Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Bocsánat akinek ilyen van, nekem nem jön be.
Dream Theater logo, a Majesty Symbol bal vallamon
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
tetszik,szép... csak nekem ez túl sok! 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hát ha neki így jó akkor nekem is😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
..de az enyém pl csuklónál a másfélszeresére dagadt fel..de aztis láttad iwiwen nem?..de azt lehet nem..😊
most egyébként ciwil war van..meg jó sok hideg sör..
jövõhéten nem jössz marótra motorosfesztiválra...marót-videgrád az útirány---jövõhét szombat...ha ok akkor majd írj rám..
elleszünk..én basztatni foglak állandóan a cékla fejed miatt te meg a jó mocskos száddal leoltasz..elleszünk😄
pred
A TRibal amugyis hamarmegvan...vállra..lapockára egyben csinálják,,
egyébként nem tudom lehet e megint kapni,,,de a vitamerfen-t keressétek,,a legjobb..nem kell körömvirág meg bepanthen..persze ha nincs jobb.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?