1686
Tetoválás, testmódosítás
-
#1365 re Tyler, Pred: igen, egy-egy korongot, római 1 és 2 számjeggyel.
Személyes jellegű tartalma van, s pont ez is a lényege (tehát a mi miértet nem osztom meg).
Majd kitalálom, de lehet, hogy fehérrel ki lesz töltve a minta. Ebben nem vagyok még biztos.
Ami biztosnak tűnik, az az, hogy 17.-e után új képeket töltök fel.:)
-
#1364 én is ezt kartam kérdezni, valami tallér vagy mit tart a lábával? -
nagy hős #1363 én is így voltam, most már mindkét helyen van :D -
#1362 amúgy mit tart a lábával? vagy mi a jelentése ennek a képnek? :) -
#1361 Én a tarkómra csináltatnék szívesen, vagy a csuklómra. De még bizonytalan vagyok... -
Dean Winchester #1360 :O
ok :D de tényleg így este tökre nem jöttem rá melyik testrész :D -
#1359 Mellkas felső-külső része, a kulcscsont alatt.
Nagyobb képet nem raktam fel, megkíméltem mindenkit a mellkas szőrzetem és mellbimbóm látványától. Bár lehet néhány lány örült volna...:D
-
nagy hős #1358 a lába -
Dean Winchester #1357 ez melyik testrész is ? :D -
#1356 Lemaradt: 2010.12.03, Yakuzzi tattoo, Gyula.:)
-
#1355 -
#1354 rénézésre kurva nagy kamuoldal.
kapsz egy dvd-t 10 ezerért, amit lehet torrentről lett lehúzva ingyééé, vagy szart sem tartalmaz, de ha visszaküldöd, akk már lóvét nem látsz belőle.
meg a szöveg, h "nem ígérem, hogy holnap is lesz még az akciós készletből..." - süt róla, h ez bizony épp akkor fog elfogyni ha megrendeled. -
atti59 #1353 Mégéri meg venni szerintetek ezt a Könyv -
#1352 mennyibe került/kerülhet? -
#1351 a kézre szerintem nem való tetkó, meg hát nem minden munkahelyen kultiválják. -
#1350 -
Dean Winchester #1349 ha egymásnak akartok akkor meg sztem lehet olyat is ,hogy a kezetekre vmi figura (esetleg a baba neve) - egyikötökön a figura-név egyik fele , míg a másitokon a másik fele.
ha összeteszitek a kezeteket akkor jön ki a teljes ábra -
#1348 jazzy-nak igaza van, bár nekem még eszembe jutott az, hogy a baba neve mindkettőtökre, és másfajta nonfigurativot a név mellé, és akkor mégsem teljesen egyforma, csak a lényeg ugyanaz:-) -
#1347 Gyerek neve mellé nem kell más szerintem.
Véleményem szerint nem érdemes barát,barátnő,férj,feleséghez kötődő dolgot tetováltatni, a baba nevét ha tetováltatjátok azt miatta tegyétek, ne egymás miatt, hisz a kapcsolat nem biztos, hogy örökké tart és utána kínos lehet, viszont a gyerek mindig a te gyereked lesz. -
extramagascsaj #1346 Szerintem, ha nem lenne rózsaszín köd most a szemeid előtt...te is látnád, hogy miért oltunk: mert egy kapcsolatra sincs garancia, hogy élethosszig tart. Ezért kevésbé szerencsés olyasmit tetováltatni, ami kizárólag egy emberhez kötődik. Miért nem kerestek olyan dolgokat, amik saját magatoknak fontosak, amiben hisztek?! -
pumukli84 #1345 ötletünk van csak mellé szeretnénk valamit mert a közös babánk nevét szeretnénk csak még valamit mellé , köszönöm az oltást de azért még várom a segítségeteket -
#1344 ez a nem tudjuk hogy mit felér azzal hogy nem is akarjuk igazán... -
Dean Winchester #1343 ez gáz :/
ha ketten akartok valamit akkor ne más adja már az ötletet hanem ti magatok ami mindkettötöknek megfelel és akár ez egy közös pont...
-
extramagascsaj #1342 ez a világ legszarabb ötlete SZVSZ -
#1341 Hát hallod öreg, nemtudom, de szerintem nagyon gondold át ezt a dolgot. -
pumukli84 #1340 Sziasztok
barátnőmmel szeretnénk közös tetoválást de nem tudjuk mit, segítsetek képekkel vagy linkel köszönöm előre -
#1339 Szerintem már régesrég nem divat. Mint ahogyan az ujjakra a születési évszám sem. -
#1338 háhh azt én is elkaptam fél füllel, az idiótája. én nagyon szeretem a páromat, de soha az életben nem tetováltatnám magamra a nevét.... -
#1337 off
Valamelyik nap láttam a tv-ben, hogy valamelyik "szépségünk" másodjára is megszívta a kedvesének a nevének a tetoválását.
Először Sebestyén volt a derekán a felirat, abból lett Szabi lepke én, majd Szabi is lepattant.
Szégyen!
on -
#1336 na az a lényeg, én soha nem tetováltatnék olyat magamra ami valamihez, valakihez tartozik:-) -
#1335 helyes :) -
#1334 igen pont akkorát mint ami a képen van. csak a címert. és két oldalra a hala madrid feliratot. -
Dean Winchester #1333 jaj várj, én a képre is értettem :D
vagy pont ekkora tetkot akarsz mint amekkora képet beszúrtál? -
#1332 de igen.tervben is van,a visszavonulására tartogatom -
#1331 amúgy nem te voltál aki Alexet akart a hátára? -
#1330 tudom. írtam hogy a betűk mérete akkora lenne mint a címer kör része. a vastagságot nem tudom még. úgy hogy faszán nézzen ki , a betűk mérete ne legyen se túl nagy se túl kicsi a címerhez képest. -
Dean Winchester #1329 jó de mekkora méretben :D
1cm 10 cm 100cm XD
nem mind1.. -
#1328 köszönöm. ha 20ból meglenne boldog lennék :D -
#1327 15-20 -
#1326 csak nem tudom hogy mi pénz... 10-20 vagy 50-60 :D