1686
Tetoválás, testmódosítás
  • Rockynhooo
    igen. elég régóta tervezem. ez az egy olyan dolog van amit magamra varratnék és tudom hogy sosem fogom megbánni. 13 éve a mindenem a csapat, és meg is fog maradni örökre. elég sokat agyaltam hogy nézne ki a legjobban és erre jutottam , valami fasza betűtípus kell még.
  • predator1982
    ez komoly? hát te tudod...
  • Rockynhooo
    sziasztok.

nem értek a tetoválásokhoz meg semmi, meg gondolom ezt így nem nagyon lehet megmondani hogy mennyibe kerülne , de ezt a logot csak a logot felirat nélkül akarnám színesbe a két lapockám közé:

és egy feliratot: Hala Madrid az egyik egyik lapockára az egy egy szót. tehát: Hala aztán középen logo és Madrid. a felirat az sima fekete lenne , kb olyan magasságú betűkkel mint a a címernek a kör része. egy kb árat valaki tudna mondani?! mert fingom nincs hogy mennyi lenne kb.
  • Knabb
    Bezony
  • extramagascsaj
    ...és még "díszít" is :D
  • Knabb
    Fogd fel úgy, hogy nem halsz bele... és, ami nem öl meg, az erősít :D
  • MaRee
    Hmm hát kicsit lelomboztatok most, de kibírom akkor is! :) Köszi a válaszokat :)
  • extramagascsaj
    nekem is...1ik a csuklómon, másik a hátamon
    neked milyen van?
  • nagy hős
    az epilálás valóban rosszabb, pedig nekem csuklómon van tetoválásom :D
  • extramagascsaj
    nem tudom mekkora lesz...de sztem ne álmodozz érzéstelenítőről meg arról,h nem fáj...ja és kurvára nem olyan mint a normál tűszúrás

nekem a kisebbik tetkóm volt kb. 30-45 perc, a nagyobb meg vagy 3-4 óra kb. és mindkettő tök egyszerű, mert csak írásjelek ugye,ami kontúr+besatírozzák és szevasz

egyébiránt nekem annyira nem fájt...az epilálás rosszabb, de gerincnél azért be lennék tojva,mert már ismerem az érzést..
  • Sickness
    én ezen a részen, főleg kontúrnál és bütyköknél szó szerint könnyeztem.
    fos minőség sry.

• jazzy
    Zokni a szádba :D
  • MaRee
    Igen :D
  • Knabb
    Gondolod?
  • MaRee
    Hát nemtudom, próbáltam tűvel szúrkálni magam és a lágy részeken sokkal jobban fájt, mint mondjuk a hátamon :) De mindegy, kibírom, 1-2 óra lesz az egész, meg gondolom van érzéstelenítő :D
  • Roger6
    Gerinc fájni fog sajnos.
  • extramagascsaj
    ez logikátlan...és nem igaz
    minél csontosabb,és minél vékonyabb adott területen a bőr,annál inkább fáj
    de nyilván mindenkinek más a fájdalomküszöbe...szóval lehet neked nem fog annyira fájni,míg már más ordítana
  • MaRee
    Jövőhéten készülök életem első tetkójára, a gerincem mentén fog végig menni, 5 kanji (kínai írásjel). Mennyire érzékeny ez a terület? Úgy hallottam a hát nem annyira gáz, a húsosabb részek jóval érzékenyebbek.
  • erieskrisz
    Zsir a tatoo kár hogy nem értem it jelent
  • dunga
    Köszi :]
    Nem félek tőle, rendesen karban tartom magam. Ha idős koromra megnyúlna, nem vágna a földhöz .p
  • predator1982
    nekem tetszik:-)(mármint a tetkó)nem félsz hogy majd megnyúlik?
  • dunga
    Csak rávettem magam, hogy csináljak képet:

Készült: 2010. június 23., Redcode Tattoo, Cegléd
    Hát szerintem finnyás tetkós nem jó tetkós. Azért Magyarországon nem olyan népszerű a tetoválás mint amcsiban mondjuk. Abban igazad van hogy mindenkinek megvan mit tud jól csinálni és az a szakterülete, de attól még minden tetkós meg tud rajzolni mindent HA AKAR. Mellesleg ahogy néztem a képet, ez még csak nem is durva, enél vannak cifrább nonfiguratívok, szal ezt aztán télleg megtudja csinálni mindenki, csak ne remegjen a keze.
  • Tyler1
    siófok
  • lamase
    hol laksz?
  • Tyler1
    akk vannak különböző egyéniségek :) nekem tetovált emberek mesélték, h sok tetkósnak megvan a maga területe, és a nagyon eltérő dolgokat semmi pénzért nem vállalják. nővérem pl. vmi virágot talált ki magának, mire a tetkóssrác mondta, h ez neki nem tetszik és nem csinálja meg(megjegyzem még ismerik is egymást).
    na mind1, engem csak polinéz tetkózás érdekelne, mert eddig sehol nem találtam róla semmit magyar szalonoknál.
  • Roger6
    Felső szomszédom tetoválóművész, ha gondolod, megkérdezem tőle. Velem szokott kinyomtatni nonfigokat, és egyéb ilyen dolgot. Na ő olyan, hogy odamész hogy ez kell, és az is lesz. Nincs ilyen, hogy finnyáskodik, meg nem csinálja meg, és még az egyediségét is beleviszi a dologba (ezért művész).
    De mondom, ha gondolod, szívesen beszélek vele, esetleg elérhetőséget is tudok adni, ő mindenben tud infót adni.
  • Tyler1
    hiszed :)
    azt varrnak amit akarnak és amit tudnak. pl. aki nem tud vagy nem szeret indián képeket varrni, az nem fog akk se ha milliót legyezel a szeme előtt. akinek nem tetszik az elképzelésed, az leszarja h mennyi a lóvé, nem csinálja meg.
    ezek nem gyári munkások hanem "művészek", saját fejük után mennek.

a másik, meg h ez a stílus egyedi, nem minta alapján csinálják, hanem aszerint állítják össze ahogy az ügyfél kéri. ehhez viszont ismerni kell a motívumok jelentését.
  • Roger6
    Azt varrnak rád, amit megfizetsz. Mindegy, hogy eljutott-e hozzánk a dolog. Viszed a mintát, felvarrja, zsozsó, aztán hazamész.
  • Tyler1
    hali! egy ehhez hasonló motívum hány órás meló lenne kb.? illetve van aki ismeri és vállalja is a polinéz szimbólumok varrását? nem név szerint, csak h mennyire jutott el hozzánk ez a stílus.
    Ha a tetoválás nem kör alakú hanem ovális vagy vonalban helyezkedik el, mint egy felirat pld, akkor ha nő a karod, úgy fog rajta minimálisat torzulni a tetoválás, hogy magában a formájában nem változik a tetko, max szélesebb lesz az eredeti méretéhez képest esetleg helyenként kicsit elfognak válni egymástól az összefüggő részek, amiket korigálással meg lehet oldani. Át kell üttetni, de látványos változás akkor látható ha mondjuk nő 10 centit a karod átmérője. Ha 40-ről lesz 45ös karod, az sztem nem befolyásolja. Mondjuk én a hátamat fogom nemsokára varratni, ott nem fogok ilyenek miatt aggódni.
  • tigeroo
    hát igen meg azon gondolkoztam hogyha esetleg "gömbölyödne" a karom akkor is annyira torzulna a "felszín" mintha arra a már feszesebb karra nyomták volna a rajzot
  • lamase
    ha logikusan átgondolod annyira vészesen nem torzulhat, van pár tetovált az edzőterembe is. akkorát meg úgyse nő a karod hogy baj legyen
  • tigeroo
    sziasztok! érdeklődnék hogy a tetoválás mennyire "torzul" a bőrrel együtt?

egy indián válldíszt szeretnék a jobb karomra, de félek hogy az edzésektől nő a tricepszem vagy szélesedne a karom/vállam akkor eltorzulna a kép... szóval edzés mellett nem merem bevállalni.

a neten kerestem de nem találtam ilyen jellegű kép-összehasonlítást... van az ilyenről tapasztalatotok?
  • fulcrum falcon
    Hello! Én azt szeretném kérdezni hogy ha már lehámlott a tetkóm akkor kell-e még kenegetni bepanthen kenőccsel?
  • kakaoskalacs
    köszi : )
  • lamase
    35-60ezerig, szines fekete között kb 10k különbség van. kinek mennyire..
  • kakaoskalacs
    Üdv : )

ezt
    szeretnem az alkaromra . Viszont amivel nem vagyok tisztaban hogy atlagosan mennyibe kerul egy ekkora meretu tetovalas szinesben és mennyire fájdalmas az eljárás pl kar csuklo részén ?
  • lamase
    times new roman, 8 pixel, pöcsödre egysorba
  • RelakS
    és mi is van odaírva? nem akar stimmelni sem a születéshez, sem az élethez