1686
Tetoválás, testmódosítás
  • Csibusz
    Most mit kell így beszélni:S nem értem... én szerintem nincs hurkám bevallanám ha lenne de ha én nem úgy látom a barátom se őgy látja és a haverok se úgy látják... akkor miért mondjam, hogy az van?
    Nem értem miért beszélsz így velem...
  • bcrics
    jah..és #216,#317 csakhogy nem hazodok gyp!
  • bcrics
    szóval em elég hogy hurkás vagy még a memóriád is rossz,simán bevédtelek te béna:D,és nem bírom az anorexiás nőket...pff,nyáron volt alkalmam "megismerkedni" 1 hasonló kaliberű nővel,és soha rosszabbat:D,nem elég hogy deszka volt még lusta is:D

arányosan telt nők az igazán bcricsnek valók:),.persze az nem gáz ha nem bír felemelni:D

de jah..nagy csípőt találtak valameik képeden..
  • Csibusz
    milyen hurkákról beszélsz? :D
    Valakivel nagyon összetévesztesz:)
    Vagy te is a nemes pasitársadalomba tartozol akik az anorexiásokat szeretik?
    Mert emlékszem hosszas hsz vita volt azon, hogy volt egy paraszt aki dagatnak hívott, mert széles csípőm van... de eléggé sokan ellent is mondtak neki.. de ha jól emlékszem az nem te voltál xD
  • bcrics
    öö,a derék,csípő a legintimebb és leg.mmmmmmm..jobb rész todod,szóval nagyon erotikusásos,tudod:)

és a kicsi hurkásosok megvannak még?:)
  • Csibusz
    Ki mondta neked h intim? Mert még mindig arról van szó, hogy a derekamon van xD
    na sebaj
    az hol intim?:P
  • bcrics
    hehe,engem span 3fejjel láttot vmelyik éccaka.érted 3 fejjel,hányszor elmondtam már neked te béna ,állj le a fűvel...kis pisis!
    ,,ö nekem elég lenne az egyik fele is a 7ből a testednek:D
  • predator1982
    :DDDDDDDDD ma reggel hét felé ájultam ágyba....hülyegyerek de megverlek:D
  • bcrics
    bebasztál megin??,tököm kivan veled,rám fod rohadni a házipálesz ha sosem isszuk meg
  • bcrics
    bevagy szarva mi!!és én nem merem felveeni a telefont mi...kis pályán jáccol hozzám képest te kis csitri..fogom a copfodat.összenyálazom és felgyújtom!!!...és közben akciós tescos csipszet fogok szotyolázni te pöttyedt:)
  • predator1982
    előbb rúglak bazz tökön aztán , cseszheted az acélbetétesedet:DDDD most nem megyek msn-re majd talán később most éppen kiheverem a tegnapi napot
  • bcrics
    msnre told mán fel a pofidat ...
  • bcrics
    vahaha...és..picsádat szétrúgom...acélbetétessel járok pincsikém...ugybeágyazlak hogy nem leszel szépsékirálykislyány sgn:D..de azér rád savazok,,,ö mit adsz érte .te mocskoszzájú?
  • predator1982
    ne legyen ekkora arcod mert betakarom nagypofájú:DDDDDDDDDDDDDDDddd
  • bcrics
    legközelebb ne csináltass intim tattoo-t és nem lesz ilyen problémád!:)
  • Csibusz
    Nem... nem születtem csernobili robbanás környékén, de köszönöm kérdésed. Lehet érzékenyebb a bőröm ott és valami érte, aztán kicsit bedagadt.Ennyi, de már nincs semmi baja. Nem az egész volt domború, csak egy része , pontosabban a jobb oldala. No de hagyjuk, már nincs semmi baja, szép, és tudtommal nem csernobil vagy környékéről származok. (=
  • bcrics
    nekem monnyuk 1 rohadt zsákvarrótűvel csinálták ezért van benne szántás:D..tattoo3D:D
  • bcrics
    bazz,,1 délutánra lett belőe dombornyomás?:)..fura a tested??csernobil robbanás körül születtél??
  • Csibusz
    De idáig nem volt ilyen... Szerda este volt ilyen, amúgy azóta már nem is olyan, már nem dombormű =). Hozzáteszem vékony tűvel csinálták mert eléggé részletes nonfiguratív kis szálakkal, kicsivel csinálta épp ezért a naggyát.
  • Krezga
    dugattyú:)
  • bcrics
    vastag tűvel csinálták monnyuk???nekem a vállamon van 1 domborlenyomat:D
  • bcrics
    és azott mijaaz a csillagban?
  • toretto r34
    nagy fasza, én is megcsináltatom a vöftis tetkót vagy kitalálok mellé egy kombinácót
  • GhostRider1 #579
    Tricepszen van, azért lett ilyen béna a kép mert én csináltam, és egyedül kicsit nehéz volt, de a lényeg látszik
  • GhostRider1 #578
  • prezi
    KÉPET! :D
  • predator1982
    ez most komoly???
  • GhostRider1 #575
    vagyis neked akartam írni
  • GhostRider1 #574
    pl nekem dugattyú van felvarrva, és egyáltalán nem bántam meg, sőőőt... szerintem nyugodtan csináltasd meg azt ami neked tetszik... én nem hallgattam senkire hogy mi a véleménye, az a lényeg hogy neked tetszen...
  • toretto r34
    hát lehet van benne valami amit mondassz, de ez a máni nem most kezdödött, és mondjuk csak negativ véleményeket kapok mindenkitöl, sajnos
  • macleod2005
    Ennél ne gondolkodj árba, hanem abba hogy amikor 6-8 év múlva elmúlik a vfts mánia, akkor lesz-e lóvéd levakartatni. Mert egy ilyen mintát 1 színnel gyakorlatilag jelképes összegért megcsinálnak neked. Csak nehogy úgy járj mint a bő 30 as éveibe járó, csajozós, kisebbségi személy:

VFTS (áthúzva)
    Hennessey (áthúzva)
    Mopar (áthúzva)
    Nismo (áthúzva)
    Hyunday (első auto, még nem áthúzva, de akarsz venni egy Toyotát.....)

(nem kötekedésből, meg nem az ízlésed ellen, de hidd el, megbánnád, nekem is ezért nincs még, mert még nem találtam olyan mintát, amit egész biztos hogy jópár évig szeretnék)
  • Csibusz
    Sziasztok, megszeretném kérdezni hogy mitől van az, hogy ma vettem észre hogy a derekamon a nonfi jobb oldala valamiért "dombormű" lett...mint mikor csinálták, Ja a tatto kb fél éves szóval nem friss.. Mitől lehet?
  • GhostRider1 #570
    http://tetovalas.lap.hu/
    itt találtok rengeteg stúdiót, és a munkájukat
  • Stupid Peach
    köszi!!!
  • utgyuru
    eviltattoo.com
    de több link engem is érdekelne még
  • Stupid Peach
    Hali!
    Ha valaki tudna valami jó oldalt ajánlani,ahol vannak fent fasza tetkók,megköszönném..Pusza
  • prezi
    Nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna normálisan válaszolni... kids.

Csak hogy ne legyek offtopic:

1. "hogy szines vagy nem" - szines egyértelműen drágább
    2. "és egyéntől függ az ár is" - csináltathatod szalonban vagy magánszemélynél is (ismerősnél jóval olcsóbb)
  • Misito
    nekem jelenleg ez van de jó lenne még több nonfigurativ
  • toretto r34
    elég lett volna ennyi is , és nem vagyok öcsisajt öcsisajt
  • GhostRider1 #563
    a mért is számít öcsisajt, meg hogy szines vagy nem ... és egyéntől függ az ár is -.-