1686
Tetoválás, testmódosítás
-
#844 cm szorozva 1800-al -
#843 nekem is a fekete fehér tetszik jobban, főleg hogy az nem fakul annyira hamar mint a szines -
#842 Egy ilyen mennyiből jönne ki, nem tudja valaki? -
#841 Minél nagyobb annál jobb, had terítse be az egész kart -.-
ja és fekete fehér ;> -
#840 Csak nem tudom egyelőre eldönteni hogy fekete fehér legyen, vagy színes. Találtam is egy elég jó szalont Pesten.
És még azt sem tudom kb mekkorában kéne :) -
#839 szépek nagyon:-) -
#838 Én valami ilyesmiben gondolkozok karra.
-
#837 attakurva.... -
#836 Jujj.. Hellraiser:)
Eléggé durva dolgokat szerethet haverod:) -
#835 szép, de nem az én izlésvilágom :D -
#834 haverom varrta :P
-
#833 Lökött:)
Am szerintem meg ez a nonfis-madár, igenis yool állna a lapockáidon és le a gerinceden végig szerintem... de mindegy -
#832 Batman, bat(d)girl :P -
#831 És ez is a célja... dehát mondhatod;) -
#830 engem egy denevérre emlékeztet:-) -
#829 szép:-) -
#828 Basszus Tomi most fogtam fel hogy te vagy az xD
Néztem is ezt a madaras nonfis tetkót:D Mondom olyan ismerős:)
-
#827 Hmmm.. nekem nincs rejtegetni valóm =)
Akkor meg miért ne tehetnék ki képet iwiwről ;)
Szerintem ebbe semmi sincs.. de ti tudjátok;)
-
#826 Mi bajod Klau-val?:) Ismerem ám a kis érdit. :P -
#825 Klau :D -
#824 hááháhháá -
#823 nem a tetoválásra értettem, hanem hogy iwiwről linkelte a képet. -
#822 Egyetértek. Nálam is tervbe van véve nonfiguratív és a mintát tudatosan, egyedileg tervezgetem. Attól még, hogy valakinek nem lesz egyértelmű jelentése, számomra igen is lesz. -
#821 Srácok az abszolút fikázás és a konstruktív kritika között van különbség. Ez eddig fikázás gusztustalan szintjén van... -
#820 -
#819 most basztad el :D -
#818 Na nekem szerintem egyáltalán nem Fantáziamentes a Nonfim =) Ki kérem magamnak =)
-
#817 nyakra -
#816 nice -
#815 Ez milyen lenne tetoválásnak? Ugy lapockára, és benyúlna hátközépig. Valahogy tetszik, van benne fantázia.
-
#814 nekem biztos nem... mivel denevér alakzat a nonfiguratív... egyedi:) -
Narusco #813 szerintem a nonfiguratív alakzatok kezdenek szánalom szintre menni... persze van egy két jó, de a tipikus kanyaros hegyes szarok már nagyon gagyik. osztálytársamnak is van 3, kb 2 hónap alatt varratta magára, katalógusból. kb csak röhögünk rajta, ő azt hisz ihogy ettől kemyén, persze dagadt és kopasz. -
#812 egyetértek ezzel... -
#811 nonfi = fantázia hiánya -
#810 Oda valahogy én se csináltatnék =)
Nekem mostanában van egy érzésem, hogy meg bántam a derekamon lévő tetoválást, de aztán rájövök, hogy nekem azért nem akármilyen az a nonfiguratív.. ribancrendszám ide vagy oda... Lapockámon meg értelme van és története a tetkónák. Szóval így ja, csak nem szeretem, mikor sokan azt hiszik, hogy idióta picsa vagyok, mert a derekamon vagy egy nonfiguratív (mellékesen ilyennel nem találkozott a tetováló aki felvarrta rám) -
#809 igen XD pont az Ankh, és a Hórusz szeme volt amit elsőnek kinéztem,és a tarkómra akartam, de akkor már inkább hagyom:) rajzoltatok valami egyedit ismersőmmel és végülis lapockán lesz:) nyakon nagyon szexi a tetoválás.
Osztálytársam ilyen kínai betűkkel íratott oda...csirkelevest XD vagy én nemtudom mit jelent, de szerintem az nem túl egyedi.
Barátnőmnek 3 is van,mindnél ott voltam,de amit már én se vállalnék, vénuszdombra keresztespók XD szegény 2percenként akart cigiszünetet... -
#808 hát igen,Ankh =) engem is megfogott... talán azért is azt csináltattam meg.... ;)
én a gerinc mentén javasolnék valamit... nekem a nyakam alatt van (ha akarom megmutatom,ha akarom eltakarom elven ;)) -
#807 Engem egyiptomi dolgok közül legjobban Ankh keresztje fog meg... Nem tudom miért.. De valahogy ja xD, vagy még horus szeme, ez a kettő. Lapockára hidd el megéri szép... és nőies... nőiesebb mint vádlira szerintem. Bár én oda szeretnék de hát az-az én marhaságom... xD -
#806 hát eredetileg a lapockámra szerettem volna egy phoenix-et nonfiguratív lángnyelves szárnytollakkal, csak amit kinéztem ismerősömnél azt már felvarratta valaki magára,és aztmondta 2emberre nem varrja fel ugyanazt xD
az tökjó hogy neked szép maradt. A tarkó meg a lábszár sem rossz ötlet köszönöm:)
nemtudom most épp nézelődök ötlet után az egyiptomi szimbólum-ok között...
-
#805 Magáról a tetoválásról van már elképzelésed?
Amúgy akkor pl a vádlidra tegyél.. bár ott is nyúlhat.. nekem pl ott lesz az utolsó. derekadra semmiképpen ha félsz a hízástól vagy akármi, vagy a lapockádra tudom még ajánlani nekem az első ott van 14-15 éves koromba csináltattam, és még mindig ugyanolyan szép. (ma 18 vagyok)