Age of Empires III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
az összes stratégia<#idiota>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hali

milyen játékok vannak még, amik hasonlítanak az AOE sorozatra, mármint ugyanúgy kell játszani velük.

Tsippsy2
Valaki mondja már el please, hogy nem eredeti gameban, lehet e egyáltalán multizni?
ÉS ha igen milyen program kell, hozzá, hogy mûködjön is?

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

ibrik
Igazából nekem nincs meg a játék, így nem tudom kipróbálni, ezért kérdezõsködöm.
És persze azért, hogy hitelt érdemlõen közzétegyem ezt az információt az oldalam új - idevágó témájú - Trükkök szekciójában.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Visszaolvasgattam kicsit a topikban (valójában csak a "magyar" kifejezésre kerestem rá).
Egy nyári hozzászólásban azt írta valaki, hogy az angol verzióra feltelepítette az akkor kiadott 1.06-os magyar patch-et és ettõl magyar lett a játék.
Ezzel kapcsolatban a következõ kérdéseim vannak:
- "Igazoltan" másnak is sikerült-e így magyarrá tenni az angol verziót?
- Az azóta már az 1.09 verziónál járó magyar patch-el (és az 1.07, 1.08-ekkel is) kipróbálta-e már valaki, hogy szintén mûködik-e így a dolog?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

rtomo
Sezvasztok! 1.09-es angol patch felkerült a game-re, de a magyarosítás nem mûködik <#gunyos1> Milyen magyarosítás menne? ( ez a magyarosítás ami nem megy a magyaritasok.hu-ról van )

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Sziasztok!
Nagyon teccik a game !
Viszont engem csak a multi resze erdekelne!
Itthon lan on szeretnek jaccani 2 gepen...
Routerral van osszekotve tehat az IP-juk azonos!
Verzio azonos es a magyarositas is!
Megis CRC-hibat ir ki!
Mi lehet a gond?
Elore is koszi TOPike

F.E.A.R. FOR EVER!!!

És nincs alami mod vagy valami ahol esetleg én kreálhatnék új fejelsztéseket, vagy új kártyákat 😄

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

X Revenge
a játékba beépített pályaszerkesztõvel (main menu > help and tools > scenario editor)

[X]

Milyen editor? Help! Érdekelne

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

X Revenge
Sajna nincs, de editorral tudsz csinálni.

[X]

Van olyan fejlesztés valahol amely segítségével Fort-ot tudok építeni? Azt a szép bástyás kõfalra gondolok.

Na nem is rossz! egy kicsit módosítottam a játék paramétereket és máris élvezhetõbb a játék még singlebe is. Több pop meg build limit emelések stb 😄 Persze a játékélmény megmaradására ügyeltem. Amúgy 1.09-es patch+Warchiefs-el is bugyuta a AI mondjuk moderate szinten?

Hello!
Kéne 1 kis segítség,hadjáratban járok és ott akadtam el amikor 2 indián törzs népeivel kéne szövetséget kötni!
Építek kereskedõhelyet a közelükbe de nem látnék sok külömbséget...
Itt igazából hogy kell csinálni hogy szövetségeseim legyenek?
Kösz!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

200 sztem.
sok a bug a játékba de multiba baromi jó!!fõleg gyakorlott módba nagyon odabasz!!

Mennyire jó az AI a játékban? Illetve mennyi a maximum populáció?

Nekem úgy van fennt az alapjáték, hogy angol nyelvrõl lett magyarosítva, és rá a legfrissebb magyar patch. Valami olyasmit írt ki a Warchiefs installja, hogy nem találja alluser, vagy current user windows-fiókba installálva az alapjátékot, és installáljam fel. Ezután kutattam a neten és találtam ezt a megoldást. Utána gond nélkül felment a Warchiefs. Még annyit írtak, hogy a játék eredeti ikonjait is be kell rakni a start menüs mappába, de nekem (és másoknak is) ment úgy, hogy csak a könyvtárat hoztam létre. Többet sajnos nem tudok segíteni.
Sok szerencsét!

adios
Nekem már alapból létre van hozva ott ahol mondod egy Age of Empires III nevû mappa.Akkor mit kell csinálni?

melyik ingyenes oldalról lehet leszedni ezt a gamet mer má naon kívácsi vok rá mert qurva haver nem adja ide

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

mike0013
grat. nice work

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Megtaláltam egy külföldi fórumon a megoldást az install problémára! A telepítõ az ikonokat keresi a start menüben. Ezért ha valakinek olyan hibaüzenetet dob, hogy nincs felinstalálva az alapjáték az alluser, vagy current user fiókba, a következõt kell tenni:
létre kell hozni a következõ könyvtárszerkezetet: C😄ocuments and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Microsoft Games\Age of Empires III
Ezután nekem szépen felment a játék a D: meghajtón lévõ alapjáték mellé!

adios
Én is kérnék egy segítséget a Warchiefs-el kapcsolatban,mivel hogy azt írja ki amikor telepíteném,hogy nem találja az Age of Empires 3-at.Pedig az fenn van mivel még mindig játszok vele.Lehet,hogy az a baj,hogy magyarítva van a játék?Mert az eredeti game magyarosított,a Warchief meg ugye angol.<#help>
A segítséget elõre is THX.

Valaki tud adni segítséget, hogy mit csináljak azzal, hogy nem tudom feltelepíteni a játékot mert azt írja ki, hogy a Windows 2000 nem támogatott op. rendszer.

Magánvélemény: felesleges volt újat nyitni.
Andie
Sziasztok!

Multizni akartunk volna itt a pc és a laptop között, ugyanaz a magyar verzió van fent (patchel együtt), de mégis azt irja, hogy CRC, meg verzió nemegyezés, meg tököm.
Van valakinek valami 5lete?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

X Revenge
Ne lenne 1szerûbb megkérdezni a warchiefs-es topikon? <#nyes>

[X]

Dragooon
honnan lehet leszedni a full warchiefs-et? 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Ha magyar AOE3-m van gondolom az nem kompatibilis az angol warchiefs-el ugye?
Cairass
<#nyes>
Jó szórakozást hozzá!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Gil1975
Igen ,nagyon jó játék.
Ha tudok segítek.

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Cairass
Király game!
Szivesen!!!
De egyszer, valamikor majd én is kerek egy szívességet... <#hehe>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Gil1975
Hálám a sírig üldözni fog.Köszönöm a segítséget.

Cairass
Mákod van, mert pont tudok egyet!<#nyes>

Le is írjam? <#hehe><#hehe><#hehe>

WPXD8-7XYFR-4828Q-FV88X-7DGDJ

Gil1975
age of empires III. the warchiefs-hez valaki nem tud véletlenül cd keyt?

Sziasztok!
Nekem volna egy óriási kérésem kérdésem! Borzasztóan szeretnék már játszani az Age of Empires 3-mal. De nem tudom crackelni.Mert írásvédetséget ir ki. attrib-bal se szünik meg. Már kiprobálttam az összes lehetöséget,hogy levegyem róla de nem megy. ezért fordulttam hozzátok! kérlek titeket segitsetek! Elöre is köszönöm!
Attól tartok, csak rossz hírekkel szolgálhatok.<#sir> Neten csak rendes verzióval lehet jáccani, feltörttel nem (nekem is feltört van). Módok terén csak oblivionnál vok otthon (lehet h ez is erõs túlzás), szal se konkrétan se helyüket nem ismerem a modoknak. SRY

Aki átbasz, az basszon bét is!

Hát én még régebben láttam egy oldalon képeket a játékról és ott több ilyen kép is volt. De majd utánna nézek hátha megtalálom még.Lehet, hogy csak ilyent szerettek volna belerakni csak aztán mégse került bele.

Amúgy még 2 gyors kérdés :

Neten csak rendes eredeti változattal lehet játszani???Úgy tudom igen de hátha van valami kis esély, hogy nem. 😊)

Másik, hogy ezekkel a módokkal kapcs amit írtál a populációra is erre tudsz konkrét helyet ahonnan ilyet lelehet szedni és jó is??
Meg képeken láttam, hogy volt éjszaka is de aztán ez se került bele a játékba.
Erre is van gondolom valami mód..ezzel kapcs tudsz valamit??

THX

1.#2574-tõl kezd olvasni

2.Én ilyenrõl nem tok, de szívesen kipróbálnám<#nevetes1>

3.A populációs problémát sztem nem orvosolták a patch-csel, asszem van erre vmi mod.

Szisztok!!

Lenne pár kérdésem amit szeretnék megkérdezni hátha tud rá valaki válaszolni:
1.A játék 1024x768ban fullon(tényleg minden fullon van) megy de viszont a menüben a város viszont akad mint állat..Ez miért lehet??Játékban egy másodpercre sem akad meg erre a város meg akad 😊))
Egy 7600GT karim van elõtte egy 6600Gtm volt ott nem akadt a város viszont ott a játékban fordult elõ némi akadás ugyebár az erõhiány miatt.
Annyira nem zavar de ha esetleg van rá gyógyír azt megköszönném.

2. Azt hallottam illetve láttam képeken, hogy fellehet valahogy menni a várfalra és onnan lehet lõni az ellenséget.Képen is láttam hogy rendesen van kialakítva feljáró meg minden a várfalra de én semmi ilyet nem tudok csinálni.
Létezik ez a dolog valóban?? És hai gen hol kell megcsinálni??

3. Azt szeretném kérdezni, hogy nem csináltak még valamilyen patchet vagy módot a gamehez, hogy ne 200-as populációm legyen csak??Sztem ez teljesen elveszi az igazi nagy harcok feelingjét.

Elõre is köszönöm a válaszokat!!!!

a hdr effektekre még mindig nincs gyógyír?

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Ctrl + jobbra/balra nyíl (ha jól emléxem)

Ja, és miért nem találom benne a hdr beállítást? A reklámképeken nagyon jól néz ki, úgy hogyan lehet beállítani? MInden maxon van, de mégsem úgy néz ki.

A kamerát hogyan lehet mozgatni? eddig nem jöttem rá... :S

grebber
Kijött az 1.09-es patch!

Next PC upgrade: 2022

McFrost
angol alapból ,de van hozzá magyarosítás....annyi akadásom van hogy mikor mennek a párbeszédek akkor elõbb elmutogatják aztán jön a szöveg😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

setuh
hat akkor az lehet.azert kosz a tippeket

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Feltört verzió? <#nezze>

Cairass
Akkor lepasszolom a kérdést...<#shakehead>

bocsi en vok az setuh csak masik contal