1686
Tetoválás, testmódosítás
-
grat -
Nee, megbánod később :/ -
Ijnye! Már gondolkodtam, mit is tetováltassak, mert elkapott a tinta szenvedély. M. Dzsekszon nevét fogom tetováltatni rovásírásal! :DDD
Amúgy tényleg fasza lett, és tényleg elgondolkodtam ezen. -
-
látom kötekszel itt is,meg más topikba is -
nagyon szép igy tovább -
ezt tegnap csináltattam
-
ha lepunnyad a test utánna meg baromi csúnya lesz... -
huntofa #876 ez is nagyon jól néz ki , én a pókember jelet valami másra cserélném , valami csontokra talán vagy belső szervekre -
huntofa #875 ez tényleg jól néz ki és egyedi , bár ha lepunnyad a kar utánna meg baromi csúnya lesz :D -
ez még most egy nagy seb, de ha már nem lesz ennyire izmos, akkor már csak bibi lesz max:DDDDDDDDDD -
XDXDXD
-
Nekem se tetszenek ezek már, maximum a spiderman-es, meg az elötte lévő. Ez az Izomrostos már nekem túl groteszkt -
ez már nem tetszik -
-
ez sem rossz :D -
-
sztem is jól néz ki de én nem tetováltatnám magamra, ugy ahogy másse a sárkányt cirógató gésát -
Ez is hasonló feelinges:
-
szerintem jó az ötlet, jól is néz ki -
Azt én vágom, csak először még magamban gondolkodok, hogy hogyan nézne ki. Akinek van véleménye róla, az írhat nyugodtan :P -
szalonba megrajzolják, nem kell ehhez mintát vinni -
Photobucketről nem enged linkelni?
Itt a kép:
Itt pedig az, amin elindultam ebbe az irányba:
-
Az jól sikerült...
Tehát:
Jó ideje gondolkodok az új tetoválásomon. Jobb vádlimra oldalt-hátul képzeltem el egy karmolást. De valami olyasmi kellene, hogy három 'vágás' legyen, bennük a magyar trikolorral. Találtam egy talán jó (de átalakítással mindenképp) képet. Csak azt nem tudom, hogy hogyan nézne ki.
Itt van a kép:
Itt pedig az, amin elindultam ebbe az irányba:
-
Jó ideje gondolkodok az új tetoválásomon. Jobb vádlimra oldalt-hátul képzeltem el egy karmolást. De valami olyasmi kellene, hogy három 'vágás' legyen, bennük a magyar trikolorral. Találtam egy talán jó (de átalakítással mindenképp) képet. Csak azt nem tudom, hogy hogyan nézne ki.
Itt van a kép:
Itt pedig egy olyan, amin elindultam ebbe az irányba:
-
És ne menj ki a napra vele :P -
ok, holnap megyek és veszek még krémet -
Ha olyan mint amikor megcsináltattad, akkor kenegessed még Bepanthen-nel
-
ha nagyon fakult lehet színeztetni, sok mindentől függ, nekem pl 2 éve van egy egész fel karos színes és olyan mint amikor megcsináltattam -
Nekem se:D de okoskodtam xD -
na és akkor megint ott tartunk hogy nekem ez a motivum nem tetszik:DDD -
Hmm... tudtommal a Kínai képeknél a nők feje a testéhez képest... bocsi ha japán, de a sárkányról ítélem meg hogy Kínai/Japán... Plusz szerintem ha majd egyszer színesbe megcsináltatja még fehér is lesz a néni bucija:P
Kérdés: Van egy színes lepke tetó a vállamon, aki már régebb óta ide ír, az tudja... szóval 3 éve már fent van. Mikor kell őő a újraszíneztetnem? Mert talán egy nudlit már fakult xD -
tök nagy a csaj feje, a testéhez képest -
igen, csak nem értem hogy lehet véleményt mondani egy olyan dologról ami még el sem készült, ezért lepődtem meg. mi a méretaránytalan? -
nem rendelkezem , de már alapból kissé méretaránytalannak tűnik nekem, meg a motivum sem tetszik ebben az összeállitásban. csak egy vélemény volt, semmi több -
De, de még tavaly, de már letettem róla mert túl nagy. :) És rohadt drága lenne, de még mindig tetszik :P -
szakmai tapasztalattal rendelkezel hogy a kontúr alapján már tudsz véleményt mondani?
-
ez nem tetszik -
Tvelvet, te nem ilyet akartál mint Roger 6 régen?:) -
takarás