3128
-
#2327 lehet hogy már kérdezték, de:
ha letöltöttem 1 pályát aminek a zipjében egy ".age3scn" és egy ".bak" file van akkor ezeket hova kell bemásolni hogy lássa a játék a pályát? -
#2326 [b][szin=red][hatalmas][center]Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek! -
#2325 és igen!!! a menü még mindig szaggat... hihetetlen ... -
#2324 magyar 1.06 pecs -
#2323 thx -
#2322 Patch-ek -
#2321 merre? -
#2320 leszögezném, nekem nincs meg a magyaritás :) -
Atomjoe #2319 Hi
Megjelent az 1.06 os patch az angol és a magyar verzióhoz egyránt.
-
#2318 Esetleg megkaphatnám Én is... -
#2317 privi ment -
#2316 Szerintem is. -
hup #2315 hol lehet letölteni a magyarositást?????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#2314 azért az nem semmi, h 1.05 mellett még mindig nem javitották a szaggató menü bugot ... végigolvastam a full topikot, nem segit ha shader low majd vissza high ra raktam ... csak ha végleg low-ra rakom, nade nemár... bosszantó.
az ilyen fejlesztő nem érdemli meg h fennmaradjon :(
gondolom a kieg. után is szaggatni fog a menü :D -
#2313 vagy annak a párezernek, aki mondjuk a klónt szedte le ... -
newc22 #2312 Akkor most hol lehet letölteni az age of 3 mgyarítását??????? -
#2311 :)))))) -
#2310 Mondjuk, ez a 12 ezer Ft-ért megvásárolt 1.01-es magyar tulajoknak valóban jó hír... -
#2309 nefárassz ...
a lényeg h igy nem kell netről vadászni 200+ megányi felesleges cuccot :) (ettől még az angol verziosoknak jol jön a te magyaritás pakkod...) -
#2308 Én sem, ugyanis ez lehet abból a verzióból, amit én hoztam össze... -
#2307 de lehet h nem én lepődök meg .... ;)
-
#2306 S akkor lepődsz... mert angol nyelvű lesz a játék...
-
#2305 A magyar játék 1.05re pecselésének menete:
- hun game install
- nem krekkel, csak elindit
- játékon belül az eszközök menüben : frissités - ekkor a játék leszedi a netről az 1.05öt és frissiti magát
- ezután az 1.05 nocd krekk szabadon használható, h többet ne kérje a CD-t
-
#2304 Onnan törölték az első lapot is... inkább ne...
-
Atomjoe #2303 Hi
Nem tudnátok feltennia magyarosítást monjuk az ATW-re , ingyenes és 500 megát ad.
Ha kell reggelek én.
Thx -
hup #2302 A FALAKRA LEHET VALAMIT RAKNI ???????????????????????????????
-
valaminick #2301 mi ez itt smsweb reklám?:) -
gyuri00 #2300 valaki nem akar játszani neten egyet??igaz még kezdő vagyok de azért kibróbálnám (inkább valmi amatőr ellen olyan mint én):) -
Bambbu #2299 www.wanadoo.atw.hu
-
valaminick #2298 :D okok semmi gond -
FGB #2297 tényleg nem neked szántam szért Bocsi!
A #2293-ra szántam válasznak.
Mégy egyszer bocsi! -
valaminick #2296 oksa! Én nem is mondtam ilyet szerintem félre nyomtál:) -
FGB #2295 nem szokásom, kifakadni, kiborulni, és vagdalkozni sem szokásom, ha valamit nem találok meg nem verem a fejem a falnak, keresem más helyen tovább. -
valaminick #2294 :D köszi -
#2293 Egyáltalán nem gond. Simán megoldottad és meggátoltad azt, hogy a tisztelt kolléga kifakadjon, kiboruljon magából és netán vagdalkozzon... -
valaminick #2292 Jóhát csak pont idenéztem aztán.. gondoltam megkeresem neki:)) -
#2291 Konkrétumokat írtam, de nem neki címeztem anno...
Neki is írhattam volna, de már elegem van abból, hogy az emberek benyögnek - nem csak itt, mindenhol - egy kér(d)ést, és várják a sültgalambot: küldjétek el ide ... stb.
-
FGB #2290 Köszöntem a választ.
sajnos nekem egyik se fog menni se a torrent se a DC.
sebaj már ugyis csak 3 küldetés van hátra és vége. azt meg mostmár kibirom. -
valaminick #2289 "Pedig csak torrenttel tudod beszerezni " /Endless torrent/. " Vagy, jó esetben, valaki visszaosztja épp a DC valamelyik HUB-ján."
-
valaminick #2288 dehogynem:D