1686
Tetoválás, testmódosítás
  • TheRock18
    grat
  • Sickness
    Nee, megbánod később :/
  • Zerénd
    Ijnye! Már gondolkodtam, mit is tetováltassak, mert elkapott a tinta szenvedély. M. Dzsekszon nevét fogom tetováltatni rovásírásal! :DDD

Amúgy tényleg fasza lett, és tényleg elgondolkodtam ezen.
  • jazzy
  • TheRock18
    látom kötekszel itt is,meg más topikba is
  • lamase
    nagyon szép igy tovább
  • TheRock18
    ezt tegnap csináltattam
  • Trisztin
    ha lepunnyad a test utánna meg baromi csúnya lesz...
  • huntofa
    ez is nagyon jól néz ki , én a pókember jelet valami másra cserélném , valami csontokra talán vagy belső szervekre
  • huntofa
    ez tényleg jól néz ki és egyedi , bár ha lepunnyad a kar utánna meg baromi csúnya lesz :D
  • predator1982
    ez még most egy nagy seb, de ha már nem lesz ennyire izmos, akkor már csak bibi lesz max:DDDDDDDDDD
  • Elva
    XDXDXD
  • Csibusz
    Nekem se tetszenek ezek már, maximum a spiderman-es, meg az elötte lévő. Ez az Izomrostos már nekem túl groteszkt
  • lamase
    ez már nem tetszik
  • GhostRider1 #870
  • GhostRider1 #869
    ez sem rossz :D
  • lamase
  • lamase
    sztem is jól néz ki de én nem tetováltatnám magamra, ugy ahogy másse a sárkányt cirógató gésát
  • GhostRider1 #866
    Ez is hasonló feelinges:
  • predator1982
    szerintem jó az ötlet, jól is néz ki
  • dunga
    Azt én vágom, csak először még magamban gondolkodok, hogy hogyan nézne ki. Akinek van véleménye róla, az írhat nyugodtan :P
  • lamase
    szalonba megrajzolják, nem kell ehhez mintát vinni
  • dunga
    Photobucketről nem enged linkelni?

Itt a kép:

Itt pedig az, amin elindultam ebbe az irányba:

• dunga
    Az jól sikerült...

Tehát:

Jó ideje gondolkodok az új tetoválásomon. Jobb vádlimra oldalt-hátul képzeltem el egy karmolást. De valami olyasmi kellene, hogy három 'vágás' legyen, bennük a magyar trikolorral. Találtam egy talán jó (de átalakítással mindenképp) képet. Csak azt nem tudom, hogy hogyan nézne ki.

Itt van a kép:

Itt pedig az, amin elindultam ebbe az irányba:
  • dunga
    Jó ideje gondolkodok az új tetoválásomon. Jobb vádlimra oldalt-hátul képzeltem el egy karmolást. De valami olyasmi kellene, hogy három 'vágás' legyen, bennük a magyar trikolorral. Találtam egy talán jó (de átalakítással mindenképp) képet. Csak azt nem tudom, hogy hogyan nézne ki.

Itt van a kép:

Itt pedig egy olyan, amin elindultam ebbe az irányba:
  • dunga
    És ne menj ki a napra vele :P
  • lamase
    ok, holnap megyek és veszek még krémet
  • GhostRider1 #857
    Ha olyan mint amikor megcsináltattad, akkor kenegessed még Bepanthen-nel
  • lamase
    ha nagyon fakult lehet színeztetni, sok mindentől függ, nekem pl 2 éve van egy egész fel karos színes és olyan mint amikor megcsináltattam
  • Csibusz
    Nekem se:D de okoskodtam xD
  • predator1982
    na és akkor megint ott tartunk hogy nekem ez a motivum nem tetszik:DDD
  • Csibusz
    Hmm... tudtommal a Kínai képeknél a nők feje a testéhez képest... bocsi ha japán, de a sárkányról ítélem meg hogy Kínai/Japán... Plusz szerintem ha majd egyszer színesbe megcsináltatja még fehér is lesz a néni bucija:P

Kérdés: Van egy színes lepke tetó a vállamon, aki már régebb óta ide ír, az tudja... szóval 3 éve már fent van. Mikor kell őő a újraszíneztetnem? Mert talán egy nudlit már fakult xD
  • predator1982
    tök nagy a csaj feje, a testéhez képest
  • lamase
    igen, csak nem értem hogy lehet véleményt mondani egy olyan dologról ami még el sem készült, ezért lepődtem meg. mi a méretaránytalan?
  • predator1982
    nem rendelkezem , de már alapból kissé méretaránytalannak tűnik nekem, meg a motivum sem tetszik ebben az összeállitásban. csak egy vélemény volt, semmi több
  • TVelvet
    De, de még tavaly, de már letettem róla mert túl nagy. :) És rohadt drága lenne, de még mindig tetszik :P
  • lamase
    szakmai tapasztalattal rendelkezel hogy a kontúr alapján már tudsz véleményt mondani?
  • predator1982
    ez nem tetszik
  • Csibusz
    Tvelvet, te nem ilyet akartál mint Roger 6 régen?:)
  • lamase
    takarás