1686
Tetoválás, testmódosítás
-
CUCLI #1165 tudtok mondani nekem jó tetováló szalont? budapest : > -
Ekkor láttam, hogy a tetoválóművész megvolt úgy jó nyolc emelet magas... -
hámhúsz :D -
háomhúsz -
mennyibe kerül egy tetkó ami a felkaron van ien körbe csík féle a felkaron?? -
-
Jó az, arányaiban nekem is kb. ekkora a vaskereszt a vállamon. -
Tilla07 #1158 Bizonyára jó, nem vitatom. -
jah és válaszolva erre, szerintem tök jó:-) nekem tetszik -
mondom én igy csináltam mert a srác aki csinálta ezt javasolta.persze én sem drótkefével dörzsöltem csak kézzel nagyon óvatosan. gyönyörű mind a három tetkóm. én csak leirtam a tapasztalatomat. valszeg bőrfüggő is vagy nem tudom.miután letisztitottam bekentem bepantennel és befóliáztam. ennyi amikor begyógyult már szellőzött és ameddig teljesen rendbe nem jött nagyon vékonyan még kentem. -
Tilla07 #1155 Nem hiszem hogy a szappanos vízzel való mosás jót tesz neki. Esetleg ha kéztörlő papírt megnedvesíted és óvatosan áttörlöd, úgy hogy nem áztatod és rögtön száraz papírral felitatod a nedvességet, aztán bekened.
Én nem fóliáztam tetkóimat és tökéletes a színük és egy héten belül letisztult. Vendégeimnek se szoktam ajánlani hogy ne ázzon alatta. Csak ha tényleg muszáj, esetleg ruha miatt amíg hazaér.
-
elég ha neked tetszik (mással ne foglalkozz), nekem pl nem -
Ekkora karra lehetett volna nagyobban is -
atti59 #1152 tetkom
tetkom remélem nem csak nekem tetszik -
ne fóliázd -
nekem nem mondták hogy törölgessem. szappanos vizzel óvatosan nem dörzsölve kellett lemosnom. nekem nagyon szép lett teljesen fekete maradt, semmi gondom vele. három tetkóm van mindháromnál ugyanigy jártam el, és egyikkel sincs semmi gond. -
nagy hős #1149 elsőre kicsit megijedtem mikor először letöröltem és maradt festék a papíron. a tetoválás színe sokat fog "kopni" vagy fakulni? -
nekem is azt mondták hogy fóliázni kell. mivel végig dolgoztam vele, igy egy nap háromszor tudtam cserélni. alatta természetesen összegyűlt a festék, de nem ázott ki... -
nagy hős #1147 hogy előzitek meg hogy ne kezdjen el vizesedni a fólia? vagy naponta 20-szor kell cserélnem mert nem akarom hogy a friss festék kiázzon, pedig nem vagyok izzadós meg semmi -
vöröset: hmm nem rossz ötlet, de az első jobban tetszett xD
-
nagy hős #1145 elnézést ha gyökér módon fogalmaztam, kurva fáradt vagyok :D -
Narusco #1144 ő megbízható.
nem pesti, de nincs messze onnan -
nagy hős #1143 Valakinek van tapasztalata a westendben lévő tetoválószalonról? Jövő hétre már szeretném megcsináltatni az első tetoválásomat, de nem nem lenne jó ha a minőség rovására menne az időm, régóta szeretnék egyet. Szívesen venném ha valaki tudna ajánlani megbízható tehetséges tetoválókat, az ár nem lényeges. (csuklónál szeretnék egy nem túl nagyot, eddig a legdurvább ár is 15 volt amit mondtak) -
Narusco #1142 amugy komolyan:
szerintem vmi ilyesmi színt rakj hozzá:
-
Narusco #1141
na? -
Sziasztok! Na azzal a kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok, hogy segítsetek nekem kitalálni valami iegészítést a derekamon lévő denevéres nonfiguratívomhoz.. mert valamivel nagyon fel szeretném dobni.. ötleteket várok.. persze én is kitaáltam már párat, de kiváncsi vagyok ti mit ajánlotok:)
Tattoo (alsó)
#295 -
PunkZoli #1139 itt biztos hogy találsz:
ne -
nem tudja valaki melyik topikban láthattam azt a tetoválást ami egy violinkulcsot ábrázolt és a illető mindkét lábán a bokájánál beül volt és egymás tükörképei voltak?
előre is kössz aki tudja -
el bruja #1137 mikor anno mutattam a képet a tetoválónak, a fantáziája eléggé beindult, középre az üres rész helyére vmi gyémántot látott kirajzolódni, teljesen átakarta alakíttatni... szal ha megmutatod egy mesternek biztos kitud hozni belőle vmit:) -
igazából ez így nem jó, simán bele rajzoltatnék még 1-2 dolgot + 1 szöveget. :) A sima " A " betűt nem rakatnám magamra, de ez egész szép, vajjuk be :D -
el bruja #1135 Assassin's Creed fan? :) amugy a minta sztem elég jó, ezen régebben én is gondolkodtam, csak engem lebeszéltek róla:S -
már nemtudom hány éve nézegetem a tetkókat, de egy idő után valahogy alábbhagy az érdeklődésem, egy bizonyos után, ami épp akkor tetszik.
ezt a "tetkónak valót kéne felturbozni picit.
a kör keretnek elkéne tünnie, és valahogy színesíteni, (fekete fehér), de mégis frankón nézzen ki. -
oké, ez hardcore
-
miért kéne egyfajta stílusúnak lennie? -
De "szép" gyerek!!! 
Bírom, amikor össze nem illő tetoválásokkal van televarrva valaki. ő a tipikus példája ennek... Gratula.
de "legalább" izomagy.
Amúgy a tetkók külön-külön jók lennének... -
pontosítva a vazelint tartalmazó krémek nemjók -
Tilla07 #1129 Sajnos nem szúrhatok be linket mert nem vagyok 30 napja tag.
De ha ezt a honlapcímet bemásolod, itt bővebben írtam a kezelésről:
http://tilla_tattoo.extra.hu/jotanacsok/index.html -
Tilla07 #1128 Hali!
Új vagyok itt. Látom mi a téma. Bár már eltelt jó pár nap de azért reagálnék ehhez a hozzászóláshoz.
A Bepanthen valóban nagyon jó a tetkó kezelésére, de nem mindegy hogyan. Csak nagyon vékonyan kell kenni. amennyit a bőr beszív. Épp csak egy filmréteget, hogy levegőzzön a bőr, mert így gyorsabban gyógyul. Naponta többször kell kenni hogy ne legyen száraz. De nem is szabad túl kenni, mert nagyon felpuhítja a sebet és ezzel olyan mint ha kiáztatnád. Na meg nem is szellőzik a bőr. Ezért nem jók a pl a zsíros alapú kenőcsök (vazelin, körömvirág stb). Eltömítik a pólusokat, nem szellőzik amitől lassul a gyógyulás és kiáztatja a festéket amitől foltos lesz.
Sok kozmetikus pedig ezeket a szarokat ajánlja sminktetkóra, szerencsétlen páciens meg nem tudja mért fakó, foltos a szemöldöke.
-
ez szerintem kurva jo.
hogy all most a technika? Arra gondolok, hogyha ugy gondolja valaki hogy megis le akarja szedetni a tetkot, akkor milyen lehetosegei vannak? -
hitman55 #1126 nemtaláltam semmi ilyesmit zerg néven:S