Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem varrattam volna magamra, de ha neked tetszik akkor jó... sztem egy kicsit ötletszegény
★
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Hali senk nem varratott magára rovás betüket? aki igen mutathatna rola képet😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
bassza meg pont melóóvan😞
én már egy hete gondolkozom rajta,hogy el kéne rá menni... ráadásul vasárnap kowakoncert lesz... úgyhogy jócskán lenne okom ottlenni...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Nekem is úgy ajánlották..
http://tetovalas.lap.hu/
<#mf1>#mf1>
Tudtok nekem linkelni egy magyar tetoválós oldalt? kíváncsi vagyok pl a tetováló gép részeire, hogy mûködik, stb.
nem..és küllönben is az nem megcsalás😄..
hehe..nekem is volt szépségpöttyöm csak rájöttem hjogy az cszokifolt és lenyalta akutyám😄
a pc az teljesen ok,státuszba helyezi a viselõjét,és fókuszba a ráragadt pacalt😄,nincs is annál sexibb mint amikor a tennapi krumplipüré ott vicsorog a viselõje arcán a kis fémben😊de ezeket leszámítva teljesen szép,vonzó és egyáltalán.
áhh én olyat sose tennék be:S nem azért mert frigid vagyok vagy akármi.. de nekem nem jönnek be az intim ékszerek... nekem is van pár pc-m.. jó már csak egy volt de régebben még volt 2😄
ö,én nem szeretem ha csavarják a bimbóót,,azt a csajok bírják nem?egyszer láttam ahogy 1 intimpiercinget helyez be a fószer 1 csajszinak,teljesen mindegy hogy mér,háát totál kikészültem😄
hisszük ha lássuk ugyhogy képet!!,jah és nem kell mindig a másik nyakán lógni,hát kivéve ha lajhárbébi ,vagy denevér vagy e😊
be vok csokizva nemsoká varratom a mellem azt az nekem intimzóna,,mi lesz ha megkeményedik közben a bimbóm he??,és különben is 1 szál ártatlan szõrszál van a mellyemen és azt is le kellesz beretválni..totál depressziós leszek már érzem,
be vok csokizva nemsoká varratom a mellem azt az nekem intimzóna,,mi lesz ha megkeményedik közben a bimbóm he??,és különben is 1 szál ártatlan szõrszál van a mellyemen és azt is le kellesz beretválni..totál depressziós leszek már érzem,
kaaaccckaccc... nem vagyok dagadt😄 amúgy is minden nap futok és edzek.. nem tudom mit parázol😛 Ne aggódj mindent megteszek az unatkozás ellen, csak ahoz a barátom is kell.. és nem vagyunk mindig egymás nyakán😛
unatkozás elen szeretkezni kell béna!!nem tudtad?...vagy pacalt fõzni,,vagy cserebogarat reptetni,,de inkább sexelni..a 17 évesek már kekszelnek??
nemáá... már te is dagadt vagy?😊
hali valaki nem varratott valami szöveged rovásírással magára?
vagy nem tudtok olyan oldalt ahol tudnának segíteni rovásírásban?😊
vagy nem tudtok olyan oldalt ahol tudnának segíteni rovásírásban?😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
hehe, akkor megnyugodtam.. váá unatkozok.. holnap iskola... ma meg egész nap unatkoztam.. amúgy mint tatto vádlimra szeretnék szerintem még.. de barátom nem nagyon örül neki.. mivel nincs annyira ínyére az ilyen😞 de nem neki kell tetszenie😊
nyugi csak ökör vagyok...jó alakod van..és még több tattoo-t a formás testedre..nem akartalak megbántani ok!!
ha mégis akkor magadra vess...legjobb öröm a söröm,,,a következõt fizeted..
csók béla..<-õ egyébként a fejemben lakik és néha elszabadul..nem vészes amúgy😊
ha mégis akkor magadra vess...legjobb öröm a söröm,,,a következõt fizeted..
csók béla..<-õ egyébként a fejemben lakik és néha elszabadul..nem vészes amúgy😊
Most mit kell így beszélni:S nem értem... én szerintem nincs hurkám bevallanám ha lenne de ha én nem úgy látom a barátom se õgy látja és a haverok se úgy látják... akkor miért mondjam, hogy az van?
Nem értem miért beszélsz így velem...
Nem értem miért beszélsz így velem...
jah..és #216,#317 csakhogy nem hazodok gyp!
szóval em elég hogy hurkás vagy még a memóriád is rossz,simán bevédtelek te béna😄,és nem bírom az anorexiás nõket...pff,nyáron volt alkalmam "megismerkedni" 1 hasonló kaliberû nõvel,és soha rosszabbat😄,nem elég hogy deszka volt még lusta is😄
arányosan telt nõk az igazán bcricsnek valók😊,.persze az nem gáz ha nem bír felemelni😄
de jah..nagy csípõt találtak valameik képeden..
arányosan telt nõk az igazán bcricsnek valók😊,.persze az nem gáz ha nem bír felemelni😄
de jah..nagy csípõt találtak valameik képeden..
milyen hurkákról beszélsz? 😄
Valakivel nagyon összetévesztesz😊
Vagy te is a nemes pasitársadalomba tartozol akik az anorexiásokat szeretik?
Mert emlékszem hosszas hsz vita volt azon, hogy volt egy paraszt aki dagatnak hívott, mert széles csípõm van... de eléggé sokan ellent is mondtak neki.. de ha jól emlékszem az nem te voltál xD
Valakivel nagyon összetévesztesz😊
Vagy te is a nemes pasitársadalomba tartozol akik az anorexiásokat szeretik?
Mert emlékszem hosszas hsz vita volt azon, hogy volt egy paraszt aki dagatnak hívott, mert széles csípõm van... de eléggé sokan ellent is mondtak neki.. de ha jól emlékszem az nem te voltál xD
öö,a derék,csípõ a legintimebb és leg.mmmmmmm..jobb rész todod,szóval nagyon erotikusásos,tudod😊
és a kicsi hurkásosok megvannak még?😊
és a kicsi hurkásosok megvannak még?😊
Ki mondta neked h intim? Mert még mindig arról van szó, hogy a derekamon van xD
na sebaj
az hol intim?😛
na sebaj
az hol intim?😛
hehe,engem span 3fejjel láttot vmelyik éccaka.érted 3 fejjel,hányszor elmondtam már neked te béna ,állj le a fûvel...kis pisis!
,,ö nekem elég lenne az egyik fele is a 7bõl a testednek😄
,,ö nekem elég lenne az egyik fele is a 7bõl a testednek😄
bebasztál megin??,tököm kivan veled,rám fod rohadni a házipálesz ha sosem isszuk meg
bevagy szarva mi!!és én nem merem felveeni a telefont mi...kis pályán jáccol hozzám képest te kis csitri..fogom a copfodat.összenyálazom és felgyújtom!!!...és közben akciós tescos csipszet fogok szotyolázni te pöttyedt😊
elõbb rúglak bazz tökön aztán , cseszheted az acélbetétesedet😄DDD most nem megyek msn-re majd talán késõbb most éppen kiheverem a tegnapi napot
pred
msnre told mán fel a pofidat ...
vahaha...és..picsádat szétrúgom...acélbetétessel járok pincsikém...ugybeágyazlak hogy nem leszel szépsékirálykislyány sgn😄..de azér rád savazok,,,ö mit adsz érte .te mocskoszzájú?
legközelebb ne csináltass intim tattoo-t és nem lesz ilyen problémád!😊
Nem... nem születtem csernobili robbanás környékén, de köszönöm kérdésed. Lehet érzékenyebb a bõröm ott és valami érte, aztán kicsit bedagadt.Ennyi, de már nincs semmi baja. Nem az egész volt domború, csak egy része , pontosabban a jobb oldala. No de hagyjuk, már nincs semmi baja, szép, és tudtommal nem csernobil vagy környékérõl származok. (=
nekem monnyuk 1 rohadt zsákvarrótûvel csinálták ezért van benne szántás😄..tattoo3D😄
bazz,,1 délutánra lett belõe dombornyomás?😊..fura a tested??csernobil robbanás körül születtél??
De idáig nem volt ilyen... Szerda este volt ilyen, amúgy azóta már nem is olyan, már nem dombormû =). Hozzáteszem vékony tûvel csinálták mert eléggé részletes nonfiguratív kis szálakkal, kicsivel csinálta épp ezért a naggyát.