1686
Tetoválás, testmódosítás
-
#804 tarkódra egy koponyát -
#803 sziasztok!
régóta tervezem,hogy csináltatok 1 tetkót, de nincs ötletem hova.
Vékonyka vagyok még, szinte kislányos,szóval valami olyan hely kéne,ahol ha később nyúlik a bőrőm (az izomtól vagy a hájtól:) ne repedjen szét,meg ne legyen csúnya.
Van ötletetek? :D -
bcrics #802 na, a másik kispokróc.hát nemis vagy dagadt te ..kis atmoszszféra:)
-
#801 Jajj már aki nincs 40 éves az még kislány, és utána jön a pubikorszak:P -
#800 én kislány??? -
#799 wááá xD Még csak az kéne, még kislány a családalapításhoz nem? xD
Én beszélek xD Jaa és Jánnnnii fogytam egy kilóóót xD -
bcrics #798 hjó van már kispokrócXD -
#797 olvasd már el mire is irtam ezt!:DDDDDDD -
bcrics #796 míííííííí?..gratula:),,,de mikor mész férjhez?..meg lesz sgs baba..muhahahaXD -
#795 igen tetszik:-) csak nagyon sok volt a dolgom, és még nem tudtam mélyrehatóbban játszani vele:-) berendeztem egy házat, meg ha minden igaz nemsokára jön a gyerek is:DDD -
#794 Az jó ha az ember lazán fogja fel persze, nekem eléggé sok hozzám tartozó van aki sajnos, valami oknál fogva elvesztette valamelyik végtagját. Persze lazán fogja fel, azóta is sportol, kocsit vezet stb... de hogy rátetováltat, ha még előtte tetovált a karja, azt megértem, de így.. hát nem tudom. Bár ez emberét válogatja =)
Szóval persze a te nézeted is egy nézőpont:)
Tetszik neked is a Sims 3? xD Bocs az OFFért xD -
#793 sztem meg tök jó hogy ilyen lazán fogja fel:-) -
#792 Ááá, ez szerintem eléggé gusztustalan:S és beteg is:S
Mármint akinek sajnos végtag elvesztéssel kell szembesülnie eléggé bizarr, hogy ilyet csinál utána:S -
#791 ez DURVA !!!!!! -
Coronita21 #790 -
Coronita21 #789 -
#788 ez alatt a két nap alatt köröm virággal is bekenheted, naponta csak 1x kell kenni vékonyan -
#787 Bepanthennel. Biztos van valamerre egy ügyeletes. -
#786 Friss tetoválást mivel hogyan kezeljek azért kérdezem mert hétvégén alig van nyitva gyógyszertár:d
-
#785 VAlami jó bohóc sablonja nincs valakinek?:)
ami talán nem ilyen mindenhol ismert netes. -
#784 jó lett, meg alapos az epilálás is -
#783 és igazából mi is a jelentése?:D amúgy a "család" szimbólum ugye egymás mellett van, de akkor lehet egymás alá is? mert tudtommal úgy írnak és olvasnak a japánok és a kínaiak is. -
#782 -
#781 Nekem ez lett belőle
@Ghost: jelentése -> kicsi a pöcsöm ^^
-
#780 Köszi, meg is találtam:
szerelem
család
most már csak az elrendezésen kéne gondolkodnom =) -
Samurai84 #779 Ez nagyon jól gondold meg és nagyon nézz utána hogy az adott jel mit is jelent, mert ez nem úgy megy hogy a két karika azt jelenti: család vagy szerelem :D Amúgy amennyire tudom, a kínai és japán jelek nagyon hasonlóak, mert a japánok a kínaiaktól elég sok dolgot "átmentettek". Szerintem úgy nézz utána hogy japán kanji írásjel. A kanjik fogalmakat jelölnek, szerintem ezzel a legegyszerűbb és legésszerűbb is. -
#778 Nem.. Mű xD
Én most tervezgetem utolsó tetkómat. Vádlimra szeretnék két szót: család/szerelem
És most jön az atomláma kérdésem xD
Japán vagy Kínai jel? Szóval mi a különbség? stbstb -
#777 jah -
#776 nektek igazi tetoválásotok van??? -
#775 szerintem te ne csináltass tetkót, mert bizony az egy életre szól, ahogy javasolták is, csináltass hennát, azt csak rádfestik. -
#774 Elsőre nekem is ez volt a reakcióm -
Narusco #773 mivan ? :O -
#772 csináltas Hennát... az biztos kikopok.. persze az mondjuk csak festék.. és max 1 hónapig bírja.. de tetkót nem hiszem h csinálnának.. -
Kinga19 #771 Szióka azt akarom kérdezni hogy van-e páréves tetkoés ha igen akk kikopik -e teljesen és hogy, hol mennyiért lehet ilyet csináltatni választ előre is köszi. -
#770 Hali nem tud valaki egy tetováló szalon a XVII.ker ben Bori Tattoo néve ha minden igaz.
-
bcrics #769
-
#768 -
Louis Cyphre #767 szar tetkók -
#766 nem kínai, japán kanji -
stewe81 #765 http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.formosa-translation.com/chinese/&ei=SSfXScahEsuM_Qap9L3aDA&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dchinese%2Bsymbol%2Bdata%2Bbase%26hl%3Dhu