3128
-
FGB #2287 Minden tiszteletem a munkidnak ezért ismét elolvasom az elejéről mondjuk 2200-as hozzászolástól, remélem mostmár meg lelem. :) -
#2286 Csak azért sem fogok konkrétumokat írni...
Ha valóban elolvastad az előző 3-4 oldalt, és nem csak a linkeket kerested, akkor tudod, hogy hol találod!
A sültgalambot nem adhatjuk a szádba.
-
FGB #2285 ezt most nem értem...
most olvastam vissza 3-4 oldalt, van egy oldal az atw.hu-n de azt az oldalt törölték, így arrol az oldalról már nem lehet letölteni. más helyet meg nem találtam. -
#2284 Mert ha valami nem kék, akkor az téged nem is érdekel...?
-
FGB #2283 lehet hogy vak vagyok, de én akkor sem találom a linket. -
#2282 Erőltesd meg magad egy kicsit! -
FGB #2281 priviben küldje el nekem valki a választ
köszi előrre is. -
FGB #2280 Honnan lehet letőlteni a magyar vátozatot vagy legalábba a magyarítást? -
Bambbu #2279 Valaki azt nem tudja megmondani h melyik országgal vagy kivel legyek h legyen hajító gépem is ami gurul a lábán vagy olyan nincs benne?! -
Bambbu #2278 Köszi Grebber
-
#2277 W987Y-6PWK3-CDDTC-R9DPX-4PMTD -
Bambbu #2276 Valakim segítsen már nekem letöltöttem az Age Of Empires 3 magyart de kéri a kódot valaki belinkelné köszi! -
#2275 hmm...bár ha ezzel gondot okozok a magyar terjesztőknek akkor nem teszem fel én is megvettem a magyar verziót, csak hát.. az ESO-n nem lehet csak 1.05-el játszani.. -
#2274 Nekem van tárhelyem ahová feltehetném nektek, csak nekem nincs meg a magyarosítás :P Ha le tudnám valahonnan tölteni utána felraknám biztos helyre.. -
hup #2273 nem tudom hogy nekem milyen "verzio" van meg mert a képeken sem ugyan az minta a játékban meg a katonákat sem tudom alakzatokba tenni
De teljesben valahonnan le lehetne tölteni -
hup #2272 hogy lehet a katonákat alakzatokba tenni mert nem tudom
már mindenhogy brobáltam erre ez a megoldás
A jobb meg bal egérgombot egyszerre nyomod és mozgatod az egeret, miközben kivannak a századok jelölve -
#2271 nem kell neki az sp2 esetleg? -
#2270 Sziasztok!Ecer már írtam, hátha másodszorra észrevesztek.
Eccerűen nem akar menni a játék.Mikor indiítom, kiírja hogy Direct3d inicializálási hiba. Na, mitől lehet EZ? Minden működik, midne game, a legújabb Catalyst van fent, a 6.3-as.
Segítsetek lécci!Valami tippet!! -
#2269 Ezt te most komolyan nekem címezted?!
Olvass kicsit vissza, érteni fogod, miért is akadtam ki...
-
bujdy4 #2268 Nem is fogak.Kiadták magyarul is. -
#2267 Tévedés. Nem hinném, hogy belemennének egy hivatalos honosítás terjesztésébe...
-
Atomjoe #2266 Thx
Sajna nekem egyik sincs.
Csak 1 tipp: van egy hivatalos magyar oldal is. Velük nem lehetne felveni a kapcsolatot, hátha oda fel lehetne tölteni. http://www.ageofempires3.hu/ -
Sp4nK3R #2265 A jobb meg bal egérgombot egyszerre nyomod és mozgatod az egeret, miközben kivannak a századok jelölve -
#2264 Pedig csak torrenttel tudod beszerezni. Vagy, jó esetben, valaki visszaosztja épp a DC valamelyik HUB-ján.
Empire Earth 2 (ahogy az első része és annak küldetéslemeze is ) hivatalosan honosítva jelent meg. Hobby-magyarítás emiatt nem készült hozzá.
-
Atomjoe #2263 Hi
Honnan tudom letölteni a magyarosítást?(Torrentet vagy mit nem használok. )
Imyke2000 a Empire Earth 2 höz létezik magyarosítás??
Előre is Thx -
hup #2262 hogy lehet a katonákat alakzatokba tenni mert nem tudom
már mindenhogy brobáltam
-
Piko888 #2261 Köszi szépen -
#2260 Mindegyikben minden le van fordítva. [Szövegek, grafika és video feliratozás]
Ugyanis, én az alap verziót módosítottam, hogy működjön a Patch-el!
-
Piko888 #2259 Bocsi, nem akartalak felhúzni csak annyit akartam hogy mi nincs leforditva az egyikben és mi nincs a másikban. Nem kell egyszerre felkapni a vízet. -
#2258 Most akkor írjam, hogy hülye kérdésre mit lehetne válaszolni...?
Nem írom, vess magadra!
Ha annyi nem esik le, hogy az 1.05-ös javítással működő jobb neked, mint a régebbi verziójú, akkor ne is töltsd le a magyarítást! -
Piko888 #2257 Az eddig okés csak az nem tiszta hogy melyik miben jobb? -
#2256 Az, hogy az eredeti csak az 1.01-es verzióval működik [mivel maga a hivatalos honosítás is az 1.01-es Patch-el lett feljavítva!], míg az "enyém" már működik az 1.05-össel is!
Telepítési eljárás: #2198! -
Piko888 #2255 Hi!
Srácok mi a különbség az eredeti magyarosítás és az imyke féle között?
Thanx -
#2254 ez szép volt tőled ;) -
#2253 -
Roby #2252 Neked is köszönöm IMYke2k! -
#2251 #2198-ast olvasd el!
-
baca01 #2250 a magyar verzióhoz hol találok patchet?
leszedtem az angolhoz az 1.05-öst de nem engedi felrakni...:(
plz help -
Roby #2249 Köszi szépen! -
#2248 Feltettem.
Ha gondolod töltheted ;)