Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb sehogy😊 De nem is érdekel😊
23cm... 😉
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
És ha a gép elött ülésrõl van szó 😊
Mivel a szakmám irodai aszisztens lesz, így én is iskolába mindig gép elött ülök, és gépelek, szöveget szerkesztek, és ügyvitelt tanulok, levelezést... Szóval nem kell kapálózni😊
Tinicsaj😄😄 Ez annyira vicces😊 Mert érdekes "Tinicsaj" létemre nem szoktam így belekötni emberekbe mint te (érett felnõt férfi) <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy te a tökéletesség csúcspontja vagy??😊
Igen van barátom neki tetszek ez a fontos... Miért neked mi a fontos, hogy a párodnak tetszél, vagy hogy az egész világnak?? Én nem vagyok egoista, így megelékszek a párom véleményével is😊
Az internet te van hazug emberekkel... te vagy az egyik! Bár, mi a fenét vár az ember egy tinicsajtól?
"A másik, hogy biztos vagyok benne, hogy egy kis kocka vagy és otthon ülsz egész nap a gép elött, hogy ennyire idõd van kommentálni😊"
Ez részben igaz. Otthon is, és munkahelyen is a gép elött ülök. És? Az, hogy neked kis fruska létedre a discós csávókák jönnek be? Jaj, de nagyon belémrugtál! Fáj!
"Van barátom, neki tetszek nekem meg ez a FONTOS 😊 nem az, hogy TE mit mondasz😊"
Értem, ez kicsit ellent mondd a "Egy deka úszógumi nincs rajtam" dolognak.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
DE feleslegem sincs😊 Van csípõm igen😊 De a legtöbb pasi azt szereti😊
pred
1. Egy deka úszógumi nincs rajtam =) Gondolom nem érdekel, de azért felrakok egy egész alakos fényképet😊
2. Mivel még a korodat se merted behatárolni az adatlapodon, arra következtetek, hogy maximum vagy 12-14 éves és a mai szép lányoknak nevezett (anorexiások) a tökély igaz??😊 Azok akiknek cimbalomozni lehet a bordáikon😊... Ja igen, akármit mondhatsz, hogy te 20 valahány vagy meg ilyesmi, mert a legtöbb ilyen kis "Kritikus" mint te, ilyenkor ezzel védekezik😊 A másik, hogy biztos vagyok benne, hogy egy kis kocka vagy és otthon ülsz egész nap a gép elött, hogy ennyire idõd van kommentálni😊
3. Van barátom, neki tetszek nekem meg ez a FONTOS 😊 nem az, hogy TE mit mondasz😊
Ja és köszönöm, hogy így megvédtetek😊 Aranyosak vagytok😊
Láttál te már nõt ,,mondjuk meztelenül??
ha igen nem írnál ien faszságokat!!!
hja hogy már te is a jövõ nemzedékét képviseled akik szerint a jövõ pinája a segg!!gratulálok,,te szerencsétlen!!
ugylátom nem olvastad el a kisbetûs részt😊)),,szépek a vonalaid!!!
Mellesleg, idézek a csajtól : "Nekem meg széles, és mások szerint is formás csípõm van, szóval nekem lett... (="
Akinek zsírcafatok vannak a derekán, az ne csináltasson tetkót a segge felé!
De lássunk rólad egy teljes alakos képet!<#wow3>#wow3>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Szerintem ebben semmi sincs😊
Nekem meg széles, és mások szerint is formás csípõm van, szóval nekem lett... (=
megg a spawn..azt huj de szerettük,,mcfarlane rulez
én csípõnél meghalnék,,de mivel toprongyos csípõm van ,nem tervezem hogy oda varratok,meg amúgyse😊
Predatornak van 1 fasza sárkány a lapockáján azt sasold le!!!
Télleg mikor kóstolhatom meg?😄DD..
Egyébként amikor engem varrtak,asszem tankcsapdát hallgatuunk 1 párszor meg marley-t ja azt nem ..1 kis mettalicát,panterát azt én vittem😄D
A tattos faszi aki varrt õ csinálta a tankcsapdás cseresznyének is a nemtudommármelyiket😊))..a kapd be a horgot c.klippben rebeles/tattoszalon neve/pólóban nyomják...
jaaa gondolom most az jün hogy abõröm még nyulni fog vagy valami ilyesmi xD Igaz?
De ha ti mondjátok😄😄
Am miért olyan nagy dolog hogy 15 évesen bevállaltam a lapockámra a lepkét?😊
nekem is egy lepkém van ! <#alien>#alien>
15éveen már bevállaltad a lepkét a lapockádra?...szép
A Csípõõdön a közzéppontban amibõl kiindulnak a szárak, az lepke akar lenni vagy ez:
Egyébként Szépek!😊Formás CSípõhöz illik 1 Ien Tatttoo😊
hát ugy kenegessed a tattoot hogy ne legyen száraz,ne engedd!!mindig friss finom zamatos legyen,ne cserepesedjen..
és hja gyûlölöm a csokis mackósajtot%!!!hányok tõle, a szagától is meghalok 1 hétre kiüt,komolyan!!!
na tattorólképet kérünk kinek hogy merre áll stb😊)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Am anyumnak van börgyógyászati kenõcse az is jó rá.Ja és naponta kb hányszor kenjem napi 3 x szoktam plusz minusz fürdés😊
Szóval, ne parázz^^
(nekem sem ugyanúgy hámlott mindkét tetkóm)
ne parázz rá ennyire, semmi baja nem lesz, lehet kicsit érzékeny a bõröd, de más baja nem lesz!