3128
-
Lokisg #2367 Hihetetlen, de igaz.:) -
#2366 jah már nem Wincomander hanem Totalcomander :P -
#2365 Csak egy infó magyarosításügyben:
Hivatalos oldalról a magyar verzióhoz való 1.06 os javítást letöltöd
Wincomanderrel kicsomizod a fájlt amit kaptál! majd futtatod a telepítőt amit a kicsomagolás után kaptál!
a gameCopyWorld ről leszeded az angol verzióhoz való 1.06 os cracket és így magyar lesz a game....
üdv... -
#2364 Hogyan tudom visszaállítani magyarról angolra a játékot? Alapból úgy van meg, hogy magyar, mik azok a fileok amiket le kell cserélnem? -
#2363 pontosabban kell egy kis segéd progi ami a hamachi ip állitja be alapértelmezettként .. -
hm... de megy a HAMACHI 2 router-es ember között !!! -
#2361 Hát ha ennyire béna vagy, akkor megérdemled... -
#2360 Érdekes. Beírtam a firefoxba, hogy "a te honlapod" és nem tudta megnyitni az oldalt.
-
juhap #2359 Sziasztok!
Szia Toma!
Pontosan megtudnád mondan, hogy hogyan is lehet eljutni ahhoza a magyarításhoz amit te feltettél? Előre is kösz. -
The Fugitive #2358 Hali!
engemet érdekelne, már csak az kellene pontosan hogy mikor is, meg hova is? :)
msn: [email protected] -
#2357 A honlapomról. És a Still Life magyarításról van szó. -
#2356 őőőőőő. Honnan is? -
#2355 Szívesen. -
Lokisg #2354 Köszi a segítséget! -
#2353 Töltsd le újra - fenn van egy hibátlan. -
Lokisg #2352 Hali!
Bocsánat, ha már másvalaki kérdezte, de mi a teendő, ha a magyarítás azt írja ki, hogy "lejárt"? -
#2351 Az a magyarítás, amit majd bombadiltoma közzétesz - és amit anno én gyártottam, és tettem közzé - tartalmazza az 1.05-ös Patch-et. Nem kell hát semmit szenvedni vele.
-
#2350 Sziasztok
Létezik a magyar verzióhoz 105 ös patch ? Mert a sima nem megy fel azt írja keressek magyarhoz patchet. Előre is köszi ha vki tudja. -
bombadiltoma #2349 Sziasztok
Ha valakit érdekel feltöltök egy bizonyos 220 megányi magyarosítást, egy atw-re nemsokára :) Amúgy hamachi-val szeretnék neten játszani, de nem akaródzik, nem jelenik meg a szerver, direkt ip-vel pedig csak csatlakozik de nem jut be :S Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. egyebek közt itt, vagy [email protected]
Üdv Toma -
imilee #2348 Hi! Nekem olyan bajom van, hogy minden pálya kezdetekor egyszerűen kilép ezzel az utasitással "aoe3.exe hibát észlelt ezért leáll..." ez mitől lehet, és hogy van é megoldása. Előre is köszönöm a segítségeteket. -
#2347 igen nfs megy vele, es ahogy azon az nfs-es magyar oldalon le van irva, be is configoltuk, latta is egymast a 2 git, de a jatekok mar nem lattak egymast :\ -
#2346 Szívesen segítenék, de nem játszom online... így nem is próbálkoztam a dologgal. -
#2345 GIT jó routerrel, legalábbis NFS:U,U2,MW megy vele. -
#2344 Visszaolvastam ugy 500 hszt, de csak debil nyomorek embereket, 1 kedves forditot, meg par ertelmes arcot talaltam. Hamachi nem jo, mert 2 routeres ember kozt nem is fog soha menni, mielott valaki elkezd okoskodni, NEM FOG MENNI MAGIC PORTTAL SEM. Ez a GIT nem tudom, hogy muxik, de mivel azt irtak, ez sem jo 2 routeres ember kozt, ezert szinten kilove. Marad a battlelan, de azzal meg ott a gond, hogy a helyi halozati ipmre kreal. Tehat senki semmit nem tud erre ? -
#2343 Hali!
Battlelan segitsegevel szeretnenk jatszani neten kereszul az age ofot. Krealasnal sajnos az igazi lanipre kreal (192.168.*.*), ezert nem tudunk csatlakozni. Valami megoldas ? -
#2342 szóval ja nem tom néha furcsán értelmes szavakat félre gépelek és kusza mondatokat szerkezetek talán mert fáradt vagyok vagy sietek :) -
#2341 AHA ÉRTM. TÉNLEG NAGYON VICcESEN MINDEZEN ÁLTAL TANULSÁGOSAN REAGÁLTÁL A KÉRDÉSEMRE DE EZEN FELÜL MÉG MINDIG ÉRDEKELNE HOGY MILYEN PORTOKAT ILLETVE FÁJLOKAT KELL KIENGEDNI A NETRE.
és hogy milyen ótavarul gépelek az egy másik dolog ...
előre is kössz -
aiguo #2340 -
#2339 -
#2338 POROK: Bababhintőpor, Antrax...
filék: Tengeri halfilé, pulykacomb filé...
Talán normálisan kellene kérdezni! -
#2337 Sziasztok ..
lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudjátok milyen POROKat illetve filéket használ a játék ? mert a tűzfal kifagyasztja állandóan ....
köszi -
balika2000 #2336 köcce a kódot nekem sikerült és maygar játék:) -
#2335 Átlehet konfigurálni a hotkey-eket?
Nem találom sehol :( -
#2334 DC++ / Torrent. 225 MB. -
hup #2333 legalább egy linket hogy hol lehet letölteni a magyarositást -
#2332 nyugi, annyira azért nem érdekli ;) -
hup #2331 :D -
#2330 Már bocsi de ha annyira érdekel a game akkor egy rohadt fél oldalt visszolvashatnál!!
W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD -
lacaankar #2329 age of empires 3 cd kulcs kellene [email protected] küldje már el köszi -
lacaankar #2328 letöltötem az age of empires 3-mat de kéri a kódot valakinek meg van-e ha igen küldje már el???