Az Intel felvásárolta az orosz "Itanium Killer"-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
"OK, hogy az Intelnek nehez dolga van ezen a piacon, de ez sajnos, mert az Itanium 2, jelenleg a legjobb CPU a piacon... de persze ki mondta, hogy mindeg a legjobbat veszik. "
Nálad, mi a legjobb CPU? Legnagyobb teljesitményû (1 processzoros/több processzoros rendszerben), legolcsóbb, legjobb ár/teljesitmény viszonyú, vagy a legtöbb hasznot hozó processzor.
Van egy olyan érzésem, hogy az itanium2 ezen cimek egyikével sem büszkélkedhet.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Olyan fura hogy kis cégek ilyen jó dolgokat csinálnak. Ilyeneket miért nem akarnak csinálni a nagyobbak? Pénzügyileg nem hiszem hogy olyan rossz lenne nekik, és azt sem hogy hülyék hozzá... Vagy tévedek?
Ez a sor nem szurta ki a szemed, ha mar erre a hozzaszolasra probaltal reagalni, b+?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Az x86 architektúra, vagy az intel bármely architektúrája csak álmodott arról, hogy a piac meghatározó résztvevõje legyen, -ismétlem: az érintett szektorban, nem az asztali pck világában.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem értek hozzá mérnöki-egyetemi szinten,hogy milyen procival kéne egy brutális teljesítményû rendszert összerakni, csak azt szeretném kérdezni,hogy lehetséges e,hogy azért nem terjedt el az Itanium olyan nagyon, mert kiszámolgatták esetleg az ügyfelek,hogy annyi pénzért vehetnek több P4-XEON vagy Opteron procit mint amennyiért vesznek egy I2-t és még lehet,hogy az alaplap is olcsóbb ?
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
2. bar nem irtam ki teljesen, de gondoltam mindenki szamara nyilvanvalo hogy az x86-64-rol van szo 64 bit cimszo alatt. De tevedtem, van aki csak betukben kotozkodni jar ide, nem olvasni.
ELOTTE tajekozodj mielott leirsz vmit, foleg ha mar erre vered a bohocot!
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/techinfo/planning/techoverview/default.asp
én annak örülök hogy nem csak kivásárolta a céget az emberek alól hanem foglalkoztatja is õket
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Viszont az AMD64 csak rovidtavu kenyszermegoldas, az x86 tovabb barkacsolasa, amely hordozza magaval az x86 kompatibilitasi okokbol eredo minden szirszarjat. 1szer majd ezt is le kell valtani, kell 1 mas architektura, amihez jo alapot nyujthat az itanium + elbrus paros (kiegeszitve meg sok massal). Se az itanium, se a ruszki proci igy 1 az 1ben nem fog megjelenni, de a bennuk levo uj technologiak beepulnek a megujabb cuccokba.
A, dehogy, csak hobbibol vettek meg...
2002. máj. 27. 01:02 | Privát | Válasz | #15
Valóban csak pénz kérdése a prockó léte vagy nemléte. Olvastam nem is olyan régen hogy a processzor akár olyan sorsra is juthat, hogy valamelyik nagyobb processzorgyártó megvásárolja a licensz-jogokat, de csupán azért, hogy az Elbrusz soha ne léphessen színre 😞 A prockó NEM kamu, ennek ellenére lehet nem látjuk soha, mint a szépnek ígért új világot...