1686
Tetoválás, testmódosítás
  • predator1982
    ja nem azért mert itt ez a nevem, hanem azért mert maga a figura tetszik nekem, nem tudom az előbb lehet hülyén irtam le, magát a figurát rakatnám
  • lamase
    sztem nicknevet ne, én sose tenném, de különbözünk:)
  • predator1982
    hogymondod?
  • lamase
    nemáno
  • predator1982
    nekem is az első tetszik:-) én még tudjátok min gondolkoztam? lehet hogy baromság, de hogy a nicknevemet magamra rakatom, mármint a predatort, meg egy alient mellé, még elfér a hátamon:-) csak az nagyobb lélegzetvételű dolog lenne már:-)
  • lamase
    igen, szerintem is a kettest meg felejtsd el szerintem, az pfff :)
  • dunga
    Az első kép szerintem tökéletes.
  • Zerénd
    Ez még oké: de valami hiányzik róla. Nem tudom mi, olyan semmilyen.

Ez mennyire megvalósítható? Szerintetek elképzelhető tetoválásként?
  • Csibusz
    http://www.baranta.ro/turul.jpg
    http://www.mke.hu/lyka/04/e4p038.jpg
    http://szebbjovoert.net/files/Image/MITIKUS12.JPG

én ezeket találtam... bocsi ha nem tetszik:)
  • Zerénd
    Üdv!

Tervezek évek óta egy második tetoválást. Első nem érdekes, kicsi és nem olyan helyen van, hogy mindenki láthassa.
    Egy Turul madarat szeretnék, de a neten nem találtam hozzá nekem tetsző mintát.
    Felkaromon lenne, tehát pofásnak is kellene lennie.
    Tudnátok segíteni egy megfelelő szép ábrát találni?
  • johnzorrn
    [moderálva]
  • lamase
    igen, ez így szokott menni :) Nincs nagyobb kép a tiedről?
  • lamase
    fekete-fehér 1500, szines 2000/cm, itt pl egy teljes karosnál hosszra mérik, nem pedig átmérőre, szóval a hosszabb fele számít. természetesen ha egy egyenes vonalat huzatsz végig a hátadon az mondjuk 60cm, nem fizetsz érte 90ezret:)
  • megalodon
    Mennyire drágák általában a tetoválások?? Függ a szalontól meg a mintától, mérettől??
  • Trisztin
    nekem azt mondták,hogy akinek kettő van annak lesz egy harmadik is :)

jelenleg nekem is csakk egy van,de már tudom mi lesz a következő :) sőt a harmadikat is tudom,csak annál még az kétséges,hogy hova és milyen nyelven
  • predator1982
    én is szeretnék még, de az majd a jövő zenéje:-) pedig eredetileg csak egy lett volna:-)
  • lamase
    nekem is ez tetszik legjobban, az összes tetoválásom fekete, másik karomra készül most a gésa, és akkor asszem befejeztem egy időre a tetoválgatást
  • predator1982
    tényleg szép:-)
  • lamase
    ez egy régebbi kép, azóta be van fejezve, körbeér, alja levan zárva úgy vagányul japánosan:)
  • dunga
    Ez határozottan nem rossz
  • lamase
    fóliát ne rakj rá, azt csak az elkészülés után kell amíg hazaérsz, utána lemosod, naponta egyszer kened b. plusal egy hétig, és ennyi. fóliás hülyeséget nem tudom ki találta ki.

A sebre helyezett fólia a porozitás hiánya miatt légmentesen zárja a bõrt. A levegõ hiányában a bõr és a mûanyag fólia között egy megemelkedett klímájú zárt patogén, fertõzésre hajlamosító környezet jön létre. Ez a testnedvekkel, vérrel, törlõdarabkákkal, vazelinnel, elhalt hámsejtekkel keveredett nyálkás konzisztenciájú egyveleg igen jó táptalaja a baktériumoknak, gombáknak.

A megemelkedet testhõmérsékletre szervezetünk folyadékot présel a szövetekbe és a verejtékmirigyeken keresztül a bõrfelszínre. Így van ez sportolás vagy magas láz esetén is. Ez a kifelé ható folyamat hûtésként szolgál gyulladás elkerülésére. Az így reagáló szervezet kinyomja a bõrfelszín alatti (dermis) rétegbõl a folyadékot és persze az oda nagy nehezen bevitt pigmentáló anyagot is. Így a valószínûsége is megnõ a tetoválás tónusveszteségének.

Aki gondolja fóliázza, nem jó semmire. Pontosan 17 tetoválásom van nem a levegőbe beszélek.
  • lamase
    http://www.sg.hu/galeria/1050645903/10506459031235014036.JPG
  • lamase
    ez megez a többiről meg majd készül kép
  • predator1982
    majd még keresek a többiről is
  • predator1982
    tess
  • bauer15
    Jöhetnének is képek:)
    kinek milyenje van:D
  • predator1982
    nekem van máshol is, és azok nem domborodnak ki
  • Coronita21
    nekem a bal kezem telibe, váll, nyak, mell, lapocka egybevan és majdhogynem mindenhol kidomborodik:) a gerincemen is van végig és ottis kidomborodik, szerintem ez bőr tipusa válogatja..
  • predator1982
    nekem a vállamra sikerült egy ilyen, de csak az lett domború:-)
  • Pretorian
    lol :D Nekem a 7 éves varrás a mai napig kidomborodik a mellkasomon, sztem azért, mert ott nagyon vékony a bőr...frankón le lehet tapogatni, gótbetűs szöveg, a vakok is el tudnák olvasni (lol).
  • Pretorian
    Jaja. Mondjuk én inkább a Vitamerfent javaslom, az a legjobb hámosító krém. Véletlenül se vakargasd vagy törölgesd a heget, a vízzel is csak óvatosan. Zuhanyzás csak dupla fóliával, fürdés felejtős. Egyébként az, hogy menyi idő alatt gyógyul be, csak a méretétől függ.
  • Coronita21
    miután bekented bephantennel rakj rá foliát, ragaszd körbe hogy ott maradjon, 1 nap minimum 2x lekell cserélni, amikor cseréled ovatósan mosd le tiszta vizzel a tetoválásról a trutyit várd meg mig megszárad de hagyd kiszáradni és ne is törölgesd mert a felázott bőrődből kijön a tinta és foltos lesz, újra be kened és megint fóliázod. ezt minimum 1 hétig kell csinálni de lehet több is. ha rendesen lehámlott akkor már nem kell foliázni, gondolom ezeket elmondták neked a szalonban ahol készült és majd visszamész hogy megmutasd.
  • Pretorian
    Csá! Hagyd rajta, és a fólia is maradjon rajta.
  • stady
    Sziasztok!

Ma megcsináltattam első tetkóm. Ezért lenne egy kérdésem. Miután bekentem bephantennel hagyjam rajta a krémet vagy valamivel később töröljem le? Előre is köszi
  • bauer15
    hali valaki aki jol rajzol és unatkozik nem rajzolna meg nekem egy tetoválást?:)
    várom a jelentkezőket:D
  • Csibusz
    Huhh.. tegnap bevolt gyulladva a farcsontomnál... (pár éve elrepedt) és hét az ott lévő tetoválásom is olyan lett mintha dombormű lenne.. eléggé bizarrrrr volt :)
  • bauer15
    Engem lehet érdekelne mert van pár ötletem de hátha lánék valami nagyon jót:
    a címen felvettelek
  • sk8erboi

––––•(- ÓRIÁSI TETOVÁLÁS GYŰJTEMÉNY!!!!!-)•––––

SOKAN ELKÖVETIK AZT A HIBÁT, HOGY FIATALON HÜLYESÉGET TETOVÁLTATNAK MAGUKRA, ÉS KÉSŐBB MEGUTÁLJÁK ÉS ELTÁVOLÍTTATJÁK A MINTÁT!

NEM KELL FÉLNED, NEM TALÁLKOZOL UGYANOLYAN TETOVÁLÁSSAL HA INNEN VÁLASZTASZ, ÉS BIZTOS, HOGY MEGTALÁLOD AZ IGAZIT!!

50.000! !!! darab minta ,
    13.000 nagyfelbontású scan .
    6 GB !! 2 dvd

MInden méretben színben, stílusban és típusban - Híres művészektől, grafikusoktól, válogatott minták.

Ha csak érdeklődsz, ennél jobb helyen nem is tehetnéd!

Tetóválószalonoknak is KÖTELEZŐ!!!

Ekkora választék jelentős csábítóerő más szalonokkal szemben!!!!

Angels : Animals : Asian/Oriental : Astrology : BioMechanical : Black and Grey : Butterfly Tattoos : Cartoon/Caricatures : Celtic : Cultural : Demons & Gargoyles : Dragons Tattoos : Egyptian : Fairies and Mermaids : Graffiti : Hearts and Roses : Military/Patriotic : Miscellaneous : Names : Plants and Flowers : Religious : Native American : Star Tattoos : Tribal Tattoos .............................

Ez a gyűjtemény a tetoválás bibliája -képekkel.

OLCSÓN!!!

Érdeklődni: [email protected]

• Csibusz
    Jaaa tényleg igaz, már régen láttam a gyűrűk Urát, de a játékban is megtalálható a képe:) Igazad van:)
  • dunga
    Ez a kép a Gyűrűk Urában Arwen nyakláncának a lerajzolt verziója. A nyaklánc neve Evenstar, és a lány életerejének a fényét jelképezi. (Gyorsan informált barátnőm a jelentéséről :])