1686
Tetoválás, testmódosítás
  • lamase
    cm szorozva 1800-al
  • predator1982
    nekem is a fekete fehér tetszik jobban, főleg hogy az nem fakul annyira hamar mint a szines
  • Roger6
    Egy ilyen mennyiből jönne ki, nem tudja valaki?
  • Sickness
    Minél nagyobb annál jobb, had terítse be az egész kart -.-
    ja és fekete fehér ;>
  • jazzy
    Csak nem tudom egyelőre eldönteni hogy fekete fehér legyen, vagy színes. Találtam is egy elég jó szalont Pesten.
    És még azt sem tudom kb mekkorában kéne :)
  • predator1982
    szépek nagyon:-)
  • jazzy
    Én valami ilyesmiben gondolkozok karra.

• predator1982
    attakurva....
  • Csibusz
    Jujj.. Hellraiser:)
    Eléggé durva dolgokat szerethet haverod:)
  • TVelvet
    szép, de nem az én izlésvilágom :D
  • Elva
    haverom varrta :P
  • Csibusz
    Lökött:)
    Am szerintem meg ez a nonfis-madár, igenis yool állna a lapockáidon és le a gerinceden végig szerintem... de mindegy
  • TVelvet
    Batman, bat(d)girl :P
  • Csibusz
    És ez is a célja... dehát mondhatod;)
  • predator1982
    engem egy denevérre emlékeztet:-)
  • predator1982
    szép:-)
  • Csibusz
    Basszus Tomi most fogtam fel hogy te vagy az xD
    Néztem is ezt a madaras nonfis tetkót:D Mondom olyan ismerős:)
  • Csibusz
    Hmmm.. nekem nincs rejtegetni valóm =)
    Akkor meg miért ne tehetnék ki képet iwiwről ;)
    Szerintem ebbe semmi sincs.. de ti tudjátok;)
  • TVelvet
    Mi bajod Klau-val?:) Ismerem ám a kis érdit. :P
  • GhostRider1 #825
    Klau :D
  • lamase
    hááháhháá
  • Sickness
    nem a tetoválásra értettem, hanem hogy iwiwről linkelte a képet.
  • Petka
    Egyetértek. Nálam is tervbe van véve nonfiguratív és a mintát tudatosan, egyedileg tervezgetem. Attól még, hogy valakinek nem lesz egyértelmű jelentése, számomra igen is lesz.
  • Siluro
    Srácok az abszolút fikázás és a konstruktív kritika között van különbség. Ez eddig fikázás gusztustalan szintjén van...
  • GhostRider1 #820
  • Sickness
    most basztad el :D
  • Csibusz
    Na nekem szerintem egyáltalán nem Fantáziamentes a Nonfim =) Ki kérem magamnak =)
  • Sickness
    nyakra
  • Csibusz
    nice
  • TVelvet
    Ez milyen lenne tetoválásnak? Ugy lapockára, és benyúlna hátközépig. Valahogy tetszik, van benne fantázia.

• Csibusz
    nekem biztos nem... mivel denevér alakzat a nonfiguratív... egyedi:)
  • Narusco
    szerintem a nonfiguratív alakzatok kezdenek szánalom szintre menni... persze van egy két jó, de a tipikus kanyaros hegyes szarok már nagyon gagyik. osztálytársamnak is van 3, kb 2 hónap alatt varratta magára, katalógusból. kb csak röhögünk rajta, ő azt hisz ihogy ettől kemyén, persze dagadt és kopasz.
  • GhostRider1 #812
    egyetértek ezzel...
  • lamase
    nonfi = fantázia hiánya
  • Csibusz
    Oda valahogy én se csináltatnék =)
    Nekem mostanában van egy érzésem, hogy meg bántam a derekamon lévő tetoválást, de aztán rájövök, hogy nekem azért nem akármilyen az a nonfiguratív.. ribancrendszám ide vagy oda... Lapockámon meg értelme van és története a tetkónák. Szóval így ja, csak nem szeretem, mikor sokan azt hiszik, hogy idióta picsa vagyok, mert a derekamon vagy egy nonfiguratív (mellékesen ilyennel nem találkozott a tetováló aki felvarrta rám)
  • Elva
    igen XD pont az Ankh, és a Hórusz szeme volt amit elsőnek kinéztem,és a tarkómra akartam, de akkor már inkább hagyom:) rajzoltatok valami egyedit ismersőmmel és végülis lapockán lesz:) nyakon nagyon szexi a tetoválás.
    Osztálytársam ilyen kínai betűkkel íratott oda...csirkelevest XD vagy én nemtudom mit jelent, de szerintem az nem túl egyedi.
    Barátnőmnek 3 is van,mindnél ott voltam,de amit már én se vállalnék, vénuszdombra keresztespók XD szegény 2percenként akart cigiszünetet...
  • Trisztin
    hát igen,Ankh =) engem is megfogott... talán azért is azt csináltattam meg.... ;)
    én a gerinc mentén javasolnék valamit... nekem a nyakam alatt van (ha akarom megmutatom,ha akarom eltakarom elven ;))
  • Csibusz
    Engem egyiptomi dolgok közül legjobban Ankh keresztje fog meg... Nem tudom miért.. De valahogy ja xD, vagy még horus szeme, ez a kettő. Lapockára hidd el megéri szép... és nőies... nőiesebb mint vádlira szerintem. Bár én oda szeretnék de hát az-az én marhaságom... xD
  • Elva
    hát eredetileg a lapockámra szerettem volna egy phoenix-et nonfiguratív lángnyelves szárnytollakkal, csak amit kinéztem ismerősömnél azt már felvarratta valaki magára,és aztmondta 2emberre nem varrja fel ugyanazt xD
    az tökjó hogy neked szép maradt. A tarkó meg a lábszár sem rossz ötlet köszönöm:)
    nemtudom most épp nézelődök ötlet után az egyiptomi szimbólum-ok között...
  • Csibusz
    Magáról a tetoválásról van már elképzelésed?
    Amúgy akkor pl a vádlidra tegyél.. bár ott is nyúlhat.. nekem pl ott lesz az utolsó. derekadra semmiképpen ha félsz a hízástól vagy akármi, vagy a lapockádra tudom még ajánlani nekem az első ott van 14-15 éves koromba csináltattam, és még mindig ugyanolyan szép. (ma 18 vagyok)