1686
Tetoválás, testmódosítás
-
#764 Ez egy építőjellegű kifejezés volt a fiatalembertől =) -
#763 Kellemetlen... -
#762 Persze .. úgyis kicsi -
#761 LOL... amelyik megtetszik, és ha olyan tetszik meg amelyiknek az a jelentése hogy kicsi a kukid, akkor azt is felvarratnád? -
#760 Konkrét elképzelésem nincs, majd amelyik jel megtetszik, azt varratnám fel. Ha esetleg ide be tudnál tolni 1-2-t megköszönném .. -
#759 nekem van elég sok mintám megsztem elég sok embernek itt:) ha gondolod mond mi érdekelne és elküldöm neked:) -
#758 Alkarra szeretnék kinai jeleket varratni. Nem tudjátok véletlen, hol találok ilyen motivumokat hozzá? Köszi. -
#757 Ezekkel a madárkákkal az a baj, olyan tucat termék lesz hamarosan. Valami egyedit keresek. #752 képet én is linkeltem, de az meg csak szinsesben néz ki jól. Nekem mindenképp fekete kell.
Mindegy. Amíg meg nem találom az én Turulomat :D, addig feltetetem a másik karomra ezt -
#756 írhatod basztatásból is nem én vagyok a képen, csak a turul miatt linkeltem, igaz nem pontosan az de elég jókis madár -
#755 talán mert szemölcs? :D -
megalodon #754 Azok a piros pöttyök pattanások vagy sebek?? Mert akkor miért nem lett megvárva,hogy begyógyuljon!? Vagy ha mindig ottvan akkor én nem varattam volna ekkora tetkót,hogy emiatt legyenek kissebb kihagyások!
Nem baxtatásból mondom,de igy elég fura a madárka. -
#753 -
#752 Még találtam egyik ismerősömnél egy Turul madarat, hátha ez elnyeri a tetszésed:
Turul -
#751 szép tetszik... -
#750 Csak én szolnoki vagyok és nem járok pest felé.. :( -
#749 Ez még tetszene is -
stewe81 #748 Amit látsz épp a fényképen azt csináltam én és körbe van varja a karja teljesen.Ezt 2 alkalom alatt raktam fel.Kell nézni egy két központi mintát aztán a fenn maradó részt ki kell tölteni,ha teljes alkarost akarszt.Az ár a felület nagyságától a börödtöl ill. a minta összetettségétől függ.Írj a [email protected] és megbeszélünk egy találkozót,akkor kitaláljuk mi az ami neked jó lessz! -
stewe81 #747 Én is a netröl szedek turulos képeket,mivel a mintáim külföldi oldalakról származnak.Ha ott találsz akkor mutasd és mondom ,rajzolom,hogy milyen lessz.
-
#746 Ez nagyon tetszik!
Körülbelül mennyibe kerül egy ilyen tetoválás?
Nem tudom pontosan, hogy mennyire ér ki az alkarja külső felére is.
-
stewe81 #745 Újpest,de ha írsz a [email protected] e-mailemre akkor megadom a számom.
-
#744 Ha jol láttam budapesti vagy azon belül merre?vagy ha jobb privátba is beszélhetünk.
-
#743 Esetleg ennél jobb?
-
#742 Egy nem tucat Turulról van mintád? Képeid közt láttam egy Rakamazit, de arról lebeszéltek. -
stewe81 #741 Van kb.8-10 ezer mintám,áltlában azok szokták szolgálni az alapot,de ha körvonalazva van az elképzelés,akkor össze rakok valamit. -
#740 megnéztem a munkáid :) van egy pár és van ami tényleg tetszik mint forma és stb.:)
olyenkor visznek neked mintát?
vagy te is szoktál tervezni? -
stewe81 #739 Mintát is szoktak.Kell nézni valamiket amik tetszenek és aztán a kiválasztott területhez igazitani,ennyi. -
stewe81 #738 Itthon.Ha szalonban csinálnám akkor 20 körül lenne.Ha kiváncsi vagy munkáimra akkor nézz meg az IWIW-en Nász István név alatt. -
#737 stewe81 Szalonban csinálnád 7000-ért vagy otthon?
és a rovásírást visszafelé kell olvasni vigyázni:)
-
#736 az említett betűtipusos oldalon tényleg érdemes körül nézni...én is ott találtam meg a következő tetoválásom betűtipusát... igaz még rágodom két tipus között,de az előbb utóbb eldől,főleg mert szeretném mihamarabb felvarratni... -
#735 Köszi.
Egyébként erre a területre szoktak ábrát is varratni? Mert én nem igazán láttam még. Gondolom a kisebb (keskenyebb) felület miatt korlátoltabbak a lehetőségek. Hosszra meg olyat szeretnék, ami szinte teljesen végigfut rajta.
Egy kardot azért nem tetováltatnék oda :) -
stewe81 #734 Más betü tipussal még jól is nézhet ki.Én megcsinálom neked 7000ért,ha érdekel üzenj a [email protected] email-emre.
-
stewe81 #733 Szia.Én tetoválok és én a dafont.com-on szoktam betütipust nézni,ha már a vendégem ki találta a szöveget.Találd ki mit szeretnél,milyen nyelven és a többi már csak a betü tipustól és a nagyságától függ.Ja igen és kb1-2 óra alatt fent van.Nállam a szalon ár 20-30 % áért.
-
Rovásírás sztem menő és akár a nevedet is varrathatod. RAkd ki, nézd meg hogyan néz ki.
Egy haveromnak ilyen van, k. jó.
-
#731 Bár ezt így kicsit "üresnek" érzem. Valamivel lehetne terjedelmesebb, de semmiképp se terítse be az egész alkaromat. -
#730 Hali!
Alkarra szeretnék tetkót de elég nehéz eldönteni, hogy mi legyen...baromságot nem akarok. Lehetne valami szöveg is, de nem jut eszembe semmi jó. Tudtok ajánlani valami fasza oldalt, ami képekben bővelkedik?
Elhelyezésre, méretre valami ilyesmire gondoltam:
-
#729 nee 8-D -
egyenlőre még henna,de nagyon gondolkozom...
(igaz egy majom beszólt nekem,h ilyen már van ez csak egy másolat...) -
#727 sziasztok, megszeretném kérdezni hogy a tetoválás lefedése egy másikkal drágább mint simán? -
Coronita21 #726 xD -
#725 hagyd meg így, később jó lesz kifestőnek a gyereknek...