Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
vagy pont ekkora tetkot akarsz mint amekkora képet beszúrtál?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
1cm 10 cm 100cm XD
nem mind1..
nem értek a tetoválásokhoz meg semmi, meg gondolom ezt így nem nagyon lehet megmondani hogy mennyibe kerülne , de ezt a logot csak a logot felirat nélkül akarnám színesbe a két lapockám közé:
és egy feliratot: Hala Madrid az egyik egyik lapockára az egy egy szót. tehát: Hala aztán középen logo és Madrid. a felirat az sima fekete lenne , kb olyan magasságú betûkkel mint a a címernek a kör része. egy kb árat valaki tudna mondani?! mert fingom nincs hogy mennyi lenne kb.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
neked milyen van?
nekem a kisebbik tetkóm volt kb. 30-45 perc, a nagyobb meg vagy 3-4 óra kb. és mindkettõ tök egyszerû, mert csak írásjelek ugye,ami kontúr+besatírozzák és szevasz
egyébiránt nekem annyira nem fájt...az epilálás rosszabb<#zavart1>#zavart1>, de gerincnél azért be lennék tojva,mert már ismerem az érzést..<#fejvakaras>#fejvakaras>
fos minõség sry.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Positive Mental Attitude
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
minél csontosabb,és minél vékonyabb adott területen a bõr,annál inkább fáj
de nyilván mindenkinek más a fájdalomküszöbe...szóval lehet neked nem fog annyira fájni,míg már más ordítana
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Nem félek tõle, rendesen karban tartom magam. Ha idõs koromra megnyúlna, nem vágna a földhöz .p
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Készült: 2010. június 23., Redcode Tattoo, Cegléd
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
na mind1, engem csak polinéz tetkózás érdekelne, mert eddig sehol nem találtam róla semmit magyar szalonoknál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De mondom, ha gondolod, szívesen beszélek vele, esetleg elérhetõséget is tudok adni, õ mindenben tud infót adni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
azt varrnak amit akarnak és amit tudnak. pl. aki nem tud vagy nem szeret indián képeket varrni, az nem fog akk se ha milliót legyezel a szeme elõtt. akinek nem tetszik az elképzelésed, az leszarja h mennyi a lóvé, nem csinálja meg.
ezek nem gyári munkások hanem "mûvészek", saját fejük után mennek.
a másik, meg h ez a stílus egyedi, nem minta alapján csinálják, hanem aszerint állítják össze ahogy az ügyfél kéri. ehhez viszont ismerni kell a motívumok jelentését.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
egy indián válldíszt szeretnék a jobb karomra, de félek hogy az edzésektõl nõ a tricepszem vagy szélesedne a karom/vállam akkor eltorzulna a kép... szóval edzés mellett nem merem bevállalni.
a neten kerestem de nem találtam ilyen jellegû kép-összehasonlítást... van az ilyenrõl tapasztalatotok?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ezt
szeretnem az alkaromra . Viszont amivel nem vagyok tisztaban hogy atlagosan mennyibe kerul egy ekkora meretu tetovalas szinesben és mennyire fájdalmas az eljárás pl kar csuklo részén ?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.