Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem majd lesz most ha minden igaz találtam munkahelyet is, és akkor gyûjtögetek😊
Na jóó ne OFFoljunk😛
motort még régen próbáltam ,,1 simsonon😄DD,,de haver azóta sew áll velem szóba😄DD..kicsit,,hogy monnyam,,nem rendeltetés szerûen használtam és kicsit megkárosodott.öszetört😄D
Nem tudom mit ugrálsz basszus ennyi ideig ezeken xD
Bármit mondasz elnem hiszem hogy te felnõtt férfi lennél...
én vagyok a tinilány, mikor te nem bírsz leállni kész röhej vagy, de egy db képet nem mersz megmutatni felrakni vagy bármit is csinálni, csak a pofázás megy de az nagyon. Minek vagy itt?? Van egyáltalán tetoválásod? A nagy L betûn kívül a homlokodon?...
Tudom most jön, hogy jjajj de beszóltam meg ilyenek... Neked sincsenek yoobb hozzászólásaid, szóval elhallgathatnál már... Nézd meg a szép köldök topicot... ott van a hasam ha látni akarod... Aztán már tényleg nem érdekel ha méág azt sem hiszed el...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Na yoo nem 😛
Hát nem tudom, ez olyan unisex dolog, de én mégse csinálnék (bocsi ez csak egy egyéni vélemény =) nehogy magadra vedd)
Ha már csináltatsz akkor, boka, vagy pl a hüvelykujjadnál... nemtudom
Olyan helyre kellene, ahol nem látja senki...de ha öreg, fonnyadt nénike leszek...akkor sem lesz túl undorító. Ötlet?<#wow3>#wow3><#hehe>#hehe>

Na amugy hol van mindeki másnak a tattoo-ja😉?
ne csak engem oltsanak már😊
pred
pred
csak hogy a témánál maradjunk végre
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Te meg akkor vén farok vagy azt annyi xD
Téma lezárva..
Hagyjuk már az úszógumikat, meg a diétát😊
Higgy amit akarsz, mások tudnak amit tudnak😊
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!