Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
iLove oHs.
Örömmel fogadnám, ha valaki ellátna tanácsokkal!!!!
Kössz!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
csak a magyarosítást hol tudom leszedni?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
megjelent magyarul
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ITT!
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Maradtak azért hibák, de nekem a patch elõtt is tetszett és most utána is.
Ez van srácok 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Akkor hát rajta 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Padu
MDJV4 - XHPKD - DY22X - G29H4 - 8282G
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Tudna valaki Cd-key-t adni?
Köszi!
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
pl a nvidia 6600gt a maga 128mbjával sok 256mbos kártyát megeszik,s már támogatja a Shared Model 3.0-t.s ha valakinek megtetszene a 6600gt nehogy összekeverje a másik 6600al amit szintén az Nvidia ad ki,a gt feliratot figyelje,a sima 6600 van 256mbal mégis gyengébb a gt 128ával szemben,
Én szeptemberben szedtem ki a nvidia5200-t a gépbõl 2004márciusában még futott vele a gép de be kellett látni váltani kell.
azóta 6600gt van benne,dorombol mint a kiscica,512alatt meg nem mennék neki játéknak,de inkább jobb ha 1gb van benne,de az 512tényleg a min,mert a windows is sokat eszik belõle.
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
<#nemtudom>#nemtudom>
bár így már kezd nem annak tûnni 😊
De azá kössz
Tudna vki vmit hozzászolni?
nem jutok a második kornál sohasem tuvább mert kilép hibát jelezve..
plíz!
Azért köszi a tippet, megpróbálom beiktatni.
Megköszönném ha ajánlanál egy linket vagy egy prognevet amivel ezt meg tudnám oldani ill. letölteni