Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vastag tûvel csinálták monnyuk???nekem a vállamon van 1 domborlenyomat😄

és azott mijaaz a csillagban?

nagy fasza, én is megcsináltatom a vöftis tetkót vagy kitalálok mellé egy kombinácót<#eljen>

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

GhostRider1
Tricepszen van, azért lett ilyen béna a kép mert én csináltam, és egyedül kicsit nehéz volt, de a lényeg látszik <#circling>

&#9733;

GhostRider1

&#9733;

prezi
KÉPET! 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

predator1982
<#nyes> ez most komoly???

pred

GhostRider1
vagyis neked akartam írni <#integet2>

&#9733;

GhostRider1
pl nekem dugattyú van felvarrva, és egyáltalán nem bántam meg, sõõõt... szerintem nyugodtan csináltasd meg azt ami neked tetszik... én nem hallgattam senkire hogy mi a véleménye, az a lényeg hogy neked tetszen...

&#9733;

hát lehet van benne valami amit mondassz, de ez a máni nem most kezdödött, és mondjuk csak negativ véleményeket kapok mindenkitöl, sajnos

macleod2005
Ennél ne gondolkodj árba, hanem abba hogy amikor 6-8 év múlva elmúlik a vfts mánia, akkor lesz-e lóvéd levakartatni. Mert egy ilyen mintát 1 színnel gyakorlatilag jelképes összegért megcsinálnak neked. Csak nehogy úgy járj mint a bõ 30 as éveibe járó, csajozós, kisebbségi személy:

VFTS (áthúzva)
Hennessey (áthúzva)
Mopar (áthúzva)
Nismo (áthúzva)
Hyunday (elsõ auto, még nem áthúzva, de akarsz venni egy Toyotát.....)

(nem kötekedésbõl, meg nem az ízlésed ellen, de hidd el, megbánnád, nekem is ezért nincs még, mert még nem találtam olyan mintát, amit egész biztos hogy jópár évig szeretnék)

Csibusz
Sziasztok, megszeretném kérdezni hogy mitõl van az, hogy ma vettem észre hogy a derekamon a nonfi jobb oldala valamiért "dombormû" lett...mint mikor csinálták, Ja a tatto kb fél éves szóval nem friss.. Mitõl lehet?
GhostRider1
http://tetovalas.lap.hu/
itt találtok rengeteg stúdiót, és a munkájukat

&#9733;

köszi!!!<#puszis>

utgyuru
eviltattoo.com
de több link engem is érdekelne még

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Hali!
Ha valaki tudna valami jó oldalt ajánlani,ahol vannak fent fasza tetkók,megköszönném..Pusza<#integet2>

prezi
Nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna normálisan válaszolni... kids. <#gonosz3>

Csak hogy ne legyek offtopic:

1. "hogy szines vagy nem" - szines egyértelmûen drágább
2. "és egyéntõl függ az ár is" - csináltathatod szalonban vagy magánszemélynél is (ismerõsnél jóval olcsóbb)

nekem jelenleg ez van de jó lenne még több nonfigurativ

A nő olyan pontok halmaza amely felállítja az egyenest

elég lett volna ennyi is , és nem vagyok öcsisajt öcsisajt

GhostRider1
a mért is számít öcsisajt, meg hogy szines vagy nem ... és egyéntõl függ az ár is -.-

&#9733;

ez mér hülyeség, gondolom ezt azok olvassák akik tetkokkal foglalkoznak, értem ez alatt hogy akiket érdekel a téma vagy érdekeltek benne, és kiváncsiságbol megkérdeztem hogy mennyi lenne, de látom sok itt a sötét ember mindenki nagyokosnak érzi magát.

GhostRider1
háomhúsz <#idiota> hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?!

&#9733;

utgyuru
öccáz

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Sziasztok mennyi lenne egy ilyen tetkó ára alkarra csak a vfts felirat lenne más nem

GhostRider1

&#9733;

a szobámban😊..ami most elég kicsi..és az ágy is csökött..de hangulatos ..van benne lámpa meg minden.

de szekszárdon lesz nov.12.én

predator1982
és hol?

pred

GhostRider1
mikor lesz a tattoo fest? 😮

&#9733;

rajtad spórolni??--csini mosolyodér' bármit😄..egyébként hoztam otthonról házimustot!!!illetve majd hétvégén lesz nálam..megisszuk?öregemnek volt 120L abból hoztam 1 keveset😊..tattoo fesztre nem jössz el velem?

predator1982
hát bazz akkor miért nem hivsz fel? ne rajtam spórolj teeee....

pred

helóóhelóóó..heeheheh..hje...mivanmán bazzeg??...kötekedel???így folytatod felhívlak te ....😄...neked se pejvázzta még össze 1 négylábú sem a bakkancsod ugylátom😊...na mikor züllünk mán?

prezi
feleses téma szerintem humbuk 😄
meg én végignéztem minden percét, az se volt olyan dolog amit ne bírnál ki...

predator1982
mert akkora lábszagod van te kretén nagybögre😄DDD

pred

jah..én meg mostanában a paradicsomos káposztátol félek!!de halálkomolyan tuggya a tököm mér!!...és jön az õsz..és 1 csomó négylábú megint sexelni akar a bakancsommal..és már megint kezdik!!!nem tudom felvenni velük a harcot!😄..állandóan,kutyapejva a sárhordozóm😄,,,
nade azcsak 1 ártatlan tû..nem húsba vág csak bõrbe megy..sok sikert,.

utgyuru
bazz más a kutyáktól fél meg a bezártságtól, én a tûtõl 😄

hát ebben a közösségben ez a minimum hogy nem fosod le a bokád 1 ártatlan tûtõl😄...nem fáj jobban mint 1 vakbélmûtét😊

utgyuru
az a baj, h én a tûszúrástól félek mint az állat, tudom hogy nem fáj, de mindig kész vagyok tõle. csomószor elájultam suliba kötelezõ oltásnál... 😄
ha nem félnék tõle, tuti felvarratam vna már jópár tetkót 😊

ha nem a fitymádat akarod szétvarratni akkor ki lehet bírni!!..feles elõtte meg faszság,,bemész leülsz megcsinálják felálsz és boldog vagy hogy kész van és nem kaptál el semmit sem..épp ezért csak szalonba menj!

Trisztin
ez érdekes,nekem mindenki azt mondta,hogy még véletlenül se igyak elõtte,mert az fokozza a vérzékenységet... <#pardon1><#confused>

Szerintem a fájdalom sok dologból tevõdik össze...
1.) a saját fájdalomküszöb...
2.) hova csináltatod...

no meg perszen nekem az is elviselhetõvé tette,hogy nem láttam... (a hát/nyak részre csináltattam...)

Szerintem egy egyszeri fájdalomhoz (injekció) nem lehet hasonlítani,annak ellenére,hogy tûszúrásról beszélünk...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

prezi
jah és ezen a héten megyek én is átüttetni az enyém, majd felidézem neked az érzést 😄D

prezi
nem kellemes... de kibírható 😊
1000 tûszúrás éri a bõröd kb 1 perc alatt.

amugy is 10 perc után kb semmit nem érzel mert el lesz zsibbadva az a testrész... tépj be elõtte vagy igyál meg pár felest, egy jót fogsz nevetni rajta =)

utgyuru
sziasztok!
azt szeretném kérdezni azoktól akiknek már van, h amikor készül a tetoválás, az mennyire fáj? hallottam olyat is h nem fáj, meg olyat is h fáj naon, mi az igazság? egy injekcióhoz viszonyítva mondjuk, vagy egyáltalán milyen érzés?

a köcsögit,,ez nem filctoll??..aztarohadt😄D

Trisztin
ugyan már... én ezt látom az aláírásában: 夢
ez tényleg egy jel... 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

"nekem japán jel van"

"japán jel". Gratulálok!

Hello!
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó, V. kerületi tetoválószalont <#help> ?
Kösz!
Csibusz
Huh... de még a tatto-nak a minõsége is pocsék...bitos a legközelebbi vegyesboltba varratta magát ílyen "yool"...
Trisztin
hát igen...vannak akiknek nem engedném,hogy tovább vigyék a vérvonalat...

prezi
hát ezen kajak besírtam 😄