1686
Tetoválás, testmódosítás
  • toretto r34
    ez mér hülyeség, gondolom ezt azok olvassák akik tetkokkal foglalkoznak, értem ez alatt hogy akiket érdekel a téma vagy érdekeltek benne, és kiváncsiságbol megkérdeztem hogy mennyi lenne, de látom sok itt a sötét ember mindenki nagyokosnak érzi magát.
  • GhostRider1 #561
    háomhúsz hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?!
  • utgyuru
    öccáz
  • toretto r34
    Sziasztok mennyi lenne egy ilyen tetkó ára alkarra csak a vfts felirat lenne más nem
  • GhostRider1 #558
  • bcrics
    a szobámban:)..ami most elég kicsi..és az ágy is csökött..de hangulatos ..van benne lámpa meg minden.

de szekszárdon lesz nov.12.én
  • predator1982
    és hol?
  • GhostRider1 #555
    mikor lesz a tattoo fest? :O
  • bcrics
    rajtad spórolni??--csini mosolyodér' bármit:D..egyébként hoztam otthonról házimustot!!!illetve majd hétvégén lesz nálam..megisszuk?öregemnek volt 120L abból hoztam 1 keveset:)..tattoo fesztre nem jössz el velem?
  • predator1982
    hát bazz akkor miért nem hivsz fel? ne rajtam spórolj teeee....
  • bcrics
    helóóhelóóó..heeheheh..hje...mivanmán bazzeg??...kötekedel???így folytatod felhívlak te ....:D...neked se pejvázzta még össze 1 négylábú sem a bakkancsod ugylátom:)...na mikor züllünk mán?
  • prezi
    feleses téma szerintem humbuk :D
    meg én végignéztem minden percét, az se volt olyan dolog amit ne bírnál ki...
  • predator1982
    mert akkora lábszagod van te kretén nagybögre:DDDD
  • bcrics
    jah..én meg mostanában a paradicsomos káposztátol félek!!de halálkomolyan tuggya a tököm mér!!...és jön az ősz..és 1 csomó négylábú megint sexelni akar a bakancsommal..és már megint kezdik!!!nem tudom felvenni velük a harcot!:D..állandóan,kutyapejva a sárhordozóm:D,,,
    nade azcsak 1 ártatlan tű..nem húsba vág csak bőrbe megy..sok sikert,.
  • utgyuru
    bazz más a kutyáktól fél meg a bezártságtól, én a tűtől :D
  • bcrics
    hát ebben a közösségben ez a minimum hogy nem fosod le a bokád 1 ártatlan tűtől:D...nem fáj jobban mint 1 vakbélműtét:)
  • utgyuru
    az a baj, h én a tűszúrástól félek mint az állat, tudom hogy nem fáj, de mindig kész vagyok tőle. csomószor elájultam suliba kötelező oltásnál... :D
    ha nem félnék tőle, tuti felvarratam vna már jópár tetkót :)
  • bcrics
    ha nem a fitymádat akarod szétvarratni akkor ki lehet bírni!!..feles előtte meg faszság,,bemész leülsz megcsinálják felálsz és boldog vagy hogy kész van és nem kaptál el semmit sem..épp ezért csak szalonba menj!
  • Trisztin
    ez érdekes,nekem mindenki azt mondta,hogy még véletlenül se igyak előtte,mert az fokozza a vérzékenységet...

Szerintem a fájdalom sok dologból tevődik össze...
    1.) a saját fájdalomküszöb...
    2.) hova csináltatod...

no meg perszen nekem az is elviselhetővé tette,hogy nem láttam... (a hát/nyak részre csináltattam...)

Szerintem egy egyszeri fájdalomhoz (injekció) nem lehet hasonlítani,annak ellenére,hogy tűszúrásról beszélünk...
  • öregember
  • prezi
    jah és ezen a héten megyek én is átüttetni az enyém, majd felidézem neked az érzést :DD
  • prezi
    nem kellemes... de kibírható :)
    1000 tűszúrás éri a bőröd kb 1 perc alatt.

amugy is 10 perc után kb semmit nem érzel mert el lesz zsibbadva az a testrész... tépj be előtte vagy igyál meg pár felest, egy jót fogsz nevetni rajta =)
  • utgyuru
    sziasztok!
    azt szeretném kérdezni azoktól akiknek már van, h amikor készül a tetoválás, az mennyire fáj? hallottam olyat is h nem fáj, meg olyat is h fáj naon, mi az igazság? egy injekcióhoz viszonyítva mondjuk, vagy egyáltalán milyen érzés?
  • bcrics
    a köcsögit,,ez nem filctoll??..aztarohadt:DD
  • Trisztin
    ugyan már... én ezt látom az aláírásában: 夢
    ez tényleg egy jel... :)
  • Csak77
    "nekem japán jel van"

"japán jel". Gratulálok!
  • RyuuX77
    Hello!
    Tudna nekem valaki ajánlani egy jó, V. kerületi tetoválószalont ?
    Kösz!
  • Csibusz
    Huh... de még a tatto-nak a minősége is pocsék...bitos a legközelebbi vegyesboltba varratta magát ílyen "yool"...
  • Trisztin
    hát igen...vannak akiknek nem engedném,hogy tovább vigyék a vérvonalat...
  • prezi
    hát ezen kajak besírtam :D
  • Louis Cyphre
    Ez hülye!
  • Krezga
    itt elvileg vannak a szavakhoz jelek:
  • prezi
    egy ilyen karakter táblát kéne keresni valahol :o
  • Krezga
    nekem japán jel van.

(ami az aláírásomban van)
  • Vegas
    negem ja, nyakamon egy pici -.-
  • Sasuke89
    hmm köszi, van esetleg vkinek japán illetve kínai jeles tetkója? mert most azt hallottam, hogy inkáb kínait tetováltatnak :O
  • Trisztin
    csipős kacsa

Sasuke "japán mondások" googlezve az első link tartalmaz néhányat ... ill. az írásukat
    EZT NÉZD MEG!
  • Vegas
    Étlapot! (Y)
  • prezi
    általában japánoknál a mondás 2-3 jel :D
  • Sasuke89
    Japán írásjelekben tudna nekem vki tanácsot adni?? Mert mindneképp olyat csináltatok a gerincemre, de nemtudom hogy működik ez a japán abc dolog. Pl. egy közmondást csináltatnék, ha ráfér egyáltalán a gerincemre :)