3128
-
#2728 Elrepül az nekem is :D csak nem olyan messzire meg nem olyan élethűen... olyan mintha egy kővé dermedt figura repkedne :D A home city-ben pedig olyan beállításokat láttam egy trailerben, hogy lehetett a szövetségesnek katonákat meg technológiát küldeni. A formációk meg nekem is megvannak, csak nem úgy, mint a trailerben :D ott olyan volt, hogy jött az enemy, 3 sorba beálltak a katonák és mikor az első sor tüzet nyitott, lehajoltak és tüzelt a második sor és így tovább...
de mindjárt teszek fel képet megmutatom hogy mire gondolok :D -
AC2 #2727 Sztem nem igaz :D Az űgyugolyó ha elkap vkit, nekem is el szokott repülni, a home city felépítésénél nem tudom hogy érted hogy jobb, formációt pedig be lehet kapcsolni a beállításoknál.
Nekem reloaded-es verzióm van. -
#2726 Igaz, hogy a játéknak 2 változata is van? Mert láttam trailereken egy másik fajta AoE3-at, amiben pl. ha egy emberkét elkap egy ágyúgolyó elrepül vagy 20 méterre, meg a home city felépítése is jobb volt, ja meg voltak benne formációk is, mint pl. a szakaszos sortűz.
A másik változat meg picit gyengébb sztem, nekem is az van meg. Pl. a Reloaded meg a Digitalman-os törésekre gondolok. Ebben a verzióban van egy csomó hiba, hogy pl. a gyalogság átlő a falon meg a halyók egymásba olvadnak. Na szóval meg van valakinek az előző verzió? Vagy azt ki sem adták? -
Romel #2725 UPPP! Aki akar csatázni lépjen be a hamachi szobába és privizzen! -
Romel #2724 Rakd fel! :D War Chiefs is jöhet ha gondoljátok. -
AC2 #2723 én mennék, csak hát nincs fönn a gamma -
Romel #2722 szoba: Kaloz2
jelszó: kaloz2 -
Romel #2721 Hali! Ne felejtsük el a játékot :)
Aki szeretne multizni, ne habozzon, csatizzon (HAMACHI):
------------------------
szoba: Kaloz2 -
jelszó: kaloz2 -
------------------------
A játékra a 1.11-es (legújabb) patchet tegyétek fel.
Pm-et dobajtok hamachin.
-
#2720 angolul nem megy? :\ -
Wasse 1 #2719 Valaki eltudná küldeni a magyarítást?
-
shenmu #2718 Hy!Tudja valaki miért nem megy a 64 bites gépen a játék?A régi 32-sen simán ment.Azt írja ki nem talál valami Data. fájlt. -
hotburrito #2717 köszi -
#2716 először is ajánlom egy patch telepítését (abban kijavították ezt a "hibát") de egyébként a nyilak felett ott van egy "PAUSE" gomb, azt megnyomod és megy tovább... -
hotburrito #2715 kérlek segítsetek nem tudok vmit. betöltöm a mentett játékomat és ki van írva hogy "játék megállítva" és rá tudok klikkelni az egységekre de nem mennek sehova és nem működik semmi. rámegyek a menüre aztán megint a menüre és akkor kiírja hogy játszma folytatódik de nem változik semmi ugyanúgy áll a játék az embereimet nem tudom mozgatni...lécci segítsetek -
#2714 sziasztok! valaki mondja meg kérem, hogy ezzel mit kell csinálni, mert amikor ESOn akarok csatlakozni egy játékhoz, vagy játékot csinálni, ezt az ablakot dobja ki...
-
#2713 a legviccesebb, hogy Az egri csillagok az újkorban játszódik -.- -
#2712 egyépként semmike....épen játszadozok:) -
#2711 cia!hm....ismerlek??:) -
#2710 Hali Barbi! Mizujs? -
#2709 Halika!!! -
Plata #2708 Ne csak nyilpuskást képezz hanem közelharcosokat is,1 telepest és a föhöst pakold be a hajóba és fedezd fel a vizet,néhol kincsre bukkanhatsz,van amit keményen öriznek van amit a hösöd is megszerezhet,nemcsak kincsek hanem pénz kaja és fa is van,amihez kell a telepes. -
Plata #2707 Nemsokára jön,még konkrét idöpont nincs,de már készül. -
#2706 Igen, a War Chiefs-hez kell az alap game is. -
DrJunior7 #2705 Léccy gyorsan írjatok non fontos!!!!!!!!!!!!!!!! -
DrJunior7 #2704 Hogy a warchieffel tudjak jáccani fel kell először rakni az alap gamet??? Mert amikor én rakom a warchiefet akkor vmit szart kiír szal kell hozzá az alap game is???? Előre is thx
-
#2703 -
#2702 Csinaltam most jatek kozben egy kepet:
Igy be kellett vedenem az egyik pontot, ahonnan gozerovel tamad a gep. Eloretolva a fal melle 5 outpost, ami tud tuzelni, kicsit hatrebb meg ket hatved outpost, es mellejuk beallitottam egy nagy batar mortart. Annak az a szerepe, hogy a szazaval erkezo ellenseg sorait megtizedeli, es mire odaernek a falhoz, mar sokkal kevesebben vannak. A harom healer (pap) szerepe pedig a kovetkezo: az ellenseg, ha a mortaromat lovi, az nagyon hamar szetesik, ezert a papokkal mindig aldom csata kozben. 3 pap meg azert kell, mert egy nem eleg, es nagyon lassan toltodnek fel a papok, nem lehet veluk egyhamar ujra aldani. Szal ez igy jo taktikanak tunik, es meg igy is gyenge az a pont, nem tudom, mi a fene kene meg, hogy megallitsa az ellent. A kepen eppen lathato, hogy a mortar mar tizedeli az ellent, hullanak is rendesen tole. -
#2701 Ma delutan erkezett meg a megvasarolt, origi Age of Empires III-am, az amazon.co.uk-rol rendeltem, mivel az UK-ban elek. DVD dobozban van, es abban van benne a 3 CD egymasra pakolva. Megkuldtek az eredeti szamlat is, meg megvan az origi serial is, ugyhogy meg bizonyitani is tudom, hogy eredeti. :) Felpakoltam a notebookomra, es raraktam az official 1.11-es patch-et. Fel is ment szepen, a jatek is fut jol. Az ATi Radeon Xpress 1100 (x300)-am jol birja a notebookomban, meglepoen jol fut vele. A shadow quality-t kikapcsolva es a shader quality-t lejjebb veve 1280x800 nativ felbontasban tudok vele akadas nelkul jatszani. A palyatoltes utan szaggat egy picit, amig uj teruletekre pozicionalok, de utana mar fut szepen. Jol is nez ki, meg vagyok vele elegedve. Mondjuk a War Chiefs miatt vettem meg az alapot, mert csak erre lehet a kieget telepiteni. -
bootsector #2700 Nem tudja valaki, a War Chiefs kijött egyáltalán magyarul?? Mindenhol csak az angol verziót látom belőle, de ha az alapjáték magyar, akkor nem ártana, ennek sem. Csak mert patch van hozzá magyar, azt láttam a hivatalos oldalon is, de magát a progit, sehol, csak angol... -
AC2 #2699 A cd kulcs stimmel? -
#2698 Hy Srácok!
Vki próbálta már hamachival a gémet? mert nekünk vmiért nem működik...lát a haver csak amikor csatlakozna akkor van bibi!
-
NB2 #2697 Köszi!
Én sem ismerem ezeket az editorokat, csak copyztam, azé vok ennyire hülye hozzá:) Gondolatban megfordult a fejemben, hogy csináljak pályát, de aztán inkább játszottam az idő alatt:) -
#2696 Állítsd be a mesterséges intelligenciát Default-ra!
Úgy vettem észre, hogy - bár rengeteg típus van - egyik sem működik a "default-on" kívül.
Talán valamilyen patch segíthet a problémán, nem mélyedtem el a témában... -
NB2 #2695 Bővebben?:)
Ez nekem annyira nem világos. Tudom én vok a hülye:) -
AC2 #2694 Esetleg mesterséges intelligencia nem ártana... -
NB2 #2693 Üdv!
Egy másik fórumból copy, hátha tudd valaki segíteni:
Segítség kéne!
Ha magam építek pályát, akkor a lerakott ellenfél meg sem mozdul. A felderítője és a "jövendőbeli városközpont" csak csücsül, de nem csinál semmit.
A játékosok beállításánál természetesen magaman "human"-nak, a többi játékost "computer"-nek állítottam be, más csapatban vannak, de csak állnak, álldogálnak, ha oda megyek, akkor rám lő a felderítője ugyan, de nem kezdenek fejleszteni.
Pedig egy általa generált világot próbáltam (többször is) átalakítani, nem teljesen tiszta lappal indultam.
Ha valakinek van tippje, hogy mit állítsak be, segítsen!
Köszi
Bende -
mzoli70 #2692 Nagyon szépen köszönöm nektek!!
Már 1000 éve szerettem volna játszani!
Máris keresem...
Mégegyszer KÖSZI !!!
-
#2691 4000 forint bármely media marktban :C -
#2690 www.serials.ws -
mzoli70 #2689 Sziasztok!
Kis segítség kellene, age 3 kulcs, mert nem tudom feltelepíteni a játékot.
SOS.