Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Az ilyeneken csak nekem akad fenn a szemem??(Mármint a terület is nagyon kényes...)de a figura is eléggé fura... (Nagyon szeretem Puccát,meg Stitchet,meg a MókusRozsomák-párost,de) nem hiszem,hogy magamra varratnám...
ki hogy van ezzel?
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Értem? elõre is köszi^^
itt találsz babér koszorúkat,nézegesd végig,van vörös,arany,zöld stb.
a tetováló egy valódi képrõl is megtudja csinálni 😊
BMW Über Alles!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
BMW Über Alles!
de érdekelne,hogy a koszorú,az szines/fekete-fehér..nagysága stb.
a szalag milyen legyen?
hány hajtás legyen rajta?esetleg,ha elárulod,hogy mi lesz rá írva
öö meg,hogy valamire rá lesz-e "fonva"(úgy értem szív,sírkõ stb.)
mert ezek fontos dolgok
aki esetleg miskolcon akar csináltatni,annak tudok ajánlani jófej,profi srácot..és elég olcsó 😊
BMW Über Alles!
mindegy,kössz a linket
aki itt sem talál valamit,annak majd keresek
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
én tegnap megint csináltattam egyet..és a vége a könyököm fejezõdött be :S
hát mit mondjak...éreztem,nem gyengén,már a újjaimat rágtam xD
csak most szar,mert nehéz hajlítani a könyököm,mert gecire húzódik,alig várom,hogy ez is begyógyuljon 😊
BMW Über Alles!
Ha nem tudod eldönteni,hogy legyen-e,vagy sem,akkor inkább ne legyen...már csak azért is mert fáj és drága az eltávolítása...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
mert,ha igen,akkor felejtõs...
csak akkor csináltasd,ha magadnak készíted és nem egy hóbort miatt :S
BMW Über Alles!
boccs,hogy kinevetlek,de ez elég nagy hülyeség...bár nem te tehetsz róla,hanem az a barom,aki terjeszti a neten,mert már én is olvastam
-
ha nem akarsz tetkót,csináltass elõtte egy hennát...az is kibír 1-2 hetet talán..és annyi idõ alatt eldöntöd,hogy kell-e
BMW Über Alles!
szóval én egyszer azt hallottam hogy lehet olyan tetoválást csináltatni, hogy pár éven belül a tinta beszívódik és ezáltal eltûnik a tetkó...ilyen tényleg van?😛
ballspielverein borussia
meg kéne ilyen szalagról is,mint ami a képen van.köszöntem

bár végülis ezen most hiába vitatkoztok,nem érdekem,hogy másnak tetszen,sõt inkább nem tetszik,mert ma már mindenki szégyelli nagy részt,hogy magyar..én nem...én örülök neki! 😊
hogy más mit rakat magára az magánügy,én nem fogom leszólni,legyen az bármi,de csak akkor,ha igényes..nem ilyen,hogy "gyere már géza,hozzál egy varrótût,cérnát..oszt üljünk neki"...mert az igénytelen az ilyen börtön/katonaság tetkó kinézetû
a tetoválásban az legyen a lényeg,hogy saját magadnak tetszen..a többi nem számít!
meg azzal nem értek egyet,ha valaki divatból csinálja,mert" hogy ez most milyen menõ"...jah,csak a divat változik...
BMW Über Alles!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,