Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háhh... No Comment <#kuss><#smile>

prezi
off topic. szóval tetoválás !😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

...engem sem botránkoztatott meg a dolog..csak kimondtam amit gondolok😊)ha te éppen arra gondoltál..de hát mikormáskor amíg fiatal az egyén...és amíg megeteheti..70évesen már nem olyan bódítóó...

beérném ennyivel ha félbetéppet tapírhere lennék:::de mivel egész here vagyok így nem érem be avval amit kapok.))...
és a harapdálás is lehet fasza ha jól csinálják..de gondolom te tudod..

Mocskosszájú? Ohh... hát aki ki meri mondani, mire is gondol valójában az már mocskosszájú... értem. Lehet én voltam a hibás, hogy elengedtem ujjaimat a klavin... : ) Mindenesetre engem nem botránkoztatott meg a dolog.
Ennyit azért még kapsz a nõktõl..egy kis harapdálást, de semmi többet... Érd be ennyivel : )

pirulok is rendesen..😊...ecsém itt a fórumon csak mocskosszájú nõk tanyáznak??😊...

Na nõi eszmefuttatás...izéé..én nemis ismerem a nõi lélek titkait..😊a picsába..😊
viszont nemolyan rég kaptam 1 teljes leszbishowt..ez nem tudom mennyire nõi dolog😊))..illetve csak nézhettem..haraptak ha hozzájuk értem😊haha

maradjon az én titkom 😊 Eléggé érdekes sztorija van, de nem nagyon publikus...
Na, pasi eszmefuttatás... ha kézimunkáról ír egy csaj akkor az egybõl faszverés lehet csak? ... bahh... szépen nézünk ki! : ) Szánhatod és bánhatod : )

akkor megkérdem..(megvanazokamiértéppenrózsa)..Miért😊
egyébként pedig nemistudtam hogy varr a faszi...épp azt olvastam amit szánok -bánok😊..hogy te hajtottál rajta 1 kézimunkát végre😊)..bocsi..😊)

bal karomon egy rózsa (megvanazokamiértéppenrózsa) és a jobb bokámon egy nomfiguratív

pff...bocs félreolvastam...hol?mienek?

a tetoválásaimról <#duhos2>

???mirõl beszélsz???

én a tetoválós csávóért voltam oda ... de remek kézimunkát hajtott végre rajtam... hmm..kétszer is <#kacsint>

Kowalsky meg a Vega

Dátum: 2008. 03. 15.

TrafoClub-ban...;😉)

csak 1 szót hagyták ki!!!--->"is",,fórumon IS a helyük 😊

Trisztin
egyet értek,az ilyen eseményeknek itt a fórumon a helyük 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

hja...vmi iyesmi...én meló hejen hallotam errõl..1 vásárló látta rajtam a varratot aztán kérdezi hogy voltam -é most hétvégén??én meg csakk nézek ki a fejembõl hogy mivan...
meséli hogy varrtak a hejszínen,,komoly volt..hát ezt lekéstem ..a köv.nem szeretném ugyhogy ha vki hall ilyesmirõl nugodtan írja be ide..

predator1982
én csak a tvben láttam, de érdekes volt, mert fél füllel hallhattam csak. és nem tudom jól értettem-e, de volt valami verseny is, és lehetett témát húzni, és akkor azt kellett a delikvensre tetoválni? mert az érdekes, ha valakire olyat nyomnak, amit nem is akar😄 asszem három óra alatt kellett ráadásul

pred

most állítólag volt vmi tattoo találkozó itt pesten???
vki volt???

FlyHigh
Én csak egy színészen láttam, de azok csak keretes csillagok voltak és karon. Méretük is egyforma volt.

Thrash \'Till Death

az nagyon faszán tud kinézni..ha jól megvan csinálva...

predator1982
azt hiszem láttam már hasonlót😄DD az fasza, még én is azon gondolkodom, lehet kellene a derekamig a jobb vádlimon lévõ virágot folytatni

pred

FlyHigh
Én az egyszerübb formákat szeretem, térdtöl bokáig ötágú csillagok vannak a lábszáromon. Egy keretes, egy teli, lefelé kicsinyûlnek arányosan. De még ezzel is volt bíbelõdés, szórakoztunk mire ezek úgy álltak ahogy kell, azért nem volt egyszerû.😄😄

Thrash \'Till Death

cuki fogsor😊

Trisztin
cuki polo...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

http://img248.imageshack.us/my.php?image=20579qc4.jpg

eh

Anyu Akkor is megyek Zorall Koncertre..😊

predator1982
jó, ha lesz idõm, feldobom

pred

képeket...!!!

predator1982
és mid van? nekem egy szörny a lapockámon, az a legnagyott, egy unikornis a jobb vállamon, meg tüskés virág van a jobb vádlimon....

pred

GhostRider1
itt 2 😄

&#9733;

FlyHigh
Megjön a f@sza idõ, akkor én is átüttetem, legyen atom fekete.

Thrash \'Till Death

Pretorian
Nekem is három van, de ezek közül kettõ át lesz ütve idén.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Szóltam egyszer. Szóltam mégegyszer. Te tudod. Csá! 😄

FlyHigh
😄😄

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nekem egy.😄

Thrash \'Till Death

predator1982
nekem három van...

pred

predator1982
jééé, tetkós totyik😄

pred

Mondom, te csak szopj tovább!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Pretorian
Rossz fát hugyoztál le kisfiam, vigyázz mert jön a ban! <#ejnye1>

"Húzz már innen a faszba a gyökér megjegyzéseiddel drágaszéptestvérem. 😊"

Te csak szopj tovább!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Illetve közel áll vkihez??

Tözsi témákat szereti vki???ILyenre gondoltam::

Uh, de gyönyörû!<#eljen><#wow2> Ilyet én is akarok....

😊) az se rossz::nekem a seregben csinálta a srác..a körletben épp dísszemléhez vagy miaszarhoz készültünk épp..😊))így sietni is kellet😊)..meghát ugye a megivott pia se kedvezzet annak hogy monnyuk a Sixtusi kápolna sikerüljön a vállamra::😊😊)

Pretorian
😊 Nekem amikor az elsõt csinálták anno dacuma, tök másnapos voltam, vérzett is mint az állat...de legalább a tetováló srác józan volt... 😊

Pretorian
Húzz már innen a faszba a gyökér megjegyzéseiddel drágaszéptestvérem. 😊

Elcsesszett tattoo nálam is virít:😮O

Szal a rumot csak módjával mikor nekiültök varratni,,és nem árt ha a tetováló srác is biztos És Józan fejjel lát neki😊))..na hát ugyis mindenki a maga kárán tanul..lesz ezen még mit dolgozni😊
Meghát a katonaságnál ez a "trendy" haha

prezi
lol... mindenki azt varat magára ami neki tetszik! nem rajtad van, szal tartsd tiszteletben 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !