1686
Tetoválás, testmódosítás
-
#642 Pofás:) Mit jelképez? Lehet mondjuk csak én vagyok sötét:) -
#641 Kedves barátnőm új tetoválása -
#640 Már majdnem 4 hónap telt el, mióta megcsinálták. Azóta visszanótt már a szőr a lábamra. -
#639 De remélem a lábad nem marad ilyen szép borotvált:D
Van egy ismerősöm, ő nem tudom miért csináltatott a lábára tetoválást, mert akkora szőrdzsumbi van neki a lábán... Hogy az valami hatalmasss...
Nekem személy szerint egyik tetkóm se mappából van kiválasztva. Egyiket pl állatos könyvből szedtem másikat még régen valahol neten találtam:) De nem felvarrva valakire, csak mint rajz és megtetszett:) -
#638 :] Azt azért nem. -
#637 Ahogy megláttam az első képet az oldaladon már megijedtem, hogy az adidas jelet is magadra tetováltattad, aztán tovább nézve a képeket mindig vártam, hogy mikor jön az adidas jel. A végén kicsit megkönnyebbültem. -
#636 Nem is az volt a cél, hogy valami ötletgazdag motívumot csináltassak csak azért, hogy 'Igen, most megmutatom, király vagyok...'. Legkisebb korom óta focizom. Most nem rég kaptam egy jó lehetőséget, de megsérültem (külbokaszalag szakadás + boka repedés). Ez a tetoválás számomra azt ábrázolja, hogy meg kell tennem mindent ahhoz, hogy jobb legyek, akármi rossz is kerül az utmba. -
#635 mert máshonnan lehet választani, nézelődni ötletek után és ha megtetszik az adott minta akkor azt saját magadra szabni... -
#634 ez igaz, nem is értem h egyes embereknek miért nincs önálló izlésük, ötletük -
#633 szerintem nem ötletszegényebb,mint a mappából választás ...
-
#632 én nem varrattam volna magamra, de ha neked tetszik akkor jó... sztem egy kicsit ötletszegény -
#631 jó csak olyan egyszerű, ezt nem leszólásként értettem . ez az egy van csak? -
#630 Sziasztok!
Itt van az én tetoválásom ilyen.
Vélemény?
Majd pakolok fel újabb képeket is. -
#629 Hali senk nem varratott magára rovás betüket? aki igen mutathatna rola képet:) -
bcrics #628 bassza meg pont melóóvan:( -
#627 én már egy hete gondolkozom rajta,hogy el kéne rá menni... ráadásul vasárnap kowakoncert lesz... úgyhogy jócskán lenne okom ottlenni... -
#626 -
Stupid Peach #625 Nekem is úgy ajánlották.. -
Stupid Peach #624 http://tetovalas.lap.hu/
-
#623 -
Tresh #622 -
#621 persze: www.google.hu -
Tresh #620 Tudtok nekem linkelni egy magyar tetoválós oldalt? kíváncsi vagyok pl a tetováló gép részeire, hogy működik, stb. -
bcrics #619 nem..és küllönben is az nem megcsalás:D.. -
#618 na szép... és azóta minden nap bekened magad egy helyen csokival mi? hogy a kutyád lenyalja xD -
bcrics #617 hehe..nekem is volt szépségpöttyöm csak rájöttem hjogy az cszokifolt és lenyalta akutyám:D -
#616 naugyee:D nekem a nyelvembe már nincs, őő köldökömbe van és szépségpöttyöm volt -
bcrics #615 a pc az teljesen ok,státuszba helyezi a viselőjét,és fókuszba a ráragadt pacalt:D,nincs is annál sexibb mint amikor a tennapi krumplipüré ott vicsorog a viselője arcán a kis fémben:)de ezeket leszámítva teljesen szép,vonzó és egyáltalán. -
#614 áhh én olyat sose tennék be:S nem azért mert frigid vagyok vagy akármi.. de nekem nem jönnek be az intim ékszerek... nekem is van pár pc-m.. jó már csak egy volt de régebben még volt 2:D -
bcrics #613 ö,én nem szeretem ha csavarják a bimbóót,,azt a csajok bírják nem?egyszer láttam ahogy 1 intimpiercinget helyez be a fószer 1 csajszinak,teljesen mindegy hogy mér,háát totál kikészültem:D -
#612 jajj szegényke :P
figyelj ha véletlenül bekeményedik a bimbi majd megcsavarja a varrósbácsi:P -
bcrics #611 hisszük ha lássuk ugyhogy képet!!,jah és nem kell mindig a másik nyakán lógni,hát kivéve ha lajhárbébi ,vagy denevér vagy e:)
be vok csokizva nemsoká varratom a mellem azt az nekem intimzóna,,mi lesz ha megkeményedik közben a bimbóm he??,és különben is 1 szál ártatlan szőrszál van a mellyemen és azt is le kellesz beretválni..totál depressziós leszek már érzem, -
#610 kaaaccckaccc... nem vagyok dagadt:D amúgy is minden nap futok és edzek.. nem tudom mit parázol:P Ne aggódj mindent megteszek az unatkozás ellen, csak ahoz a barátom is kell.. és nem vagyunk mindig egymás nyakán:P -
bcrics #609 unatkozás elen szeretkezni kell béna!!nem tudtad?...vagy pacalt főzni,,vagy cserebogarat reptetni,,de inkább sexelni..a 17 évesek már kekszelnek?? -
bcrics #608 nemáá... már te is dagadt vagy?:) -
#607 hali valaki nem varratott valami szöveged rovásírással magára?
vagy nem tudtok olyan oldalt ahol tudnának segíteni rovásírásban?:)
-
#606 óó ezekszerint van esélyem:DDDDDDDDDDD -
#605 hehe, akkor megnyugodtam.. váá unatkozok.. holnap iskola... ma meg egész nap unatkoztam.. amúgy mint tatto vádlimra szeretnék szerintem még.. de barátom nem nagyon örül neki.. mivel nincs annyira ínyére az ilyen:( de nem neki kell tetszenie:) -
bcrics #604 nyugi csak ökör vagyok...jó alakod van..és még több tattoo-t a formás testedre..nem akartalak megbántani ok!!
ha mégis akkor magadra vess...legjobb öröm a söröm,,,a következőt fizeted..
csók béla..<-ő egyébként a fejemben lakik és néha elszabadul..nem vészes amúgy:)
-
#603 na jóó nem húúzom fel magam szerintem csak viccelsz:) mármint a beszédstílusodra értem:)