Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beérném ennyivel ha félbetéppet tapírhere lennék:::de mivel egész here vagyok így nem érem be avval amit kapok.))...
és a harapdálás is lehet fasza ha jól csinálják..de gondolom te tudod..
Ennyit azért még kapsz a nõktõl..egy kis harapdálást, de semmi többet... Érd be ennyivel : )
Na nõi eszmefuttatás...izéé..én nemis ismerem a nõi lélek titkait..😊a picsába..😊
viszont nemolyan rég kaptam 1 teljes leszbishowt..ez nem tudom mennyire nõi dolog😊))..illetve csak nézhettem..haraptak ha hozzájuk értem😊haha
Na, pasi eszmefuttatás... ha kézimunkáról ír egy csaj akkor az egybõl faszverés lehet csak? ... bahh... szépen nézünk ki! : ) Szánhatod és bánhatod : )
egyébként pedig nemistudtam hogy varr a faszi...épp azt olvastam amit szánok -bánok😊..hogy te hajtottál rajta 1 kézimunkát végre😊)..bocsi..😊)
Dátum: 2008. 03. 15.
TrafoClub-ban...;😉)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
meséli hogy varrtak a hejszínen,,komoly volt..hát ezt lekéstem ..a köv.nem szeretném ugyhogy ha vki hall ilyesmirõl nugodtan írja be ide..
pred
vki volt???
Thrash \'Till Death
pred
Thrash \'Till Death
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
eh
Anyu Akkor is megyek Zorall Koncertre..😊
pred
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Te csak szopj tovább!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

😊)
Szal a rumot csak módjával mikor nekiültök varratni,,és nem árt ha a tetováló srác is biztos És Józan fejjel lát neki😊))..na hát ugyis mindenki a maga kárán tanul..lesz ezen még mit dolgozni😊
Meghát a katonaságnál ez a "trendy" haha