1686
Tetoválás, testmódosítás
  • PunkZoli
    zerg
  • hitman55
    üdv.
    ami ennek a csávónak a bal első bicepszén van irásjel. annak a nevét valaki megtudná mondani?

előre kösz
  • JackMeadow
    Fél éve tetoválok körülbelül. Kato Szabolcs tetoválóművész kezei alatt nevelkedek. Kuncsaftokat keresk egyszerűbb tetoválások készítéséhez, csak az anyagárat kell kifizetnie a leendő "rajztábálnak" :) Kukkantástok meg a honlapomat, bár a tetoválások még nem kaptak rajta rovatot, talán van egy kép inspiráló művecske rajta: MarsLL
  • Sickness
    Na ekkorában jó lenne, max alkaron mehetne feljebb kicsit. Már csak azt kéne kitalálni hogy milyen stílusban lenne jobb. Az tetszik amit én linkeltem meg az is amin csak a kontúr van meg egy kis satírozás / árnyékolás.
    pl.:
  • Narusco
    nekem is tetszenek az ilyenekt csuklón, de nem ez. valami jobban megtervezett és kisebb. ez rajos :D

ez mondjuk jó:
  • Hajnalcat
    Jó a hozzászólásszámod. Ejj, de szép ték lett volna!
  • Hajnalcat
    Egy kis segítség Hajnusnak Hajnalkától:
    Hamár csillagok... :)

És ez a kedvencem :)
  • dunga
    De inkább színnel, mint Chester Benningtonnak van. Bár ez saját vélemény...
  • Cindas
    jóez,nekem tetszik;d
  • Sickness
    szerintetek ez suttyós? mert nekem bejön D:
  • Heffi
    Csak vicceltem :)
    Egyébként elég sok érdekes csillagos tetkót lehet találni, de igazából neked kell tudnod hova lenne a legjobb és aszerint dönteni :)
  • RatBaG #1114
    http://imagerz.com/QENGWUtvAwIBB1gcFgVR
  • Hajnus0113
    :D
    szerintem nem vállalnám be:D
    De valami hasonló kis csillagokra gondoltam,csak nem az arcomra, talán boka, vagy nemtudom!
    De köszi az ajánlatot;):)
  • Heffi
    Ezt ajánlom ::)))
  • Hajnus0113
    Sziasztok!
    Nemtudom h. itt hogy megy,de gondoltam beírok!
    Én csillagmániás vagyok, úgyhogy majd idővel egy csillag lesz majd valahol rajtam:D Ha valakinek van valami jó csillag ötlete,az jelezze!
    Előre is köszi: Hajnus
  • chhaya #1110
    white angel
    fallen angel
    fallen angel 2

Nekem ezek a kedvenceim... mondjuk elég közismertek, populárisak. Amúgy Luis Royonak van egy rakás nagyon jó nőalakja, érdemes körülnézni köztük, és szárnyat szerintem már lehet utólag is hozzátenni, amilyet szeretnél. :)
  • predator1982
    még jó hogy nem lehet mindenkinek ugyanolyan izlése mint neked -.-
  • The Protector
    ezek az angyalok annyira felbasszák az agyamat.a tököm tele van h minden idióta angyalokról tesz ki(amik jó kurvásan vannak ábrázolva) képet iwiw-re,tetováltatja stb....
  • Petka
    Kb 15-20000ft
    Attól függ hol és mennyi idő alatt készül el!
  • HotPants
    sziasztok.. az érdekelne h kb egy 10X10 centis tetoválás , persze színes , úgy saccra mennyibe kerülhet? pusztán csak érdeklődöm
  • jazzy
    Köszi!

Én semmiképp nem oda rakatnám, legalábbis nekem intimebbnek tűnik ennél talán.. inkább valami kevésbé feltűnő helyre.
  • Sickness
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085437489&no=818
  • jazzy
    Részvétem.

Én sajnos nem emlékszem rá esetleg ha fel tudnád dobni mégegyszer
  • Csibusz
    Sziasztok. Elvesztettem egy családtagomat... és úgy gondolom, hogy szeretném felvarrni a "Család" szót magamra... Megszeretném kérdezni tőletek hogy derekamon lévő nonfiguratív szárny fölé szerintetek, jól nézne-e ki a gerincemen lefele? És hogy az Arab írást is lehet függőlegesen írni ugye?
    Párszor már felraktam a tetoválásomról képet, remélem páran azért emlékeztek rá. A felé szeretném felrakatni

عائلة
  • lamase
    napi 1x 1hétig, szauna,szolárium,uszoda,testápoló semmi ilyen szar nem érheti 1 hétig, foliázni nem kell, 1 hét után mehet rá viz fürödhetsz és kész
  • TheRock18
    az a helyzet,hogy a tetováló azt mondta,hogy kenjem rendesen,míg le nem pereg mind...
    nah már most,mostohatesómnak már tetkója és ő azt mondta,hogy ne kenegessem,csak 1-2 napig...hagyjam kiszáradni,mert akkor hamarabb lepereg a var..és csak 1-2 éjszakára folpakozzam be...
    és igazi is volt..egy alkarnyi tetkó 1 hét alatt teljesen begyógyult
    a bepanthen kenegetése helyett tehát inkább ez...és miután teljesen lepergett a var...testápolóval kenjétek (kb.1 hónapig),hogy elveszítse a fényességét...és onnantól kezdve tekinthető teljesnek..
    amúgy amíg nem gyógyul be,addig javíttatásra vissza se tudsz menni...mert még teljesen be nem gyógyult tetkót nem javítanak
  • Sickness
    majd magától lepotyog
  • mike33
    kenem én, bepanthennel, csak épp ez az, hogy meddig kenjem ezzel? nekem nem nagyon jött le varr, pedig lassan 2 hetes lesz, mondjuk nem napi 1x kenem hanem 3-4x, de elvileg ennyiszer is kell.
  • lamase
    vékonyan kell kenni napi egyszer, ez egy seb, sebedet se áztatod fel a szar krémmel.........
  • mike33
    Ti meddig kentétek bepanthennel? Pénteken lesz 2 hetes és addig akartam kenni amíg lejön a varr, aztán valami niveával, de nem úgy vettem észre, mintha nagyon jött volna le varr. Lehet elbasztam mert túl vastagon kentem.
  • poruljartal
  • lamase
    barátnőm kozmetikus azt mondta anyajegyet még nyomni se lehet.. azért egy bőrgyógyászt nem árt megkérdezni
  • Roger6
    Igen, kihagyják. A haverod meg igazi tetováló lehet, ha azt mondja, hogy rátetovál... pfff.
  • JackMeadow
    az anyagjegy nem csak pigment hiba ? :)
  • GhostRider1 #1091
    igen, kihagyják
  • TheRock18
    de,akkor mit csinálnak vele,kihagyják?
  • mike33
    anyajegyre nem tetoválnak
  • GhostRider1 #1088
    nem azt mondtam hogy az embereknek nincsennek anyajegyeik panki, hanem hogy arra nem tetoválnak...
  • TheRock18
    milyen panki?..hülye vagy már megint
    és szerinted akinek yakuza tetkója van,annak nincsenek anyajegyei??
  • GhostRider1 #1086
    nézz utánna panki