3128
-
obe #2688 hello srácok..pár hete még volt faq, nos nekem nem fejezi be a telepítést, és ott olvastam rá orvosságot..szóval meg tudja mondani vki, hol olvashatom a faq.t?...köszi -
#2687 Nem tom nekem nincs 5letem, de a géped tetszik én is hasonló konfigot akarok majd megcsinálni, az alaplapom má megvan:). -
#2686 hy all...
Most bővítettem a gépemet, és gondoltam végigtolom a gamet, de valamiért brutálisan akadozik.
A gép az aláírásban található.
Sajnos driver a 8800-hoz csak 2 db. van, és egyikkel sem javúl szemernyit sem a helyzet.
Valakinek valami ötlete esetleg? -
MhyCroft #2685 Hali!
Hamatchin mi is összekötjük de egyszerűen nem megy.
A hamatchis ip alpján próbálkozunk castalkozni de nem megy. Sőt va mikor látja a másikat is, szal kiírja hogy Peti Game s rákatt elkezd csatalkozni s kiírja h nem lehet hozzá csatlakozni.
Ha ipt irunk be akkor is ez van, mindekinek ugynaz a patch.
Előre is thnc, hello:) -
Joe1987 #2684 ha valakinek van kedve neten játszani keressen meg
MSN: [email protected] -
Realtibi #2683 na msor megint le leszek szidva
de ha haveral akarok neten jáccani hamacsiva öszekpcsoljuk egymást és amikor inditanánk a gamet akkor kirja hogy nincs bent a cd
valaki tudna segiteni????? -
asd16 #2682 age3 tört verzióval hogy lehetne neten játszani aki tuja íde írjon vagy az MSN címem [email protected]!!! előre is kössz! -
CzKaresz22 #2681 Keress meg s tolok Veled gamet...
-
asd16 #2680 age3 tört verzióval hogy lehetne neten játszani pls aki tuja MSN címem:[email protected] -
Realtibi #2679 már megoldodott a problémám
köszi a segitséget és bocsa a fölös hszokért -
CzKaresz22 #2678 MSN:[email protected] -
Realtibi #2677 itt ezeket már letöltöttem
de ha felrakom akkor elindulna de kéri a helyes cdt
valami krekk kéne valahonnan
5let? -
asd16 #2676 aki tudja hogy lehet tört verzióval neten játszani adja meg az msn címét vagy írrjon ide pls!!!! -
BenceYCE #2675 Itt? -
asd16 #2674 a hamachi le van töltve mert tört vezió van meg és hogy lehetne nten játszani vele??? -
asd16 #2673 csá all nah hogy lehetne neten játszani pls -
Realtibi #2672 jo most lehet le leszek hurrogva hogy mekkora balfa...... vok de nem találom azt a patchet amin fut az age of empires 2.Pedig a googlal is kerestem szal ne irjátok hogy a haverom átnéztem egy csomo linket.kérem az a kedvs forumozot ha tudja hogy kell akkor legyenszives irja meg nekem.
elöre is köszönöm -
Realtibi #2671 az ms az a microsoft akar lenni??? -
asd16 #2670 letöltötem és azstán??? -
asd16 #2669 hallod de mond má meg pls -
#2668 google a barátod -
asd16 #2667 És azt honnan leht letölteni??? -
#2666 hamachival simán megy -
asd16 #2665 Jó éjt all.Hogy lehetne tört verzióval neten játszani aki tudja írjon pls. előre is kössz!!! -
#2664 ale lujja itt hála istenek nem RaST a házigazda mert ezt az üzimet is törölné -
Realtibi #2663 adj egy linket plz -
BenceYCE #2662 Ms honlapján egy peccset az xp run-hoz. -
Realtibi #2661 öö lenne egy kérdésem
felraktam az age of empires 2 öt
de nem megy mert xpm van
mit kell leszednem hohyg menjen windows xpn??? -
#2660 én most mythology-val játszok...újra elővettem.Nagyon eltalált kis játék az.Éppen vmelyik nap mondta haverom hogy elővette,és kedvett kaptam rá én is.amúgy se tetszett ez az aoe 3 -
#2659 jah csak nem tudtok ESO-n játszani.. a szar kampányt meg egyszer végigviszitek, aztán dobjátok is a kukába -.- -
MhyCroft #2658 Hello!
Haratchival próbálunk haloban jatszani de nem megy. Latom a megkrealt jatekot de csatlakozás utána azt dobja visza h nem tud hozzá csatalkozn i. Miért van vagy a hamatchit mire állítsuk be?
Thnx, csövi.
Jah, 1.08-s patch, magyar és nagol aoe3-k. -
tibike21 #2657 Sziasztok a kieglszitőhöz létezik magyarosítás? -
#2656 de....
név: aoe3hun_public
pass: aoe3hun_public
[size=8](forrás: http://hamachi.extra.hu/ )[/size] -
#2655 És nem adnátok meg valami közös címet?
hogy felmehessünk a szerverre
-
#2654 Igen hamachival lehet s imán játszani igaz egy másik file csomag is szükséges hozzá de megoldhatő bővebben itttalálhatsz leírást.
Illetve sok magyar pedig nem engedheti meg magának hogy megvegye eredetibe .... -
Plata #2653 Ja erre válaszoltam az elöbb,csak mellékattintottam. -
Plata #2652 Hogy miért,mert sok magyar vérében benne van a lopás. -
#2651 Tört verzióval nem lehet neten játszani, de ha mégis az van, akkor talán próbálkozz a Hamachi nevű programmal. -
#2650 Mivel lehet játékosokat találni?
Nekem már AGE II-vel sem ment :(
Internetes kapcsolatom: rádióhullámos valós le és feltöltés: 150kb/s -
#2649 Please answer!!!!!!!!!!!!!