Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ájj de béna vagy he😄D---jól kezdõdik a szüneted😊

Csibusz
nem .. készültem suliba és bevágtam a keze, ajtófélfa szélébe és reccs
há mit csintál te??deszkásztál ?

Csibusz
nekem uj piercing??? neem marad az egy db a köldökbe😊 de ma kaptam gipszet bal kezemre elcsuszott a csont a könyökömnél😛
😄..a kurva élet télleg...csaknem torres dani személyesen😄

Segítek eldönteni. Mondjuk galériáját meg kellene nézni...
Mint látható a képen, egyik kezén sincs óriástetoválás, csak a jobb lábán.

akkor nagyon olyan lehet a lába mintvalami strucccnak vagy hasonló szárnyasnak😄..neem, asz bizony az alkar akar lenni,,,neked új piercing?

Csibusz
hmm szerintem ez a lába😛 nekem nagyon úgy néz ki😊
bal alkar.

Ha ez a kezeden van (sajna nem tudom kivenni, hogy az a kezed, vagy lábad), akkor nem adok 2 évet, és sírva fogsz ide oda rohangálni, több százezret ráköltve, hogy valahogy kiszedjék... mert, hogy normális állást nem kapsz majd, az tuti!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Csori
hát ez pont így van. nekem a felkaromon van tetkó, de nem egyszerûen mert gyakorlatilag körbefogja az egészet. ez annyit jelent, h hónaljba is van tetkózva rendesen. aki csinálta mondta is, h na ezen szoktak bexarrni az emberek ami ugyi teljesen hihetõ dolog mert ott a vékonybõrnél télleg érzékenyebben érintõ a dolog. namost nálam az egész úgy nézett ki, h kívül csak vlmi bizsergetõ dolgot éreztem, hónaljba kellemetlen volt de nem fájós. az emberke alig hitte el, h így van de meggyõzte az a tény, h egyszer se kellett félbehagynia hanem elkezdte és be is tudta fejezni anélkül, h elkaptam volna a kezem.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Attila8805
ok ok neked van igazad csak húzzûl innen lécci köszi szevasz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tudod a patkányokat onnan lehet felismerni, hogy amúgy utálják egymást mint a szart, de ha valaki ellen kell menni, akkor összetartanak! Jó lenne ha ezt észre vennéd!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Vaxi
van valaki aki szépen rajzol? (vagy fotosoppol vagy egyebek 😄)
egy sárkánynak kéne a fejét átrajzolni 😊
szóljon plz aki tud.
thx

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Attila8805
Szerintem többen állnának itt mellém mint melléd pedig nem járok ide gyakran,csk veled ellentétben normálisan szólok a többiekhez.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Csibusz
Én tanultam és tanulok is folyamatosan, de te apám nemsokára történelmet írsz a sok baromságoddal xD
GhostRider1
<#boxer><#banplz>

&#9733;

Pontosan azért! Tanulj történelmet!

Csibusz
azért spicli mert merészelt jelenteni valamit?😊 Nem csak neki nem tetszik szerintem, amit máûvelsz már jó ideje itt😊
Az a durva, hogy még TE csodálkozol, amikor senki nem akar veled foglakozni, amikor még itt neten is egy kis szar spicli vagy?

prezi
én csak 5öt adok tudod jol <#gonosz1><#eplus2>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

SHADOWEYES7
A mod jogodat felvehetted volna 1 percre .<#bohoc><#integet2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

inkább csak csavargasd a bimbóidat😄te kaktusz😊

predator1982
nekem egyáltalán nincs pöcsöm, úgyhogy ezt a luxust igazán megengedhetem magamnak, nemde???😄DD

pred

de az vagy ha mondom ne legyél kishitû,,azok csak a kispöcsûek szoktak lenni😊

predator1982
😄DDDD nem vagyok.

pred

jah kemény vagy.

predator1982
amúgy kibirható, én amikor csináltattam minden alkalommal felajánlották hogy adnak fájdalomcsillapitót, de nem kértem. nekem nem fájt, a szemöldökömet is fájdalomcsillapitó nélkül szúrták, azt is kibirtam, viszont az egyik barátnõm nemigen birja a fájdalmat, és neki pl nagyon fájt, meg hát attól is függ, hogy hová szeretnél tetováltatni, minél vékonyabb a bõr, annál érzékenyebb.

pred

predator1982
te annyira sötét vagy bazz hogy az már fáj....mindenkinek más a fájdalomküszöbe, lehet hogy neki igenis fájni fog....ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, akkor mi a fasznak jársz ide?

pred

Semennyire, nem is érzed! Idióta!

kakaoskalacs
ujj tetovalas mennyire fajdalmas? 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

prezi
400.

prezi
de már mondhatjuk rá hogy normálisan fórumozik 😄

Krezga
Ne gyilkoljátok egymást😊
Semmi rossz nincs abban, ha valaki háznál dolgozik, attól még ugyanúgy lehet, steril, és érthet is a dolgához.
"Sajnos csak a nappaliban feküdtem a kanapén -.-"
"csumi."

Jó lehet a delfin tetkód! 😄 😄

prezi
te valami bantunéger törzs tagja lehetsz ha ezt így képzeled... 😄
A srácot annyi választja el a szalontol, hogy nincs pénze fenntartani egy üzlethelységet. Attol függetlenül ért a dolgához, nagyon jol rajrol, eddigi pénzét erre költötte, import német-tintát használ és minden varrásnál steril tû-hegyet.
Sajnos csak a nappaliban feküdtem a kanapén -.-
De te inkább menj szalonba ha ennyire féted a kis metroszekszuális bõrödet 😄DDDd
Feltettek egy kérdést, ment rá a válasz.. nemtudom hol látsz itt villogást, lehet káprázik a szemed. Ha nem tudsz fórumozni mert retardált vagy, az nem a mi problémánk lesz!
csumi.

GhostRider1
Tuti hogy semmilyen tattooja sincs, csak itt veri a nyálát...

&#9733;

Attila8805
Mi van te vagy az sg fikagyára vagy mi a faszom?
Húzzál a gecibe ha csak beszólni tudsz mindenkinek!

Szerinted mégis, milyen higéniás állapotok lehetnek egy házhoz menõ tetkósnál? Olyan alap dolgokat tisztában vagy, hogy milyen tinta van a böröd alatt, honnan való? Vagy a tû amivel készítette fertötlenitve volt? És még sorolhatnám!

Elég igénytelen ember vagy, és az a legrosszabb, hogy ezzel még villogsz is mint egy rendõrlámpa!

Attila

Talán ha kicsit elgondolkoznál, észre vennéd miért nem akarnak veled foglalkozni! A hülyegyerekeket már az elsõ pillanatban ki lehet szürni!

prezi
nagyon POZITIV a hozzáállásod, mondták már ?! 😉

Attila8805
Nekem is az lesz már tesóm intézi😄

Azért én egy écccc teszre elmennék a helyedben, barátom!

prezi
én háznál csináltam, miskolcon, minden oké 😄

Attila8805
Ez érdekes.
És ezt mibõl szûri le?
Amúgy egy másik mikolci szalonnál is rákérdeztem õk csak Május közepéig vannak betáblázva.😄

"telítõdve vannak"

Kamu! Valszeg nem vagy nekik szimpi.

Attila8805
Hali.
Tud valaki nekem ajánlani tetoválószalont Debrecenben Miskolcon vagy Nyíregyházán?
A miskolci Swtatto nem jó mert júniusig telítõdve vannak.

Csibusz
Én tényleg nem értem, hogy 17 évesen miért kéne babázni meg ilyenek xD
egy év és befejezem a középsulit is, nem értem. vagy csak én nem veszem a poént xD
neharagudjál rám teljesen igazad van..már az anyósülésen is ülhetsz autóban😄D,,,egyébként pedig finoman avval a motorrral..mérnem babázol mint a többi rendes lány?😄Dd

Csibusz
nem 16 vagyok😄 hanem 17 de ezt már leírtam és 125-re simán letehetem a jogsit😊 És minek gyûjtsek deszkára😛 az már volt😛 meg BMX is😊
Meg ha a 14 éves kis majmok már robogón ülnek, akkor én is már motorozhatok😊