1686
Tetoválás, testmódosítás
  • bcrics
    2 néger pisál a tengerben..azt monnya az egyik...jujj de hideg ez a víz..mire a másik...és mien kavicsos az alja ..nyaff nyaff
  • bcrics
    végülis az óvszer sem akadályoz meg semmitsem ..épp ezért hiszek neked...
  • TRac
    Semmi dudor,nekem is egysíkban van,már jó. Néhány helyen kicsit sötétebb.
    http://img28.picoodle.com/img/img28/4/6/18/f_20080610m_d712102.jpg
  • szjuca
    Sziasztok!
    Nekem teljesen rendben van a tetoválásom, lehámlott teljesen. Az a fertelmes viszketés is elmúlt, már testápolóval kenegetem. A bőrömmel teljesen egysíkban van, semmi rücsök, dudor.

TRac, neked hogy áll?
  • predator1982
    én nem is tudom hogy mi ment, de biztos valami lightos, mert ez egy fodrászszalonnal van egy légtérben, és a fodrászok nemigazán szeressék a kemény zenét:DDDD meg hát ahogy készült én abban gyönyörködtem:-)
  • Krezga
    A 2-nál nálam is Tankcsapda ment:D
  • Csibusz
    Jaj már:) Én a tánczenéket szeretem, meg a magyar underground-ot:) te meg a Rockot:) Attól még hogy más a style, szerintem az nem akadályozhat semmit:)
  • bcrics
    hamvai??...hmmm pedig már azt hittem barátok leszünk:)
  • bcrics
    ööö..erre most nem tudok mit mondani!!megfogtál...télleg nagy pofám van...meg jó nagy nyelvem a kisses csóka elmehet a sunyiba.
  • bcrics
    naná...tankcsapda meg metallica meg pantera...
    varrta is a tankcsapdás fickókat..jó kis sztorikat hallotam róluk ami sajna nem publikus:D,,,de vicces,,mindenképp
  • Csibusz
    Nálam Hamvai ment :)
    Gondolom nálad a Rock:)
  • predator1982
    persze , persze nagy a szád nagybögre!
  • bcrics
    nálatok mien muzsika szólt varrás közben??
  • TRac
    Én is terveztem,ennek a közepébe egy kelta keresztet,a napsugarak végére germán rúnákat,köré lángot,de azt majd ősszel...
  • Trisztin
    :) gratulálok... én az enyémet magamnak terveztem...
  • bcrics
    ámen.
  • TRac
    Köszi a segítségeket:)
    Amúgy ilyent tuti nem fogok látni senkin,ezt több mint 1000 mintából választottam ki.
    Ja amúgy mára már teljesen lejött a külső rész,és jó lett. Jövő pénteken jár le a 2 hét nap- és strandtilalom:) De még addig kenem rá a Bepanthent. Ha lejár a 2 hét akkor már ugye nem kell?
  • bcrics
    én nem,,én nem kötekszem!!..de téged ki foglak ütni!!!---vagy inkább majd a házipálesz, és akkor azt csinálok veled amit akarok:DD

• predator1982
    jajj nagybögre nem lehet mindenki olyan egyedien szétvarrva mint te:DDDD ne kötekedj...vadállat
  • bcrics
    azért kicsit jobban is átlapozhattad volna a mappát amiből választottad a mintát!!!ne lepődj meg ha kimész strandra és kb minden 10.emberen ugyanez a minta lesz!!
  • szjuca
    Értem. Ha jó rá, az a fontos.
  • Csibusz
    Ezt úgy értem, hogy kiszáradás elleni kenőcs... csak anyum gyógyszertárakban készített kenőcsöket evsz, nagy fehér tégelyeseket. És jó rá:)
  • predator1982
    amúgy tetszik a motivum:-)
  • predator1982
    az nem hiányos ahol kicsit halványabb, merthogy tudniilik, ez nem marad ennyire erőteljesen fekete. ha lehámlott, akkor szép egyenletes marad, valamivel világosabban persze. nekem egy hetet mondtak hogy fóliázzam, és bepantennel kenegessem. egy nap háromszor cseréltem rajta fóliát, mert elég randa is volt mint ahogy bcrics is mondta ugye mivel engedi a festéket még, egy nagy pacsni lett, este meg mindig lemostam.
    de te már ne rakd vissza a fertőzés miatt fóliázzák le, nehogy a seben keresztül elkapj valamit, és ne várd meg mit kiszárad, ne csak akkor kenegesd, hanem egy nap többször is, ha van rá mód (elnézést az okoskodásért, csak gondoltam megosztom a tapasztalatokat)
  • szjuca
    Nekem mielőtt lefóliázta a srác fertőtlenítő oldattal áttörölte, vazelint kent rá. (azt mondta vérzéscsillapító hatású)

Csibusz: "bőrgyógyászati kenőcs" tág fogalom. A kenőcsök általában bőrgyógyászati panaszokra valók.

TRac:friss még a tetkó, de a kép alapján nincs begyulladva, nem piros. Légy türelemmel, nekem kb 2 hetet mondtak, hogy meggyógyul. Kenegesd, amivel mondták. Szerintem.
  • Csibusz
    Hmm.. én nekem rátették a fóliát, ahogy hazaértem már szedtem is le... nem bírtam elviselni, mikor érzem, hogy kezd száradni, én anyumnak a bőrgyógyászati kenőcsével kenem..direkt mert jó rá.. és nagyon jó:)
  • TRac
    "na ezt most csak én nem értem...???
    először azt mondtad,hogy nem volt rajta fólia... utána meg,hogy mikor csináltattad adtak a fóliához tanácsot.. "

Igen rátették és mondták hogy vegyem le 2 óra múlva,aztán utána már nem kell.
    Inkább mutatok képet és mondjatok véleményt jó-e...
    A képen nem látszik,de van pár kicsi csík ahol a satírozás nem jó,hiányos (Azt a részt nézzétek ami már lehámlott)

Kép

• bcrics
    eccer fóliáztattam le....be is vérzett akkor a tattoo..és mire hazaértem szép látvány volt az a véres fóliás akármi...inkább krémes tőrlőkendővel átkötni .
  • szjuca
    Igaz, igaz!
  • bcrics
    egyébként teljesen felesleges a fólia sztem!!!...
    És ahogy szárad kifelé folyamatosan kenni..az első héten mindenképp...és ne nagyon áztasd ki..ugy fürödj hogy ne áztasd!!!épp csk nedves kendővel a tetovált részt áttörlöd..ez a kettő a lényeges,,folyamatosan puhítsd krémmel,,körömvirágkenőcsel...ÉS NE ÁZTASD!!.
  • szjuca
    Nekem is viszonylag friss a tetkóm, tovább volt rajta a fólia mint neked. Szerintem nincs semmi baj vele, kenegesd, amivel mondták, ne kaparászd, ne vakard.
    Úgy teszek én is, mint Trisztin, amikor kiszárad Bepanthen.
  • Trisztin
    na ezt most csak én nem értem...???
    először azt mondtad,hogy nem volt rajta fólia... utána meg,hogy mikor csináltattad adtak a fóliához tanácsot..

(mellékesen nekem 12órát mondtak megközelítőleg... 2körül végzett rajtam a srác és mondta,hogy holnap reggel már nyugodtan levehetem... )

nincs nagy tapasztalatom hiszen csak egy tetoválásom van,de én nem időhöz kötöttem a kenegetést,hanem ha éreztem,hogy kezd kiszáradni,akkor gyors bekentem elinte bepanthen plus-szal... majd ahogy mondták jó zsíros testápolóval...
  • TRac
    Üdv!
    5 napos a tetkóm,már kezd hámlani. A probléma viszont az,hogy nem volt rajt fólia. Mikor csináltattam akkor azt mondták hogy 2-3 óráig legyen rajt a fólia,szedjem le,és utána már nem kell. 4 óránként kenem Bepanthennel. Vállamon van.
  • bcrics
    az hogy---huh mit mondtam múltkor minek híhjuk a puncit???...azt télleg csak csupaszon..
  • predator1982
    hát nem a szőrt az tuti az csupaszon faja...
  • bcrics
    jah a lulukám mellet...pff egyszer kipróbáltam mien..lehuztam kopaszra ..elég fura volt..alig bírtam menni:)komolyan--mit esztek így rajta?
  • bcrics
    ez az a részem a amit csak simogatni és simogatni szabad:D...váll.lapocka..még a haccseregnél..de már mondtam te falusi tehénfejő kisbögre:)
  • predator1982
    ja asszem rájöttem a vállad? és ott a kezed valamerre a lulu mellett pihen iga?:DDDD
  • predator1982
    és ez melyik részed pontossan nagybögre???:DDDD
  • bcrics

nekem is van ilyesmim...monnyuk ez paradicsom..