1686
Tetoválás, testmódosítás
-
PunkZoli #1125 zerg -
hitman55 #1124 üdv.
ami ennek a csávónak a bal első bicepszén van irásjel. annak a nevét valaki megtudná mondani?
előre kösz -
JackMeadow #1123 Fél éve tetoválok körülbelül. Kato Szabolcs tetoválóművész kezei alatt nevelkedek. Kuncsaftokat keresk egyszerűbb tetoválások készítéséhez, csak az anyagárat kell kifizetnie a leendő "rajztábálnak" :) Kukkantástok meg a honlapomat, bár a tetoválások még nem kaptak rajta rovatot, talán van egy kép inspiráló művecske rajta: MarsLL -
#1122 Na ekkorában jó lenne, max alkaron mehetne feljebb kicsit. Már csak azt kéne kitalálni hogy milyen stílusban lenne jobb. Az tetszik amit én linkeltem meg az is amin csak a kontúr van meg egy kis satírozás / árnyékolás.
pl.:
-
Narusco #1121 nekem is tetszenek az ilyenekt csuklón, de nem ez. valami jobban megtervezett és kisebb. ez rajos :D
ez mondjuk jó:
-
Hajnalcat #1120 Jó a hozzászólásszámod. Ejj, de szép ték lett volna! -
Hajnalcat #1119 Egy kis segítség Hajnusnak Hajnalkától:
Hamár csillagok... :)
És ez a kedvencem :)
-
#1118 De inkább színnel, mint Chester Benningtonnak van. Bár ez saját vélemény... -
#1117 jóez,nekem tetszik;d -
#1116 szerintetek ez suttyós? mert nekem bejön D:
-
#1115 Csak vicceltem :)
Egyébként elég sok érdekes csillagos tetkót lehet találni, de igazából neked kell tudnod hova lenne a legjobb és aszerint dönteni :) -
#1114 http://imagerz.com/QENGWUtvAwIBB1gcFgVR -
Hajnus0113 #1113 :D
szerintem nem vállalnám be:D
De valami hasonló kis csillagokra gondoltam,csak nem az arcomra, talán boka, vagy nemtudom!
De köszi az ajánlatot;):) -
#1112 Ezt ajánlom ::)))
-
Hajnus0113 #1111 Sziasztok!
Nemtudom h. itt hogy megy,de gondoltam beírok!
Én csillagmániás vagyok, úgyhogy majd idővel egy csillag lesz majd valahol rajtam:D Ha valakinek van valami jó csillag ötlete,az jelezze!
Előre is köszi: Hajnus -
#1110 white angel
fallen angel
fallen angel 2
Nekem ezek a kedvenceim... mondjuk elég közismertek, populárisak. Amúgy Luis Royonak van egy rakás nagyon jó nőalakja, érdemes körülnézni köztük, és szárnyat szerintem már lehet utólag is hozzátenni, amilyet szeretnél. :) -
#1109 még jó hogy nem lehet mindenkinek ugyanolyan izlése mint neked -.- -
#1108 ezek az angyalok annyira felbasszák az agyamat.a tököm tele van h minden idióta angyalokról tesz ki(amik jó kurvásan vannak ábrázolva) képet iwiw-re,tetováltatja stb.... -
#1107 Kb 15-20000ft
Attól függ hol és mennyi idő alatt készül el! -
#1106 sziasztok.. az érdekelne h kb egy 10X10 centis tetoválás , persze színes , úgy saccra mennyibe kerülhet? pusztán csak érdeklődöm -
#1105 Köszi!
Én semmiképp nem oda rakatnám, legalábbis nekem intimebbnek tűnik ennél talán.. inkább valami kevésbé feltűnő helyre. -
#1104 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085437489&no=818 -
#1103 Részvétem.
Én sajnos nem emlékszem rá esetleg ha fel tudnád dobni mégegyszer -
#1102 Sziasztok. Elvesztettem egy családtagomat... és úgy gondolom, hogy szeretném felvarrni a "Család" szót magamra... Megszeretném kérdezni tőletek hogy derekamon lévő nonfiguratív szárny fölé szerintetek, jól nézne-e ki a gerincemen lefele? És hogy az Arab írást is lehet függőlegesen írni ugye?
Párszor már felraktam a tetoválásomról képet, remélem páran azért emlékeztek rá. A felé szeretném felrakatni
عائلة -
#1101 napi 1x 1hétig, szauna,szolárium,uszoda,testápoló semmi ilyen szar nem érheti 1 hétig, foliázni nem kell, 1 hét után mehet rá viz fürödhetsz és kész -
#1100 az a helyzet,hogy a tetováló azt mondta,hogy kenjem rendesen,míg le nem pereg mind...
nah már most,mostohatesómnak már tetkója és ő azt mondta,hogy ne kenegessem,csak 1-2 napig...hagyjam kiszáradni,mert akkor hamarabb lepereg a var..és csak 1-2 éjszakára folpakozzam be...
és igazi is volt..egy alkarnyi tetkó 1 hét alatt teljesen begyógyult
a bepanthen kenegetése helyett tehát inkább ez...és miután teljesen lepergett a var...testápolóval kenjétek (kb.1 hónapig),hogy elveszítse a fényességét...és onnantól kezdve tekinthető teljesnek..
amúgy amíg nem gyógyul be,addig javíttatásra vissza se tudsz menni...mert még teljesen be nem gyógyult tetkót nem javítanak -
#1099 majd magától lepotyog -
mike33 #1098 kenem én, bepanthennel, csak épp ez az, hogy meddig kenjem ezzel? nekem nem nagyon jött le varr, pedig lassan 2 hetes lesz, mondjuk nem napi 1x kenem hanem 3-4x, de elvileg ennyiszer is kell. -
#1097 vékonyan kell kenni napi egyszer, ez egy seb, sebedet se áztatod fel a szar krémmel......... -
mike33 #1096 Ti meddig kentétek bepanthennel? Pénteken lesz 2 hetes és addig akartam kenni amíg lejön a varr, aztán valami niveával, de nem úgy vettem észre, mintha nagyon jött volna le varr. Lehet elbasztam mert túl vastagon kentem. -
#1095 -
#1094 barátnőm kozmetikus azt mondta anyajegyet még nyomni se lehet.. azért egy bőrgyógyászt nem árt megkérdezni -
#1093 Igen, kihagyják. A haverod meg igazi tetováló lehet, ha azt mondja, hogy rátetovál... pfff. -
JackMeadow #1092 az anyagjegy nem csak pigment hiba ? :) -
#1091 igen, kihagyják -
#1090 de,akkor mit csinálnak vele,kihagyják? -
mike33 #1089 anyajegyre nem tetoválnak -
#1088 nem azt mondtam hogy az embereknek nincsennek anyajegyeik panki, hanem hogy arra nem tetoválnak... -
#1087 milyen panki?..hülye vagy már megint
és szerinted akinek yakuza tetkója van,annak nincsenek anyajegyei?? -
#1086 nézz utánna panki