Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
kezd azért idegesíteni és csak kedden megyek a tattooshoz😞 Mondja valaki hogy ez tök normális:'(
Csibusz
Amugy maga a tattoo az elsõ napokban kelthet olyan érzést hogy száraz lenne??
Csibusz
Értem, én és beszélni is fognak MAJD meglátod😊 de csak hétfõn, addig is legyen meg benned a kíváncsiság😛

Am neked milyen tetkód/tekóid vannak?
prezi
Csibe. 😊

Én nem mondok semmit, a képek beszéljenek magukért 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Csibusz
Meg azért mégse ugyanaz a dolog, mert mindig más minden testrésznél. Szal kar,lapocka,derék..mindegyiknél más-más sztem.
Csibusz
most nem otthon vagyok😊 De ha majd otthon leszek az pedig pontosan Hétfõn lesz😊 Akkor majd felrakom mind2. Rendben?😊 De szerintem mondjuk az azért normális, ha két napos a tetto hogy még fáj meg ugye domborúúúú:p És nagyon merem remélni, hogy szerinted is😊 IGAZ xD ???
prezi
nekem már megvan 1 éve csak a sok nap kifakította 😄

apropo. linkelj képeket sajátról 😊

Csibusz
na jó a túlzás elkerülése érdekében 2 hét legyen a begyógyulásnak az ideje😊 Nehogy kapjak egy leszúrást😊
Csibusz
igen, de épp ezért nem is megyek kb 1 hónapig szoliba meg ilyenek, mert az nem kell a tattoo-nak😊 de attol még nem kell átüttetni, mert meg kell várni, hogy begyógyuljon😊 és az legalább egy hónap😊
prezi
ugyanilyen az enyém is annyi, hogy kicsit érzéketlen a tetkó felületén a bõr, de nem para... voltam balcsin, lebarnultam mint állat, idén nyárra át kellene üttetni, csak utánna megint hogy barnulok :\

Csibusz
nem foglalkoztam vele se túl sokat se túl keveset.Naponta 3x bekentem és annyi. de egyáltalán nem sebes meg semmi, csak eggyelõre kicsit dombor, de az azért van,mert friss a tattoo
prezi
át kell üttetni, akkor újra kiheggesedik a bõr és ujra begyogyul. nem lesz para vele. csak akkor lehet túl sokat vagy túl keveset foglalkoztál vele.

Csibusz
azt tudom Peti (tattoos srác) is mondta😊 Azért köszi😊 de remélem a derekamon azért nem fog "dombormû" maradni😛
predator1982
nekem eleve sebesedett mindegyik, amúgy meg érdekes, mert három tatkóm van, és a vállamon lévõ lett olyan mint neked, domboros, és az a vicc, hogy az olyan is maradt😄D nem rossz, viszont ami a lábamon van, az elég rendessen vedlett, le lehetett húzni róla a bõrt, de semmi baja sem lett, élénk ahogy kell, szerintem nem kell félned, de általában a tetkósok garanciát vállalnak, ha esetleg kifakul amikor begyógyult, kutya kötelessége átütni neked.

pred

Csibusz
Sziasztok lenne egy kérdésem😊 2 éve csináltattam kb. a bal lapockámra egy pillangót, és hát eléggé régen volt, és felejtettem😊 és most csináltattam egy nonfit a derekamra. Az lenne a kérdésem, de ha lehet csak az válaszóljon, akinek van tapasztalata. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ugye most lb 2 napos a tatto, normális az hogy ugy érzem mintha nem is a bõrömön lenne?? Szóval mintha egy dombormû lenne😛 És kicsit száraznak is érzem, nincs most bepanten ezért anyumnak a bõrgyógyászati kenõcsét használom(de 100%, hogy ez is yoo, szóval ezzel nincs baj) csak félek hogy sebesedne vagy hogy levállik a tattoo. Köszi a választ elõre is😊
prezi
dehogyis, ugyanolyan mint a többi csak uv-s

predator1982
jjéééé, én nem is tudtam, hogy van ilyen...

pred

GhostRider1
Jóóó is az <#vigyor3> Nekem volt 1 Hayabusám csak a nyáron eladtam és helyette lett 1 GSX-R 1000 K6

&#9733;

Attila8805
Kértem árajánlatot egy miskolci szalontól és azt írták hogy 1 10-es körül lesz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Még egy kérdés.
Szerintetek az UV-s tetoválás lányos?:-)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Kedvenc motorom és örökre az is marad de ha esetleg mégse akkor meg azt mondom hogy ez a sólyom japán írással.<#smile>

GhostRider1
Miért a HAYABUSA jelét akarod magadra varratni?

&#9733;

Attila8805
Legközelebb Miskolcon van normális szalon.
Nem is akarok spórolni mert ez 1 életre szól.

Szar helyen igen 5e... inkább valami profihoz mennyél, nem hiszem, hogy ezen kellene sporolni pár ezeret...

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Attila8805
Az nemis sok.

predator1982
sztem max ötezer

pred

Attila8805
ja és feket-fehérben.

Attila8805
Hali mindenkinek!
Ezt a motívumot
szeretném a mellkasom baloldalára tetováltatni kb. 10*10-es méretben.
Ez árban mennyit kóstál?

<#eljen>

ez is egyfajta önkritika... de az igazság objektív dolog <#mf2>

GhostRider1
finish the full arm <#vigyor2>

&#9733;

GhostRider1
... vááá holnap...

&#9733;

Én tökéletes vagyok! <#eljen>

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Elõször kezd az önkritikával és csak azután kritizálj másokat! ... de meg kell hagyni, tetszett a megjegyzésed : )

Aha, pont ezt te mondod, aki simán elindulhatna a következõ nagy fogyásban? Ne röhögtess, cuncika puncika?!

<#eplus2>

nincs tetóválásom, esetleg tetoválásom... amúgy meg nem biztos, hogy a méret a lényeg... de ezt pont egy pasinak magyarázzam el? Ne röhögtess : P

a magyar nyelv eléggé változatos ez tény. imádom az emberek asszociációit, de vonatkoztassunk el a szexualitástól : )

köszönöm

predator1982
miért szted mi a kurva nagy tetkó???

pred

predator1982
csak moscskosszájú csajok??? kikérjük magunknak...jó?<#hehe>

pred

predator1982
hát hogy õszinte legyek nekem is a kézimunkáról a faszverés jutott eszembe.....

pred

Hát ez aztán kurvanagy tetóválás! Ez csak amolyan divatvacak!

prezi
hát most télvíz idején nem sok csodálója lehetett, de szerintem szép <#eljen>

galériámban látható

prezi
tetoválás topik, szal szerintem érdekel. ha nem hát nem.

öhm ... elhiszem <#eplus2>

prezi
vau-vau. engem érdekel =)

áhh... szerintem a kutyát sem érdekli, hogy nekem mim van <#vigyor>

prezi
inkább töltsd fel és tedd be a képeket 😊