Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
★
★
VFTS (áthúzva)
Hennessey (áthúzva)
Mopar (áthúzva)
Nismo (áthúzva)
Hyunday (elsõ auto, még nem áthúzva, de akarsz venni egy Toyotát.....)
(nem kötekedésbõl, meg nem az ízlésed ellen, de hidd el, megbánnád, nekem is ezért nincs még, mert még nem találtam olyan mintát, amit egész biztos hogy jópár évig szeretnék)
de több link engem is érdekelne még
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Ha valaki tudna valami jó oldalt ajánlani,ahol vannak fent fasza tetkók,megköszönném..Pusza<#integet2>#integet2>
Csak hogy ne legyek offtopic:
1. "hogy szines vagy nem" - szines egyértelmûen drágább
2. "és egyéntõl függ az ár is" - csináltathatod szalonban vagy magánszemélynél is (ismerõsnél jóval olcsóbb)
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
A nő olyan pontok halmaza amely felállítja az egyenest

de szekszárdon lesz nov.12.én
meg én végignéztem minden percét, az se volt olyan dolog amit ne bírnál ki...
nade azcsak 1 ártatlan tû..nem húsba vág csak bõrbe megy..sok sikert,.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
ha nem félnék tõle, tuti felvarratam vna már jópár tetkót 😊
Szerintem a fájdalom sok dologból tevõdik össze...
1.) a saját fájdalomküszöb...
2.) hova csináltatod...
no meg perszen nekem az is elviselhetõvé tette,hogy nem láttam... (a hát/nyak részre csináltattam...)
Szerintem egy egyszeri fájdalomhoz (injekció) nem lehet hasonlítani,annak ellenére,hogy tûszúrásról beszélünk...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

1000 tûszúrás éri a bõröd kb 1 perc alatt.
amugy is 10 perc után kb semmit nem érzel mert el lesz zsibbadva az a testrész... tépj be elõtte vagy igyál meg pár felest, egy jót fogsz nevetni rajta =)
azt szeretném kérdezni azoktól akiknek már van, h amikor készül a tetoválás, az mennyire fáj? hallottam olyat is h nem fáj, meg olyat is h fáj naon, mi az igazság? egy injekcióhoz viszonyítva mondjuk, vagy egyáltalán milyen érzés?
ez tényleg egy jel... 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
"japán jel". Gratulálok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó, V. kerületi tetoválószalont <#help>#help> ?
Kösz!