Age of Empires III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
milyen játékok vannak még, amik hasonlítanak az AOE sorozatra, mármint ugyanúgy kell játszani velük.
ÉS ha igen milyen program kell, hozzá, hogy mûködjön is?
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
És persze azért, hogy hitelt érdemlõen közzétegyem ezt az információt az oldalam új - idevágó témájú - Trükkök szekciójában.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egy nyári hozzászólásban azt írta valaki, hogy az angol verzióra feltelepítette az akkor kiadott 1.06-os magyar patch-et és ettõl magyar lett a játék.
Ezzel kapcsolatban a következõ kérdéseim vannak:
- "Igazoltan" másnak is sikerült-e így magyarrá tenni az angol verziót?
- Az azóta már az 1.09 verziónál járó magyar patch-el (és az 1.07, 1.08-ekkel is) kipróbálta-e már valaki, hogy szintén mûködik-e így a dolog?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Nagyon teccik a game !
Viszont engem csak a multi resze erdekelne!
Itthon lan on szeretnek jaccani 2 gepen...
Routerral van osszekotve tehat az IP-juk azonos!
Verzio azonos es a magyarositas is!
Megis CRC-hibat ir ki!
Mi lehet a gond?
Elore is koszi TOPike
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Kéne 1 kis segítség,hadjáratban járok és ott akadtam el amikor 2 indián törzs népeivel kéne szövetséget kötni!
Építek kereskedõhelyet a közelükbe de nem látnék sok külömbséget...
Itt igazából hogy kell csinálni hogy szövetségeseim legyenek?
Kösz!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
sok a bug a játékba de multiba baromi jó!!fõleg gyakorlott módba nagyon odabasz!!
Sok szerencsét!
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
létre kell hozni a következõ könyvtárszerkezetet: C😄ocuments and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Microsoft Games\Age of Empires III
Ezután nekem szépen felment a játék a D: meghajtón lévõ alapjáték mellé!
A segítséget elõre is THX.
Multizni akartunk volna itt a pc és a laptop között, ugyanaz a magyar verzió van fent (patchel együtt), de mégis azt irja, hogy CRC, meg verzió nemegyezés, meg tököm.
Van valakinek valami 5lete?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Jó szórakozást hozzá!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Ha tudok segítek.
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
Szivesen!!!
De egyszer, valamikor majd én is kerek egy szívességet... <#hehe>#hehe>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Le is írjam? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
WPXD8-7XYFR-4828Q-FV88X-7DGDJ
Nekem volna egy óriási kérésem kérdésem! Borzasztóan szeretnék már játszani az Age of Empires 3-mal. De nem tudom crackelni.Mert írásvédetséget ir ki. attrib-bal se szünik meg. Már kiprobálttam az összes lehetöséget,hogy levegyem róla de nem megy. ezért fordulttam hozzátok! kérlek titeket segitsetek! Elöre is köszönöm!
Aki átbasz, az basszon bét is!
Amúgy még 2 gyors kérdés :
Neten csak rendes eredeti változattal lehet játszani???Úgy tudom igen de hátha van valami kis esély, hogy nem. 😊)
Másik, hogy ezekkel a módokkal kapcs amit írtál a populációra is erre tudsz konkrét helyet ahonnan ilyet lelehet szedni és jó is??
Meg képeken láttam, hogy volt éjszaka is de aztán ez se került bele a játékba.
Erre is van gondolom valami mód..ezzel kapcs tudsz valamit??
THX
2.Én ilyenrõl nem tok, de szívesen kipróbálnám<#nevetes1>#nevetes1>
3.A populációs problémát sztem nem orvosolták a patch-csel, asszem van erre vmi mod.
Lenne pár kérdésem amit szeretnék megkérdezni hátha tud rá valaki válaszolni:
1.A játék 1024x768ban fullon(tényleg minden fullon van) megy de viszont a menüben a város viszont akad mint állat..Ez miért lehet??Játékban egy másodpercre sem akad meg erre a város meg akad 😊))
Egy 7600GT karim van elõtte egy 6600Gtm volt ott nem akadt a város viszont ott a játékban fordult elõ némi akadás ugyebár az erõhiány miatt.
Annyira nem zavar de ha esetleg van rá gyógyír azt megköszönném.
2. Azt hallottam illetve láttam képeken, hogy fellehet valahogy menni a várfalra és onnan lehet lõni az ellenséget.Képen is láttam hogy rendesen van kialakítva feljáró meg minden a várfalra de én semmi ilyet nem tudok csinálni.
Létezik ez a dolog valóban?? És hai gen hol kell megcsinálni??
3. Azt szeretném kérdezni, hogy nem csináltak még valamilyen patchet vagy módot a gamehez, hogy ne 200-as populációm legyen csak??Sztem ez teljesen elveszi az igazi nagy harcok feelingjét.
Elõre is köszönöm a válaszokat!!!!
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder