206
SimCity 5
  • ZsirosKenyer
    csak a neve sim city, amúgy semmi köze a sorozathoz. nemsokára jön az 5. rész a maxis-tól, úgyhogy van remény.
  • Hay #85
    1 gigás celeron, 512 sdram, 128 mb videokari, megy simán. Igaz, még nem túl nagy a város.
    Viszont tényleg gagyi egy kissé... tudja valaki, hogy akkor ez most egy amolyan közbeeső alkotás a 4 meg az 5 között, vagy ezt szánták az 5-ösnek?
  • ZsirosKenyer
    nekem is kétmagos van és megy faszán
  • Faterx
    Pedig nekem mekkora üzlet lenne
    (2 napja vettem 12cr-ért
  • Laci82
    Ááá ez tényleg egy...
    Tiszta olyan mint a sims,gyermeteg és bugyuta...nagyon messze áll a sim city szériától.
    A 4 viszont nem indul el nálam,előfordulhat,hogy a kétmagos proci miatt?
  • laslandes
    gyanítom, hogy nem fognak érte kapkodni :DDD
  • Faterx
    Ja magyar nyelvű
  • Faterx
    Azért 9 pénzt megér!
    Merthogy annyiért adom... ha valakit érdekel.
    Üzenet Privátba!
  • Gerbill
    Bizony manapság az a csoda, ha az EA kezéből jó játék kerül ki. Igaz ezt nem ők fejlesztették, csak kiadták, akárcsak a Crysist, de most hirtelen egy játékuk sem jut eszembe ami új és tetszett volna.
  • strebacom
    Jaaa értem köszi......köszi....köszi....
  • rage at work
    Lentebb írtam (66-os hozzászólás),hogy tökéletesen működik.
    Csak most a melóhelyről írok, más nick-kel :)
  • strebacom
    Köszi!!!És jó is lesz???
  • rage at work
    Bemész a registrybe
    HKEY_LOCAL_Machine / Software / Electronic Arts/Sim City Societies
    Ott kell átírni pár értéket
    locale : hu , language: Hungarian, region : Eastern
    Alatta a plusz jellel lenyitod, ott is át lehet írni a kódot 18-ra, a másikat hungarian-ra
    A játék mappájában van egy localization.ini
    Ebben az en_us -t átírod Hungarianra
    A localization.zip-ből a Hungarian mappát bemásolod a Localization mappába az en_us mellé.
    Majd itt letöltöd a javító fileokat, s egyszerűen ezekkel a most bemásolt Hungarian mappában lévő dolgokat felülírod.
  • strebacom
    Valaki please...67.68.-ra...
  • Code92
    jaja, mostanában ez megy az ea-nél...
  • Code92
    nem az h. becsúszik néha 1-2 ilyen is hanem, az EA név garancia arra h. egy állati jó játékot képesek naggyon elbaszni, de néha becsúszik 1, max 2 jó game is, az EA egy szar, egy tökéletesnek tűnő 5letből képesek egy kurva szar játékot kreálni, ezt még nem próbálta, (ma du. fogom effelett nem is ítélkeztem, csak sok eddigi EA próbálkozás miatt írtam)
  • Fenrir
    Ez azért nem igaz, az EA név igenis minőség, csak éppen becsúszik néha 1-2 ilyen is.
  • Gerbill
    Nem hittem semmi olyan híresztelésben, miszerint ez nagyon gyenge lenne. Úgy voltam biztos el lehet vele játsszani. Letöltődik feltelepítem és rájöttem miért kapott 5 pontot a 10-ből. Ez egy rakás sz@r, és eért elmernek kérni 12000 forintot. Ez még akkor se kéne ha ingyen adják. A menübe belépve már sejtettem a játékot elidítva pedig világossá vált, hogy ez egy budget kategóriás Sim City utánzat, amire ráaggaták az SC nevet, meg egy szép borítót, és képesek ennyi pénzt kérni érte. Végülis nem csalódtam akkorát, ez a szokásos EA minőség
  • strebacom
    Ja meg még megköszönnöm ha leirnád hogy hogyan is mit hova kell másolni....

Ezt is köszi!!
  • strebacom
    Hali....
    A Registryben mit kell átirni és hol melyik kulcsot-ban---

Köszi!!
  • rage
    Köszönöm, tökéletesen működik.
    Előtte feltettem az 1.1-es patchet is.
    Registryben mindent átírtam, ini-ben is, s a javított xml-ekkel
    mindenféle hibaüzenet nélkül magyarul elindul.

A magyar szövegben itt-ott vannak gépelési hibák, elírások, de ez a legkevesebb.
  • Joybull
    bocs
  • Joybull
    itt
    a javított xml-fileok
  • rage
    Az XML-ek javított verziója letölthető valahol ?
  • argo001
    Majd letöltöm, aztán írogatok privátokat, hogy mit hogy kell :D Alig várom hogy lejöjjön.
  • Joybull
    Hali! A magyarosítással az abaj, hogy az xml file-ok elég hibásak. A regedit átírásán kívül a játék könyvtárában a language.ini fileban is átírtam a nyelvet. Az xml-ekben végzett javítás után elindult magyarul, egyelőre még más hibát nem találtam, bár nagyon az elején járok.
  • rage
    Valószínű, a reloaded verzióban nincs benne, mert az installkészlet ini file-ját átírva is csak azt lehet elérni, hogy ki lehessen választani a magyar nyelvet, de ott szinte azonnal megáll azzal, hogy valamelyik nyelvi file hiányzik.
    A registry átírás, localization.zip-ből kimásolás, ini szerkesztés sem segít, hibaüzenethez vezet.
  • raymond01
    én is próbáltam regeditbe mint az nfst de nem sikerült
  • jimyke1
    hali, a RELOAD-os verzióban telepitésnél, angol és spanyol nyelv van.De viszont telepités után a játék könyvtárjában van egy Localization.zip nevű fájl ami tartalmaz nyelvi fájlokat csak az istenért sem tudom rávarázsolni a játékra ha valakinek sikerül irja le hogy hogyan. köszi
  • raymond01
    csak annyira mint a nem SC torrentek
  • argo001
    Ezek a SC torrentek okésak vagy esetleg vírusosak satöbbi?
  • raymond01
    Most nézem hogy a hivatalos oldalon is van magyar fordítás, akkor a játékba is lesz tuti!
  • raymond01
    Nekem a sim city 4 nagy tetszett, nem hinném hogy zet annyira elrontották volna EA nem szokta rossz játékokhoz adni a nevét!
    De kint van a City LIfe 2008 is lehet hogy az szebb de annak az alődje számomra irányíthatatlan volt!
  • Tuvok #53
    Pont azért volt felesleges, mert hivatalosan sosem volt olyan infó, hogy a Societies lenne az utód .
  • Dosia
    Üdv !Lenne egy kérdésem a magyar nyelv benne van a játékban ?
  • ZsirosKenyer
    mikor át lett nevezve még nagy volt a káosz. Nem is nagyon lehetett tudni hogy pontosan mikorra várható az 5. rész.

Még túl hivatalosan szerintem msot sincsen bejelentve, majd ha lesz konkrét info nyitunk egy új topicot vagy megint átneveztetjük :D
  • Fenrir
    Végülis ez egy jó kérdés.
  • Tuvok #49
    Ha nem ez az utód, akkor tulképp miért is lett átnevezve a topik ?
  • Fenrir
    "In other words, should you not have enough spirituality for your monastery to "work" (again, how does that make sense?) you can simply build a prayer bell and the problem is conveniently resolved. Quite why a bell provides more spirituality than a bloody monastery is just one mystery the tutorial fails to explain."

Ez aranyos :)
  • Code92
    köszi