1686
Tetoválás, testmódosítás
-
Mármint mi? Az egész felkar? Nekem 2 óráig csinálták a kézfejemet. -
egy ilyen tetoválás mennyi munka kb?:D
-
Még csak holnap beszélünk időpontot, viszont míg kutattam japán tetoválások közt, ezt a gyöngyszemet találtam:
áááálllat!:D -
CUCLI #1402 valaki nem tudja véletlen, hogy mi a font neve?
-
stewe81 #1401 Szia.Nézd meg a vendég könyvet az oldalon,ott találsz hozzá szólásokat milyen a tetováló.Mármint én.Hívj fel és bármiben segítek a leendő tetoválásoddal kapcsolatban. -
Szia,
A kérdésed első részére nem tudom a választ, csak kíváncsiskodom, hogy mit tervezel?
Kellemes ünnepeket mindenkinek!:) -
üdv
valaki járt már itt?
elég jó árak vannak. még nincs 1 tetoválásom se, de már tervezem, hogy csináltatok már valamit, és akkor az előbb belinkelt helyre mennék.
vagy tudtok bpen olyan helyet, ahol hasonló jó áron dolgoznak (és persze szép munkával)?
kellemes ünnepeket -
igen, debreceni:)
fú köszönöm a tippet :) -
bcrics #1397 te debreceni vagy nem?..sztem menj be nyírbe roscohoz.
Rebel tattoo,forgó ut 8...sztem 5.000ből megvan. -
hát, én nagyon szeretem az indián kultúrát (topicom)
priviben elmondom neked hogy számomra mit jelent :) -
a ratyiságnak 
-
toll amúgy minek a szimbolikája? -
értem, köszi. akkor bátorkodom mostmár:)
mindenképp ilyesmi lenne (sőt, ezt néztem ki eddig hogy ez lenne a kiválasztott)
a jobb karomra
kb. ilyen fekvésben.
(kb. 10-15cm-es toll)
ez kb. mennyi munka lehet? (órában + költségben) -
Keress rá Lee Priest -re, ha neki nem torzult neked sem fog :) -
atti59 #1391 25000 ft be került
5 órát kellet kibirnom
gyurni gyurok, de a másiknak sincs még baja pedig az egy éves múlt
-
juliskafarkas #1390 Ez a fekete stilizált madaras tollas dolog nekem tetszik.
Megnézném épp fordított arányokkal is, hogy a toll kisebb és a madarak nagyobbak egy kicsivel. Szerintem alkaron nézne még ki jól! : ) -
nemrossz!
amúgy nem gyúrsz véletlenül?:D nem félsz hogy torzulni fog a kép?
énis szeretnék a vállamra most egy díszt, de az a baj hogy pont tömegelek közben...:S félekhogy ahogy nőne a karom ugy a tetkó torzulna -
Knabb #1388 Nagyonszép
-
Teljesen korrekt!:)
Szépen van árnyékolva, jól ki van emelve, jó térérzéke van annak aki csinálta!:) -
Dean Winchester #1386 elég fasza
mennyibe került, ill. mennyi ideig tartott mire elkészült? -
atti59 #1385 új tattoo-m -
Szerintem ötletes és egyedi bár én nem tetováltatné ilyet magamra.
-
Sajnos nem fogok képeket feltölteni, mert nem jött össze a mára tervezett tetoválás. Ráadásul a jövő hét is kilőve. Hm. Mindenesetre előbb-utóbb kész lesz.:) -
Igen, egy színes madárról nekem is más ugrik be, de néhány stilizált, fekete madárról, ami elrepül, elhagy valamit megint más.:)
De ez csak szubjektív, pont azért kérdeztem, hogy van-e valami szimbolikája mint az old school vagy kínai, japán mintáknak. -
boldogság kék madara?:D igaz az nem fekete :) -
a toll már túl sok... de önmagában a madarak oké, bár itt kicsit sűrűn vannak :D az első kép, amit beszúrtam, azon pont oké, madárkákból nem kell több : ) és a madárról nekem mindenképp a felszabadultság, szabadság ugrik be, még ha feketék is.. mert amikor ekkora méretben látsz madarat, azokat általában az égen, jó magasan látod, és ott a legszínesebb madár is feketének tűnik : D -
Elnézést az offért, a kép amit beszúrtam nem jelenik meg (bár a munkahelyi hálón egy rakat oldalt tiltanak, nem jelenik meg):
A fekete stilizált madaras dologhoz:
-
A stilizált "fekete madaraknak" mi lenne a szimbolikája?
Női mintaként találkoztam vele eddig, nekem valahogy egyszerre ugrik be a képekről a magányosság és a szabadság, de még a veszteség gondolata...
Dunga tetoválásába meg mindenki azt lát bele amit akar, de az a fontos neki mit jelent. -
Knabb #1377 Ha abból merít erőt, vagy számára nagy jelentősége van, abban semmi rossz nincs. Az meg, hogy ezt te elfogadod vagy sem az megint más kérdés. -
Ebben semmi. -
-
ez az első kép szép, a falon el tudnám képzelni : DD -
ebben mi a jó?
másik kedvencem, amikor valaki kínnyai jeleket meg jappó kandzsikat csináltat magára, fudetökmenő. : D
egyik csoporttársnőm csuklóján (belül) van egy fekete madár, az tetszik, de amúgy nem kifejezetten vagyok tetkó párti.. -
durván jó lesz sztem:-) tetszik, nah akkor várjuk a képeket:-) -
Huszon pár centis, fog készülni kép úgy is, ahogy most néz ki, legalább is ez a terv és szerintem akkor jobban látható, érthető lesz.:) -
felkarra ekkora képet? -
A bal felkaromon ez lenne. Aki csinálta az szabad kézzel vitte végig, de sajnos még akkor nem megfelelő eszközzel, tintával, sőt nem is annyira a stílusa, ezek miatt nem lett az igazi.
Aki most fogja csinálni, az szeret olajjal festeni, szeret művészkedni, komponálni, jó tintái, gépe van és ami a legfontosabb: kedve, hogy feldobjuk. Még nincs minden részlet megbeszélve, de egy nagyon színes, impulzív tetoválást képzeltünk el, akár el is rugaszkodva az eredetitől.:) -
az alsó nagyon komoly :) -
Igen is meg nem is.:)
Egy korábbi tetoválás lesz feldobva és jól megcsinálva. Szerintem majd akkor írom le a történetét, meg akkor fogod, fogjátok jól látni. Remélem.:)
Persze gondolkodok új dolgon, de az még nagyon a jövő zenéje, mert kell az elhatározás, koncepció, hely.:)
Ha új, akkor őszintén szólva valami hasonló igencsak szóba jönne:
De most egy korábbinak ugrunk neki, ha minden jól megy, nekikezdünk, annak ez volt az alapja:
-
értem:-) nah akkor új tetkó lesz megint 17-e után?