Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Lord_Mortanius
http://www.japanmagyarszotar.hu/index.php
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Sasuke "japán mondások" googlezve az elsõ link tartalmaz néhányat ... ill. az írásukat
EZT NÉZD MEG!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
http://img28.picoodle.com/img/img28/4/6/18/f_20080610m_d712102.jpg
Nekem teljesen rendben van a tetoválásom, lehámlott teljesen. Az a fertelmes viszketés is elmúlt, már testápolóval kenegetem. A bõrömmel teljesen egysíkban van, semmi rücsök, dudor.
TRac, neked hogy áll?
pred
varrta is a tankcsapdás fickókat..jó kis sztorikat hallotam róluk ami sajna nem publikus😄,,,de vicces,,mindenképp
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Amúgy ilyent tuti nem fogok látni senkin,ezt több mint 1000 mintából választottam ki.
Ja amúgy mára már teljesen lejött a külsõ rész,és jó lett. Jövõ pénteken jár le a 2 hét nap- és strandtilalom😊 De még addig kenem rá a Bepanthent. Ha lejár a 2 hét akkor már ugye nem kell?
pred
de te már ne rakd vissza a fertõzés miatt fóliázzák le, nehogy a seben keresztül elkapj valamit, és ne várd meg mit kiszárad, ne csak akkor kenegesd, hanem egy nap többször is, ha van rá mód (elnézést az okoskodásért, csak gondoltam megosztom a tapasztalatokat)
pred
Csibusz: "bõrgyógyászati kenõcs" tág fogalom. A kenõcsök általában bõrgyógyászati panaszokra valók.
TRac:friss még a tetkó, de a kép alapján nincs begyulladva, nem piros. Légy türelemmel, nekem kb 2 hetet mondtak, hogy meggyógyul. Kenegesd, amivel mondták. Szerintem.
elõször azt mondtad,hogy nem volt rajta fólia... utána meg,hogy mikor csináltattad adtak a fóliához tanácsot.. "
Igen rátették és mondták hogy vegyem le 2 óra múlva,aztán utána már nem kell.
Inkább mutatok képet és mondjatok véleményt jó-e...
A képen nem látszik,de van pár kicsi csík ahol a satírozás nem jó,hiányos (Azt a részt nézzétek ami már lehámlott)
Kép

És ahogy szárad kifelé folyamatosan kenni..az elsõ héten mindenképp...és ne nagyon áztasd ki..ugy fürödj hogy ne áztasd!!!épp csk nedves kendõvel a tetovált részt áttörlöd..ez a kettõ a lényeges,,folyamatosan puhítsd krémmel,,körömvirágkenõcsel...ÉS NE ÁZTASD!!.
Úgy teszek én is, mint Trisztin, amikor kiszárad Bepanthen.
elõször azt mondtad,hogy nem volt rajta fólia... utána meg,hogy mikor csináltattad adtak a fóliához tanácsot.. <#szomoru1>#szomoru1>
(mellékesen nekem 12órát mondtak megközelítõleg... 2körül végzett rajtam a srác és mondta,hogy holnap reggel már nyugodtan levehetem... )
nincs nagy tapasztalatom hiszen csak egy tetoválásom van,de én nem idõhöz kötöttem a kenegetést,hanem ha éreztem,hogy kezd kiszáradni,akkor gyors bekentem elinte bepanthen plus-szal... majd ahogy mondták jó zsíros testápolóval...
5 napos a tetkóm,már kezd hámlani. A probléma viszont az,hogy nem volt rajt fólia. Mikor csináltattam akkor azt mondták hogy 2-3 óráig legyen rajt a fólia,szedjem le,és utána már nem kell. 4 óránként kenem Bepanthennel. Vállamon van.
nekem is van ilyesmim...monnyuk ez paradicsom..