Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én kérek elnézést...rossz a szemem akkor :/

pedig simán kiolvasható....és tetszik a betûtípus nekem.

áá,, a motorozás és a tattoo kéz a kézben ...mm jegyben járnak ugyhogy semmi pánik😄D.,..én inkább 16 évesen még gördeszkára gyûjtenék😄DD

Csibusz
jáj szegény moci, hát igen =P
Nekem majd lesz most ha minden igaz találtam munkahelyet is, és akkor gyûjtögetek😊
Na jóó ne OFFoljunk😛
áhhh,,nincs ..nem tudok motorozni😄D,,csak minden más ami körülveszi,,a hideg sör,,nagymellû pucér csajok,,vizepolóverseny,,elhagyod minden cuccod ki találja meg hamarabb..

motort még régen próbáltam ,,1 simsonon😄DD,,de haver azóta sew áll velem szóba😄DD..kicsit,,hogy monnyam,,nem rendeltetés szerûen használtam és kicsit megkárosodott.öszetört😄D

Csibusz
na te is szereted a motorokat?😊
Van is?
inkább igyál egyet..nemsokáá jönnek a motoros találkozók arrra fitt kell hogy legyen a szervezet😄D

ám legyen...

Csibusz
Szerintem meg igen xD
Jól látható😛
Ízlések és pofonok😛
Akkor elég gagyi ez a betûtípus...nem lehet kibogozni 😄

Csibusz
Nem (=
Az szerepel Csibe
jól látom, h a logódban az szerepel: "Béjbe"?

Csibusz
nem veled csinálja.. láthatlanba dumál.. gyõzõdjön meg az igazáról utána írogasson<#mf1>
nyugodj má' le bazzeg!!!😊

Csibusz
ja majd jön az hogy: "az hol szép köldök, mert eltakarja a piercing..." de már nem érdekel xD
Csibusz
Hallod, tegyél már fel magadról egy db képet ha ekkora szád van xD
Nem tudom mit ugrálsz basszus ennyi ideig ezeken xD
Bármit mondasz elnem hiszem hogy te felnõtt férfi lennél...
én vagyok a tinilány, mikor te nem bírsz leállni kész röhej vagy, de egy db képet nem mersz megmutatni felrakni vagy bármit is csinálni, csak a pofázás megy de az nagyon. Minek vagy itt?? Van egyáltalán tetoválásod? A nagy L betûn kívül a homlokodon?...
Tudom most jön, hogy jjajj de beszóltam meg ilyenek... Neked sincsenek yoobb hozzászólásaid, szóval elhallgathatnál már... Nézd meg a szép köldök topicot... ott van a hasam ha látni akarod... Aztán már tényleg nem érdekel ha méág azt sem hiszed el...
Hónalj alá,,,az ajkaid belsõ felére,,,,a szemlebenyre

Mint a te uszógumijaid, mi?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Csibusz
Ne aggódj olvass vissza, és meglátod hogy legalább már 10hsz azzal tellik el hogy értelmetlen megjegyzéseket tesz😊 Nem kell figyelni rá😊 Õ itt sincs😊
na ezt én sem értem

Csibusz
Azt se tudod hány éves /=)
És hogy jön ide a gyerek??
pfff...köszi...de ahhoz még fiatal vagyok...és nincs hozzá pasi se 😄

Felejsd el... nem neked való ez a dolog! Inkább szülj gyereket!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Csibusz
Ujjackák közé😛
hova gondoltad?

énemis oda gondoltam bazz😊)),,tudtam én hogy sexmániás vayg😄DD

bátor, de azért ööö...túúúúl intim helyre csak nem szeretném 😄

"Olyan helyre kellene, ahol nem látja senki"..hát ha nagyon bátor vagy akkor volna 1 tippem😄D

Csibusz
Tarkódra😛
Na yoo nem 😛
Hát nem tudom, ez olyan unisex dolog, de én mégse csinálnék (bocsi ez csak egy egyéni vélemény =) nehogy magadra vedd)
Ha már csináltatsz akkor, boka, vagy pl a hüvelykujjadnál... nemtudom
sziasztok! Én is tépelõdök a dolgon...én római számokkal akarom magamra tetováltatni a születési dátumom...de nem tudom hova lenne jó?!
Olyan helyre kellene, ahol nem látja senki...de ha öreg, fonnyadt nénike leszek...akkor sem lesz túl undorító. Ötlet?<#wow3><#hehe>

prezi
durca <#ravasz1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

2003-'04ban Nyíregyházán a Rebells Tattoban Készült...

Csibusz
Igen tök irigy rád iq-harcos😊
Na amugy hol van mindeki másnak a tattoo-ja😉?
ne csak engem oltsanak már😊
Írigy vagy rám, mi?

predator1982
idióta neked anyád aki megcsinált bazz, hogy te még mindig itt tartasz, ha ennyire kivagy ettõl a témától, tényleg eltakarodhatnál már a jó büdös francba...

pred

Csibusz
xD
Ja, eszméleten irigy vagyok rá! Te idiota barom!

Csibusz
Ígyvan (=
Végre egy okos hsz 😊
predator1982
ááá nem érdemes törõdni vele, irigykedik a tetkódra😄DD amúgy meg hogy összegezzünk egyet, minden ember más, mindenkinek más tetszik azt annyi...nem? fiúk lányok?😄DD

pred

Csibusz
(= yoo, de akkor legalább nem lenne ez a sok vita... az Úszógumik miatt xD
prezi
dehogyis, mert én kértem. =)

Csibusz
Istenkém😊 Az egészet le kéne zárni, komolyan mondom visszamegyek a múltba, és kitörlöm azt a két képet😊
prezi
de még mindig nem tudjuk hogy gáborunknak milyen tetoválása van.

csak hogy a témánál maradjunk végre

prezi
poén ? ezt a gyenge utalást te poénnak nevezed ? ja, akkor öblíthetsz, nagyot mondtál 😄

Csibusz
Könyörgöm hagyjuk már ezt a Tinicsaj szöveget xD
Te meg akkor vén farok vagy azt annyi xD
Téma lezárva..
Hagyjuk már az úszógumikat, meg a diétát😊
Higgy amit akarsz, mások tudnak amit tudnak😊
Nem kell belepofázni kispatak, fõleg ha nem érted a poént! Azért arra nem lennék büszke, hogy egy tinicsajnak több az IQ-ja mint neked, mert õ legalább megérti a poént...

Sickness
képt, valami YÓféle "lángféleséget" nem tudtok? lábamra akarom bokám fölé körbe mer van ott egy régi szar és el kéne takarni valamivel, tehát képt.! vagy más ötletet, KÉPT!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

prezi
23 centire van a szád a seggedtõl ?

Csibusz
A tökéletessék csúcsa nem a f@rk@dnál kezdõdik...