AOE-sorozatot és honosítást kerestem hozzá. Akaratlanul is megakadt a szemem a primitív stílusú hozzászólásaidon. Te beszélsz arról, hogy van aki a fórumon éli ki magát. Ez igen érdekes, mert ha jól látom, 9:52-től 17:06-ig bújtad a géped és azt lested, hogy ronthatod el más emberek jókedvét. Ez engem szánalommal tölt el. Szánlak azért, mert nincs egyetlen igaz barátod sem, szánlak azért mert internet függő vagy és szánom a szüleidet hogy csak ennyit tudtak produkálni.
    Sajnálattal tölt el, hogy országunkban rengeteg ilyen lelkületű ember van mint Te és gyanítom ezért tartunk ott ahol tartunk.
    Most tudom, örülsz hagy valaki "végre" foglalkozik veled, de ezt eltudnád érni máshogy is. Hívd meg valamelyik haverodat egy sörre és ne a sötét szobádban űlj egész nap. Hidd el jobban jársz. Ha volt türelmed mindezt elolvasni:
    Baráti Üdvözlettel elköszönök tőled.
    u.i.:kérlek ne fáraszd mind az 1 agysejtedet arra hogy válaszolj, mert többet nem foglalkozom a kérdéssel.
  • gamerman01
    Szeretnék a jóakarónak köszönetet mondani hogy létrehozta e csodás modosítást(magyarosítást)!!!!!
  • Sonajk @:o)
    Én is thx.
    Ha valakinek gondja lenne az 1.5-ös patch feltelepítése után a játék indulásával, itt talál megoldást rá.
  • 3P
    Köszi. Szedem is le. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm fiúk...

225MB-os, 1.05 Patch kompatibilis, ellenőrzötten működő magyarítás: http://aoe3hun.atw.hu/
    Ha gond van, jelezzétek.
    Nálam ment tökéletesen. Megjelent minden szöveg, grafika és video.
  • mIMYke észlény
    jaja te nagyon bölcs lehetsz... Van aki a fórumon éli ki magát van aki MAngás szexjátékokkal
    perverzió kérdése
    Még jó, hogy te nem vagy arctalan:)
  • Sonajk @:o)
    Bölcs gondolatok.
    Max. egyetértek veled.
  • 3P
    Köszönet a honosításért! :)
    A ritka kivételtől eltekintve hidd el nagyon sokan hálásak vagyunk az eddigi munkáidért.

Az ilyen névtelen/arctalan flame-előkkel meg tényleg nem érdemes probálkozni. Vélhetően az élteti, hogy legalább így fórumon valaki odafigyel rá, mert a valós életben...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy kipipálva.

61%-nál amúgy...
  • mIMYke észlény
    Még mielőtt nekiugranál icnek nem ő vagyok...
  • Bagoly81
    hány % nál jár?:)
  • IMYke2.0.0.0
    I.C. Ram.
    Azért gyanítom, hogy ő az, mert itteni - SG-beli - ellenségeim közül őrá vall ez a módszer...