Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
:-) nekem is:-)

pred

predator1982
köszi:-)

pred

szjuca
Aha! Ez tényleg szúrós. Egyedi, az biztos. Tetszik.

Trisztin
engedelmeddel

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

szjuca
Nincs olyanom.<#shakehead><#sir>

predator1982
mozzilával látod, ha van

pred

szjuca
Nemtom megnézni, piros x van benne. Mindegy, biztos jó.

predator1982
na ez az!

pred

predator1982
aha, raktam már be valahol

pred

szjuca
Van kép róla itt?

predator1982
hát azok nekem sem, bár a jobb vádlimon tüskés virág van😄DDDDDDDDDD

pred

szjuca
Képt!

szjuca
Köszi, nekem is nagyon tetszik. Tizeniksz éve készülök rá, úgy gondolom, megérte a sok várakozás és így nem egy delfin vagy virágocskácska vagy ilyesmi lett belõle.
Bocsánat akinek ilyen van, nekem nem jön be.

Csibusz
Huh nemrég voltam átüttetni a tattomat😊 Mert ugye nem tudtam elmenni eddig, mert kéztörés stbstb.. de végre megvolt😊
ehhez hasonló mintákat nem tudotok? nem nagyon találtam 😞

predator1982
faszán néz ki:-)

pred

szjuca

A jobb bokám körül van.

szjuca
A hétvégén megszületett az elsõ tetkóm. <#vigyor3>

szolszil
[/img]

Dream Theater logo, a Majesty Symbol bal vallamon

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

http://www.fesztivalkalauz.hu/images/com/napplakats/1208173043plakat2008.jpg

Saloom
jol mondod kolegina 😊))

predator1982
ejjej, ilyen testen ennyi tetkó.....hát mit is mondhatnék, el tudnék rágódni rajta😄DDDD

pred

TVelvet
az biztos. 😊
Saloom
sztem nagyon kuul 😊 de kell hozzá ennyi izom is hogy jol nézzen ki 😊

prezi
ez fájni fog báttya !! 😄D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Trisztin
nem akartalak megbántani...
tetszik,szép... csak nekem ez túl sok! 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

TVelvet
Elsõ sorban nekem teccik, másod sorban kell a lányoknak teccenie. 😊
Trisztin
nekem ez már sok...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

TVelvet

Talán 1 év, és pont ilyen lesz... 😊 Addig meg marad a gyúrás.. 😊
prezi
képeket!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ok

Saloom
hüü ezt derékra, függölegesen kicsit összenyomva el tudnám képzelni 😊) hm

GhostRider1
Szolárium, szauna, uszoda, strand, közvetlen napfény 2 hétig kerülendõ...

&#9733;

Attila8805
Eltelt több mint egy hét szerintetek kimehetek strandra?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Nem csak azt mondta hogy õ így szokta.
Hát ha neki így jó akkor nekem is😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

érdekel õsasszony?....meg azon a karácsonyi bulin mintha kiütötted volna magad!!..mintha,😊

predator1982
:-DDDD

pred

hja..kicsit friss volt még az...meg zexy😄
..de az enyém pl csuklónál a másfélszeresére dagadt fel..de aztis láttad iwiwen nem?..de azt lehet nem..😊

most egyébként ciwil war van..meg jó sok hideg sör..

jövõhéten nem jössz marótra motorosfesztiválra...marót-videgrád az útirány---jövõhét szombat...ha ok akkor majd írj rám..
elleszünk..én basztatni foglak állandóan a cékla fejed miatt te meg a jó mocskos száddal leoltasz..elleszünk😄

predator1982
nekem a lapockám vérzett de az piszkosul...de azt láttad iwiwen, hogy hogy nézett ki, mert az rögtön utána lett lefényképezve:-)

pred

szoktak iet..nekem amikor az alkarom csinálták alõbb megcsinálta a kontúrt...majd rá vagy három napra kezdte el satírozni..de nem vérzett semmi iesmi..csak így volt rá ideje,,ennyi😄

A TRibal amugyis hamarmegvan...vállra..lapockára egyben csinálják,,
egyébként nem tudom lehet e megint kapni,,,de a vitamerfen-t keressétek,,a legjobb..nem kell körömvirág meg bepanthen..persze ha nincs jobb.

Csibusz
Hmm, miért vérzett vagy valami? Mert nekem most csináltattam egy nonfit kb. egy hónapja, és ugye körvonalát megcsinálta, és utána 10 perc pihi (neki ez egy cigiszünet volt) és utána már töltötte is ki. Szóval nekem ez picit furi. Kivéve ha ténylegesen nagyon véreztél vagy valami...
Hát, gratula!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Attila8805
Azt mondta srác hogy ha begyógyult akkor satírozz csak be.

Én inkább nem is mondok semmit... 😄

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

GhostRider1
Hayabusa... látszik hogy nem egy profival/mesterrel csináltattad...

&#9733;

Csibusz
és ennyia tatto? nincs is, és nem is lesz kitöltve???
Trisztin
koncertkép a VEN-rõl...

Attila8805

predator1982

pred