3128
  • Lokisg
    Hihetetlen, de igaz.:)
  • Omlás
    jah már nem Wincomander hanem Totalcomander :P
  • Omlás
    Csak egy infó magyarosításügyben:
    Hivatalos oldalról a magyar verzióhoz való 1.06 os javítást letöltöd
    Wincomanderrel kicsomizod a fájlt amit kaptál! majd futtatod a telepítőt amit a kicsomagolás után kaptál!
    a gameCopyWorld ről leszeded az angol verzióhoz való 1.06 os cracket és így magyar lesz a game....

üdv...
  • Sheltem
    Hogyan tudom visszaállítani magyarról angolra a játékot? Alapból úgy van meg, hogy magyar, mik azok a fileok amiket le kell cserélnem?
  • mohojojo
    pontosabban kell egy kis segéd progi ami a hamachi ip állitja be alapértelmezettként ..
  • mohojojo

hm... de megy a HAMACHI 2 router-es ember között !!!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ha ennyire béna vagy, akkor megérdemled...
  • Fejes021
    Érdekes. Beírtam a firefoxba, hogy "a te honlapod" és nem tudta megnyitni az oldalt.
  • juhap
    Sziasztok!
    Szia Toma!

Pontosan megtudnád mondan, hogy hogyan is lehet eljutni ahhoza a magyarításhoz amit te feltettél? Előre is kösz.
  • The Fugitive
    Hali!
    engemet érdekelne, már csak az kellene pontosan hogy mikor is, meg hova is? :)
    msn: [email protected]
  • IMYke2.0.0.0
    A honlapomról. És a Still Life magyarításról van szó.
  • Fejes021
    őőőőőő. Honnan is?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • Lokisg
    Köszi a segítséget!
  • IMYke2.0.0.0
    Töltsd le újra - fenn van egy hibátlan.
  • Lokisg
    Hali!

Bocsánat, ha már másvalaki kérdezte, de mi a teendő, ha a magyarítás azt írja ki, hogy "lejárt"?
  • IMYke2.0.0.0
    Az a magyarítás, amit majd bombadiltoma közzétesz - és amit anno én gyártottam, és tettem közzé - tartalmazza az 1.05-ös Patch-et. Nem kell hát semmit szenvedni vele.

• Sheltem
    Sziasztok

Létezik a magyar verzióhoz 105 ös patch ? Mert a sima nem megy fel azt írja keressek magyarhoz patchet. Előre is köszi ha vki tudja.
  • bombadiltoma
    Sziasztok

Ha valakit érdekel feltöltök egy bizonyos 220 megányi magyarosítást, egy atw-re nemsokára :) Amúgy hamachi-val szeretnék neten játszani, de nem akaródzik, nem jelenik meg a szerver, direkt ip-vel pedig csak csatlakozik de nem jut be :S Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. egyebek közt itt, vagy [email protected]

Üdv Toma
  • imilee
    Hi! Nekem olyan bajom van, hogy minden pálya kezdetekor egyszerűen kilép ezzel az utasitással "aoe3.exe hibát észlelt ezért leáll..." ez mitől lehet, és hogy van é megoldása. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • j0nNyKa
    igen nfs megy vele, es ahogy azon az nfs-es magyar oldalon le van irva, be is configoltuk, latta is egymast a 2 git, de a jatekok mar nem lattak egymast :\
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen segítenék, de nem játszom online... így nem is próbálkoztam a dologgal.
  • Mikiller
    GIT jó routerrel, legalábbis NFS:U,U2,MW megy vele.
  • j0nNyKa
    Visszaolvastam ugy 500 hszt, de csak debil nyomorek embereket, 1 kedves forditot, meg par ertelmes arcot talaltam. Hamachi nem jo, mert 2 routeres ember kozt nem is fog soha menni, mielott valaki elkezd okoskodni, NEM FOG MENNI MAGIC PORTTAL SEM. Ez a GIT nem tudom, hogy muxik, de mivel azt irtak, ez sem jo 2 routeres ember kozt, ezert szinten kilove. Marad a battlelan, de azzal meg ott a gond, hogy a helyi halozati ipmre kreal. Tehat senki semmit nem tud erre ?
  • j0nNyKa
    Hali!

Battlelan segitsegevel szeretnenk jatszani neten kereszul az age ofot. Krealasnal sajnos az igazi lanipre kreal (192.168.*.*), ezert nem tudunk csatlakozni. Valami megoldas ?
  • mohojojo
    szóval ja nem tom néha furcsán értelmes szavakat félre gépelek és kusza mondatokat szerkezetek talán mert fáradt vagyok vagy sietek :)
  • mohojojo
    AHA ÉRTM. TÉNLEG NAGYON VICcESEN MINDEZEN ÁLTAL TANULSÁGOSAN REAGÁLTÁL A KÉRDÉSEMRE DE EZEN FELÜL MÉG MINDIG ÉRDEKELNE HOGY MILYEN PORTOKAT ILLETVE FÁJLOKAT KELL KIENGEDNI A NETRE.

és hogy milyen ótavarul gépelek az egy másik dolog ...

előre is kössz
  • aiguo
  • arty
  • IMYke2.0.0.0
    POROK: Bababhintőpor, Antrax...
    filék: Tengeri halfilé, pulykacomb filé...

Talán normálisan kellene kérdezni!
  • mohojojo
    Sziasztok ..

lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudjátok milyen POROKat illetve filéket használ a játék ? mert a tűzfal kifagyasztja állandóan ....

köszi
  • balika2000
    köcce a kódot nekem sikerült és maygar játék:)
  • Met
    Átlehet konfigurálni a hotkey-eket?
    Nem találom sehol :(
  • IMYke2.0.0.0
    DC++ / Torrent. 225 MB.
  • hup
    legalább egy linket hogy hol lehet letölteni a magyarositást
  • arty
    nyugi, annyira azért nem érdekli ;)
  • hup
    :D
  • grebber
    Már bocsi de ha annyira érdekel a game akkor egy rohadt fél oldalt visszolvashatnál!!

W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD
  • lacaankar
    age of empires 3 cd kulcs kellene [email protected] küldje már el köszi
  • lacaankar
    letöltötem az age of empires 3-mat de kéri a kódot valakinek meg van-e ha igen küldje már el???