1686
Tetoválás, testmódosítás
  • TheRock18
    te aztán kurvára tudhatod
    direkt rákérdeztem egy tetoválónál,mert bennem is felmerült ez a kérdés..és azt mondta lehet...
    kérdeztem,hogy nem-e rákosodik el,azt mondta,hogy nem,nem valószínű,még nem hallott ilyenről
  • GhostRider1 #1084
    nem lehet
  • predator1982
    hát...és attól nem lesz semmi baja?
    én biztosan nem tetováltatnék rá.
  • TheRock18
    ez butaság...
    lehet tetováltatni anyajegyre...
  • lamase
    -anyajegyre lehet tetoválni?
    nem

-egy tetoválás hogyan kopik el? halványul, homályosodik ,vagy hogyan alakul a bőrön az évek alatt?
    pont ahogy mondod

-ha valaki gyúr, és olyan helyen van tetoválás ahol gyarapodik akkor mi lesz? (képekkel lenne jó illusztrálni)
    semmi, ha nem popey izmod lesz nem torzul
  • lamase
    szerintem meg egy eü-s kollégát kérdezz meg úgy általánosságban a sebekről, puszi
  • poruljartal
    hellósztok

lenne pár alap kérdésem, ami már régóta foglalkoztat a tetoválásokkal kapcsolatban, illetve, ha tudtok egy wiki oldalt ahol ezeket egy csokorban összgyűjtötték akkor az nagyon jó lenne!
    -anyajegyre lehet tetoválni?
    -egy tetoválás hogyan kopik el? halványul, homályosodik ,vagy hogyan alakul a bőrön az évek alatt?
    -ha valaki gyúr, és olyan helyen van tetoválás ahol gyarapodik akkor mi lesz? (képekkel lenne jó illusztrálni)
    -milyen stílusok vannak? pinup vagy miről hallottam, az bejön
    -hogyan érdemes szalont keresni, ill. hol van ennek hasonló fóruma, esetleg látogatottabb, ahol képekkel mutatják be szubijektíve a művészeket, azaz pártatlanul
    -az árak hogyan alakulhatnak, mérettől függően?!

előre is kösz, több éve tervezek egy tetkót, úgy érzem most értem meg, hogy megvalósítsam
  • mike33
    nem magyar anyanyelvű tetovált, egy kártyát adott de azon nem volt rajta, hogy fóliázzam napokig.
    belinkelem újra: http://www.tattoomagus.hu/index.php?pid=info/egeszseg/02 , ezt nem nethuszár írta.

az elfertőződés megakadályozása végett naponta 4 x mosom le clarasepttel utána egyből bekenem és 2x cserélek pólót egy nap, nem csinálok semmi izzasztót. nem értem józan ésszel belegondolva, hogy hogy gyógyulhatna jobban ha elzárom a levegő elől.
    na mind1, olvasd el a cikket, gondolom ez sem szentírás de logikusnak tűnik.
  • GhostRider1 #1077
    ez meg BAN
  • Trisztin
    ejnye....
  • GhostRider1 #1074
    az elfertőződés miatt kell egy darabig
  • JackMeadow
    mondjuk lehet h okosabb lene a tetoválokra halgatni nem a forum huszárokra, nem véletlenül foliáztatják sztem baromi sokan
  • predator1982
    én is több napig fóliáztam, mert a tetkós azt mondta, viszont én lemoshattam, és fürödtem is vele, csak nem dörzsöltem. gond nélkül begyógyult nagyon szépen mind a három.
  • mike33
    mindenkinek köszi a választ!

ja, én is így gondolom józan ésszel belegondolva, hogy ez a fóliázás faszság főleg több napig fóliázni, csak annyi mindent olvas az ember, csomó helyen azt írják, hogy fóliázni kell meg minden, de kösz hogy megerősítettetek abban hogy felesleges.
  • lamase
    fóliázni felesleges, ugye tudod ha egy seb lélegzik sokkal könnyebben gyógyul? plusz a fólia alá befolyt testnedvek gyulladást okozhatnak, stbstb
  • Trisztin
    nekem csak az első napon volt rajta...azt mondta a srác,hogy kb 24 óráig ne fürödjek és előtte leszedhetem és ha kenegetem rendesen nem lesz vele baj... nem is lett... gond nélkül gyógyult...

én plust használtam...
  • TheRock18
    én az elsőt 2napig
    a másodikat már csak 2 éjszakára..de úgy,hogy előtte bekentem krémmel és kész...a fóliát is csak azért tettem rá,hogy a krémes karommal ne kenjem össze az ágyat :D
  • mike33
    köszi mindenkinek!

még arra lennék kiváncsi, hogy ti meddig fóliáztátok? ebben is megoszlanak a vélemények.
    van aki 3-4 napot javasol, itt meg egy cikk részletesen leírja, miért nem jó a fólia: http://www.tattoomagus.hu/index.php?pid=info/egeszseg/02
  • TheRock18
    sima elég
  • GhostRider1 #1065
    Én sima Bepanthent használtam...
  • Trisztin
    a bepanthen - hámosító
    a bepanten plus - hámosító és gyulladás csökkentő!

Én plust használtam,és a környezetemben mindenki...
  • mike33
    Sziasztok!
    Most bepanthen-nel vagy bepanthen plusszal kell kenegetni? A szalonban azt mondták bepanthen plusz, de olvastam olyat is, hogy a plusz az nem jó.
    köszi
  • Trisztin

nagyon tetszik!
  • Petka
  • JackMeadow
    Saját tervezés még erősen alakulóban mit szoltok?
  • jazzy
    Persze így van, de teljes mértékben a te döntésed és a te tested én csak kéretlen véleményemet fejeztem ki és próbáltam mutatni pár képet :)
  • predator1982
    értelek, de a párom azt mondta mehet. na nem mintha ez befolyásolna, csak azért aki nap mint nap látja, jó ha tud róla:-)
  • jazzy
    Igen igen, nekem (mint férfi) a női mell.. mellkas az ilyen "szent" terület, nem tudom érted-e mire gondolok:)
    Nekem az úgy szép ahogy van, és az benne az élvezet.
    Nem tudok ott 1 képet elképzelni, mert az már elveszi a figyelmem, vagy erről vagy arról.
  • predator1982
    szép a kép, a nonfi is tetszik:-)
  • predator1982
    tudom hülyén hangzik de a sas túl fiús...
  • predator1982
    az első és a harmadik nagyon tetszik a negyediknek meg a szárnya kifejezetten:-)

milyen elhelyezés nem tetszik? ahová szeretném?
  • bcrics
    hello,,sztem gondold ezt még át,...fura
  • Sickness
    varrass magadra egy sast nyitott szárnyakkal
  • jazzy
    Hopp valamit elrontottam akkor linkben
    angyalka1
    angyalka2
    angyalka3
    angyalka4
  • jazzy
    Bár megmondom őszintén nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet az elhelyezés ( tudom nem kérdezted :)

• TVelvet

ez nem tatoo, de elég jó :)

némi nonfi, de egész pofásan bele lehet rakni az angyalszárnyat
  • predator1982
    jól értetted, a mellkasomra, a melleimre már nem, igen egy komplett angyalt, vagy szárnyas szörnyet
  • bcrics
    de leht hogy csak rosszul olvastam,de most a mellkasodra akarsz csináltatni 1 angyalt?..vagy csak angyalszárnyakat?..de és hova?a melleidre vagy hova?
  • predator1982
    hárpiából elég egy is (sajátmagam) :D önarckép nem kell:P
  • prezi
    'ja' helyett gondolj 'ha'-t... elírás történt :D

de a mondatvégi mosolygós fejek mondanak valamit ?! :P