206
SimCity 5
  • Newfronter
    review
  • Code92
    mármint a review-hez
  • Code92
    tudsz adni egy linket?
  • ntex
    Nem, ez nem a 4. utódja, ez csak egy közbenső cím, az igazi Sim City 5. az majd csak 2008-ban jön ki állítólag
  • Newfronter
    Sim City Societies-RELOADED
    1.66 GB

Amúgy egy review alapján azt írták hogy nagyon rossz lett. 5/10-et kapott.
    Ez lenne a 4 utódja? :(
  • pzolika978
    Még anno,valamelyik újságban olvastam,hogy a maxis dolgozik a Sim city 5.részén, és várhatóan 2008-februárjában lesz a bemutatója.
  • Coolfire
    Ezen már nem veszünk össze..legyen mindkettő.Nekem a társadalmak is bejön a képk és videók alapján.
  • laslandes
    According to EA, the reason behind the Societies name is that it's "completely different from SimCity 4, so they're trying to come up with something different than just calling it SimCity 5."
  • Coolfire
    EA has officially confirmed that SimCity 5 will be named SimCity Societies.
  • laslandes
    Itt hol írják, hogy SimCity Societies = Sim City 5? Lehet, hogy sorrendben az ötödik, de köze sincs a korábbi SimCity-hez. Ez abból is látszik, hogy nem Maxis-ék csinálták a Societies-t. Azért remélem, hogy valamikor lesz egy valódi Sim City 5.
  • Coolfire
    Úgyhogy át lehet keresztelni a topik címét.:)
  • Coolfire
    A kettő,egy és ugyanaz link.A megjelenés november 15-re van írva.
  • ZsirosKenyer
    forrás?
  • pzolika978
    A sim city societes novemberben jön ki,a sim city 5 pedig jövő februárban.
  • PLackó
    basszus
  • ZsirosKenyer
    azért, mert egyelőre nincs bejelentve a Sim City 5, és egy ideig valószínűleg nem is lesz. A Gamekapocs külföldi cikkeket szó szerint lefordítja és azt teszi közzé, így fordulhatott elő hogy a lenti hír sem egyértelmű. Jeff Green valóban írt Sim City 5-ről korábban, de ő eleve a Societies-ra gondolt.

Úgyhogy sajnos egyelőre ezt a szutykot kell elviselnünk, aztán bízzunk a maxisban hogy folytatják.
  • PLackó
    Végre, jó hír hogy nem csak azt az igénytelen societies-t fejlesztik.

Viszont miért egy topicja van a sim city 5-nek és a sim city societies-nek?
  • pzolika978
    Itt az újabb hír a játékról: Sim city 5
  • ZsirosKenyer
    hát szimpatikus meg nem is. A graf tényleg tetszetős, viszont rosszat sejtet hogy kiemelkedően hangsúlyozzák a játék mindenki számára egyszerűen kezelhető mivoltát. Remélem azért marad benne elég sok szimulációs/menedzselős elem, és nem a tinilányoknak szánják akik rózsaszín városkákat akarnak építeni jó sok shop-pal.

a grafra visszatérve, gondolom a kiállított gép minimum egy SLI volt vmi négymagos procival és még azon is akadt a játék, szóval megint lehet izzítani a pénztárcákat ha elfogadhatóan akarjuk futtatni a játékot.
  • laslandes
    Sim City Societies interjú
    nem néz ki rosszul, csak kérdés, hogy milyen vas kell majd hozzá.
  • ZsirosKenyer
    SimCity Societies (PC)

Release Date:01/15/2008

képek

megmondom őszintén a képek lehetnének kicsit szebbek is, így elsőre vmi value játékra, nempedig egy maxis gyöngyszemre tippelnék. Persze emlékszem a City Life promo képei pofásak voltak, aztán maga a játék - szerintem katasztrófa a Sim City-hez képest. Na majd meglátjuk, biztos csiszolnak még rajta.

addig is olvasgassuk a
    features-t
  • Attila56
    Xbox 360-ra SC?Még PS2-re se láttam még az SC-t.Szóval ez eléggé nagy hülyeség :D :D
  • adam062
    télleg 2008-ban jön, a Sims 3-mal; pc-re, ps3-ra és xbox 360-ra! itt egy magyar link a hírről: http://www.gamekapocs.hu/hir/5898/2008-ban+erkezik+a+Sims+3+es+a+SimCity+5
  • Attila56
    bocs 2008 :D :D
  • Attila56
    20008-ban lesz valójában az Sc5
    Nem a link miatt tudom,a GS hivatalosan megerősitette.Meg még anno 2005-ben vagy 2006-ban volt egy picike kis riport a Maxisel.Most nem az Sc5-el foglalkoznak hanem a Sims kieg.-el mert életük legjobb kiegészitőjét fogják kidbni a Sims 2-höz :)
  • ZsirosKenyer
    sok helyen volt hír, pl itt is
  • Tom Tom
    nebassz 2008???nem 2007 végére vagy honnan veszed a 8at?
  • ZsirosKenyer
    no, úgynézki 2008-ban jön a gém ;)
  • vodMarci
    Lesz??Lol.Nekem még a RH sincs meg(de már dolgozok rajta,hogy megszerezzem:D),és még a Sim City 4-ben sem tudok mindent megcsinálni.:D
  • Fülüke
    Szólj ha kijön a Sim City 5. :D
  • ZsirosKenyer
    elég MAXimalisták a MAXIS-nál ahhoz, hogy megvárják amíg elfogadható minőségben tudnák megcsinálni az 5. részt 3D-ben. Ha így van jobb is hogy még várnak vele, nehogy olyan szennyet hozzanak létre mint a city life..
  • Serpa
    Spore -al van elfoglalva Willy bácsi.
  • takraj
    Bocs hogy felhozom a témát...

Érdekes, hogy még semmi infót nem tudunk az 5. részről...

A 3000 tudtommal 1999-ben jelent meg, utána 2000-ben az unlimited. (így emlékszem, de javíccsatok ki, ha tévedek)

Namost a simcity 4 az 2003-ban jelent meg, de már 2002 JANUÁR-jában bőven volt róla infó.

Tehát az utolsó kiegészítő után 2 évvel már biztosan tudtuk, hogy készül + jó lesz.

A rush hour 2004-ben jelent meg, azóta több, mint 2 év telt el és még mindig semmi... Azt se tudjuk, hogy lesz-e egyáltalán... Pedig nekem nagyon tetszik ez a game! Sokkalta jobb, mint bármelyik megyek oszt lövök stílusú játék!
  • ZsirosKenyer
    na eltelt egy újabb év..
    infot kérünk
  • szilzoli
    http://simcityhun.uw.hu
  • szilzoli
    Sziasztok!

Itt az oldalam ami evvel is foglalkozik.
  • PLackó
    up.
    van már valami?
  • takraj
    Télleg: az RH-ban mi a 3D? A rush hourban (legalábbis nekem) ha ráközelítek teljesen egy házra, akkor az elpixelesedik... akkor most ez csak nem 3D-s?
  • [HUN]PAStheLoD
    remélem MÉG komplexebb lesz mint a RH és végre lehet csinálni kegyetlenjó városokat :)
  • Serpa
    Will Wright, a nagyember elmondása szerint olyan emberkéket is célközönségnek tekintenek, akik még nem is hallottak az alkotásról.